- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.241
Teşekkürler Miricimmopuyorumnanaktanrengı guzelmiş gozlerıne yakışır cnm
Akitimm neree baktın kızz sapuk senidelikafaduldenuyyy islandımmm elbiseye odaklanamadım ben sapuh
sen benim lolipoplu kızıma laf at :dilcikar:
neyse fazla karıştırmiyim :smiley-cool:
boydan eminim cok cok güzel durmustur islom
rengi sana yakısır güle güle kullan hihoyyyt
Bende de öle bi hava estirdi gacım giy git yaniislom,güle güle giy..entarinin renkleri cıvıl cıvıl.. içimden piknik pikmek geldi.delikafadulden.ohh.. atayım kendimi yeşilliklerin arasına, hamakta kursun benim herif..sallanıp duram..kaydirigubbakcemile2
İslom güle güle kullan cıvıl cıvıl bayanssulusmile
Bu arada sözüm vardı sana islom ekliyorum eye linerı rimeli sürmeyi de bi öğrenemedim:mymeka:
]
:kedi: senden usta olur muyum hiç islom senin ki çok farklı çok ayrı:1shok: :1shok: :1shok:
La bu ne bayıldımmmboshayallersmile
Harika çekmişsin bibertom benden ustasın yeminle bide bana diyo video çek deyi sen çözmüşün bu işi.
Rimeli de güzel sürmüşün aşkom nie beğenmedinkibilmiyorumkismile
Daha sık bekliyoruz makyaj fotolarınıbayanssulusmile
Teşekkürler bu arada kırmayıp eklediğin için tarzına bayıldım vallahada
Miricim teşekkür ederimopuyorumnanaktankarabıber cok masum gözlerın var bence cok farklı ve guzel cekmişsın
Biberim hangi eyelinerı kullanıyorsun?
Cİldin de ne kadar güzel maşallahhh bebik cildi gibi:asigim:
karabibertom, 10 numara aylaynır çekmişsin, canım benim..
fevkalade..:içelim:
:kedi: senden usta olur muyum hiç islom senin ki çok farklı çok ayrıYok kanka ya rimel işini çözemedim ya da uygun rimeli bulamadımboshayallersmile rica ederim cnm ben tşk ederimopuyorumnanaktan
Miricim teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Flormar islom önceden dipliner kullanıyordum eye liner yeni kullanmaya başladım daha tam alışamadım bile kolumu bi yere dayamadan süremiyorumboshayallersmile
Neresi bebek gibi islom siyah noktam çokalsanaalsanasmile
piknik pikmekk çadır çatmakkk delikafaduldenislom,güle güle giy..entarinin renkleri cıvıl cıvıl.. içimden piknik pikmek geldi.delikafadulden.ohh.. atayım kendimi yeşilliklerin arasına, hamakta kursun benim herif..sallanıp duram..kaydirigubbakcemile2
oyy gözden önce tene bakın sayın kk sakinleri :asigim:Bu arada sözüm vardı sana islom ekliyorum eye linerı rimeli sürmeyi de bi öğrenemedim:mymeka:
Evt fırçası uzun islom zor oluyor sürerken ama alırken hiç dikkat etmemiştim aldım geçtim ama zor oluyo gerçekten sürerken fırçanın kılının teki bi ayrılıyor bozuluyo makyajakannehir bitsin bu golden rose alayım golden rose dipliner kullanmıştım çok çok memnundum flormarın diplinerından çok daha iyi bence. Demek işin püf noktası o hmmkaydirigubbakcemile5 Sağol islom yok ya gitmiyo bunlar islom yerleştiler burnuma ben de rahatsız etmiyorum kendilerini onlarla yaşamaya alıştımsempatiksalakcinni ŞenizYok aga sen gözünün layığını bulmuşunkaydirigubbakcemile3
Gerçekten harika çekmişsin.kaydirigubbakcemile5
Ben Flormarın eyelinerına bakmıştım ama fırçası çok uzun bibertom hoşuma gitmedi. Golden rose style black eyeliner denemeni öneririrm. Sürümü çok rahat.
Ayrıca ben de elimi dayamadan süremiyorum. İşin püf noktası o zaten kardeşlik
Valla kgaymak gibisinsiyah nokta dediğin nedir geçer gider. Ne bi gözenek ne bi sivilce bebek suratlım benim maşallah sana
oyy gözden önce tene bakın sayın kk sakinleri :asigim:
bence cok harika olmus tatlım opuyorumnanaktan
Hoşbuldum bebeğim sen de hoşgelmişin şelale saçlım.opuyorumnanaktan
Ahan da entarim yalnız üstümdeyken boydan çekmeyi akıl edememişim sonra da zor geldi tekrar giymek
[/url][/IMG]
islandcım ya gozlerıne aşık ettın ama yıter artık yaaamafoldumben
her renkte yakışıyor maşşalah korkuyorum nazar degmesınnnnnnnnnnnnn
bu arada benım Tanrıcam esaslı hatunum kıymalı böreğim etı maxımusum nırde yaaa
bızı öksuz bırakdı nelerle savaşıyorum tek başıma acıl ıhtıyac çağrısı naloo naloooo
:a015:
Mirim dertsiz bi kul yok be anacım Allah sağlık versin gerisi hallolur her türlü.isom iso belgem bındokuzyuzyedım esas sayım
benım derdım buyuktur :1closedeyes: annatırım bı ara
Canlarımmm opuyorumnanaktan
bibertomun gözlerine bayıldım, sen de mi Asyalıgillerdensin kankaaaaaaaa -tatlicadiarzu- :lepi:
eyeliner'ı süpersonik çekmişsin bebeğim benim.alkisalkisalkis
Ben dipliner kullanıyorum, fena da çekmiyorum ama iki gözüm aynı olmuyor ya zuzaylı gibi oluyom sonra sempatiksalakcinni
islomun entarisine ve gözlerine de hasta kaldım gene...boshayallersmile :asigim:
piknik pikelim valla kanke :roflol:
Bir de Tanrıçam kankitom Günlük'e değişik şeyler yazmış, meraklardayım çiçeklerim ya, nerde bu kız! CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?