Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rengı guzelmiş gozlerıne yakışır cnm
Teşekkürler Miricimmopuyorumnanaktan
Akitimm neree baktın kızz sapuk senidelikafadulden
Tişekkür ederim.Şeniz

islom,güle güle giy..entarinin renkleri cıvıl cıvıl.. içimden piknik pikmek geldi.delikafadulden.ohh.. atayım kendimi yeşilliklerin arasına, hamakta kursun benim herif..sallanıp duram..kaydirigubbakcemile2
Bende de öle bi hava estirdi gacım giy git yani
Ama tek başıma gitem pikniğimede hamağımı da kendim kurcam:dilcikar:

İslom güle güle kullan cıvıl cıvıl bayanssulusmile

Teşekkür ederim biberitommŞeniz

Bu arada sözüm vardı sana islom ekliyorum eye linerı rimeli sürmeyi de bi öğrenemedim:mymeka:
]

:1shok: :1shok: :1shok:
La bu ne bayıldımmmboshayallersmile
Harika çekmişsin bibertom benden ustasın yeminle bide bana diyo video çek deyi sen çözmüşün bu işi.
Rimeli de güzel sürmüşün aşkom nie beğenmedinkibilmiyorumkismile
Daha sık bekliyoruz makyaj fotolarınıbayanssulusmile
Teşekkürler bu arada kırmayıp eklediğin için tarzına bayıldım vallahada

Biberim hangi eyelinerı kullanıyorsun?
Cİldin de ne kadar güzel maşallahhh bebik cildi gibi:asigim:

:kedi: senden usta olur muyum hiç islom senin ki çok farklı çok ayrı Yok kanka ya rimel işini çözemedim ya da uygun rimeli bulamadımboshayallersmile rica ederim cnm ben tşk ederimopuyorumnanaktan
karabıber cok masum gözlerın var bence cok farklı ve guzel cekmişsın
Miricim teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Biberim hangi eyelinerı kullanıyorsun?
Cİldin de ne kadar güzel maşallahhh bebik cildi gibi:asigim:

Flormar islom önceden dipliner kullanıyordum eye liner yeni kullanmaya başladım daha tam alışamadım bile kolumu bi yere dayamadan süremiyorumboshayallersmile
Neresi bebek gibi islom siyah noktam çokalsanaalsanasmile

Yok aga sen gözünün layığını bulmuşunkaydirigubbakcemile3
Gerçekten harika çekmişsin.kaydirigubbakcemile5
Ben Flormarın eyelinerına bakmıştım ama fırçası çok uzun bibertom hoşuma gitmedi. Golden rose style black eyeliner denemeni öneririrm. Sürümü çok rahat.
Ayrıca ben de elimi dayamadan süremiyorum. İşin püf noktası o zaten kardeşlik
Valla kgaymak gibisin siyah nokta dediğin nedir geçer gider. Ne bi gözenek ne bi sivilce bebek suratlım benim maşallah sana

islom,güle güle giy..entarinin renkleri cıvıl cıvıl.. içimden piknik pikmek geldi.delikafadulden.ohh.. atayım kendimi yeşilliklerin arasına, hamakta kursun benim herif..sallanıp duram..kaydirigubbakcemile2
piknik pikmekk çadır çatmakkk delikafadulden
Bu arada sözüm vardı sana islom ekliyorum eye linerı rimeli sürmeyi de bi öğrenemedim:mymeka:
oyy gözden önce tene bakın sayın kk sakinleri :asigim:
bence cok harika olmus tatlım opuyorumnanaktan

Evt fırçası uzun islom zor oluyor sürerken ama alırken hiç dikkat etmemiştim aldım geçtim ama zor oluyo gerçekten sürerken fırçanın kılının teki bi ayrılıyor bozuluyo makyajakannehir bitsin bu golden rose alayım golden rose dipliner kullanmıştım çok çok memnundum flormarın diplinerından çok daha iyi bence. Demek işin püf noktası o hmmkaydirigubbakcemile5 Sağol islom yok ya gitmiyo bunlar islom yerleştiler burnuma ben de rahatsız etmiyorum kendilerini onlarla yaşamaya alıştımsempatiksalakcinni Şeniz
oyy gözden önce tene bakın sayın kk sakinleri :asigim:
bence cok harika olmus tatlım opuyorumnanaktan

Akitim çok teşekkür ederim Şeniz

Merabaaaaaaa ben geldim moturumlaaaaa

Neydiyonuz bakalım kızlarrr

Bir afet görüyoum afeti devran görüoumm bu islo gacısı olmasınn

Ahata kendisi valla yakıyo ortalığı yine şu gösterişe şatafata bakın maşallah yeşiller nasıl da yağuşmuşş

Hoşbuldum bebeğim sen de hoşgelmişin şelale saçlım.opuyorumnanaktan
Ahan da entarim yalnız üstümdeyken boydan çekmeyi akıl edememişim sonra da zor geldi tekrar giymek

[/url][/IMG]

Pekisiii bu korkuttuğum topiğin sahibisi yine mi cabbarla kayıplara karıştı acaba

Bu kızı evlendirsek tek taşını taksak belki uslu uslu oturur evinde

Mataharim gelmiş motorunlan bi tur bindirtsene yafrumm

Teşekkür ederim bebeğim afet sensin yahu yanık bakışlımŞeniz

Gksuyum bana rengarenk ol dediydi denedim ama heç içimden gelmedi:umursamaz:
Moral olmayınca olmuyomuş
Alengirli bişiler yapem dedim hoşuma gitmedi ya

[/url][/IMG]

islandcım ya gozlerıne aşık ettın ama yıter artık yaaamafoldumben

her renkte yakışıyor maşşalah korkuyorum nazar degmesınnnnnnnnnnnnn

bu arada benım Tanrıcam esaslı hatunum kıymalı böreğim etı maxımusum nırde yaaa
bızı öksuz bırakdı nelerle savaşıyorum tek başıma acıl ıhtıyac çağrısı naloo naloooo

:a015:

Ayy utandım Mirimmniler dedin öle:kedi:
Çok teşekkür ederim gaymakım sizin güzel bakan gözlerinizden bana bişicik olmazopuyorumnanaktan

Senin neyin var kuzum yaa :gitme:
Danrıçam gene kayıp valla edimm:umursamaz:

Canlarımmm opuyorumnanaktan

bibertomun gözlerine bayıldım, sen de mi Asyalıgillerdensin kankaaaaaaaa -tatlicadiarzu- :lepi:
eyeliner'ı süpersonik çekmişsin bebeğim benim.alkisalkisalkis
Ben dipliner kullanıyorum, fena da çekmiyorum ama iki gözüm aynı olmuyor ya zuzaylı gibi oluyom sonra sempatiksalakcinni

islomun entarisine ve gözlerine de hasta kaldım gene...boshayallersmile :asigim:
piknik pikelim valla kanke
:roflol:

Bir de Tanrıçam kankitom Günlük'e değişik şeyler yazmış, meraklardayım çiçeklerim ya, nerde bu kız! CADIARZU

isom iso belgem bındokuzyuzyedım esas sayım
benım derdım buyuktur :1closedeyes: annatırım bı ara
Mirim dertsiz bi kul yok be anacım Allah sağlık versin gerisi hallolur her türlü.
Sıkma canını biz burdayız ne zaman anlatmak istersen dinleriz, ortak oluruz bidenem.:teselli:

Biricik kankamm teşekkür ederim pambıkımŞeniz pikelim babasını satiimdelikafadulden

Kanka bizim biberto bildiğin asyalı çıktı valla aklinialirimsmile
Sen de çekip koysana bigün be (enişte burayı sen okumaeyvahedigeldismile)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…