- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.381
dünyalar güzeli çinganem gelmiş:1hug:Danrıcaaaaaaaaaamm delikafadulden merhaba hatunn :jeyyar:
bu aldığın kremden bende alcam yarınnnn :içelim: deli giib yapışca hemde
güzel kokulara dayanamıyorum sırnaşık şey
güle güle kullan hayatumun kadını Şeniz
patronum kaş rengi papatya çayıyla açılır mı
göksudan sanki saçlarının rengini öyle açtığını duymuştum fisfisfis
dünyalar güzeli çinganem gelmiş:1hug:
nerdesin ulan sen:mymeka:özledim şehmuzum:jeyyar::roflol: bak cabbarım yok bugün yanımda..sev beni:ecrin_bebek::jeyyar:
göksu garısı,çekilişe katılıyosun dimi?liste yapıcam birazdan..bu arada kremi al ve bana dua et..hem ellerin yumuşacık olucak,hemde misler gibi kokucak:icecream:
ahhh ellerim mis gibi kokmasına ve yumuşacık olmasına bayıLıyorum şakkıdı
hatuuuuuuuuuuuunn seni öyle bi severim ki şaşıp kalırsın :jeyyar: :jeyyar: başLicam birazdan merak etme :jeyyar: :jeyyar:
geldim sultan geldimmm bu gece burdayım inş. delikafaduldenkaybolmayın len naniknanik
hmm çekiliş .. birbirimize bayram öncesi hedaye mi gönderiyoz hihoyyyt
göksu acilen diğer cingan resimlerini görmek istiyorum sırnaşık şeyyiihuuuu lülülülülülü
papatya suyu ve oksijenli suyLa neyi açmak istiyosan aç bunlarla sırnaşık şey
nörüyon oLm hiç görüşemiyok -tatlicadiarzu-
aşkolsun patronum biliyordun da niye daha önce söylemedin :umursamaz:kaşlarına sürüp güneşe çıkarsan olur sekreteryamzemuszemusama bir kaç defa tekrarla...
vışşşşşşşş:jeyyar: sempatiksalakcinni
şaşırt beni göksu:smiley-cool::roflol: bu gece özgürsün demek:lepizaman parti başlasın:sm_cool:
aynen convaynen kanka:içelim:
birbirimize bayram öncesi hediye yollıcaz:sm_cool:
göksu acilen diğer cingan resimlerini görmek istiyorum sırnaşık şey
hoşgeldin kız sırnaşık şeygeldim kk nın kokoşları ve editör garı :lepi:
neyy resim mii ben miii :kaçan pati smile:
vah patronum çilekeş patronum senağlama editör oldu en azından bunlara talim ediyo neydi o 750.000tlye doliveler, çok şükür bugünlerine senağlama :roflol::roflol:bunuda geçen gün aldım canlarişkolarzemuszemusarkoyu çok seviyorum:lepi:
hem vucut losyonuna,hemde el kremine dünya para bayılmaya gerenk yokşakkıdıarko ile gayet mutluyum ben:smiley-cool:sizlerede öneririm:lepi:
hoşgeldin kız sırnaşık şey
hoşbuldum göksumm olumunekankayizsmile ama bi saate çıksam kahretsn kii eyvahedigeldismile mafoldumben
üzgünüm eksik yazmışsınız güzel bağyan yasakkelimegeldim kk nın kokoşları ve editör garı :lepi:
üzgünüm eksik yazmışsınız güzel bağyan yasakkelime
geldim kknın kokoşları, editör yardımcı sekreterya danışmanı ve editör garı... diye yazacaktın :mymeka: :umursamaz:
lütfen buna tikat edelim
sordunmu kanka:enbuyukkk:aşkolsun patronum biliyordun da niye daha önce söylemedin :umursamaz:
papatya çayını demleyip buzdolabında kaç gün muhafaza ederim,
bir de rengini açtığım zaman bir süresi var mı geçici mi bu yöntem :dance:
liste yapıcaz birazdan:jeyyar:dün gece de özgürdüm ammaa kimsecikler yoktubu hafta öğlenci oldumdan dolayuu özgürüm geceleri kaydirigubbakcemile5
napıyoruz bu gece bebeğimm aklinialirimsmile sen yanaş yamacıma hele :jeyyar:
geldim kk nın kokoşları ve editör garı :lepi:
attı kendini yerlere:roflol:hoşgeldin kız sırnaşık şey
vah patronum çilekeş patronum senağlama editör oldu en azından bunlara talim ediyo neydi o 750.000tlye doliveler, çok şükür bugünlerine senağlama :roflol::roflol:
mehtapın misafirleri var gelince muhakkak ismini çekilişe yazdırır, gelemesse sekreteryalık görevim icabı yasdırtırım süprizzzzz
üzgünüm eksik yazmışsınız güzel bağyan yasakkelime
geldim kknın kokoşları, editör yardımcı sekreterya danışmanı ve editör garı... diye yazacaktın :mymeka: :umursamaz:
lütfen buna tikat edelim
liste yapıcaz birazdan:jeyyar:
dün kimse yoktu demekkötükedihüsotopik sahapsızmı kaldı..vay beniiimafoldumben
attı kendini yerlere:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?