- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.361
hee bilirim,herşeyin ortadadır taşakürcü kankalaelaelaelaelae
kanke solaryume ne zaman gidiyoruz:smiley-cool:
anca o kahkahayı kendine atarsın böböğümespirilerine bi kendin gülersin:teselli:
[]
heloo patiiii
memnun ooldummm delikafadulden
senın soktugun fıtneyı yerım kızzzzzzz sen kım fıtnelık kım içide dışıda beyazsınnn gülümmmmzemuszemus
Senden herşey beklenir laa
Neler yazabileceğini gördükkaydirigubbakcemile3 sanki anamıyom sanma lakabını unutturmak için takılmıyon ne zamandır ama yemezler:umursamaz:
Kızlar pati karısının nami diyar adı neydidelikafadulden
bende senı hatrlıyorum tatlımmm şaka baptımmm,
yürü get delüüüü alsanaalsanasmile işleri başndan aşkın yaa unuttu hemen :umursamaz:
hatrlıyom tabi mirianayı bayanssulusmile hatta biara olay olmştu demi topükde sempatiksalakcinni
hatrladgmn kanıtı yane
sevmezsen sevme hıhhhhhhh :mymeka: özelde bska kişiler buluruz bizde şakkıdı
sen ediysen bende büdüyüm sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 yok yavrum,kürkün yepyeni,bende göremiyorum edi olduğum haldebayanssulusmile:smiley-cool:
sorun siteden kaynaklıyerimseniben
[-
böhüüüsenağlama[]
heloo patiiii
memnun ooldummm delikafadulden
senın soktugun fıtneyı yerım kızzzzzzz sen kım fıtnelık kım içide dışıda beyazsınnn gülümmmmzemuszemus
:roflol: :roflol: :roflol:Senden herşey beklenir laa
Neler yazabileceğini gördükkaydirigubbakcemile3 sanki anamıyom sanma lakabını unutturmak için takılmıyon ne zamandır ama yemezler:umursamaz:
Kızlar pati karısının nami diyar adı neydidelikafadulden
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:kankam şan 3 koldan etrafımı sardılar solaryuma gidek diye..herkesi erteliyebülrm senin içn bilirisn önceligim editörler bayanssulusmile ayyy pardon kankalar sempatiksalakcinni
ammaaa şuan kapkarayım ayıptr sölemesi :1ninca: ahaa bölee lülülülülülü
islanddd suss kızz ele verdin beni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
unutursnz diye kayıplara karştm ama snra dayanamadm geldimmm opuyorumnanaktan Şeniz
nam-ı diger adım için litfen etiketlere bakınız
bende senı hatrlıyorum tatlımmm şaka baptımmm
olaymı ne olayı yada hangı olay sempatiksalakcinni
sen ediysen bende büdüyüm sempatiksalakcinni
Şuan çok kötüyüm kızlar şoka girdim başımdan aşağı kaynar sular döküldümafoldumben
Bugün mahalleden bir arkadaşımı gördüm dışarda napıosun falan konuşuyorduk nişanlandığını duymuştum birinden. Nişanlanmışsın hayırlı olsun falan dedim.(Uzun zamandır görüşemiyoruz)
Kız sustu önce ve bi sorun çıktı olmadı dedi, ben de hemen kapattım konuyu hayırlısı olsun canım sakın sıkma canını falan filan öle konuştuk geçti.
Şimdi annem geldi dışardaydı birinden öğrenmiş meğer kızın nişanlısı geçen hafta trafik kazasında vefat etmiş ay o kadar kötü oldumki annemden şimdi bunu duyunca nasıl bir pot kırmışım resmen hüngür hüngür ağlıyorum, çok kötü oldum ya ama nerden bilebilir insan ben de anlaşamadılar ayrıldı sandım onu üzmeyeyim diye de sormadım bişeymafoldumben
Hayat ne kadar acımasız Allah kimseye yaşatmasın
Şuan çok kötüyüm ya biraz kafamı topliim:gitme:
Şuan çok kötüyüm kızlar şoka girdim başımdan aşağı kaynar sular döküldümafoldumben
Bugün mahalleden bir arkadaşımı gördüm dışarda napıosun falan konuşuyorduk nişanlandığını duymuştum birinden. Nişanlanmışsın hayırlı olsun falan dedim.(Uzun zamandır görüşemiyoruz)
Kız sustu önce ve bi sorun çıktı olmadı dedi, ben de hemen kapattım konuyu hayırlısı olsun canım sakın sıkma canını falan filan öle konuştuk geçti.
Şimdi annem geldi dışardaydı birinden öğrenmiş meğer kızın nişanlısı geçen hafta trafik kazasında vefat etmiş ay o kadar kötü oldumki annemden şimdi bunu duyunca nasıl bir pot kırmışım resmen hüngür hüngür ağlıyorum, çok kötü oldum ya ama nerden bilebilir insan ben de anlaşamadılar ayrıldı sandım onu üzmeyeyim diye de sormadım bişeymafoldumben
Hayat ne kadar acımasız Allah kimseye yaşatmasın
Şuan çok kötüyüm ya biraz kafamı topliim:gitme:
patronum ben fruitkidsi senin için koklayamadan bi de palmoliv mi aldın :smiley-cool: kaydirigubbakcemile3sevgili pıtırcıklarım
palmolive'nin boyalı saçlar için olan narlı ve jojoba yağlı şampuanını aldım..henüz denemedim ama güzel olduğunu düşünüyorumboshayallersmiledeneyince yorum yapıcamhihoyyythttp://www.ressim.net/show.php/2103231_goruntu5741.jpg.htmlhttp://www.ressim.net/show.php/2103232_goruntu5740.jpg.html
birde arkonun badem sütlü ve e vitaminli kremini aldım..muhteşem kokuyor:asigim:şiddetle tavsiye ederim..çok güzel nem veriyor ayrıca:lepi:
sevgili pıtırcıklarım[
palmolive'nin boyalı saçlar için olan narlı ve jojoba yağlı şampuanını aldım..henüz denemedim ama güzel olduğunu düşünüyorumboshayallersmiledeneyince yorum yapıcamhihoyyytbirde arkonun badem sütlü ve e vitaminli kremini aldım..muhteşem kokuyor:asigim:şiddetle tavsiye ederim..çok güzel nem veriyor ayrıca:lepi:
sevgili pıtırcıklarım
palmolive'nin boyalı saçlar için olan narlı ve jojoba yağlı şampuanını aldım..henüz denemedim ama güzel olduğunu düşünüyorumboshayallersmiledeneyince yorum yapıcamhihoyyyt
birde arkonun badem sütlü ve e vitaminli kremini aldım..muhteşem kokuyor:asigim:şiddetle tavsiye ederim..çok güzel nem veriyor ayrıca:lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: bıyıhlıynan kaçtı ama dönü dolaşıp bize geldi nikom:jeyyar:patronum ben fruitkidsi senin için koklayamadan bi de palmoliv mi aldın :smiley-cool: kaydirigubbakcemile3
pati karısı hoş geldin nan :mymeka: bıyıhlıynan kaçtın daha haber alamadık senden kaydirigubbakcemile
islom ne diyeceğimi bilmiyorum :çok üzgünüm:
kaygan bıyıhlarımı sürsem nirelerimezemuszemus:roflol: bıyıhlıyı terkettim nikom :roflo size yuvama geri döndüm
saol ballı lokmamŞeniz
bebegım gule gule parala sempatiksalakcinni
bende narlı seylere takdım kafayı hoby nın narlı el vucut losyonu var vallahı pahalı urunlere taş cıkarır kokusu parfum gbıı herkes kokluo benı şakkıdı
bu arada şu fruit kicks in mavi saç kremını kullanmıştım nem bazlı oldugundan müthiştı !
şimdı yenı ve buyuk boy kivilisini aldım anlatamam kokusunu falan superrrr
narlısıda var heryerım nar oldu dıe almadım onu bırazda kivilenek -tatlicadiarzu-
linkten bak ben mıgrostan ındrmden 8.45 e aldm neden daha once almadım dıede sorarım kendıme -tatlicadiarzu-
Down Under Naturals Kuru Saçlar İçin Papaya Saç Kremi 500 ml - Saç Bakımı
hemen bakıyom gözümbu arada oncekı sayfalardan brııne kocaman burc şeysı ekledım herkiş burcunu okusun yukselenıylennn
eylul ayı içünnn bu arada bende ruj ftosu cekmeye calısam sızlere -tatlicadiarzu-
yarım saate gelirim kızlar :S
çıkmam gerek.resimde eklerim belki gelince bayanssulusmile görüşürük
patronum kaş rengi papatya çayıyla açılır mı
göksudan sanki saçlarının rengini öyle açtığını duymuştum fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?