Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hee bilirim,herşeyin ortadadır taşakürcü kankalaelaelaelaelae
kanke solaryume ne zaman gidiyoruz:smiley-cool:
anca o kahkahayı kendine atarsın böböğümespirilerine bi kendin gülersin:teselli:

kankam şan 3 koldan etrafımı sardılar solaryuma gidek diye..herkesi erteliyebülrm senin içn bilirisn önceligim editörler bayanssulusmile ayyy pardon kankalar sempatiksalakcinni
ammaaa şuan kapkarayım ayıptr sölemesi :1ninca: ahaa bölee lülülülülülü

[]

heloo patiiii
memnun ooldummm delikafadulden
senın soktugun fıtneyı yerım kızzzzzzz sen kım fıtnelık kım içide dışıda beyazsınnn gülümmmmzemuszemus

ivet beyazım miriana boshayallersmile tanrıcaya sor ne rengim sempatiksalakcinni
bende seni yerümm Şeniz

islanddd suss kızz ele verdin beni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
unutursnz diye kayıplara karştm ama snra dayanamadm geldimmm opuyorumnanaktan Şeniz
nam-ı diger adım için litfen etiketlere bakınız

bende senı hatrlıyorum tatlımmm şaka baptımmm

olaymı ne olayı yada hangı olay sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 yok yavrum,kürkün yepyeni,bende göremiyorum edi olduğum haldebayanssulusmile:smiley-cool:
sorun siteden kaynaklıyerimseniben

[-
sen ediysen bende büdüyüm sempatiksalakcinni

[/B]

[]
heloo patiiii
memnun ooldummm delikafadulden
senın soktugun fıtneyı yerım kızzzzzzz sen kım fıtnelık kım içide dışıda beyazsınnn gülümmmmzemuszemus
böhüüüsenağlama
ben ona taş attım,o bana ekmeksenağlamaolmadıki amasenağlamavicdan azabı çekiyorum:a015: :roflol:
o senin beyazlığın gülüm:asigim:Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol:
namı-ı değer taşakürcü pati:lepi:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
bu cevabın üstüne,seninle memişhaneye bilem gitmem:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
:1ninca:ninja kılıklı:dilcikar:

islanddd suss kızz ele verdin beni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
unutursnz diye kayıplara karştm ama snra dayanamadm geldimmm opuyorumnanaktan Şeniz
nam-ı diger adım için litfen etiketlere bakınız

tilkinin dönüp dolaşıcağı yer kürkçü dükkanıdır yavrı
nereye kaçarsan kaç,hangi deliğe-tatlicadiarzu-girersen gir bu lakaptan kurtulamıcaksın..çünkü sen taşakürcü patisin:lepi::roflol:

bende senı hatrlıyorum tatlımmm şaka baptımmm

olaymı ne olayı yada hangı olay sempatiksalakcinni

sen ediysen bende büdüyüm sempatiksalakcinni

hangi olay:roflol: :roflol: :roflol:
bebeğim ya,o kadar olay yaşadıki kıyamamolumunekankayizsmileŞeniz meyve veren ağaç taşlanır kuzum:1hug:
büdüdelikafadulden şimdi tam oldum:lepi: :roflol:

Şuan çok kötüyüm kızlar şoka girdim başımdan aşağı kaynar sular döküldümafoldumben

Bugün mahalleden bir arkadaşımı gördüm dışarda napıosun falan konuşuyorduk nişanlandığını duymuştum birinden. Nişanlanmışsın hayırlı olsun falan dedim.(Uzun zamandır görüşemiyoruz)
Kız sustu önce ve bi sorun çıktı olmadı dedi, ben de hemen kapattım konuyu hayırlısı olsun canım sakın sıkma canını falan filan öle konuştuk geçti.
Şimdi annem geldi dışardaydı birinden öğrenmiş meğer kızın nişanlısı geçen hafta trafik kazasında vefat etmiş ay o kadar kötü oldumki annemden şimdi bunu duyunca nasıl bir pot kırmışım resmen hüngür hüngür ağlıyorum, çok kötü oldum ya ama nerden bilebilir insan ben de anlaşamadılar ayrıldı sandım onu üzmeyeyim diye de sormadım bişeymafoldumben
Hayat ne kadar acımasız Allah kimseye yaşatmasın
Şuan çok kötüyüm ya biraz kafamı topliim:gitme:

ah kıyamam bebegımmmm aglama sakınnnn:teselli: o kızın o anı yaşaması gerekıyormus senınd o soruyu sorman
onunda sınanma seklı bu evet agır ama Rabbımın tecellısı

kendını suclu hısetme...
kaderın onune kımse gecemezkı anın getırısını yaşamışsınnn :teselli:

sevgili pıtırcıklarım
palmolive'nin boyalı saçlar için olan narlı ve jojoba yağlı şampuanını aldım..henüz denemedim ama güzel olduğunu düşünüyorumboshayallersmiledeneyince yorum yapıcamhihoyyyt​

birde arkonun badem sütlü ve e vitaminli kremini aldım..muhteşem kokuyor:asigim:şiddetle tavsiye ederim..çok güzel nem veriyor ayrıca:lepi:​

ayyy çok üzüldüm isolum yaaaa :S:S:S
sen bilemzdin tabi durumu.kim bilir kaç kişi öle konşmustr kızla...
Allah kimseye böle bişe vermsn cidden ((

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
rabbim sabır versin..insanın sevdiğini kaybetmesi çok ağır!mekanı cennet olsun..sende kendini yıpratma islom:teselli:nerden bilebilirsinkibilmiyorumkismilebilsen sorarmısın hiç..biraz rahatla öyle gel gülümŞeniz:gitme:

narrrrrrrrrrrrrrrrr ımımımım cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
gecen ayak kremini de görmştm sanki ben yaaa bi yerde

patronum ben fruitkidsi senin için koklayamadan bi de palmoliv mi aldın :smiley-cool: kaydirigubbakcemile3

pati karısı hoş geldin nan :mymeka: bıyıhlıynan kaçtın daha haber alamadık senden kaydirigubbakcemile

islom ne diyeceğimi bilmiyorum :çok üzgünüm:

bebegım gule gule parala sempatiksalakcinni

bende narlı seylere takdım kafayı hoby nın narlı el vucut losyonu var vallahı pahalı urunlere taş cıkarır kokusu parfum gbıı herkes kokluo benı şakkıdı

bu arada şu fruit kicks in mavi saç kremını kullanmıştım nem bazlı oldugundan müthiştı !

şimdı yenı ve buyuk boy kivilisini aldım anlatamam kokusunu falan superrrr

narlısıda var heryerım nar oldu dıe almadım onu bırazda kivilenek -tatlicadiarzu-

linkten bak ben mıgrostan ındrmden 8.45 e aldm neden daha once almadım dıede sorarım kendıme -tatlicadiarzu-

Down Under Naturals Kuru Saçlar İçin Papaya Saç Kremi 500 ml - Saç Bakımı

bu arada oncekı sayfalardan brııne kocaman burc şeysı ekledım herkiş burcunu okusun yukselenıylennn
eylul ayı içünnn bu arada bende ruj ftosu cekmeye calısam sızlere -tatlicadiarzu-

Danrıcaaaaaaaaaamm delikafadulden merhaba hatunn :jeyyar:
bu aldığın kremden bende alcam yarınnnn :içelim: deli giib yapışca hemde

güzel kokulara dayanamıyorum sırnaşık şey

güle güle kullan hayatumun kadını Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol: bıyıhlıynan kaçtı ama dönü dolaşıp bize geldi nikom:jeyyar:
sen daha fruit şampuanımı koklamadınmı:sinifsinif::gitme: o may gat:2:

:roflol: bıyıhlıyı terkettim nikom :roflo size yuvama geri döndüm
kaygan bıyıhlarımı sürsem nirelerimezemuszemus
saol ballı lokmamŞeniz
fruitin mavi serisini kullanıyorum ben..memnunum kendilerinden:lepi:
ayrıca kivili olan yeşil serinin kokusuna aşığım ama,saçlarım boyalı olduğu için mavi seriyi aldım:gitme:
sende güle güle kullan,işallah memnun kalırsın..ama ben sırf koklamak için o yeşil olan kivili seriyi alıcamkaydirigubbakcemile3
narlı ürünleri bende severim gülo:hulya:

bu arada oncekı sayfalardan brııne kocaman burc şeysı ekledım herkiş burcunu okusun yukselenıylennn
eylul ayı içünnn bu arada bende ruj ftosu cekmeye calısam sızlere -tatlicadiarzu-
hemen bakıyom gözüm
yarım saate gelirim kızlar :S
çıkmam gerek.resimde eklerim belki gelince bayanssulusmile görüşürük

neeeyyyyyy:1shok: resimmiiii:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

patronum kaş rengi papatya çayıyla açılır mı
göksudan sanki saçlarının rengini öyle açtığını duymuştum fisfisfis

yiihuuuu lülülülülülü

papatya suyu ve oksijenli suyLa neyi açmak istiyosan aç bunlarla sırnaşık şey

nörüyon oLm hiç görüşemiyok -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…