- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.341
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[
selam patı resmın zuper-tatlicadiarzu-
tamam tanricam sen iste yeterkine opuyorumnanaktan
kussssssssssssslarrrrrrrrr böcükkkkkkkkkkkkler gelin ablaniza gelin :1hug:
karnim ac enerji toplayip gelcem hemen bi yere ayrilamayin
bakım topüğü oldugundan tek bi rapor verem sana kankam bayanssulusmile saçlarımı boyadım sonunda.geri bildigin herşeyyy aynıı.netim olsa her gece zabaha kadarköpek sanki bilmiyon
bi bakımmı konuşuyoruz:smiley-cool:adamı hasta etme:mymeka:
ayrıca ne renge boyadındelikafadulden isterim isterim isterim:enbuyukkk:resim isterim:smiley-cool:aklinialirimsmile
bilmiyom lan tabi:dilcikar:unuttun en has kankanısenağlama
senninki daha züper miriana gamyoncuiremsu tek göz ayrı bi hava katmış resme
her türlü halt konuşuyoz meaşallh bize tebi kuzumm olumunekankayizsmile
fınfık kabuguna boyadım kankaların hası hihoyyyt :lolik: :lepi:
ama biliyon altında gölgem vardı..onlarda daha bi sarı oldu..açık kahve gibinm şuan ama bi ay snra fln karamel yapcemmm delikafadulden
tanrıça kızıştırmaya çalıştı ama vallahı ben o anlamda demedım cok begendım gercekdennnn cok gızemlıı delikafadulden
benım tek göz bılerek olmadı hayvan gurlugundekı saçlarım önumu kapamış sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geberdimmmmmm:roflol: :roflol: :roflol: fırlama ya..gelir gelmez başladı:roflol: :roflol: neyse:smiley-cool:
fınfık kabuğu çok yakışmıştır sana bebem:roflol: :roflol:..lan zalak,fınfık yazdım diyip kopana kadar editleyip düzeltseydin ya üşengeç garı:mymeka::roflol:
her türlü haltı konuşuyoz napalım kanka:roflol::roflol:
senninki daha züper miriana gamyoncuiremsu tek göz ayrı bi hava katmış resme
zaferrrrr:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile3
tanrıça kızıştırmaya çalıştı ama vallahı ben o anlamda demedım cok begendım gercekdennnn cok gızemlıı delikafadulden
benım tek göz bılerek olmadı hayvan gurlugundekı saçlarım önumu kapamış sempatiksalakcinni
ayy ben bilmiyomuyum ki hangi anlamda oldugunu filan olumunekankayizsmile
kötü olsa nolcak hem resim demi sempatiksalakcinni
yoo saçların hoş bence.lisedeyken benmde öle gürdü :)))
olum herseyım ortada biliyoın olumunekankayizsmile edit e karsıyım
nasl kahkaha attım ama kendime görmen lazmdı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
,zaferrrrr:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile3
tamam araya fitnelik soktum,muradıma erdim..şimdi öpüşün kaynaşınaklinialirimsmileopuyorumnanaktan
tanıştırıyım...MİRİANA-PATİvereliniortak PATİ-MİRİANAvereliniortak
PATİ garısı,bak miri süper makyajlar yapar,sen yokken o vardı:smiley-cool:çok tatlıdır,diğer kankitolarımız gibidirzemuszemus
MİRİ bu pati karısı benim özelde görüşmüş olduğum(allah kahretsin tanıdım güne lanet olsun:roflol:)tek hatundur..hiç sevem keretayı:icecream:
ay ben bilmiyomuyumbayanssulusmile
:roflol: :roflol: :roflol: kanka bi git ya:roflol: :roflol: :roflol:
ee noldu kelmi kaldın şimdişakkıdı:roflol:
kaydirigubbakcemile3 yok yavrum,kürkün yepyeni,bende göremiyorum edi olduğum haldebayanssulusmile:smiley-cool:kızlar ben aşagıda konuya bakanları gorebılıodum şimdı bı gorunuo bı gorunmuo acaba kürkümmü eskidi -tatlicadiarzu-
bende göremiyorum.içimden diyodum aranzda tek siyahım ya dimek ki bana yasak görmek :gitme: -tatlicadiarzu-
zaferrrrr:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile3
tamam araya fitnelik soktum,muradıma erdim..şimdi öpüşün kaynaşınaklinialirimsmileopuyorumnanaktan
tanıştırıyım...MİRİANA-PATİvereliniortak PATİ-MİRİANAvereliniortak
PATİ garısı,bak miri süper makyajlar yapar,sen yokken o vardı:smiley-cool:çok tatlıdır,diğer kankitolarımız gibidirzemuszemus
MİRİ bu pati karısı benim özelde görüşmüş olduğum(allah kahretsin tanıdım güne lanet olsun:roflol:)tek hatundur..hiç sevem keretayı:icecream:
ay:roflol:
fınfık kabugu yazmışm leen :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?