Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
[

selam patı resmın zuper-tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
off kavgada söylenmez...:1closedeyesati bilmiyorum yani(ortalık kızıştıran smil:smiley-cool:)
tamam tanricam sen iste yeterkine opuyorumnanaktan

kussssssssssssslarrrrrrrrr böcükkkkkkkkkkkkler gelin ablaniza gelin :1hug:

akın akın kompela-tatlicadiarzu-değil tabi:))akın akın enerji geliyo pınaxım hazır ol:lepi:
karnim ac enerji toplayip gelcem hemen bi yere ayrilamayin

işte enerjinin kralı:lepi:reiki meyki hikayekaydirigubbakcemile3
enerjini depola gel anamaklinialirimsmileburadayız bizhihoyyyt

bakım topüğü oldugundan tek bi rapor verem sana kankam bayanssulusmile saçlarımı boyadım sonunda.geri bildigin herşeyyy aynıı.netim olsa her gece zabaha kadar köpek sanki bilmiyon

bi bakımmı konuşuyoruz:smiley-cool:adamı hasta etme:mymeka:
ayrıca ne renge boyadındelikafadulden isterim isterim isterim:enbuyukkk:resim isterim:smiley-cool:aklinialirimsmile
bilmiyom lan tabi:dilcikar:unuttun en has kankanısenağlama

Tanrıçam ummadığn taş baş yararmış,artık bu hafta gerçekten bu lafa inandım.beyaz gülün gölgesi bile siyahtır örnekleri çoğaltabilirimsempatiksalakcinni
tanrıçam sen de kimseye güwenme,hayal kırıklığına uğramanı istemem benm gibi.
ama unuttum gitti kafama takmam herşeyi ben,benm dostlarım bana yeter,fazlasına gerek yok balım..

[ Rezzan Kirazdan eylul ayı yorumu

bu arada ben hem koç hem yengec burcuyum yengecten iç dunyam daha cok etkılenıyor koçun etkısı cok azaldı bu sıralar bende

B]2010 eylül aylık burç yorumları koç
rezzan kiraz aylık burç yorumları: eylül 2010 koç burcu
Sizin gibi enerjik ve atılım yapmaya istekli bir burcun mensupları için para harcamak her zaman keyifli olmuştur. Bu süreçte parayla ilgili konularla yakından ilgileneceğinizi söylemek mümkündür. Hem kendi gayretinizle hem de girişimleriniz sonucu finansal anlamda rahatlayabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu sadece paranın önemli olduğunu düşünmemeniz olmalıdır. Görüş açınızı genişletmeniz sizin yararınıza olacaktır.

2010 eylül aylık burç yorumları boğa
rezzan kiraz aylık burç yorumları: eylül 2010 boğa burcu
Liderlik arzunuz yükselecek ve kendinizi insanlara kabul ettirme yönünden şanslı olacaksınız. Yeni ve taze enerjileriniz gayet kolaylıkla akacağından karakteristik özelliklerinizi sergilemeniz faydalı sonuçlar yaşamanızı sağlayacaktır. Bilinçaltınızdaki tüm istekleriniz için girişimde bulunabilir, karar verdiğiniz planlarınızı yürürlüğe koyacak güveni kendinizde oluşturabilirsiniz.

2010 eylül aylık burç yorumları ikizler
rezzan kiraz aylık burç yorumları: eylül 2010 ikizler burcu
Genelde meraklı, girişken, iletişimci bir insan olmanıza rağmen, tam tersine içinize çekilebilir daha ağırbaşlı ve sakin davranabilirsiniz. Şiddetli arzularınız nedeniyle, herkesin gözüönünde ilişkinizi yaşamaktansa gözlerden uzak kalmayı tercih edebilirsiniz. İçinizdekileri dışa vurmamaya özen gösterebilirsiniz. Kendinize bile tuhaf gelen bir yalnızlık duygusu sizi sarabilir.

2010 eylül aylık burç yorumları yengeç )
rezzan kiraz aylık burç yorumları: eylül 2010 yengeç burcu
Pek çok arkadaşınızla irtibatınız yoğunlaşacaktır. Aranızda duygusal ilişki olmayan bu insanlarla sık sık görüşebilir ve karşılıklı olarak irtibatta bulunabilirsiniz. Bazı dostlarınız bu süreçte sizin yaşamınızda güç olgusu açısından etkinlik gösterecek ve size geleceğinizle ilgili meselelerde ellerinden gelen desteği sunacaklardır. Hani dostluklardan yana talihiniz açık desek kesinlikle yeridir.

2010 eylül aylık burç yorumları aslan
rezzan kiraz aylık burç yorumları: eylül 2010 aslan burcu
Güneşin boğa burcu geçişi siz Aslanların başta da belirttiğim gibi 21 Eylül dönemine kadar sahip olduğunuz maddi ve manevi konularda işinizin ne denli yeterli olduğu konusunda düşünmenizi ve hatta adım atmanızı sağlayacak enerjiyi size sağlayacaktır. Her ne kadar zorlu bir sınav veriyor olsanız da, elle tutulur ve gerçekçi adımlar için bu süreçte güneşten yararlanmaya bakmalısınız.

2010 eylül aylık burç yorumları başak )
rezzan kiraz aylık burç yorumları: eylül 2010 başak burcu
Sezgi gücünüzle kendinizi rahatlıkla kötülüklerden koruyabilirsiniz. Detay verdiğiniz tüm konular üzerinde yoğunlaşarak sağlam ve kararlı adımlar atmaya dikkat edeceksiniz. Sahip olduğunuz tüm olgularınızı hayatta başarılı olma adına yönlendirebilir, kendinize olan güven duygunuzla başarılı olmaya çalışabilirsiniz
.

2010 eylül aylık burç yorumları oğlak
rezzan kiraz aylık burç yorumları: eylül 2010 oğlak burcu
Birlikte olduğunuz kişinin size göstereceği yoğun ilgi ve sevgi dolu tavırları her ne kadar ilişkinizi ciddiyete dönüştürecek kadar güçlü olmasa da siz, bu dönemde aşkın doruklarına çıkabilir ve şanslı enerjinizle aşkla ilgili sorunlar karşısında başarılı olabilirsiniz. Kendinizi ifade alanınızın aşk olacağı bu süreçte herşeye aşkla bakabilir ve aşkla çözümlemeye çalışabilirsiniz.

22 2010 eylül aylık burç yorumları yay
rezzan kiraz aylık burç yorumları: eylül 2010 yay burcu
Eylül ayı boyunca maddi güvencenizi sağlayan işiniz veya kişilerden sağladığınız gelirler konusunda kimi zaman olumlu kimi zamansa olumsuz durumlar yaşayabilirsiniz. Çok güvendiğiniz kişilerin içinde bulundukları durumlar nedeniyle size destek olamamaları veya beklediğiniz paraların gecikmesi söz konusu olabilir. Bu durumda abartılı tepkiler verebilir kendinizi duygusal olarak güvencede hissetmeniz zorlaşabilir.

22 2010 eylül aylık burç yorumları akrep
rezzan kiraz aylık burç yorumları: eylül 2010 akrep burcu
21 Eylül tarihine kadarki süreç sizin açınızdan ilişkiler konusunun yoğun bir şekilde gündeme gelmesini sağlayacaktır. Kuşku ve kuruntuya açık bir burcun insanı olarak kontrol veya güç arzunuzu en fazla sergileyeceğiniz alan birlikteliğiniz olacaktır. Bu dönemde karşılıklı olarak sorunlarınızı ele alabilir ve ortak bir nokta oluşturmaya gayret edebilirsiniz.

22 2010 eylül aylık burç yorumları terazi
rezzan kiraz aylık burç yorumları: eylül 2010 terazi burcu
Elde ettiğiniz paralarda düşüşler veya beklediğiniz haberler gecikebilir ve siz adım atmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca miras davaları, uzun sürecek hukuk sorunları ile karşılaşma durumunuz nedeniyle canınızı sıkılabilir. Eşiniz kaynaklı elde ettiğiniz gelirinizde düşüşler gözlemlenebilir veya siz düzenli olan gelirinizde azalmalar yaşayabilirsiniz.
[/B]

Son düzenleme:

her türlü halt konuşuyoz meaşallh bize tebi kuzumm olumunekankayizsmile
fınfık kabuguna boyadım kankaların hası hihoyyyt :lolik: :lepi:
ama biliyon altında gölgem vardı..onlarda daha bi sarı oldu..açık kahve gibinm şuan ama bi ay snra fln karamel yapcemmm delikafadulden

senninki daha züper miriana gamyoncuiremsu tek göz ayrı bi hava katmış resme

tanrıça kızıştırmaya çalıştı ama vallahı ben o anlamda demedım cok begendım gercekdennnn cok gızemlıı delikafadulden
benım tek göz bılerek olmadı hayvan gurlugundekı saçlarım önumu kapamış sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geberdimmmmmm:roflol: :roflol: :roflol: fırlama ya..gelir gelmez başladı:roflol: :roflol: neyse:smiley-cool:
fınfık kabuğu çok yakışmıştır sana bebem:roflol: :roflol:..lan zalak,fınfık yazdım diyip kopana kadar editleyip düzeltseydin ya üşengeç garı:mymeka::roflol:
her türlü haltı konuşuyoz napalım kanka:roflol::roflol:

ayy ben bilmiyomuyum ki hangi anlamda oldugunu filan olumunekankayizsmile
kötü olsa nolcak hem resim demi sempatiksalakcinni
yoo saçların hoş bence.lisedeyken benmde öle gürdü :)))

olum herseyım ortada biliyoın olumunekankayizsmile edit e karsıyım
nasl kahkaha attım ama kendime görmen lazmdı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Tanrıça balım ben kaçar,malum mübarek ramazandayız günlük dualarımı okuyucum,biraz da namaz kılıcım.çok öptüm balımmmmmmmmmm:1rolleyes:

senninki daha züper miriana gamyoncuiremsu tek göz ayrı bi hava katmış resme

zaferrrrr:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile3
tamam araya fitnelik soktum,muradıma erdim..şimdi öpüşün kaynaşınaklinialirimsmileopuyorumnanaktan
tanıştırıyım...MİRİANA-PATİvereliniortak PATİ-MİRİANAvereliniortak
PATİ garısı,bak miri süper makyajlar yapar,sen yokken o vardı:smiley-cool:çok tatlıdır,diğer kankitolarımız gibidirzemuszemus
MİRİ bu pati karısı benim özelde görüşmüş olduğum(allah kahretsin tanıdım güne lanet olsun:roflol:)tek hatundur..hiç sevem keretayı:icecream:

ayy ben bilmiyomuyum ki hangi anlamda oldugunu filan olumunekankayizsmile
kötü olsa nolcak hem resim demi sempatiksalakcinni
yoo saçların hoş bence.lisedeyken benmde öle gürdü :)))

ay ben bilmiyomuyumbayanssulusmile
:roflol: :roflol: :roflol: kanka bi git ya:roflol: :roflol: :roflol:
ee noldu kelmi kaldın şimdişakkıdı:roflol:

olum herseyım ortada biliyoın olumunekankayizsmile edit e karsıyım
nasl kahkaha attım ama kendime görmen lazmdı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hee bilirim,herşeyin ortadadır taşakürcü kankalaelaelaelaelae
kanke solaryume ne zaman gidiyoruz:smiley-cool:
anca o kahkahayı kendine atarsın böböğümespirilerine bi kendin gülersin:teselli:

,

yürü get delüüüü alsanaalsanasmile işleri başndan aşkın yaa unuttu hemen :umursamaz:
hatrlıyom tabi mirianayı bayanssulusmile hatta biara olay olmştu demi topükde sempatiksalakcinni
hatrladgmn kanıtı yane
sevmezsen sevme hıhhhhhhh :mymeka: özelde bska kişiler buluruz bizde şakkıdı

kızlar ben aşagıda konuya bakanları gorebılıodum şimdı bı gorunuo bı gorunmuo acaba kürkümmü eskidi -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 yok yavrum,kürkün yepyeni,bende göremiyorum edi olduğum haldebayanssulusmile:smiley-cool:
sorun siteden kaynaklıyerimseniben

bende göremiyorum.içimden diyodum aranzda tek siyahım ya dimek ki bana yasak görmek :gitme: -tatlicadiarzu-

puhahahah eziklik diz boyu:teselli::1no2: sempatiksalakcinni
bir gün sende kırmızı olucaksın tatlım:lepi:her kk lı gibi-tatlicadiarzu-

[]

heloo patiiii
memnun ooldummm delikafadulden
senın soktugun fıtneyı yerım kızzzzzzz sen kım fıtnelık kım içide dışıda beyazsınnn gülümmmmzemuszemus

fınfık kabugu yazmışm leen :roflol:

Senden herşey beklenir laa
Neler yazabileceğini gördükkaydirigubbakcemile3 sanki anamıyom sanma lakabını unutturmak için takılmıyon ne zamandır ama yemezler:umursamaz:
Kızlar pati karısının nami diyar adı neydidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…