- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.461
kızzz goksuuumm :s avatarlar gozukuyo da mırıanayı goremedm ben smdı :s eklenenlerı goremyrm demek kı..yarn resım partası yaparz olma mı :roflol: ıslomm soz eklycem yarn)
yakında toplu alınto bilem yaparım heheytttsmıle lerı kendım yazıyom ama =))))
haklısın islombilmiyorumkismilenapsak bilmemkibilmiyorumkismileBayram sonrasına sarkabilir o zaman he kanka çünkü daha alcez göndercez felan:hulya:
Şampuan cidden güzel SLS ve paraben falan içermez yazıyobayanssulusmile
[
ole mı dıosunn tişengur ederımsempatiksalakcinni
ne işi gızzzzz ne yuklıcekdın anlamadım ben hem nıe cadıymışım neye gırmişimm-tatlicadiarzu-
[
şoka gırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm b ır saattır yagmur sesı efectı dınlıodum netten ve yagmur basladı ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kendımden korkdum laaaaaaaaaaaaaannnnn 3 aydır yagmıooo
Olm bu pati cadısı az önce saçlarını ekledi kıskandırik oldum birazcukk delikafadulden
foto eklicektim ondan çekindim sönük kaldım ekleyemedim
sonram da sen geldin dudişleri ekledin iyice dellendim söndm eklemiyorm ulaayn :roflol:
[B
delikafadulden
Olm bu pati cadısı az önce saçlarını ekledi kıskandırik oldum birazcukk delikafadulden
foto eklicektim ondan çekindim sönük kaldım ekleyemedim
sonram da sen geldin dudişleri ekledin iyice dellendim söndm eklemiyorm ulaayn :roflol:
ben sana yazam kodlarını kuzuş meraklanma
Şakkıdı Naniknanik Hihoyyyt şimdilik bunlar yeter snaa delikafadulden
Hepsini ezberledin mi lan:roflol:
Bence patinin bildiği smilelar şunlardır:
aklinialirimsmile :icecream: :jeyyar::roflol:
Neüzübillahhh:1shok:
İzmir'de çok sıkıntılı bi hava vardı, bi yerlere yağacağı belliydi zati buraya da yağsa keşke.
çağırdın geldi kuzum:icecream:şoka gırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm b ır saattır yagmur sesı efectı dınlıodum netten ve yagmur basladı ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kendımden korkdum laaaaaaaaaaaaaannnnn 3 aydır yagmıooo
ben sana yazam kodlarını kuzuş meraklanma
Şakkıdı Naniknanik Hihoyyyt şimdilik bunlar yeter snaa delikafadulden
Neüzübillahhh:1shok:
B]Ahada geldummm :lepi:
hazırmısınız are u ready :lepi:
şimdı cekıp yaptım
not:rujlar gorundugunden yarım ton daha koyu resımde acık cıkmıs bırde dudak zemınım kırmızı ondan sızde daha guzel durabılır..
bırde parlak olanları mat aynı renk rujun ustune surdugnzde harıka sonuc alıyorsunuz
numaralar soldan saga sonra aşşaaa
alıntı olmasın litfennn
[/B]
[/URL][/IMG]
Senin gözlerindeki maviliği okyanuslarda buLdum ben ..
O derinliği gözbebeğinde tattım..
Yaklaştıkça uzayan yollarda sayıkladım seni..
Göynüme işleyen o mavimsi bebeklerin ufuk çizgisinde uçuşan martılar gibiydi..
Ve Sen Sevgili... Sen ise Kalbimde mesken tutan minik bir kız çocuğuydun .:asigim:
Ohaaaaaaaa abi aşka geldimmm neler yazdımm delircem bunu hemen not alın tarihe geçiyorum delikafadulden
Not: Alıntı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?