Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ohanziiiii az once bende gorememstm ama smdı acıldı resmler mırıanacımmm
Superrrrrr :lepi: massallh yaaa bayıldmmmmmm

o siirin tek kelimesini bile yazmama ben kızzzzzz....valla bravo :lepi: millette ilham var kardesım bizde ne arar =))

o siirin tek kelimesini bile yazmama ben kızzzzzz....valla bravo :lepi: millette ilham var kardesım bizde ne arar =))

aha bizimki yazının stilini de değiştirir oldu sırnaşık şey ulan gelişme var hemde manyak derecede delikafadulden

teşekkür ederim hayatım sna da yazarım

Son düzenleme:

Bak yaa inanamıyorum sana ağlatcan lan beni bunca yıl sefkilim bana 1 kerem şiir yazmadı şu dakka boşayayım mı la ben bu herifi şimdikötükedihüso

Ağzım açık hayran kaldım sana bebeğim bak bu yeteneğini sakın gözardı etme ben sana gerektiği kadar ilham olurumaklinialirimsmile yeterki yaz
Beni çok duygulandırdın ve mutlu ettin duygusal keratam benim bak sen şu güççük sıpama ya
Bu şiirini hemen yazıyorum köşeme ömür boyu saklıcam çok teşekkürler bitanmŞeniz

rujların resımlerı kızlar bu reng okdr superkı anlatamam açık renklerı bana sevdıren ruj..cok guzel duruyor normalde...kokusu dokusu anlatılmaz bunun bıde 24 ayar altın içerenlerı var dıbıız düşer valla ben pahalı urun almam pekde ablam getırdı freeshoptan tahmınımce 50tl falandır

flormar supershıne 525
mürdüm ıle mor rengı max factordekı mürdümle aynı kalıtede sayılır cok memnunum

bu golden rose 05 nezmn sursem bu serıden herkes dudaklarıma odaklanıo hele gece nası parladını anlatamam cok yogun simli ıddıalı bakır renk

golden rose 04 gloss bu ıddıanında otesınde bırglos mat kırmızının ustune nası durdugunu anlatamam

vişne cuurgunu bulamadım

hayatıma anlam katan Yaren'm :1closedeyes:
Sana değil şiirler kalbimi en ufak zerrelerine kadar parçalayıp yoluna sersem azdır şutarafagitti

Yaz bebeğim ve okudukça beni hatırla Şeniz
Herifini de sakın boşama delikafadulden erkekler odunluklarından ödün vermiyorlar çünküü

Bitanemm tekrardan çok teşekkür ederim harika bi hatıra oldu benim için seni çok seviyorum.:asigim:

[/url][/IMG]

Bitanemm tekrardan çok teşekkür ederim harika bi hatıra oldu benim için seni çok seviyorum.:asigim:

[/URL][/IMG]

Sana inanamıyoruuuuuuuuuuuuuumm :1shok:
Sen de beni ağlatıcaksın ama şimdiii :gitme: bebeğim benimmmmm
bu kadar sevineceğini bilsemm daha öne yazmaz mıydım sana hiç Şeniz
sende beni öyle mutlu ettin ki öyle duygulandım kiii üşenmemiş fotoğrafını bile çekmişşş delikafadulden

Oğlum burdaki dostluğumuz varyaa bambaşkaa şuraya bakkk sanalı aşmışız biz
Seni seviyorumm İslantoşş'm çok seviyorumm meleklerimi Şeniz

herşeysniz benim için..

Yazdığım birkaç satıra da ne kadar önem verdiğini gösterdiğin için teşekkür ederim Deniz Gözlüm yerimseniben

Sen benim için yüreğinden konuşmuşun ben onu nasıl önememem acayip duygulandım gerçekten çok hoşuma gitti beni mest ettin bidenem
En güzel hatıralarımın arasına girdi şimdi bu şiirin.
Onlara baktıkça hep seni de hatırlayacağım.:asigim:
Gercekten çok güzel buradaki dostluklarımızopuyorumnanaktan

Kızlar bır yagmur yagıyor aklınız dururrrrr bosuna demıyorum Rabbımı sevıyorum dıeeeeeeeeeeeee oda benı sevııooo yagmur v erdı banaaa yupyyyyyyyyyyyy
Ayy ne güzell keşke burda da yağsa ama serinliği geldi dışarsı esiyor ama evlerin içi yanıyor yine:1ninca:

yavrular fazla enerji toplamisim sempatiksalakcinni temizlige giristim ancaaaaaa bittim -tatlicadiarzu- ölüyommmm

neler kacirmisim yine yawwwwwwww :çok üzgünüm:

Değer bilen okyanuslar dost kazanmak için hiçbir çaba sarfetmezler ..

Byn ..GkSu.. ''

(Sana bu kadar diyorum bebeğim)Şeniz

Ve inzivaya çekiliyorum izninizle buyrunnnnnnnnn
Yarın dersane beni bekLiyor.

Hepinziin yeri ayrı yüreğimde hepinizin güülü farklı..
Yeter ki soldurmayın çiçeklerimi

tatlı uykular papatyalarım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…