- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.481
harbiden ohasın göksu:1shok: akannehir
lan içine şairmi kaçtı:roflol: :roflol: sen neymişsin be abi
islo bunu harbiden yaz bi yere bencekaydirigubbakcemile5
bıdıgın seni yerrr tanrıca karısı :jeyyar:
o siirin tek kelimesini bile yazmama ben kızzzzzz....valla bravo :lepi:millette ilham var kardesım bizde ne arar =))
kızlar cabbarımla konuşucam çıkıyorum en acilindenŞeniz
sayfa 10 saatte acılıyo :s yazana kdr öluyrm resmen.ıı geceler kzlar yarn gorsrz artk:))
İsLantooooooooooooşş sappııhkk İsLooo Sapıhkk İsLooo Lü Lü Lü Lü
olm senin makyajınla ilgilenmeyenin varyaa.. söyletme şimdi bana:Saruboceq:
Gözümden kaçmışş atlamışım nasıl yaptım böyle bii terbiyesizliği.. alsanaalsanasmile
Senin gözlerindeki maviliği okyanuslarda buLdum ben ..
O derinliği gözbebeğinde tattım..
Yaklaştıkça uzayan yollarda sayıkladım seni..
Göynüme işleyen o mavimsi bebeklerin ufuk çizgisinde uçuşan martılar gibiydi..
Ve Sen Sevgili... Sen ise Kalbimde mesken tutan minik bir kız çocuğuydun .:asigim:
Ohaaaaaaaa abi aşka geldimmm neler yazdımm delircem bunu hemen not alın tarihe geçiyorum delikafadulden
Not: Alıntı değildir.
Bak yaa inanamıyorum sana ağlatcan lan beni bunca yıl sefkilim bana 1 kerem şiir yazmadı şu dakka boşayayım mı la ben bu herifi şimdikötükedihüso
Ağzım açık hayran kaldım sana bebeğim bak bu yeteneğini sakın gözardı etme ben sana gerektiği kadar ilham olurumaklinialirimsmile yeterki yaz
Beni çok duygulandırdın ve mutlu ettin duygusal keratam benim bak sen şu güççük sıpama ya
Bu şiirini hemen yazıyorum köşeme ömür boyu saklıcam çok teşekkürler bitanmŞeniz
Bitanemm tekrardan çok teşekkür ederim harika bi hatıra oldu benim için seni çok seviyorum.:asigim:
[/URL][/IMG]
Sana inanamıyoruuuuuuuuuuuuuumm :1shok:
Sen de beni ağlatıcaksın ama şimdiii :gitme: bebeğim benimmmmm
bu kadar sevineceğini bilsemm daha öne yazmaz mıydım sana hiç Şeniz
sende beni öyle mutlu ettin ki öyle duygulandım kiii üşenmemiş fotoğrafını bile çekmişşş delikafadulden
Oğlum burdaki dostluğumuz varyaa bambaşkaa şuraya bakkk sanalı aşmışız biz
Seni seviyorumm İslantoşş'm çok seviyorumm meleklerimi Şeniz
herşeysniz benim için..
Yazdığım birkaç satıra da ne kadar önem verdiğini gösterdiğin için teşekkür ederim Deniz Gözlüm yerimseniben
Ayy ne güzell keşke burda da yağsa ama serinliği geldi dışarsı esiyor ama evlerin içi yanıyor yine:1ninca:Kızlar bır yagmur yagıyor aklınız dururrrrr bosuna demıyorum Rabbımı sevıyorum dıeeeeeeeeeeeee oda benı sevııooo yagmur v erdı banaaa yupyyyyyyyyyyyy
Sen benim için yüreğinden konuşmuşun ben onu nasıl önememem acayip duygulandım gerçekten çok hoşuma gitti beni mest ettin bidenem
En güzel hatıralarımın arasına girdi şimdi bu şiirin.
Onlara baktıkça hep seni de hatırlayacağım.:asigim:
Gercekten çok güzel buradaki dostluklarımızopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?