Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Yüreğini sevdiğim senin kocaman bi kalbin var dilerimki karşına seni hakeden kıymetini bilecek biri çıksın.:asigim:
Tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

Yüreğini sevdiğim senin kocaman bi kalbin var dilerimki karşına seni hakeden kıymetini bilecek biri çıksın.:asigim:
Tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

Allah'm gecenin bombasını patlattı Şeniz Amiiiinnnn.. ŞenizCümlemizin inş. Şeniz

Renkli renkli makyajları unutma sakın naniknanik

Allah'm gecenin bombasını patlattı Şeniz Amiiiinnnn.. ŞenizCümlemizin inş. Şeniz

Renkli renkli makyajları unutma sakın naniknanik
Temam yavrii biz hep rengarengarenk yapcem ben sanasositososito
Uyu bakem çabıkŞeniz

makarna yidim yavrum..bol karbonhidrat icerir buda asiri enerjiye sebep olur sempatiksalakcinni hazir enerjik olmusken evi elden gecirim dedim süprizzzzz ne dedikodular yaptiniz bakem ben yokken?? :icecream:

Her telden çaldık yafrumm enercini azcık da geçmişe ada bakiim :roflol:

o siirin tek kelimesini bile yazmama ben kızzzzzz....valla bravo :lepi: millette ilham var kardesım bizde ne arar =))
senin gibi okuz ne anlar şiirden
yazı rengi yapmışın kanke helal olsun:roflol:

aha bizimki yazının stilini de değiştirir oldu sırnaşık şey ulan gelişme var hemde manyak derecede delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptum:roflol:
kanka harika rujlar ya:asigim:ifsen lorenin kokusuda dokusuda harbiden olaydır..bende çok memnundum,ama artık o kadar para bayılıcağımı sanmıyorum:icecream:ama cidden başarıı üründür...
bütün renkler harika meleğimŞenizüşenmemiş eklemişsin bizler için..ellerine sağlıkolumunekankayizsmile
golden rose'lerede ayrı bir bayıldım:asigim:

Kızlar bır yagmur yagıyor aklınız dururrrrr bosuna demıyorum Rabbımı sevıyorum dıeeeeeeeeeeeee oda benı sevııooo yagmur v erdı banaaa yupyyyyyyyyyyyy
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gözün aydın yağmur perisiopuyorumnanaktan
Bitanemm tekrardan çok teşekkür ederim harika bi hatıra oldu benim için seni çok seviyorum.:asigim:

[/url][/IMG]
lan benide ağlatıcaksınız gece gecealsanaalsanasmile :gitme: :gitme: allah tepenizden bakmasın emi:gitme: senağlama
yavrular fazla enerji toplamisim sempatiksalakcinni temizlige giristim ancaaaaaa bittim -tatlicadiarzu- ölüyommmm

neler kacirmisim yine yawwwwwwww :çok üzgünüm:
bende dedim enerji patlaması yaşıyo ondan gelemedi pınaxımaklinialirimsmile :jeyyar: :roflol:

duygusal şairane kelebeğimolumunekankayizsmileallah zihin açıklığı versin..seviyorum lan seni:asigim:
Ben de yatıommirmirmirmir
Tatlı rüyalar bebekleropuyorumnanaktan

okyanus gözüm alah rahatlık versinŞeniz

Son düzenleme:
tanrıçanın kokoş kankalarının bayram çekiliş listesihihoyyyt
tanrıça
pati
miriana
ilarzu
karabiber
tatlıgacı
april
mini
göksu
nazalp
island
akitra
nikoncan
aybur34
minik06
canlar yarına kadar bana adreslerinizi ulaştırın..sizi eşleştiricem..ayrıca matahari ve berbikenede sorıyım..yarın son günzemuszemus

Son düzenleme:
sen dur danricam ben patlamanin alasini sana sakliyom :jeyyar:sengözlerimebaksanab

iyi geceler sefgilim görüsecez senle yarin Şeniz

uyuyan yılanı uyandırıp kaçıyosun..ama olmazki böyle bebem:smiley-cool:lülülülülülü:roflol:
hadi bakalım yarın görücez:jeyyar: tatlı rüyalar balımopuyorumnanaktan

Tanrıcamla başbaşa

ellerınıovuşturanmirismili :smiley-cool:

puhahhahaah:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kafandan neler geçiyo kankaeyvahedigeldismile aklinialirimsmile

ben geldim makkaj hatunları
misafirim vardı yoğundum giremiyodum çok fazla
bu topiği çok fazla takip edemedimmafoldumben
anam listede adımıda gördüm yaaa
teşekkürler tanrıçam beni listene katarak onurlandırdığın için:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…