- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.501
yavrular fazla enerji toplamisim sempatiksalakcinni temizlige giristim ancaaaaaa bittim -tatlicadiarzu- ölüyommmm
neler kacirmisim yine yawwwwwwww :çok üzgünüm:
Gksuyum valla ben bu gazla günde 5 makkaj çıkartırımkaydirigubbakcemile3
Değer bilen okyanuslar dost kazanmak için hiçbir çaba sarfetmezler ..
(Sana bu kadar diyorum bebeğim)Şeniz
Byn ..GkSu.. ''
Ve inzivaya çekiliyorum izninizle buyrunnnnnnnnn
Yarın dersane beni bekLiyor.
Hepinziin yeri ayrı yüreğimde hepinizin güülü farklı..
Yeter ki soldurmayın çiçeklerimi
tatlı uykular papatyalarım a.s.
Yüreğini sevdiğim senin kocaman bi kalbin var dilerimki karşına seni hakeden kıymetini bilecek biri çıksın.:asigim:
Tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
Atıştırcam deyi gittin bi kuzuyu yidin heralde :roflol:
Temam yavrii biz hep rengarengarenk yapcem ben sanasositosositoAllah'm gecenin bombasını patlattı Şeniz Amiiiinnnn.. ŞenizCümlemizin inş. Şeniz
Renkli renkli makyajları unutma sakın naniknanik
makarna yidim yavrum..bol karbonhidrat icerir buda asiri enerjiye sebep olur sempatiksalakcinni hazir enerjik olmusken evi elden gecirim dedim süprizzzzz ne dedikodular yaptiniz bakem ben yokken?? :icecream:
senin gibi okuz ne anlar şiirdeno siirin tek kelimesini bile yazmama ben kızzzzzz....valla bravo :lepi:millette ilham var kardesım bizde ne arar =))
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptum:roflol:aha bizimki yazının stilini de değiştirir oldu sırnaşık şey ulan gelişme var hemde manyak derecede delikafadulden
kanka harika rujlar ya:asigim:ifsen lorenin kokusuda dokusuda harbiden olaydır..bende çok memnundum,ama artık o kadar para bayılıcağımı sanmıyorum:icecream:ama cidden başarıı üründür...rujların resımlerı kızlar bu reng okdr superkı anlatamam açık renklerı bana sevdıren ruj..cok guzel duruyor normalde...kokusu dokusu anlatılmaz bunun bıde 24 ayar altın içerenlerı var dıbıız düşer valla ben pahalı urun almam pekde ablam getırdı freeshoptan tahmınımce 50tl falandır
flormar supershıne 525
mürdüm ıle mor rengı max factordekı mürdümle aynı kalıtede sayılır cok memnunum
bu golden rose 05 nezmn sursem bu serıden herkes dudaklarıma odaklanıo hele gece nası parladını anlatamam cok yogun simli ıddıalı bakır renk
golden rose 04 gloss bu ıddıanında otesınde bırglos mat kırmızının ustune nası durdugunu anlatamam
vişne cuurgunu bulamadım
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytKızlar bır yagmur yagıyor aklınız dururrrrr bosuna demıyorum Rabbımı sevıyorum dıeeeeeeeeeeeee oda benı sevııooo yagmur v erdı banaaa yupyyyyyyyyyyyy
lan benide ağlatıcaksınız gece gecealsanaalsanasmile :gitme: :gitme: allah tepenizden bakmasın emi:gitme: senağlamaBitanemm tekrardan çok teşekkür ederim harika bi hatıra oldu benim için seni çok seviyorum.:asigim:
[/url][/IMG]
bende dedim enerji patlaması yaşıyo ondan gelemedi pınaxımaklinialirimsmile :jeyyar: :roflol:yavrular fazla enerji toplamisim sempatiksalakcinni temizlige giristim ancaaaaaa bittim -tatlicadiarzu- ölüyommmm
neler kacirmisim yine yawwwwwwww :çok üzgünüm:
Ve inzivaya çekiliyorum izninizle buyrunnnnnnnnn
Yarın dersane beni bekLiyor.
Hepinziin yeri ayrı yüreğimde hepinizin güülü farklı..
Yeter ki soldurmayın çiçeklerimi
tatlı uykular papatyalarım a.s.
Ben de yatıommirmirmirmir
Tatlı rüyalar bebekleropuyorumnanaktan
[
Her telden çaldık yafrumm enercini azcık da geçmişe ada bakiim:roflol:
bende dedi enerji patlaması yaşıyo ondan gelemedi pınaxımaklinialirimsmile :jeyyar: :roflol:[/B]
uyuyan yılanı uyandırıp kaçıyosun..ama olmazki böyle bebem:smiley-cool:lülülülülülü:roflol:sen dur danricam ben patlamanin alasini sana sakliyom :jeyyar:sengözlerimebaksanab
iyi geceler sefgilim görüsecez senle yarin Şeniz
Tanrıcamla başbaşa
ellerınıovuşturanmirismili :smiley-cool:
vallamı supeer burda kesıldı bebegımmm bu arada yazdım ben kokoşcan çekilişneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?