- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.541
dünya yıkılsa zi..et diyosun:roflol:
teşekkürler gözünün benini yediğimolumunekankayizsmilefisfisfis etrafındaki yanifisfisfiskenarı işte be:dilcikar:
boynuz kulağı geçermiş aga..bu durumda sen boynuz,biz kulak oldukfisfisfis fisfisfis :roflol: boynuzum benim:jeyyar:
sakın tepemde çıkma laeyvahedigeldismile cabbarı vurdurtma banakötükedihüso
allam niye salakça bi seneryo yazdımkibenneyaptımki
bende yerım ama nerenı sempatiksalakcinni tabıkı o fındık burnunu :1ninca:
evelallah:1closedeyes:Ayy çitres oldum yetişebilceyiz mi garieyvahedigeldismile
Çizelgemi değiştirdimbayanssulusmile
Gördükçe helecan basiiakannehir
Kankalarım tam 1 ay sonra hem doğumgünüsüm hemi de yıldönümümüz:asigim:
Tükendim la artık bi ara yarimize yaptığımız süprizleri konuşalım mı:kedi:
Ben artık bişi bulamıyorum:umursamaz:
hee biliyomhelooooo
gene yagmur basladı manyak esıyor ohhhh
bahar kızıyım ama cok sevıyorum yagmuru fırtınayııı
bu arada tanrıcam bılıyormusun
ben senı sevıyorum:asigim:
CADIARZU CADIARZU aman iyiyiz böyle ısınmasın:umursamaz:İzmir de çok serin bahçede oturamıyoruz bugün.
Haftasonuna artacakmış sıcaklıklar.
puhahahahaha koptum:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: cabbarın beni vurması için üstüne çıkmama gerek yok kanka beni bulsa öldürecek zatenkaydirigubbakcemile3
gacım kadınlar hamamında çekiliş topiğimiz var..ordan konuşalım istersenyerimsenibenayyy ne fenaaaa..töpükte kim var kim yok görükmüyo beeee..yannız hissediyom kendimiiii..:sinifsinif:
Tanrıçam hüt hüt kuşoooom.olumunekankayizsmile.çekilişe kimler katılıyor?..bi yaz ya, ripit yap..:1closedeyes:katılım şartları ne?gerçi eda olayından sonra sıtkım sıyrıldı ya neyse,o konunun da altı çizilmiş oldu..guclubacismile
hedaye seçimi neye göre yapılcak vs.vs. onları da bi yaz tekrar olsun e mi fıstıklı çitosum..cokacimcoooksırnaşık şey
ulen beni niye dahil etmemisler bu cekiliseeeeeeeeee???? Gavuristan da yasiyoz diyemi acep alsanaalsanasmile
Çizelgemi değiştirdimbayanssulusmile
Gördükçe helecan basiiakannehir
Kankalarım tam 1 ay sonra hem doğumgünüsüm hemi de yıldönümümüz:asigim:
Tükendim la artık bi ara yarimize yaptığımız süprizleri konuşalım mı:kedi:
Ben artık bişi bulamıyorum:umursamaz:
ulen beni niye dahil etmemisler bu cekiliseeeeeeeeee???? Gavuristan da yasiyoz diyemi acep alsanaalsanasmile
gavuristanda yaşamasan saçından tutup dahil etmemmikaydirigubbakcemile :gitme:
malesef o yüzden pınaxım:çok üzgünüm: ama öyle çok isterdimki katılmanı:çok üzgünüm:
_TanRIcA__;15003782]evelallah:1closedeyes:
rabbim nice 7 seneler beraber geçirmek nasip etsin kanka:Saruboceq: allah nazarlardan saklasın sizi:lepi: :asigim:
islom,benim sipriz yapma gibi bi lüxüm yok:smiley-cool: en son süpriz yapmak istediğimde vuruyodu herif benieyvahedigeldismile:roflol: tabi süpriz yapmak istediğimi öğrenince pişman oldu ama:mymeka:aşkım sakın bidaha bana süpriz yapma tamammı dedi:roflolgün bu gündür süpriz yapmam:smiley-cool:
vayyyyy maşşallh size yaaa
e 7 yılda tükenr süprüzler kızzzzz :hulya:
beni arayan olursa burdayımşakkıdı
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...canin-kokos-kankalarinin-bayram-cekilisi.html
ben hiç süpriz yapmadım ya kaç yıldır adama , ben hiç sevmemde süprizleri , herşey şeffaf olmalı bence :smiley-cool:
çok güzel şakalar yaparım ama her şakada 1 hafta küser :smiley-cool:
Gel ama:a015:annem cagırdı offf( gelirim ben yine gece :jeyyar:
Sadece Sephora mağazalarında bulabileceğiniz, kusursuz, lekesiz ve pürüzsüz bir cilt için hızlı çözümler sunan ‘‘Express Solutions’’ ürünleri artık sadece 12.90TL!!!
Express Solutions "Fatigue Eraser" göz çevresi bakım ürünü, gözlerdeki yorgunluk izlerine son veriyor. Sürüldüğü anda göz çevresini nemlendirip dinlendirici etki yaratan ürünün en önemli sırrını, içerisindeki yüksek oranda su, shea ve şalgam yağı kombinasyonu oluşturuyor.
Express Solutions ‘‘Skin Repair’’ Onarıcı Cilt Bakım Kremi, ciltte meydana gelen küçük yara izlerini ve kesikleri hızla onarıp, bölgesel kızarıklıkları iyileştirerek, cildi yeniliyor. Günde 2 kez, kırmızı lekelerin, temizlenmiş yara ve kesik izlerinin üstüne uygulanabiliyor.
Express Solutions ‘‘Blemish Eraser’’ Sivilce Kurutucu Roll-On, %100 doğal temel yağların konsantre edilmiş eşsiz formülü ile sivilce lekelerini ve kızarıklıkları azaltıyor. Yatıştırıcı/sakinleştirici etkisiyle iritasyonu gideriyor, detoks etkisi sayesinde cildi arındırıp yeniden dengeliyor.
Express Solutions ‘‘Pore Minimizer’’ Gözenek Sıkılaştırıcı Bakım Kremi, geniş gözenekleri derinlemesine temizleyerek, arınmış bir cilt, sıkılaşmış gözenekler, saf cilt dokusu ve sebum fazlasını dengeleyerek matlık sunuyor.
alıntıdır..
kızlar ihtiyaç hissedenler olabilir diye, paylaşmak istedim..
Gel ama:a015:
Sitede reklam yapmak yassaktır:enbuyukkk:lmaz:
Hakket işe yarıyomuymuş gacım denedin mi gıı anat hele:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?