Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
helooooo

gene yagmur basladı manyak esıyor ohhhh
bahar kızıyım ama cok sevıyorum yagmuru fırtınayııı

bu arada tanrıcam bılıyormusun
ben senı sevıyorum:asigim:

İzmir de çok serin bahçede oturamıyoruz bugün.
Haftasonuna artacakmış sıcaklıklar.

:roflol: cabbarın beni vurması için üstüne çıkmama gerek yok kanka beni bulsa öldürecek zatenkaydirigubbakcemile3

ayyy ne fenaaaa..töpükte kim var kim yok görükmüyo beeee..yannız hissediyom kendimiiii..:sinifsinif:
Tanrıçam hüt hüt kuşoooom.olumunekankayizsmile.çekilişe kimler katılıyor?..bi yaz ya, ripit yap..:1closedeyes:katılım şartları ne?gerçi eda olayından sonra sıtkım sıyrıldı ya neyse,o konunun da altı çizilmiş oldu..guclubacismile
hedaye seçimi neye göre yapılcak vs.vs. onları da bi yaz tekrar olsun e mi fıstıklı çitosum..cokacimcoooksırnaşık şey

Ayy çitres oldum yetişebilceyiz mi garieyvahedigeldismile
evelallah:1closedeyes:

rabbim nice 7 seneler beraber geçirmek nasip etsin kanka:Saruboceq: allah nazarlardan saklasın sizi:lepi: :asigim:
islom,benim sipriz yapma gibi bi lüxüm yok:smiley-cool: en son süpriz yapmak istediğimde vuruyodu herif benieyvahedigeldismile:roflol: tabi süpriz yapmak istediğimi öğrenince pişman oldu ama:mymeka:aşkım sakın bidaha bana süpriz yapma tamammı dedi:roflol gün bu gündür süpriz yapmam:smiley-cool:

helooooo

gene yagmur basladı manyak esıyor ohhhh
bahar kızıyım ama cok sevıyorum yagmuru fırtınayııı

bu arada tanrıcam bılıyormusun
ben senı sevıyorum:asigim:
hee biliyom
ben seni daha çok seviyom çünkü miri garısıalsanaalsanasmile :asigim: Şeniz
allah duydu sesini bebem:lepi:yadır mevlam suuuuzemuszemus

İzmir de çok serin bahçede oturamıyoruz bugün.
Haftasonuna artacakmış sıcaklıklar.
CADIARZU CADIARZU aman iyiyiz böyle ısınmasın:umursamaz:
:roflol: cabbarın beni vurması için üstüne çıkmama gerek yok kanka beni bulsa öldürecek zatenkaydirigubbakcemile3
puhahahahaha koptum:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gacım kadınlar hamamında çekiliş topiğimiz var..ordan konuşalım istersenyerimseniben
ulen beni niye dahil etmemisler bu cekiliseeeeeeeeee???? Gavuristan da yasiyoz diyemi acep alsanaalsanasmile

gavuristanda yaşamasan saçından tutup dahil etmemmikaydirigubbakcemile :gitme:
malesef o yüzden pınaxım:çok üzgünüm: ama öyle çok isterdimki katılmanı:çok üzgünüm:

vayyyyy maşşallh size yaaa
e 7 yılda tükenr süprüzler kızzzzz :hulya:

Naapmaya çalıştın laa herife:roflol:
Tişekkür ederim kanka Bu da benden size :asigim:

vayyyyy maşşallh size yaaa
e 7 yılda tükenr süprüzler kızzzzz :hulya:

7 değil la 8 bitiyo ama ben de bittim hakket patim:1ninca:

ben hiç süpriz yapmadım ya kaç yıldır adama , ben hiç sevmemde süprizleri , herşey şeffaf olmalı bence :smiley-cool:
çok güzel şakalar yaparım ama her şakada 1 hafta küser :smiley-cool:

ben hiç süpriz yapmadım ya kaç yıldır adama , ben hiç sevmemde süprizleri , herşey şeffaf olmalı bence :smiley-cool:
çok güzel şakalar yaparım ama her şakada 1 hafta küser :smiley-cool:

Ne şakası yapıon minim adamceğize de 1 hafta küstüryon yazık çocuuakaydirigubbakcemile3

Sadece Sephora mağazalarında bulabileceğiniz, kusursuz, lekesiz ve pürüzsüz bir cilt için hızlı çözümler sunan ‘‘Express Solutions’’ ürünleri artık sadece 12.90TL!!!

Express Solutions "Fatigue Eraser" göz çevresi bakım ürünü, gözlerdeki yorgunluk izlerine son veriyor. Sürüldüğü anda göz çevresini nemlendirip dinlendirici etki yaratan ürünün en önemli sırrını, içerisindeki yüksek oranda su, shea ve şalgam yağı kombinasyonu oluşturuyor.

Express Solutions ‘‘Skin Repair’’ Onarıcı Cilt Bakım Kremi, ciltte meydana gelen küçük yara izlerini ve kesikleri hızla onarıp, bölgesel kızarıklıkları iyileştirerek, cildi yeniliyor. Günde 2 kez, kırmızı lekelerin, temizlenmiş yara ve kesik izlerinin üstüne uygulanabiliyor.

Express Solutions ‘‘Blemish Eraser’’ Sivilce Kurutucu Roll-On, %100 doğal temel yağların konsantre edilmiş eşsiz formülü ile sivilce lekelerini ve kızarıklıkları azaltıyor. Yatıştırıcı/sakinleştirici etkisiyle iritasyonu gideriyor, detoks etkisi sayesinde cildi arındırıp yeniden dengeliyor.

Express Solutions ‘‘Pore Minimizer’’ Gözenek Sıkılaştırıcı Bakım Kremi, geniş gözenekleri derinlemesine temizleyerek, arınmış bir cilt, sıkılaşmış gözenekler, saf cilt dokusu ve sebum fazlasını dengeleyerek matlık sunuyor.
alıntıdır..
kızlar ihtiyaç hissedenler olabilir diye, paylaşmak istedim..

annem cagırdı offf ( gelirim ben yine gece :jeyyar:
Gel ama:a015:

Sitede reklam yapmak yassaktır:enbuyukkk: lmaz:

Hakket işe yarıyomuymuş gacım denedin mi gıı anat hele:hulya:

Gel ama:a015:

Sitede reklam yapmak yassaktır:enbuyukkk: lmaz:

Hakket işe yarıyomuymuş gacım denedin mi gıı anat hele:hulya:

yok be islom denemedim tesadüf gördüm nette, fiyatlar makul geldiği için paylaştım..ayrıca bu markadan heçbişeyim yoğtur..ne reklamı olsunküne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…