Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

hoşgeldin ayburum sefa geldinolumunekankayizsmile
estafurullah balım..o nası söz:kedi: esas katıldığın için ben teşekkür ederima.s.
olsun canım,sen misafirlerinle ilgilen,onları ağırla,müsait olunca gelirsinŞeniz

şiiri kagıda yazıp bide resmini mi çektn kızzzz :asigim: ayyy hiç üşenmemş de.gel öpcemmm Şeniz
yazısı benimkinden güzelmiş heeee sempatiksalakcinni

Günaydın Tontişleerr..

İstanbul'daki bu havayı neye borcçluyuz acepsempatiksalakcinni
Benim ayşoo misafir,oonun matemine mi büründü anlayamadımdelikafadulden

Günaydın tontişler..sabaha kadar coşmuşsunuz..:teytey::teytey::teytey:
Patican da gelmişyerimseniben. ortalarda değildi,özlemiştik.Şeniz.

şiiri kagıda yazıp bide resmini mi çektn kızzzz :asigim: ayyy hiç üşenmemş de.gel öpcemmm Şeniz

Üşenir miyim laa ben sen miyim değer gıymet bilen insanım ben:1closedeyes:
Sen de yaz seninkini de çerçeveletiimsırnaşık şey

Edim duygusal böbüğüm gelmiş bizden sonraŞeniz

Sabah İzmir'de bi yağmur bi yağmur buraya da göndermişiniz sevindirik oldum hihoyyyt
Şimdi hava açıldı ve serinledi ne gözel.
Bugün babanneme baryam temizliğine gidicem yazık tek başına yapamaz işleri akşam burdayım amakaydirigubbakcemile2

bak bak baaakkk
değişik bir güzellik daha ön plana çıkmış
valla ben eyeliner felan göremedim kusura bakma kaşına gözüne bakmaktan
:asigim:
Nazom oyy yerim ben seni çok teşekkür ederimŞeniz
ben de geldim artık ,

yürüyorum yürüyorummm kaydirigubbakcemile3
Minimm çok sevindim ohhh süperhihoyyyt
boshayallersmile huhh merak etmiştik cabbarla bi sorun yoksa gerisini boşver kankaşakkıdı
vay sinsi vaayy:1ninca:
resim eklemiş habarım yok:mymekalum ne güzel çekmişsin eyelineri öyle:lepi:gözünün yanındaki beni öpem la durŞenizpürüzsüzümhihoyyyt
:jeyyar: sayenizde öğreniyoruz kanka:smiley-cool: yanaştım hadi öpguclubacismile Şeniz
Arkonun bu kremini ben de çok seviyorum kanka kokusu gerçekten mükemmel nemlendirmesi de güzel güle güle kullanŞeniz

Çekim yasası mirim şaşırma o kadarolumunekankayizsmile

Mirim bu arada dudaklar şahane oha dedim ilk gördüğümde nasıl güzel dudaklar öyle dolgun ama kibar kaba değil bayıldım rujlarda şahane en sondakine bayıldımopuyorumnanaktan

Patim gelmiş hoşgelmiş:hulya: foto eklemişsin göremedimboshayallersmile bugün kıyak geçip eklersin bi daha di mi:jeyyar:

Göksu helal sana döktürmüşsün kız ben de yazarım arada şiir ama çok nadir aşka gelmem lazımsempatiksalakcinni

İslom üzme tatlı canını senin bi suçun yok bilerek yapılmış bir şey değil allahım sabır versin.

tatlım benım neguzel ıltıfatt oylee kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

dudaklarım kucuk ama dolgun buyuk sananlar oluo ama deıl annem kuş agızlı dır bana tısekur ederımmboshayallersmile

tatlum gacımm bende sizleri çok özledim Şeniz olumunekankayizsmile bak gözlerim doldu :gitme:

Üşenir miyim laa ben sen miyim değer gıymet bilen insanım ben:1closedeyes:
Sen de yaz seninkini de çerçeveletiimsırnaşık şey

kiimmm ben miii :roflol: kızz sevgilime mesac bilem yazmam ben bırak şiiri sempatiksalakcinni ruhum romantik ama gösteremiyorum boshayallersmile
üşengeçliğimde haklısın isolumm olumunekankayizsmile

:

Patim gelmiş hoşgelmiş:hulya: foto eklemişsin göremedimboshayallersmile bugün kıyak geçip eklersin bi daha di mi:jeyyar:

piperimmm hoşbuldum canomm opuyorumnanaktan Şeniz bugün kıyak günü zate sempatiksalakcinni akşam eklerim 12 ye dgru gelebülrm amma velakin :1ninca:

kim var kim yok görünmüyo da :)))) pc den girdim sonunda ohh beeee :lepi:
o saatte kudurdunmu la:)kimse yokken hortlak gibisempatiksalakcinnizombi kılınklıalsanaalsanasmile

sen yazını çokmu mükemmel sanıyosun pardınsengözlerimebaksanab
biliriz çömez hallerini..sınav kağıtlarınıilk okul çocu halt etmiş

Günaydın Tontişleerr..

İstanbul'daki bu havayı neye borcçluyuz acepsempatiksalakcinni
Benim ayşoo misafir,oonun matemine mi büründü anlayamadımdelikafadulden
iyi akşamlar tontiş-tatlicadiarzu-:roflol:
len işli mişli lakaplar gelmez bize,bozar beni:1closedeyes::roflol:
göksu garısı,bana acilinden adresini yaz ve yolla ad soyad ile birlikte..çekiliş yapıcam bu gecehihoyyyt

tontiş-tatlicadiarzu-
sen adresini yollamayı düşünmüyosun zaar:umursamaz:

dünya yıkılsa zi..et diyosun:roflol:
teşekkürler gözünün benini yediğimolumunekankayizsmilefisfisfis etrafındaki yanifisfisfiskenarı işte be:dilcikar:
boynuz kulağı geçermiş aga..bu durumda sen boynuz,biz kulak oldukfisfisfis fisfisfis :roflol: boynuzum benim:jeyyar:
sakın tepemde çıkma laeyvahedigeldismile cabbarı vurdurtma banakötükedihüso
allam niye salakça bi seneryo yazdımkibenneyaptımki

duyduk duymadık demeyindelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bu gece çekiliş yapıcam..yarına kadar bana adreslerinizi verin..vermiyeni keserimkötükedihüso
bayrama yetişmemiz lazımhihoyyyt

Ayy çitres oldum yetişebilceyiz mi garieyvahedigeldismile

Çizelgemi değiştirdimbayanssulusmile
Gördükçe helecan basiiakannehir
Kankalarım tam 1 ay sonra hem doğumgünüsüm hemi de yıldönümümüz:asigim:
Tükendim la artık bi ara yarimize yaptığımız süprizleri konuşalım mı:kedi:
Ben artık bişi bulamıyorum:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…