- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.521
ben geldim makkaj hatunları
misafirim vardı yoğundum giremiyodum çok fazla
bu topiği çok fazla takip edemedimmafoldumben
anam listede adımıda gördüm yaaa
teşekkürler tanrıçam beni listene katarak onurlandırdığın için:asigim:
bu durumda benım adım kambermı oluo sempatiksalakcinni senın adında mennang olsun sempatiksalakcinni
şiiri kagıda yazıp bide resmini mi çektn kızzzz :asigim: ayyy hiç üşenmemş de.gel öpcemmm Şeniz
yazısı benimkinden güzelmiş heeee sempatiksalakcinni
Nazom oyy yerim ben seni çok teşekkür ederimŞeniz
bak bak baaakkk
değişik bir güzellik daha ön plana çıkmış
valla ben eyeliner felan göremedim kusura bakma kaşına gözüne bakmaktan:asigim:
Minimm çok sevindim ohhh süperhihoyyytben de geldim artık ,
yürüyorum yürüyorummmkaydirigubbakcemile3
boshayallersmile huhh merak etmiştik cabbarla bi sorun yoksa gerisini boşver kankaşakkıdıselamın aleyçüm sevgi fışkırdıklarımŞenizözel mesajlarınıza öncelikle teşekkür ediyorumopuyorumnanaktanbasın açıklamamı kendi topiğimde yapıyım bari:smiley-cool:
günlüğe yazdıklarımdan ben sorumluyumeyvahedigeldismile-tatlicadiarzu-can sıkıntısı ile yazdım evet:1closedeyes:kabul ediyorum:enbuyukkk:
ama olay nişanlım ve benimle ilgili değilyerimseniben
biz çok iyiyiz rabbim nazarlardan saklasınarada duygusala bağlayıp yaşadığım olayı saklıyamadığım oluyor.
sadece arkamdan iş çevirmeye kalkan,çok değer verdiğim birinin kalleşliğine şahit oldum o kadar söyliyimyerimseniben
geçmişi okumadım,daha sonra okuyacağımhihoyyyt
:jeyyar: sayenizde öğreniyoruz kanka:smiley-cool: yanaştım hadi öpguclubacismile Şenizvay sinsi vaayy:1ninca:
resim eklemiş habarım yok:mymekalum ne güzel çekmişsin eyelineri öyle:lepi:gözünün yanındaki beni öpem la durŞenizpürüzsüzümhihoyyyt
Arkonun bu kremini ben de çok seviyorum kanka kokusu gerçekten mükemmel nemlendirmesi de güzel güle güle kullanŞenizsevgili pıtırcıklarım
palmolive'nin boyalı saçlar için olan narlı ve jojoba yağlı şampuanını aldım..henüz denemedim ama güzel olduğunu düşünüyorumboshayallersmiledeneyince yorum yapıcamhihoyyyt
birde arkonun badem sütlü ve e vitaminli kremini aldım..muhteşem kokuyor:asigim:şiddetle tavsiye ederim..çok güzel nem veriyor ayrıca:lepi:
[kız şaştım kaldımm:1shok:bırkacgundur yagmur duası yapıodum ama ıstem dışı yagmur efect dınledım ve yagmaya basladı şuan eger duydugum ucak sesı deılse gok gurluo asagımı ınsem ıslansam ana ahada durdu bu ne sımdı yarım alma gonul alma mı peehhkötükedihüso ıstıyoruzzz yagmur ıstıyoruzzzzzzzzzzzzzz ızmırınde buranında yagmuru delı olardelikafadulden
Günaydın tontişler..sabaha kadar coşmuşsunuz..:teytey::teytey::teytey:
Patican da gelmişyerimseniben. ortalarda değildi,özlemiştik.Şeniz.
Üşenir miyim laa ben sen miyim değer gıymet bilen insanım ben:1closedeyes:
Sen de yaz seninkini de çerçeveletiimsırnaşık şey
:
Patim gelmiş hoşgelmiş:hulya: foto eklemişsin göremedimboshayallersmile bugün kıyak geçip eklersin bi daha di mi:jeyyar:
o saatte kudurdunmu la:)kimse yokken hortlak gibisempatiksalakcinnizombi kılınklıalsanaalsanasmilekim var kim yok görünmüyo da :)))) pc den girdim sonunda ohh beeee :lepi:
sen yazını çokmu mükemmel sanıyosun pardınsengözlerimebaksanab
yazısı benimkinden güzelmiş heeee sempatiksalakcinni
iyi akşamlar tontiş-tatlicadiarzu-:roflol:Günaydın Tontişleerr..
İstanbul'daki bu havayı neye borcçluyuz acepsempatiksalakcinni
Benim ayşoo misafir,oonun matemine mi büründü anlayamadımdelikafadulden
tontiş-tatlicadiarzu-Günaydın tontişler..sabaha kadar coşmuşsunuz..:teytey::teytey::teytey:
Patican da gelmişyerimseniben. ortalarda değildi,özlemiştik.Şeniz.
boshayallersmile huhh merak etmiştik cabbarla bi sorun yoksa gerisini boşver kankaşakkıdı
:jeyyar: sayenizde öğreniyoruz kanka:smiley-cool: yanaştım hadi öpguclubacismile Şeniz
Arkonun bu kremini ben de çok seviyorum kanka kokusu gerçekten mükemmel :kedi:
isirimmmmmm ben o dudisleri :kedi:
duyduk duymadık demeyindelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bu gece çekiliş yapıcam..yarına kadar bana adreslerinizi verin..vermiyeni keserimkötükedihüso
bayrama yetişmemiz lazımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?