Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Uyy namıssız ayşoalsanaalsanasmile yat dinlen bebeğim ayacıklarını da üşütmeopuyorumnanaktan

Uyy namıssız ayşoalsanaalsanasmile yat dinlen bebeğim ayacıklarını da üşütmeopuyorumnanaktan

namıssız ayşoyu 1 hafta ertelettim kanke, aklinialirimsmile malum deniz kum güneş olayı varıdı...:jeyyar: :lepi:
gelişi orta derece sancılı oldu CADIARZU bakalım yarın neler yaşiciz ağrı hususunda...eyvahedigeldismile

çok çok öpürüm kankammm
opuyorumnanaktan

Sondan bi önceki 2 makkajım arzum kızlar için 2. baskı olacak emme göstertmem lazım eleştirilerini bekliyom aga:hulya:

Amaan ölede ağrıcak böylede ağrıcak kanka eyi yapmışın senede bi tatile gidioz onda da ayşoyla kızgın kumlarda oturulmaz yane :umursamaz:
Sakin geldiğine göre artmıcak inşallah bebeğim koru sen kendini maydanozu kaynat saplarıyla bana bile iyi geliosempatiksalakcinni

aprilom çok geçmiş olsun bebetommm hemen geçer inşallah bidenesimmm

islosumm mavi makyajın çok güzel olmuş gız üst geçişleri az daha yumuşat pembede de aynısı var
çift ayleynırın çok yakuşmuş sevdiğceim gözüne bunu daha sık yap

fegat pembede göz altına çektiğin kalem diğerine göre daha geçiştirme gibi olmuş bilesin

diğer mavi daha güzel çekilmiş alt kirpiklere bidenesim

gözünü kaşını yidğim çok yakışmış

ama dediğim gibi bronz çok ayrı bi hava vermiş sanki melez gibi bi değişik brezilyali gibi...

Günlük makyajlarımda gözaltına bişi sürmüyorum melekom ondan sallamışım orda hakket
Şu far geçişlerine de alışacağım inşallah şekerim. Her eleştiriden bişiler kapıomsempatiksalakcinni

yav zati pc bozuk sayfalar almış başını gitmiş
okuyamıyomn geçmişi isyan ediyom
hani diyomki bi leptobum olsa fena olmazdı
:jeyyar:

yav zati pc bozuk sayfalar almış başını gitmiş
okuyamıyomn geçmişi isyan ediyom
hani diyomki bi leptobum olsa fena olmazdı
:jeyyar:

Bacım yaanış yere yazdın kadınlar hamamına gitcen ordan danrıçanın töpiğini bulcan maruzatını dile getircen:roflol:

ilarzummmm bişi sorcemm ama kızma taamm mıııı
diğer topic inceleemeye alındı yaa
kısss benim o çikin resmi de görcekler m i allahım yarebbim
eteklerim tutuştu:sm_confused:

kızlar ben yatoreee çok uykum geldi işten güçten sohbet edemedik yaw neyse yarın gelirem canolar

akşam alıntı yaparken pc kapandıalsanaalsanasmileoo şetalsanaalsanasmile

april öncelikle yuvana hoşgeldin can dostumolumunekankayizsmile çok özledik seni:asigim: yarinden ayrıldın diye hüzünlüsün ama,sabret bitanem,sayılı gün çabuk geçer:1hug:
ilarzu kuzenlerin gülü,tatil bitti sanırım melem..ayrıntılı dedikodu isterim:jeyyar: hoşgeldin melek suratlımopuyorumnanaktan
island kankitom ayakabı almışsın,güle güle kullan,.çok yakışmış okyanus gözlüme:lepi:
pati ulan resim gösterdin özelden demek:smiley-cool: tabularını yıkıyosun bakıyorum böböğüm

nikoncan sekreteryaların gülü,yemeklerin resmini çekmedim vallabenneyaptımki ama süper bi geceydi:sm_cool: bayıldılar yemeklerime:jeyyar:

gecekuşu hoşgeldin yeni yuvana:smiley-cool: fazla çikileta yeme gıııı:tomato: askerin gelince şişko olma:jeyyar:

hoşbulduk yavrımmmmmm
ayy ne biliyim ne oldu bana önce 1 kg dondurma yedim. bi çocuk yerken canım çekti sabah hedayee alırken.hıncımı çıkarttım:icecream:
dondurma kesmedi tatlı krizine girdim 4 tene de çikolata yedim allah sonumu hayır etsinn:dance:
askerim bişi diemez onun da bi 10 kilo kadar fazlası var tosbaamınnnn ayy aman gurbenn olam ben onaaa:asigim:
baryamdan sonraaa lessie ile callaneticse başlıcam kuzum bişicik olmas
kaydirigubbakcemile5

göz topiği niye kapandı edim :hulya: merak ettim.sen kapamışın heyvan :smiley-cool: göslüklerine senin sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…