- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.781
Nire gittiniz la? CADIARZU
Ben iki arada bir derede Pakface maskesi yaptım ohh be yüzüm aydınlandı :lepi: zemuszemus
1 aydır hiç maske yapamadım yahu...
Karnım ağrıyor bir de, yatayım bence ben kankalarım...boshayallersmile mirmirmirmir
Hepinizi öpüyorum iyi geceler gücellerrr opuyorumnanaktan
Uyy namıssız ayşoalsanaalsanasmile yat dinlen bebeğim ayacıklarını da üşütmeopuyorumnanaktan
namıssız ayşoyu 1 hafta ertelettim kanke, aklinialirimsmile malum deniz kum güneş olayı varıdı...:jeyyar: :lepi:
gelişi orta derece sancılı oldu CADIARZU bakalım yarın neler yaşiciz ağrı hususunda...eyvahedigeldismile
çok çok öpürüm kankammm opuyorumnanaktan
aprilom çok geçmiş olsun bebetommm hemen geçer inşallah bidenesimmm
islosumm mavi makyajın çok güzel olmuş gız üst geçişleri az daha yumuşat pembede de aynısı var
çift ayleynırın çok yakuşmuş sevdiğceim gözüne bunu daha sık yap
fegat pembede göz altına çektiğin kalem diğerine göre daha geçiştirme gibi olmuş bilesin
diğer mavi daha güzel çekilmiş alt kirpiklere bidenesim
gözünü kaşını yidğim çok yakışmış
ama dediğim gibi bronz çok ayrı bi hava vermiş sanki melez gibi bi değişik brezilyali gibi...
yav zati pc bozuk sayfalar almış başını gitmiş
okuyamıyomn geçmişi isyan ediyom
hani diyomki bi leptobum olsa fena olmazdı:jeyyar:
öperem islom her defasında daha güzel yapıyon allama
ilarzummmm bişi sorcemm ama kızma taamm mıııı
diğer topic inceleemeye alındı yaa
kısss benim o çikin resmi de görcekler m i allahım yarebbim
eteklerim tutuştu:sm_confused:
kızlar ben yatoreee çok uykum geldi işten güçten sohbet edemedik yaw neyse yarın gelirem canolar
akşam alıntı yaparken pc kapandıalsanaalsanasmileoo şetalsanaalsanasmile
april öncelikle yuvana hoşgeldin can dostumolumunekankayizsmile çok özledik seni:asigim: yarinden ayrıldın diye hüzünlüsün ama,sabret bitanem,sayılı gün çabuk geçer:1hug:
ilarzu kuzenlerin gülü,tatil bitti sanırım melem..ayrıntılı dedikodu isterim:jeyyar: hoşgeldin melek suratlımopuyorumnanaktan
island kankitom ayakabı almışsın,güle güle kullan,.çok yakışmış okyanus gözlüme:lepi:
pati ulan resim gösterdin özelden demek:smiley-cool: tabularını yıkıyosun bakıyorum böböğüm
nikoncan sekreteryaların gülü,yemeklerin resmini çekmedim vallabenneyaptımki ama süper bi geceydi:sm_cool: bayıldılar yemeklerime:jeyyar:
gecekuşu hoşgeldin yeni yuvana:smiley-cool: fazla çikileta yeme gıııı:tomato: askerin gelince şişko olma:jeyyar:
göz topiği niye kapandı edim :hulya: merak ettim.sen kapamışın heyvan :smiley-cool: göslüklerine senin sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?