- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.881
okudum biberim hemen telaşlanma kaydirigubbakcemile sen bi resim göster bizden onay çıkarsa kendini üzdüğünü görmiyim :mymeka: he onay çıkmazsa CADIARZU :mymeka::mymeka:Nazom noldu kim sıktı canını:teselli:
Benim de canım sıkkın kaşındım gittim kaşlarımı aldırdım ama kötü oldu:1ninca:
ah canım bana hediye alırken ne kadar da yorulmuş kıyamam :gitme: kaydirigubbakcemile3hem de taşımaktan kolları kopmuş :sm_cool: ne aldın bana mirin bu kadar ağır :dance: :roflol::roflol:merhaba cicişler
bugun bı acayıbım alışverıs yapdım tıcketle eve kollarım koptu hayatım dolmuş beklemekle gecıyor
hep gec gelır meredler...
saçımıda boyucam tahmınımce aynı renge..umarım kötu olmaz
yarında babamın evını temızlem :gitme:
kahkayı pat lat tımmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey delikafaduldendelikafadulden delikafadulden :roflol::roflol::roflol:Kanka niden Body shopun kampayna günlerinde ablana gidion :roflol:
ben de aldım bugün hedayemi aklinialirimsmile hediyelerim arkimin içine umarım siner yoksa kafamı kırıcam devamlı düşündüğümün dışına çıktım şu yönüne mi hitap etsem bu yönüne mi diye :mymeka::kedi:ooo bütün güzeller toplaşmış
iki gündür hediyeyle yatıp kalkıyom bi heyecan bastıki sormayın
fikrimi her dakika değiştiriyom ne alsam diyeeeaklinialirimsmile
kahkayı pat lat tımmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey delikafaduldendelikafadulden delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
Ben geldiiiiiiiim cicilerimlen geldim ama foto koyamıyorum ooff :umursamaz:
Yalan mı he kanka yalan mıbenneyaptımki
Yalansa yalan de gelcek şimdik yine eli kolu dolu çatlatcek beni burdan:dilcikar:
Ben de az önce sevdalıma didimki body sop didim kamoayna etmiş didim icabına bakarız dedi yarın alışverişe gidebilirükhihoyyyt
Ekle gksuyum ya ha himdi görmüşüm ha kargo gelince benim içün no problemsempatiksalakcinni
Ben geldiiiiiiiim cicilerimlen geldim ama foto koyamıyorum ooff :umursamaz:
minik çingane neler aldın, de o zamansı?
fotoyu soona koyarsın..civciv kılıklı şey:ecrin_bebek:..
okudum biberim hemen telaşlanma kaydirigubbakcemile sen bi resim göster bizden onay çıkarsa kendini üzdüğünü görmiyim :mymeka: he onay çıkmazsa CADIARZU :mymeka::mymeka:
Bu akşam tanrıça gelmez sanırsam, nöbetçi modluk etmiş zebbaaaha kadan.mirmirmirmir.
patiyle al takke, ver külah eğlenmişler valla,kikir kikir kikirdemişler.. ne sinir oldum annatamam.:bbo:.
İslom ne olmuş göz topiğinde öyle yaaa..ay bu makkac topiklerine de ne oldu böyle..
nazarlara geldi..
Millet bi kendini akıllı sanıyorlülülülülülü..ecnebi artis dudak fotosu koymak,yok sürmeli göz, yok bilmem ne.:1closedeyes:.
:roflol::roflol: hastayım senin bu çakallığınaseviyorum seni:asigim:
kız çimengözlü, sende yere atıp kendini, tepinip dursaydın, gitmeseydin emmingillere.aklinialirimsmile.
bananeee gitmiiiceeeem gitmiceeem Tanrıçanın töpüünün hedaye çekilişi var ona katışıcaaam, diye ağlasaydın annengillere..naniknanik
ah canım bana hediye alırken ne kadar da yorulmuş kıyamam :gitme: kaydirigubbakcemile3hem de taşımaktan kolları kopmuş :sm_cool: ne aldın bana mirin bu kadar ağır :dance: :roflol::roflol:
hediyeden vazgeçtim pzt.bana baryam temizliğine gelsen yeter kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni
kahkayı pat lat tımmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey delikafaduldendelikafadulden delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
mucuxxxxxxx beklıyoruz bal gözlu:CüvCüv:Ben çıkıyorum canlarım en yakın zamanda fotoğraf ekLiciimm opuyorumnanaktan
Hayırlı geceler diliyorum
hepinizi kocaman kucaklıyorummm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?