Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nikooo gel ip atlıyakkkk
:roflol: hööö den iyi bu yine

alüüüüü kanka açsana teli lannn agac oldum

hamdi beyin bi teklifi varımış kankeee aklinialirimsmile aç bagak sempatiksalakcinni

sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey
zalaa bak yasırnaşık şey kendi kendine kopuyo:roflol:
ben gelmeyince canınmı sıkıldı len
ben kutuma:jeyyar:gitmek istiyorum böböğümohaoldumsmile

:umursamaz: deliye bak heleeee
ben uyuycam dedim kanka nolurrrr yatma mafoldumben kk da çok işim var mafoldumben bitsin mafoldumben bekle beni mafoldumben dedi sonrada canı sıkıldı diyo :umursamaz:
teeesüf ettim :hulya: kızz dogrusu nasl yazılıyo bu kelimenin sempatiksalakcinni

ojelerim ve rujum,he bide far fırçambayanssulusmile​

rujumu 8 tl'ye aldımhihoyyyt..yağlı değil mat bir ruj..pastel rujlar yağlı olmadığı için pek sevmezdim,ama rengine bayıldım.bayanssulusmile
ojemin biri pastel,biri flor markaydirigubbakcemile2..pastelin kırmızısı harika..içinde simleri olmasına rağmen aldım(simli oje sevmem)ama o kadar azki simleri,belli belirsizaklinialirimsmile
flormarın süpermate serisini sevdim..1 tl oluncada oje delisi ben kaptım bi tanesüprizzzzz
pastel oje 2 tlkaydirigubbakcemile2
far fırçamı 1 milyoncudan 2 tl ye aldım:smiley-cool:sephora halt etmiş yanında:icecream:eve gelince hemen makyaj çizittirdimsüprizzzzzfırçamı çok beğendim:dilcikar:
kaş kemiğinin oraya gölge dağıtmada kullanıcamhihoyyyt

:1shok:
külliyen yalanbayanssulusmilearamızda bişey yok,arkadaşızsempatiksalakcinni çekmeyinsempatiksalakcinni
teğesüfbenneyaptımkitesüffisfisfisteğsüfCADIARZU aman neyse ne boş koy kanka:teytey::roflol:

kutuna :jeyyar: git bencede...ben napimmm mafoldumben isyanlardayım zate sempatiksalakcinni

farkındayım

sayfayı böyüttün edi hanım
kanka 1milyoncudan 2 liraya almışın helalll :lepi: tebrik ediyorum böbögümm a.s.
ocelerden bende de var :çakbi beşlik:
ben far fırçası kullanma özürlüyüm malesef..senle aldgmz fırcaları kullanyrm bi tek :1rolleyes:
rucunu da sevdim meleeegem a.s bende almştm biara ekliyim kanke

:çak bi beşlik:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ramazan olmasa ne kullanıyon lan sen kafan her daim güzel derdim:icecream:
sen başlı başına bi özürlüsün çiçeğim benimolumunekankayizsmileŞeniza.s.estafurullah :kedi:sadece fırça kullanma özürlüyüm diye mütevazilik yapma gülüm:asigim:-tatlicadiarzu-
ee bi zahmet eklersin artık kanka iyi oluralsanaalsanasmile
bi milyoncudan 2 tl'ye alan tek zalak olarak tarihe adımı altın harflerle yazdırırım kanımca:hooray:teşekkürler tezahurata gerenk yok:smiley-cool:

Son düzenleme:
çıkalım olum hadikaydirigubbakcemile
uyursam cabbar ebeme iltifatlar yağdırır-tatlicadiarzu-uyanamam çünkü,,zira uykum geldimirmirmirmir
daha duş alıp,kuaföre gidicim:hulya:akşama babanede toplanıcazboshayallersmilepostaneye gidip hediyemi yollıcamhihoyyytkaç gündür görüşemiyoruz,özlemiş cabbarşakkıdıbir an önce kop gel evden yanıma diyo:smiley-cool:

ekliycem biara ivet ama senin mesacın altında düzenleme yazıyo alsanaalsanasmile edit yoktu olum alsanaalsanasmile
sizde var mı yoksa de bagaa alsanaalsanasmile

aynen yatak kankam olumunekankayizsmile yarn yani bugün sempatiksalakcinni çok işim var..duş alcm kuföre gtcem..akşam yimek var zemuszemus
cabbara selam söle knka eyvahedigeldismile pati kardeş den zarar yok de sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ölümüne korkuyorum yaaaaa delikafadulden yok böle bişe guclubacismile

a a sizde yokmu yoğsam öhö öhö:2:neyse sitede sorun vardır tatlım,yoksa biz torpilli değilizlmaz:
kızım,enişteden korkmak dinimizce bile caizdirokuldaki vukaatlerini biliyosun,bencede ölümüne kork:smiley-cool:
enişten seni çok seviyo ama aaa:roflol: :roflol: bayılıyo sana-tatlicadiarzu-:roflol:
hadi yaladım yuttummirmirmirmirgit zıbar sendekaydirigubbakcemileay lav yu lan:hulya:

puhahahaaa sabah sabah kızlara bak yaa:roflol:
olum siz uyumadınızmı
ben işe didiyom bunlar burda ip atlıyo makyaj yapıyo allam çatlak bunların topu:roflol:
sizi öpüyom ben para kazanmaya gidiyom
sempatiksalakcinni

nazalpcim gut morning :roflol: ben yatar ama mirmirmirmir uykum geldi.tam çıkıyoduk topiği sana devrediyoruz :))))
sabahladık bugün öle oldu valla :))))

kankaaa mesacı aldım ben cierim hörmetler eyvahedigeldismile

cicileree bak cicilereee CADIARZU
ayy küpeler de rengaarenk :Saruboceq: bayılıırm lülülülülülü

güle güle kullan hayatım Şeniz

aRzuummmm güzel gözlüüü çiçeekk ablaamm benimmm...zemuszemus
vücutt şahaneee . saçlar da hacimli bluza da laf yok:hulya:

oLm tatil sana bayaa yaramışşş ten de koyulaşmışş harikasınn sultan yaa

selam kızlaaaar..opuyorumnanaktan
bu ne beeee hiç uyumamış bu cadular,öğlene kadar burdaymışlaaaar..:1ninca:
Pati?tanrıça?ayar etmeyin ülen beni.kötükedihüso.geçmişler pc başına yazışıyolar burdan..alsanaalsanasmile
git patiye, orda konuş ne konuşçaksan kııı..insanı hasetinden çatlatırsınız haaananiknanikgerçeğin kankitoları:dilcikar:

april öncelikle yuvana hoşgeldin can dostumolumunekankayizsmile çok özledik seni:asigim: yarinden ayrıldın diye hüzünlüsün ama,sabret bitanem,sayılı gün çabuk geçer:1hug:

canım kankam yoldaşım iki gözümün çiçeği olumunekankayizsmile Şeniz
ben de sizleri çok özledim...:1hug:
daha iyiyim şimdi balım, çünkü 12 veya 13ünde tekrar gitme işim kesin gibi...hihoyyyt
çok şükür...
:Saruboceq:

Aşgummm Sebamed'i tüm kankalarıma tavsiye ederim meleğim :lepi:
hem sağlıklı, hem mis gibi...bayanssulusmile
Güvenilir hem...kaydirigubbakcemile5 Ben göğüs kanserinden acayip tırsıyom da kankam, içeriğinde alümiyum olan roll on lar bu riski taşırmış. Sebamed'de yok. 10 TL ama değer bence meleğim. bayağı uzun süre de gidiyor.vereliniortak
Dove'u da hareketli günler için aldım, terlemeyi önleyen kuru tutan cinsten bayanssulusmile
Dove'un içeriğinde de nemlendiriciler var, bakım yapıyor kol altına çiçeğim :lepi:
kokusu da hafif mis
boshayallersmile

sefgülümün hayaliyleeen ve üryamdaaa sizleri görme umuduylannn gidiom ben cankuşlar.
öpüyorumm hepücüğünüzü
yarın görüşürük
bu arada sizi rüyamda nasıl görceksem ::roflol:

Göremeyeceğini sanırsan yanılırsın kuzzummm :roflol:
biz görüyoruz birbirimizi -tatlicadiarzu- :roflol:
misal, Mini kankam beni ev arkadaşı olaraktan görmüştü, :roflol:
o zamandan beri room mate kankayız Minimle, aynı evde yaşıyoz :lepi:
1 aydır evde yoktum mesela, hemen hastacık oldu yataklara düştü melekim
mafoldumben

nikooo gel ip atlıyakkkk
:roflol: hööö den iyi bu yine

:roflol: :roflol: Denyolinda... :roflol:

kaş kemiğine kurban senin...olumunekankayizsmile
Ne gücelmiş bunlar kankam...boshayallersmile Şeniz

He bu arada, The Body Shop'ta 2 al 1 öde var tüm makyaj ürünlerinde :lepi:
ama bende para yok :roflol: mafoldumben
en son makyaj koleksiyonu süpersonik aslında...:lepi:
isteyenlere duyurulur yavrucuklarım

cicileree bak cicilereee CADIARZU
ayy küpeler de rengaarenk :Saruboceq: bayılıırm lülülülülülü

güle güle kullan hayatım Şeniz

Çok teşenkürler Göksum meleğim opuyorumnanaktan

Kızlaaaaaaaarr ben gidiyorum artıkın ciciler almayaa sempatiksalakcinni
akşamınan da Üsküdar'da iftar ediciikk annemlee sositososito

görüşrüz babatyalarım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…