- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.841
nikooo gel ip atlıyakkkk
:roflol: hööö den iyi bu yine
alüüüüü kanka açsana teli lannn agac oldum
hamdi beyin bi teklifi varımış kankeeeaklinialirimsmile aç bagak sempatiksalakcinni
sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey
zalaa bak yasırnaşık şey kendi kendine kopuyo:roflol:
ben gelmeyince canınmı sıkıldı len
ben kutuma:jeyyar:gitmek istiyorum böböğümohaoldumsmile
:1shok::umursamaz: deliye bak heleeee
ben uyuycam dedim kanka nolurrrr yatma mafoldumben kk da çok işim var mafoldumben bitsin mafoldumben bekle beni mafoldumben dedisonrada canı sıkıldı diyo :umursamaz:
teeesüf ettim :hulya: kızz dogrusu nasl yazılıyo bu kelimenin sempatiksalakcinni
kutuna :jeyyar: git bencede...ben napimmm mafoldumben isyanlardayım zate sempatiksalakcinni
çıkalım olum hadikaydirigubbakcemile
uyursam cabbar ebeme iltifatlar yağdırır-tatlicadiarzu-uyanamam çünkü,,zira uykum geldimirmirmirmir
daha duş alıp,kuaföre gidicim:hulya:akşama babanede toplanıcazboshayallersmilepostaneye gidip hediyemi yollıcamhihoyyytkaç gündür görüşemiyoruz,özlemiş cabbarşakkıdıbir an önce kop gel evden yanıma diyo:smiley-cool:
ojelerim ve rujum,he bide far fırçambayanssulusmile
rujumu 8 tl'ye aldımhihoyyyt..yağlı değil mat bir ruj..pastel rujlar yağlı olmadığı için pek sevmezdim,ama rengine bayıldım.bayanssulusmile
ojemin biri pastel,biri flor markaydirigubbakcemile2..pastelin kırmızısı harika..içinde simleri olmasına rağmen aldım(simli oje sevmem)ama o kadar azki simleri,belli belirsizaklinialirimsmile
flormarın süpermate serisini sevdim..1 tl oluncada oje delisi ben kaptım bi tanesüprizzzzz
pastel oje 2 tlkaydirigubbakcemile2
far fırçamı 1 milyoncudan 2 tl ye aldım:smiley-cool:sephora halt etmiş yanında:icecream:eve gelince hemen makyaj çizittirdimsüprizzzzzfırçamı çok beğendim:dilcikar:
kaş kemiğinin oraya gölge dağıtmada kullanıcamhihoyyyt
Bugün bazı eksiklerimi tamamladım kankalarımmm :lepi: hihoyyyt zemuszemus
Sebamed Balsam deodan çok memnunum :lepi:
içeriğinde alüminyum/alkol gibi gözenek tıkayan kanserojen maddeler yok. terlemeyi önlemiyor ama kokuyu önlüyor, üstelik çok hafif kremsi bir kokusu var ve parfümle karışınca kötü olmuyor. hihoyyyt
Bir de iz bırakmayan Dove aldım.bayanssulusmile
Şampuanı da ilk kez kullanacağım umarım yumuşatır...boshayallersmile
Küpelere bayıldım tanesi 1 TL. :lepi:
Yay gibi olan da bıyık alma şeysi, çok mirak ediyurum alacak mı ? sırnaşık şey
Dudak nemlendiricisi almam lazımdı, hem de el kremi alacaktım, bu kofreyi buldum. :lepi:
april öncelikle yuvana hoşgeldin can dostumolumunekankayizsmile çok özledik seni:asigim: yarinden ayrıldın diye hüzünlüsün ama,sabret bitanem,sayılı gün çabuk geçer:1hug:
kankaların canosu güle güle kullan cicilerinihihoyyyt
sebamed ve dove ilgimi çekti bitanemCADIARZUşampiyondan memnun kaşırsın işallah supanallah:Saruboceq:
küpelerde tam senlik:lepi:bayılırsın böyle otantik şeylere:jeyyar:
sefgülümün hayaliyleeen ve üryamdaaa sizleri görme umuduylannn gidiom ben cankuşlar.
öpüyorumm hepücüğünüzü
yarın görüşürük
bu arada sizi rüyamda nasıl görceksem ::roflol:
nikooo gel ip atlıyakkkk
:roflol: hööö den iyi bu yine
ojelerim ve rujum,he bide far fırçambayanssulusmile
rujumu 8 tl'ye aldımhihoyyyt..yağlı değil mat bir ruj..pastel rujlar yağlı olmadığı için pek sevmezdim,ama rengine bayıldım.bayanssulusmile
ojemin biri pastel,biri flor markaydirigubbakcemile2..pastelin kırmızısı harika..içinde simleri olmasına rağmen aldım(simli oje sevmem)ama o kadar azki simleri,belli belirsizaklinialirimsmile
flormarın süpermate serisini sevdim..1 tl oluncada oje delisi ben kaptım bi tanesüprizzzzz
pastel oje 2 tlkaydirigubbakcemile2
far fırçamı 1 milyoncudan 2 tl ye aldım:smiley-cool:sephora halt etmiş yanında:icecream:eve gelince hemen makyaj çizittirdimsüprizzzzzfırçamı çok beğendim:dilcikar:
kaş kemiğinin oraya gölge dağıtmada kullanıcamhihoyyyt
cicileree bak cicilereee CADIARZU
ayy küpeler de rengaarenk :Saruboceq: bayılıırm lülülülülülü
güle güle kullan hayatım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?