Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Canlarım ben ablama gidiyorem... Off yolum da çok uzun. guclubacismile
Bu akşam onda kalacağım, oradan bağlanırım ama mirak etmiyin :lepi:
Öpüyorum çok!
opuyorumnanaktan

Manyaksınız oğlum valla delircem burda zaten sıkıntıdan patlıyom siz birbirinize hedayeler alıp gönderin bensiz mafoldumben

Allahtan şu internet denen meret varda azcık oyalanıyom yoksa çıldıriciyim burda guclubacismile

Gerçi amcamın küçük oğlunu net'in başından kaldırmak için gerekli fedakarlıklar yapmak zorunda kalıyom ama olsun kaydirigubbakcemile3

Ya bana ne bende çekiliş istiyom bende hedaye istiyom ne zaman yapcan kokoş garıbilmiyorumkismile bi daha şu hedaye işini diğer bayramda da yapsana ama ben buraya gelmeden gönderip gitsem olmamı bide yılbaşında olursa evdeyim bak o zaman da iyi olur offf bana göre ayarlayver bi kere alsanaalsanasmile

kız çimengözlü, sende yere atıp kendini, tepinip dursaydın, gitmeseydin emmingillere.aklinialirimsmile.
bananeee gitmiiiceeeem gitmiceeem Tanrıçanın töpüünün hedaye çekilişi var ona katışıcaaam, diye ağlasaydın annengillere..naniknanik

Merhaba canişkolarım
zabahınan baskın yaptım topiğee
sempatiksalakcinni
ben daha hediye alamadım canlarım
bugun erken çıkayım işten alayım dedim izin vermediler
onada ayrı bir ayarım zaten o konuyu hiç açmayayım
salı gunu izin gunum ama alıp gondersem bayramdan sonraya kalıcak
offf bilmiyom ya
zati ayarım bugun sinirim nasıl gececek bilmiyorum

sıkma canını nazomolumunekankayizsmile..ne zaman uygunsan, o zaman hallet bence..yerimseniben

valla öyle olacak artık canım çok rahatsızım aslında bu durumdan ama yapabilecegim birşey yok:gitme:

bu aralar yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
bayramda iznim yok
12 eylulde gorevdeyım
1 haftadır canım cıktı gece yarısı eve gelmekten
uyku duzenım şaştı
kendime bayramlık alcaktım vazgectım zaten ne zaman giyecegım
bayram gelmiş neyime
offffffff

Mesleğinin cilveleri canımcım, naapçaksın..opuyorumnanaktan

Mesleğinin cilveleri canımcım, naapçaksın..opuyorumnanaktan

tabiki oyle ama eşek gibi çalışıpta senın çalıstıgın değilde baskasının sırf ona yalakalık yapıyor diye savunulması işte çıldırtıyor adamı.
ne diyeyim boyleleri her yerde var
4 kişide her zaman 1 kişi haklı ve onun yuzunden o kalan 3 kişinin hakkı yeniyor
ama şu mubarek gunlerde hem oruc tutup hem baslarını secdeye koyduklarında nasıl boyle fesatlıklar nasıl boyle işgüzarlık düşünebiliyorlar
Allahım sen büyüksün sana havale ediyorum benim elimden üzülmekten ve kızmaktan baska birsey gelmiyor

paylaşıyorum hissiyatlarını nazom..olumunekankayizsmile

Aprilim güle güle kullan küpeler çok şirinbayanssulusmile Şampuanı ben severim gerçi ben onun kırmızısını beyzazını ve sarısını kullandım pembeyi kullanmadım hiç ama çok memnunum sen de memnun kalırsın umarımyerimseniben

Arzum akannehir akannehir akannehir harikasın ne denir ki :asigim: kaymak gibi hatunsunboshayallersmile saçlar da güzel olmuş bronz ten ohhhoooo yıktın topiği yıktın

merhaba cicişler

bugun bı acayıbım alışverıs yapdım tıcketle eve kollarım koptu hayatım dolmuş beklemekle gecıyor

hep gec gelır meredler...
saçımıda boyucam tahmınımce aynı renge..umarım kötu olmaz

yarında babamın evını temızlem :gitme:

island kankitom ayakabı almışsın,güle güle kullan,.çok yakışmış okyanus gözlüme:lepi:

Kanka yok be ya yeni değil patim foto gönderdi ya benzeri bende var o bappalrın dedim eskittim ben onlarısempatiksalakcinni

Ana rucun irengi çok tatlı ocelerde öle keza
Kaş kemiği boyama şeysi de iyi parçaynmışsengözlerimebaksanab
Gülü gülü kullan danrıçam

makyaj töpüğümüz geri gelsinnnn nolllurrrrr :umursamaz:
Sinirim bozuldu sabah sabah yaa kötükedihüso

Nan çekiliş adresim gelmiş olsaydı eğer ben dün gece yazacaklarımı biliyordum kötükedihüso
Suskunluğum asaletimden ya da hanımlığımdan falan değildir suskunluğum tamamen tırsaklığımdan kaynaklanii çünkü adresi öğrenemeden banlanmaktan korktum ama şimdik istediğim gibi konuşabilirim

He bu arada, The Body Shop'ta 2 al 1 öde var tüm makyaj ürünlerinde :lepi:
ama bende para yok :roflol: mafoldumben
en son makyaj koleksiyonu süpersonik aslında...:lepi:
isteyenlere duyurulur yavrucuklarım[/B]
Yazmayın şuraya şöle şeyler zıfırı tükettim olum ama almam farz:gitme:
Öpüyorum çok!
opuyorumnanaktan

Kanka niden Body shopun kampayna günlerinde ablana gidion :roflol:

Kıyamadım ben nazoma ah benim balım sabır eyle az kaldı gülüm:teselli:
Nazom noldu kim sıktı canını:teselli:

Benim de canım sıkkın kaşındım gittim kaşlarımı aldırdım ama kötü oldu:1ninca:

Nası kıydın gözelim kaşlarına bibertom yaa bayılmıştıım doğal haline:umursamaz:

Ayy benim pestilim çıktı enkaz gibiyim babaannemin evşini temizledimakannehir
Ev çok büyük ve ful eşya kuzum hala meraklı yeni gelinler gibi ya ama öldüm bittim yani

Ayy benim pestilim çıktı enkaz gibiyim babaannemin evşini temizledimakannehir
Ev çok büyük ve ful eşya kuzum hala meraklı yeni gelinler gibi ya ama öldüm bittim yani

Sorma benım nenemde oyle eşya dıye aklı çıkar..para versen evıne yaş 70 iş btmiş demez esyaları yenıler..meraklı gelın sempatiksalakcinni

babamın ev ahh gıdıp o manzarayı gorup basıcagım çığlıgı burda duyacaksınız delikafadulden

seni işe almak değil senin için bizzat şirket kuracağım islom sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol:
cicilerini güle güle kullan kankaların ballıı Şeniz
uf anam ben de ortadaki poza bittim dicektim patronum demiş :asigim: Allahım sen bu güzelliği koru Şeniz nefis olmuşsun melekom ya opuyorumnanaktan
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim patronum :sm_cool: fisfisfis :dance: bütün kızlar toplandı, çok güzel bir gün olmuştur :dance: hep böyle keyifli günler yaşa kankam Şeniz
nikooo gel ip atlıyakkkk
:roflol: hööö den iyi bu yine
iyi mi :roflol::roflol::roflol: ip atlarkenki zarifliğe bakın hele :roflol::roflol::roflol:
ip atlamak için nasıl da olmadığım zamanı seçmiş :dilcikar:

kaş kemiği nere ya akannehir sırnaşık şey he patronum sırnaşık şey
kanka fırçanı ben de beğendim sositososito sorsana onun allık fırça akrabası da varmıymış eğer öleyse bana marka şettir bulam alam 2 tlye delikafadulden
rujun rengi çok hoşuma gitti kankam ama flormar oje dırnakta nasıl duruyor çok merak ettim asıl :dance:
cicilerini güle güle kullan kankam süprizzzzz Şeniz
Öpüyorum çok! opuyorumnanaktan
Allahım bu bir rüya mı :sm_cool: kankam ablasına gidiyor oley :sm_cool:
kankam ablan benim hediye paketime eklemen için sana ne vericek acaba :jeyyar: ah kargo gel kargo sositososito :dance: sempatiksalakcinni
ya üzülme nazom :çok üzgünüm: ben beklerim hediyemi baryamdan sonra sen sıkma canını :hooray: :smiley-cool: a.s.
ah kıyamam sana ya inşaallah tez vakitte atlatırsın sıkıntılı günleri :teselli: Şeniz

iyi ahsumlar gizlaaarrrrr zemuszemusnapaysunuz bakem?
ya bizim goz makyaj bolumu ne vat acilcek bilen varmi?mafoldumbentanricama mesaj attuydum halen civap virmedi?:2:kokos tanrica gel artik ac bizim mekani nolarsinaklinialirimsmile

ooo bütün güzeller toplaşmış
iki gündür hediyeyle yatıp kalkıyom bi heyecan bastıki sormayın
fikrimi her dakika değiştiriyom ne alsam diyeee
aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…