- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.861
Kızlaaaaaaaarr ben gidiyorum artıkın ciciler almayaa sempatiksalakcinni
akşamınan da Üsküdar'da iftar ediciikk annemlee sositososito
görüşrüz babatyalarım yerimseniben
Manyaksınız oğlum valla delircem burda zaten sıkıntıdan patlıyom siz birbirinize hedayeler alıp gönderin bensiz mafoldumben
Allahtan şu internet denen meret varda azcık oyalanıyom yoksa çıldıriciyim burda guclubacismile
Gerçi amcamın küçük oğlunu net'in başından kaldırmak için gerekli fedakarlıklar yapmak zorunda kalıyom ama olsun kaydirigubbakcemile3
Ya bana ne bende çekiliş istiyom bende hedaye istiyom ne zaman yapcan kokoş garıbilmiyorumkismile bi daha şu hedaye işini diğer bayramda da yapsana ama ben buraya gelmeden gönderip gitsem olmamı bide yılbaşında olursa evdeyim bak o zaman da iyi olur offf bana göre ayarlayver bi kere alsanaalsanasmile
valla öyle olacak artık canım çok rahatsızım aslında bu durumdan ama yapabilecegim birşey yok:gitme:
bu aralar yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
bayramda iznim yok
12 eylulde gorevdeyım
1 haftadır canım cıktı gece yarısı eve gelmekten
uyku duzenım şaştı
kendime bayramlık alcaktım vazgectım zaten ne zaman giyecegım
bayram gelmiş neyime
offffffff
Mesleğinin cilveleri canımcım, naapçaksın..opuyorumnanaktan
tabiki oyle ama eşek gibi çalışıpta senın çalıstıgın değilde baskasının sırf ona yalakalık yapıyor diye savunulması işte çıldırtıyor adamı.
ne diyeyim boyleleri her yerde var
4 kişide her zaman 1 kişi haklı ve onun yuzunden o kalan 3 kişinin hakkı yeniyor
ama şu mubarek gunlerde hem oruc tutup hem baslarını secdeye koyduklarında nasıl boyle fesatlıklar nasıl boyle işgüzarlık düşünebiliyorlar
Allahım sen büyüksün sana havale ediyorum benim elimden üzülmekten ve kızmaktan baska birsey gelmiyor
island kankitom ayakabı almışsın,güle güle kullan,.çok yakışmış okyanus gözlüme:lepi:
ojelerim ve rujum,he bide far fırçambayanssulusmile
rujumu 8 tl'ye aldımhihoyyyt..yağlı değil mat bir ruj..pastel rujlar yağlı olmadığı için pek sevmezdim,ama rengine bayıldım.bayanssulusmile
ojemin biri pastel,biri flor markaydirigubbakcemile2..pastelin kırmızısı harika..içinde simleri olmasına rağmen aldım(simli oje sevmem)ama o kadar azki simleri,belli belirsizaklinialirimsmile
flormarın süpermate serisini sevdim..1 tl oluncada oje delisi ben kaptım bi tanesüprizzzzz
pastel oje 2 tlkaydirigubbakcemile2
far fırçamı 1 milyoncudan 2 tl ye aldım:smiley-cool:sephora halt etmiş yanında:icecream:eve gelince hemen makyaj çizittirdimsüprizzzzzfırçamı çok beğendim:dilcikar:
kaş kemiğinin oraya gölge dağıtmada kullanıcamhihoyyyt
makyaj töpüğümüz geri gelsinnnn nolllurrrrr :umursamaz:
Sinirim bozuldu sabah sabah yaa kötükedihüso
Yazmayın şuraya şöle şeyler zıfırı tükettim olum ama almam farz:gitme:He bu arada, The Body Shop'ta 2 al 1 öde var tüm makyaj ürünlerinde :lepi:
ama bende para yok :roflol: mafoldumben
en son makyaj koleksiyonu süpersonik aslında...:lepi:
isteyenlere duyurulur yavrucuklarım[/B]
Canlarım ben ablama gidiyorem...Off yolum da çok uzun. guclubacismile
Bu akşam onda kalacağım, oradan bağlanırım ama mirak etmiyin :lepi:
Öpüyorum çok! opuyorumnanaktan
Kıyamadım ben nazoma ah benim balım sabır eyle az kaldı gülüm:teselli:valla öyle olacak artık canım çok rahatsızım aslında bu durumdan ama yapabilecegim birşey yok:gitme:
bu aralar yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
bayramda iznim yok
12 eylulde gorevdeyım
1 haftadır canım cıktı gece yarısı eve gelmekten
uyku duzenım şaştı
kendime bayramlık alcaktım vazgectım zaten ne zaman giyecegım
bayram gelmiş neyime
offffffff
Nazom noldu kim sıktı canını:teselli:
Benim de canım sıkkın kaşındım gittim kaşlarımı aldırdım ama kötü oldu:1ninca:
merhaba cicişler
bugun bı acayıbım alışverıs yapdım tıcketle eve kollarım koptu hayatım dolmuş beklemekle gecıyor
hep gec gelır meredler...
saçımıda boyucam tahmınımce aynı renge..umarım kötu olmaz
yarında babamın evını temızlem :gitme:
Ayy benim pestilim çıktı enkaz gibiyim babaannemin evşini temizledimakannehir
Ev çok büyük ve ful eşya kuzum hala meraklı yeni gelinler gibi ya ama öldüm bittim yani
seni işe almak değil senin için bizzat şirket kuracağım islomSon noktayı Nikom koydu bundan böle kaaferengi dışında bişi sürersem gözüme te büle olayım:1ninca:
Tişekkür ederim Nikoncan
Bana patronunun bilmediği bi iş deyiversen yasengözlerimebaksanab
Nikom benim asıl istediğim kurumsal bir şirketin finans departmanına kendimi aparmak ya da ithalat ihracat firması sonraki seçeneğim bankalar
Beni işe alcan he kankaolumunekankayizsmile
cicilerini güle güle kullan kankaların ballıı ŞenizBugün bazı eksiklerimi tamamladım kankalarımmm :lepi: hihoyyyt zemuszemus
Sebamed Balsam deodan çok memnunum :lepi:
içeriğinde alüminyum/alkol gibi gözenek tıkayan kanserojen maddeler yok. terlemeyi önlemiyor ama kokuyu önlüyor, üstelik çok hafif kremsi bir kokusu var ve parfümle karışınca kötü olmuyor. hihoyyyt
Bir de iz bırakmayan Dove aldım.bayanssulusmile
Şampuanı da ilk kez kullanacağım umarım yumuşatır...boshayallersmile
Küpelere bayıldım tanesi 1 TL. :lepi:
Yay gibi olan da bıyık alma şeysi, çok mirak ediyurum alacak mı ? sırnaşık şey
Dudak nemlendiricisi almam lazımdı, hem de el kremi alacaktım, bu kofreyi buldum. :lepi:
uf anam ben de ortadaki poza bittim dicektim patronum demiş :asigim: Allahım sen bu güzelliği koru Şeniz nefis olmuşsun melekom ya opuyorumnanaktaneprilooo tatilden dönmüşem bebemm gaphgara olmuşem akşamınan teyzemler iftardaydı ahanda şindi gittiler
patimi görünce bana gönderdiğği bluzu heç çekip koyamadıydım tatilde çektim ahanda koyuyom çiçekler
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim patronum :sm_cool: fisfisfis :dance: bütün kızlar toplandı, çok güzel bir gün olmuştur :dance: hep böyle keyifli günler yaşa kankam Şenizakşam alıntı yaparken pc kapandıalsanaalsanasmileoo şetalsanaalsanasmile
april öncelikle yuvana hoşgeldin can dostumolumunekankayizsmile çok özledik seni:asigim: yarinden ayrıldın diye hüzünlüsün ama,sabret bitanem,sayılı gün çabuk geçer:1hug:
ilarzu kuzenlerin gülü,tatil bitti sanırım melem..ayrıntılı dedikodu isterim:jeyyar: hoşgeldin melek suratlımopuyorumnanaktan
island kankitom ayakabı almışsın,güle güle kullan,.çok yakışmış okyanus gözlüme:lepi:
pati ulan resim gösterdin özelden demek:smiley-cool: tabularını yıkıyosun bakıyorum böböğüm
nikoncan sekreteryaların gülü,yemeklerin resmini çekmedim vallabenneyaptımki ama süper bi geceydi:sm_cool: bayıldılar yemeklerime:jeyyar:
gecekuşu hoşgeldin yeni yuvana:smiley-cool: fazla çikileta yeme gıııı:tomato: askerin gelince şişko olma:jeyyar:
iyi mi :roflol::roflol::roflol: ip atlarkenki zarifliğe bakın hele :roflol::roflol::roflol:nikooo gel ip atlıyakkkk
:roflol: hööö den iyi bu yine
kaş kemiği nere ya akannehir sırnaşık şey he patronumojelerim ve rujum,he bide far fırçambayanssulusmile
rujumu 8 tl'ye aldımhihoyyyt..yağlı değil mat bir ruj..pastel rujlar yağlı olmadığı için pek sevmezdim,ama rengine bayıldım.bayanssulusmile
ojemin biri pastel,biri flor markaydirigubbakcemile2..pastelin kırmızısı harika..içinde simleri olmasına rağmen aldım(simli oje sevmem)ama o kadar azki simleri,belli belirsizaklinialirimsmile
flormarın süpermate serisini sevdim..1 tl oluncada oje delisi ben kaptım bi tanesüprizzzzz
pastel oje 2 tlkaydirigubbakcemile2
far fırçamı 1 milyoncudan 2 tl ye aldım:smiley-cool:sephora halt etmiş yanında:icecream:eve gelince hemen makyaj çizittirdimsüprizzzzzfırçamı çok beğendim:dilcikar:
kaş kemiğinin oraya gölge dağıtmada kullanıcamhihoyyyt
Allahım bu bir rüya mı :sm_cool: kankam ablasına gidiyor oley :sm_cool:Canlarım ben ablama gidiyorem...Off yolum da çok uzun. guclubacismile
Bu akşam onda kalacağım, oradan bağlanırım ama mirak etmiyin :lepi:
Öpüyorum çok! opuyorumnanaktan
ya üzülme nazom :çok üzgünüm: ben beklerim hediyemi baryamdan sonra sen sıkma canını :hooray: :smiley-cool: a.s.Merhaba canişkolarım
zabahınan baskın yaptım topiğeesempatiksalakcinni
ben daha hediye alamadım canlarım
bugun erken çıkayım işten alayım dedim izin vermediler
onada ayrı bir ayarım zaten o konuyu hiç açmayayım
salı gunu izin gunum ama alıp gondersem bayramdan sonraya kalıcak
offf bilmiyom ya
zati ayarım bugun sinirim nasıl gececek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?