- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #10.881
bana krepe balyaj yaptır kim demisti soylesin bakayımklava:
o kız halt etmiş be:dilcikar:benim islandım daha güzel pürüzsüz meleğim:asigim:O kızım makkajına benzetmeğe çalıştım ama nerdee o kızdaki gibin güzel sıfat olmadığından.:umursamaz:
Yüzüme sadce allık kullandım. Üşendim pudra yok fondotenim zaten yok.
Dandix telefonla çektiğimden pek net olmadı ama kusuruma bakmayın heves ettim, çalışmamk için herşeyi yapıom:kedi: Buyrun fotolar. Arzum notumu ver
tek omuzluya ve en üstteki uzuna bayıldım kankaboshayallersmile
bu model çok cici :lepi:
aprilim umarım begenirsin modelleri tatlım opuyorumnanaktan göreydim seni daha iyi fikr verirdim :jeyyar:
:fırsattan istifade eden pati : sempatiksalakcinni
başladı simillerekaydirigubbakcemile3bak bu smili sana hediye ediyorumders çalışırken aklı kkda kalan smila delikafadulden
bendebilmiyorumkismilearzuya yetiştirek niko:1ninca:kötü içerik yap kızaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3arkadaşını menfaatleri uğruna satan tanrıça smili:ya ben göremedim haksızlık senağlama
seni ilarzuma şikayet ediyorumsırnaşık şey
canım pudram mac,fondotenim carminanın mineralli fondosu..şu an kullandıklarım..sürekli fondo sürmüyorum,sürersemde bu marka kullanıyorum şu an..okadar cok sayfa varki hepsine bakamadım fonföten ve pudar önerileri varmıydı acaba?
yerim seni bursalı yarimŞeniz
tanrıca tatlım sende hosgeldin tam da zamanında gelmişim sınıfıma hihoyyyt [/B]
alah canını almasın sor:roflol:tanrıçam sana bişi sormak istiyorum canımsempatiksalakcinni
sen herşeyi bildiğin için sana tanışmadan almak istemiyorum
kimin arkadaşı beolumunekankayizsmilehelal adanalı celal:hulya:Çok pis söktüm Fransızcayı kızlar hihoyyyt
hep aferin alıyom hocadanl
her topice gireni geçmişi okuyo sanma niko:mymeka:
tanrıçam derin konulara gitmiş
kkda her bir derdim +18 diyeni bayan sanma nikoaklinialirimsmile:1rolleyes:
yok cnm ya hiç begenmedim çok acık geldi koyulastırdım saçlarda ama baya yıprandıanaaam onu söyleyenlerden biri bendim noldu kuzu yaptırdında begenmedin mi
krepeleri acarken cokmu canın yandı nedir ne değildir bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
livim hoşgeldinhihoyyyt :sm_cool: Şeniz
özlediğimizi söylememe bilmem gerek varmıhee bide kızdığımızı:dilcikar:açıklama yap çabuk:dilcikar:
[
sırnaşık şeyburdaydım,pati ses etti sesine gittim,masumum ben:kedi:
bana krepe balyaj yaptır kim demisti soylesin bakayımklava:
biyandan ayakta kal filmini izlemeye basladım
kimin arkadaşı beolumunekankayizsmilehelal adanalı celal:hulya:
sırnaşık şeyburdaydım,pati ses etti sesine gittim,masumum ben:kedi:
nisanımmmm evet diger kiside sendin hatta peyker şacı dedin o kadar =( neyse bir bakıma iyi oldu bundan sonra kolay kolay saclarımı açıltırmam mafoldumben
aktiram rengi cok acık geldigi için cila attı adam şu an koyu istedigim gibi
presesesin uykusuyum fot istemisti benden dur ona attıgımı koyayım
bi msj yazdım karıştı ortalık aahahah:roflol:halbuki gayet mantıklı konuştum-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnionlar beni alıntılaya dursun ben şimdi foto eklicem:lepi:herkes cinekoloji okumaya gittilaelaelaelaelae
tanrıçam biz de topikte paylaşsak mı bişeyler (ne paylaşçaksak)sempatiksalakcinni
iyi reyting olur :lepi:
aga çalışkan öğrenci işte yaa...sana yaldızlı beş bu gün..dersi kaynatmayın:kedi:ya millet hadi buraya dönün bişeyler konusalım maske tariflerimize dönelim boshayallersmile
livim sarkı geldi bebeim tsk ederm yerimseniben
ben demedimeyvahedigeldismileula hani sakinleşmiştin sen..yine aldın oklavayı kankakaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismilebana krepe balyaj yaptır kim demisti soylesin bakayımklava:
kız çok dandik o film be:smiley-cool:arka sıradakilerin aynısı nerdeyse..oyuncuların yarısı ordan..konuda benziyo ama çok aha dandiğibiyandan ayakta kal filmini izlemeye basladım
izin kağıdın varmı?izin kağıdı bol miktarda foto oluyoaklinialirimsmileyoksa işlerim devamsızlığını haneneyok cnm ya hiç begenmedim çok acık geldi koyulastırdım saçlarda ama baya yıprandı
kankammmmmm bende seni ve kızları manyak özledim amaaa durumları hallettigimde kazen abiye soyledim banı kaldır diye oralı olmadı bugun gene soyledim (normalde yrn aksam kalıyordu ) ok dedi kaldırdı :asigim:deyatlıları ozelden anlattım sana kankam
island çok tatlımıssın cnm
minigim evet tatlım boyattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?