- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #10.901
ahhh kuzummm kendine yakısanı en iyi sen secersin cilalı halini begendinmi peki
o istediğin renk oldumu tatlım acık kumral gibi bişeymi acep merak ettim yav eyvahedigeldismile
alah canını almasın sor:roflol:
select sheer bebem...ama max faktor var anamda o daha güzel bence:ecrin_bebek:tanrıçam pudran studio fix mi bebem
kızlar boyle oldu diplerine dokundurmadım
[/QUOTE]
[B]livoooodelikafaduldenbayıldımmm:asigim:bide beğenmiyo deli:dilcikar:hayran kaldım:asigim:[/B]
sağol canım benim sen olmasan napardık kurban olsunlar sana Şeniz
tanrıçam ilerde ben yaşlanınca dişlerim dökülürse diye soruyom
bak çok güzel bir ilan buldum şimdiden kaçırmayıp alsam mı acaba. hiç aklımda yoktu aklımı çeldi bu ilan :smiley-cool: ne dersin ikinci el uygundur belki. ayrıca yüzüme gider mi :lepi: sen kullanmayı düşünüyon mu. acaba ilandan alışveriş yapmak güvenli olur mu. tavsiye fikir bekliyom canım sırnaşık şey
peykerin sacının aynısı oldu cnm ama bana yakısmadı gittim tekrardan cila attı işte
acık renk saç bana gore degil kesinlikle adam 1 ay sonra acılır dedi umarım açılmaz =(
bak çok güzel bir ilan buldum şimdiden kaçırmayıp alsam mı acaba. hiç aklımda yoktu aklımı çeldi bu ilan :smiley-cool: ne dersin ikinci el uygundur belki. ayrıca yüzüme gider mi :lepi: sen kullanmayı düşünüyon mu. acaba ilandan alışveriş yapmak güvenli olur mu. tavsiye fikir bekliyom canım sırnaşık şey
minigim bu renk benim sac renginim 1-2 ton acıgı o kadar actırdım rengini sonra gene koyulastırdım yani yaptırdıgıma deymedi canım ondan sıkkın ...dogal saclarımı bosu bosuna yıprattımlivim çok güzel gözüküyo neden beğenmedinkiakannehir
kuzu bu renk istediğin renge yakın aslında güzel görünüyor
rengi begendim ben bilmiyorumkismile
yine koaför ilk sarımı yaptı hep böyle yapıyorlar ya bende koyu
istemiştim sarı cıkmıstımlmaz:
allah tependen baksın nikodelikafaduldensırnaşık şey
ay bayılıcam gülmekten pc düşüyo kucağımdan kahkaha atarken:roflol: :roflol: :roflol:..kız bide 2.el mezar görmüştüm ben bi yerde:roflol:
minigim bu renk benim sac renginim 1-2 ton acıgı o kadar actırdım rengini sonra gene koyulastırdım yani yaptırdıgıma deymedi canım ondan sıkkın ...dogal saclarımı bosu bosuna yıprattım
bende bunu begendim eger acılırsa bir ay sonra napcam bilemıyorum 2 die bir gidip koyulastırmak istemıyorum
seninkisi acıldı mı sonra kuzum
tanrıcam aşkısı begendin ha oleyyyyyyy sevindik oldum kanka ...patim tesekkur ederim cnm
bebem düğün içinse lancome al derim bitanemdüğün makkajı için hangi pudra ve allık ikilisini alıım aşkıtom
model güzel olduğu için herşey yakışır boncuğumŞenizTanrıçam teşekkür ederim bebekim o senin güzelliğin beğenmene sevindim.opuyorumnanaktan
Livcim çok teşekkürler tatlım hoşgeldin tekrardan. Saç rengin harika gözüküyor çok beğendim.kaydirigubbakcemile
livim bebeim benimkisi oriyelle acılmamıstı
normal boya kullanılmıstı oyüzden sarılar hep aynı renginde kaldı
seninkisi üsten cila atıldıgından 1 ton belki acılır ama sanmıyorum fazla acılacagını
hemen maskelerle takviye yapalım tatlım
ben suanki rengini cok begendim boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?