Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bitanem, açılan saç durduk yere daha fazla açılmaz da,
üstüne boya yaptırdıysan açılır biraz. Cilanın çok açılacağını sanmam.
benim saçla ilgili maceram, Siyah boyayı sildirmek (orielsiz bişeyle) ve üstüne artık her ay çoko karamel boyamak kankacım. Boya kendi saç rengimden farklı olduğu için zamanla aşınıyor ve dipler hoş durmuyor, tekrar boyuyorum aynı renge bitanem.
kaydirigubbakcemile2

bebem düğün içinse lancome al derim bitanem

model güzel olduğu için herşey yakışır boncuğumŞeniz
canlar ben resim ekliycem ,siz takılın

Ooyy canım benim çok teşekkürler:kedi:
Fotolarını heycanla bekliyorum az daha buralardayım kolay gele.

aynen hiç uğramadııaklinialirimsmile
ben ozelden bir ulasayım bari baska var mı canlar
oyle cekilişe katılıp topige ugramayan

bebegim sen ne kadar sıklıkla boyuyorsun ?
benim saçlarda baya beyaz var ama diplerede dokunmak istemıyorum dökülür eder diye

ben hergün burda olan kızlar dışındakileri hatırlamıyrm cnm kimler vardı unuttum sadece bizim kızları biliyorummCADIARZU:sm_confused:

gözlerim pc ye bakmaktan kaydı resmen ben dinleniyim kızlar iyi geceler diliyorum hepinize opuyorumnanaktan

allah cezanı vermesin yaa:roflol: ayy koptummm:roflol::roflol: gece gece delii yaaa:roflol::roflol:sositososito

nikonnnnnnnnnnnnn :roflol:

allah tependen baksın nikodelikafaduldensırnaşık şey
ay bayılıcam gülmekten pc düşüyo kucağımdan kahkaha atarken:roflol: :roflol: :roflol:..kız bide 2.el mezar görmüştüm ben bi yerde:roflol:

nikoncan ekledklerine ve smilelere kopuyorum canım :roflol:
:smiley-cool: kızlar öle demeyin. yıllaar yıllar sonra burda olursak, bakımlı altın kızlar olarak hepimizin soracağı bir soru olabilü
seviyorum hepinizi Şeniz
tanrıçam yıllar yıllar sonrası için 2.el mezarı ilanını sakla gülü, sana burda sorarsam hemen alıntılarsın canım :roflol::roflol::roflol:
canım benim aklımı okumuş bak, bana sorsan kesinlikle beğendim canım derdimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 niko komplimanı semez
senin nasıl güzel bir kız olduğunu tahayyül edebiliyorumboshayallersmile

bebegim sen ne kadar sıklıkla boyuyorsun ?
benim saçlarda baya beyaz var ama diplerede dokunmak istemıyorum dökülür eder diye

balım yaklaşık 3 haftada bir, en geç 4 haftada 1 boyuyorum.Şeniz
Ben komple boyadığım için daha zararsız bişey tercih ediyorum kankam,
Lorealin amonyaksız serisi Castin Cream Gloss Çikolata karamel bnm rengim.
daha açıkları da var daha koyuları da. belki hoşuna giden renk bulursun bitanem
ben çok memnunum. saçlarım çok kurudur. uçlarına çok sürmemeye çalışıyorum zaten üstsüte boyarsan saç kalınlaşır, kırılır. dipleri geldikçe boyuyorum bebeğim.
amonyaksız iyi güzel, dökmüyor saçı ama pek kalıcı olmuyor işte. 2 hafta sonra akmaya başlıyor pamuğum.
olumunekankayizsmile

gözlerim pc ye bakmaktan kaydı resmen ben dinleniyim kızlar iyi geceler diliyorum hepinize opuyorumnanaktan

Benim de çok başım tuttu Patim, rezene demliyorum...:bbo:
iyi geceler sana yavru kuşum
Şeniz kaydirigubbakcemile5

[B
Benim de çok başım tuttu Patim, rezene demliyorum...:bbo:
iyi geceler sana yavru kuşum
Şeniz kaydirigubbakcemile5

süper valla afiyetle iç canım benimmm Şeniz
akitrayı bekliyorum ama nese yarın girer bakarım gözlerim dayaamıyo.tekrardan iyi gecler opuyorumnanaktan

ye ama sevgilimede kalsınnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 utanmazarlanmazminik06smile i :jeyyar:

aklinialirimsmile delüüü sevgiline bıraktım hadi yemiyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bişii sorcam aranızda hiç takma kirpik kullnanan var mıı:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…