- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #10.921
minigim bu renk benim sac renginim 1-2 ton acıgı o kadar actırdım rengini sonra gene koyulastırdım yani yaptırdıgıma deymedi canım ondan sıkkın ...dogal saclarımı bosu bosuna yıprattım
bende bunu begendim eger acılırsa bir ay sonra napcam bilemıyorum 2 die bir gidip koyulastırmak istemıyorum
seninkisi acıldı mı sonra kuzum [/B]
nisanım nikocamım bütün canlar cok tesekkur ederim begenmenize vallaha sayenizde mrlm tavan yaptı
ne diyecegim eda17 cekilişe katılmıstı sonradan pek ugramadı topige degil mi :/ ben bir ozel msj mı ceksem napsam
bebem düğün içinse lancome al derim bitanem
model güzel olduğu için herşey yakışır boncuğumŞeniz
canlar ben resim ekliycem ,siz takılın
ben ozelden bir ulasayım bari baska var mı canlaraynen hiç uğramadııaklinialirimsmile
bebegim sen ne kadar sıklıkla boyuyorsun ?bitanem, açılan saç durduk yere daha fazla açılmaz da,
üstüne boya yaptırdıysan açılır biraz. Cilanın çok açılacağını sanmam.
benim saçla ilgili maceram, Siyah boyayı sildirmek (orielsiz bişeyle) ve üstüne artık her ay çoko karamel boyamak kankacım. Boya kendi saç rengimden farklı olduğu için zamanla aşınıyor ve dipler hoş durmuyor, tekrar boyuyorum aynı renge bitanem. kaydirigubbakcemile2
kızlar 1 dk fotoları arıyorum koyucam tatlıslar :icecream:
ben ozelden bir ulasayım bari baska var mı canlar
oyle cekilişe katılıp topige ugramayan
bebegim sen ne kadar sıklıkla boyuyorsun ?
benim saçlarda baya beyaz var ama diplerede dokunmak istemıyorum dökülür eder diye
gözlerim pc ye bakmaktan kaydı resmen ben dinleniyim kızlar iyi geceler diliyorum hepinize opuyorumnanaktan
allah cezanı vermesin yaa:roflol: ayy koptummm:roflol::roflol: gece gece delii yaaa:roflol::roflol:sositososito
bitanem çok güzel görünüyor..:1rolleyes:.1 ton daha açılabilir tabii güneşin etkisiyle gene gider cila yaptırırsın bebeğim ama çok yakışmış bence kankam... bilmiyorumkismile Şeniz
:roflol: :roflol: Bunu ben de gördüm Nikonum koptum yaa sempatiksalakcinni
nikonnnnnnnnnnnnn :roflol:
allah tependen baksın nikodelikafaduldensırnaşık şey
ay bayılıcam gülmekten pc düşüyo kucağımdan kahkaha atarken:roflol: :roflol: :roflol:..kız bide 2.el mezar görmüştüm ben bi yerde:roflol:
:smiley-cool: kızlar öle demeyin. yıllaar yıllar sonra burda olursak, bakımlı altın kızlar olarak hepimizin soracağı bir soru olabilünikoncan ekledklerine ve smilelere kopuyorum canım :roflol:
canım benim aklımı okumuş bak, bana sorsan kesinlikle beğendim canım derdimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 niko komplimanı semezaktiram sende fot koyyyyyyyyyy
nisanım nikocamım bütün canlar cok tesekkur ederim begenmenize vallaha sayenizde mrlm tavan yaptı
ne diyecegim eda17 cekilişe katılmıstı sonradan pek ugramadı topige degil mi :/ ben bir ozel msj mı ceksem napsam
ii geceler patiiickkk buda ii geceler öpücüğüüŞenizkaydirigubbakcemile3
bebegim sen ne kadar sıklıkla boyuyorsun ?
benim saçlarda baya beyaz var ama diplerede dokunmak istemıyorum dökülür eder diye
gözlerim pc ye bakmaktan kaydı resmen ben dinleniyim kızlar iyi geceler diliyorum hepinize opuyorumnanaktan
yerim seni minik aklinialirimsmile
Şeniz çıkcam 5 dkkaya
Güzeller iyi geceler hepinize ben de yarın çok erkenciim 0opuyorumnanaktan
[B
Benim de çok başım tuttu Patim, rezene demliyorum...:bbo:
iyi geceler sana yavru kuşumŞeniz kaydirigubbakcemile5
ye ama sevgilimede kalsınnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 utanmazarlanmazminik06smile i :jeyyar:
aldığın farı manyak merak ediyorum tanrıçam:asigim:bebem düğün içinse lancome al derim bitanem
model güzel olduğu için herşey yakışır boncuğumŞeniz
canlar ben resim ekliycem ,siz takılın
süper valla afiyetle iç canım benimmm Şeniz
akitrayı bekliyorum ama nese yarın girer bakarım gözlerim dayaamıyo.tekrardan iyi gecler opuyorumnanaktan
aklinialirimsmile delüüü sevgiline bıraktım hadi yemiyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?