Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Çok gücel hediyelerim vaaaarrrrr, ooh yandan :dance: :içelim:
tanrıçamın ince düşüncelerine kurban olurum ben de Nikonom...
:jeyyar:

Tospiğim çok memnun kalacaksın . . . :asigim:

Kalkanı aldın mı bilemiyorum lakin kalkanın üzerine mutlaka bi oce sürmeni tavsiye edeceğim çünkü kalkan oce kıvamında fakat sadece kendisi sürüldüğünde ve sabunla temas ettiğinde hafif soyulma ve rengini ortaya çıkarma eyleminde bulunuyor . . .

Yani onu tırnağa sabitleyecek bir kat oje ya da parlatıcı şart ki kullanım talimatıda bu biçimde zaten . . .

aklımdan geçiyodun kuzum
kalkanıda aldım
tırnak eti için olanıda nası kullanıcam onnarı
sen nası performans alıyon bana bi özel mesaj atar mısın
yorcam seni biraz emme ..
özellikle tırnak eti için olanı nası kullancam
şimdiden teşekkür sabınım Şeniz

Anaamm, yemegi hatirlatin dediydim mafoldumben
hii caanım yemeği yakıyoduohaoldumsmile
ah nasıl telebesin burcum ya, bi tanrıçam kadar olamadın bak ta örnek al:mymeka:
bak tanrıçama hergün neler yapıyo
analar neler doğuruyo:dilcikar:

Şeniz
tabi ki aklımıza geldin klava: notunu kırdı tanrıçam haberin olsun:mymeka:
bundan sonra bi daha olmasın (tanrıçanın stajyeri niko:smiley-cool:)

Canım malatyaya mı geliyosun yoksa?
nickini ve avatarını ben de çok beğendim hakkaten opuyorumnanaktan

kizlar ben ciktim gidemde bavullara biseyler daha tikam nasil gotureceksem hepinizi optum en kocamanindan:))))))))))))

yaaa bu arada az once bu topikte 11.111 mesaji yazmisim yasasin hani hediyemmmmdelikafaduldensempatiksalakcinni

Slm kızlaarr
Tanrıçam çok teşekkür ederim bbekim çok düşüncelisin ve harika bir renk elde etmişsin bunu deniciimzemuszemus

İlarzum beğendin mi kız cidden sağol tatlım sayende uydurdum bişilerkaydirigubbakcemile2

Afroditim bu şapı hemen denemek istiyorum belkim gözeneklerde de etkili olur ne dersin balım?kaydirigubbakcemile5

kızlar edaya msj attım haftaya yollayacagım dedi

bende birsey yazdım onun ustune ama msj kutusu dolu oldugu için gitmedi eyvahedigeldismile

canım buradan anlatim herkeşler faydalansın . . .

tırnak eti çıkarıcının içinden tahta bi çıbık çıkacak ucu tırnak etlerinin itilimine yönelik tıraşlanmış bir çıbık bu . . .

ürünü fırçası ile tırnak etlerine sürüp bi miktar bekliyorsun sonra bu çıbıkla geri itiyorsun tırnağının dibindeki deriyi yanlarındakileri ise kavalatıyorsun . . . şak kavlattığın kısımdan kurtuluyorsun . . . mucize gibin . . . kesme biçme yok . . . kopma yok . . .

kalkanıda bahsettiğim gibi ocenden önce sür . . .

sonra uzat kolunu seyret mavala manikürünü . :asigim:

tabi tırnak eti kavlatma ve itme işini pratik yaptıkça dahada iyi yapacaksın . . .
zamanla . . .

Livim eda eğer uğrarsa buraya (sanmıyorum ama) akannehir
görür bu mesajları inşallah
vereliniortak

kuzum kavlatmak ne dimek açıklasana bana (cahilüyesimilisi) :kedi:

hii caanım yemeği yakıyoduohaoldumsmile
ah nasıl telebesin burcum ya, bi tanrıçam kadar olamadın bak ta örnek al:mymeka:
bak tanrıçama hergün neler yapıyo
analar neler doğuruyo:dilcikar:

:roflol: :roflol: tanricam gibim olsam, herhalde 5*4 luk ancak olmus olurum :asigim: onun eline su dokemem bennn :saygıylaegilenburcusmili: sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…