- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.101
ula ne şanslı gacısın yayarebbim şu hedayelerin güzelliğine bak, hiç de bilenem kıskanmadım :dilcikar:
gerçekten çok beğendim güle güle kullan aprilimbayanssulusmile ben de seni çok seviyorum kankamopuyorumnanaktanŞeniz
işte bu ince düşüncelerin hastasıyım:asigim: şahanesin kraliçem opuyorumnanaktan
şu kırılan hediyeyi de yine manyak bekliyorumzemuszemus
senin kısmetin benim şekerim kaydirigubbakcemile3
ben yapcam bu akşam ..
güzel güzel uzuyolar ..
mavala ürünlerimde yarın elimde olur ..
artık maniküre son ..
şeytan tırnağından çekiyom ya
bi sürüler
ama pedikürsüz olmaz :asigim:
Tospiğim çok memnun kalacaksın . . . :asigim:
Kalkanı aldın mı bilemiyorum lakin kalkanın üzerine mutlaka bi oce sürmeni tavsiye edeceğim çünkü kalkan oce kıvamında fakat sadece kendisi sürüldüğünde ve sabunla temas ettiğinde hafif soyulma ve rengini ortaya çıkarma eyleminde bulunuyor . . .
Yani onu tırnağa sabitleyecek bir kat oje ya da parlatıcı şart ki kullanım talimatıda bu biçimde zaten . . .
hii caanım yemeği yakıyoduohaoldumsmileAnaamm, yemegi hatirlatin dediydim mafoldumben
ŞenizFıstıklar ben geldim ama çok duramıycam inşallah yarın akşam erkenden gelip uzun uzun burda olcam bu arada sizi inanılmaz özledim gerçi sizin aklınıza geldim mi bilmiyorum ama :sm_confused:
Birkaç gündür evde değilim başka bir yerdeyim ve maalesef olduğum yerde net yok ama sürekli aklım sizdeydi yerimseniben
Hediye gönderiminde de sanırım geç kaldım ama yarın postaneden yolluycam ne olur kusura bakmayın buara aksilikler o kadar üst üste geldi ki yoksa pazartesi gönderecektim :çok üzgünüm:
nickini ve avatarını ben de çok beğendim hakkaten opuyorumnanaktan
Canım malatyaya mı geliyosun yoksa?
şöle yakışıklı bi ingiliz erkeğine hayır demem (sapıküyesimilesi)
:roflol::roflol::roflol:askim benim bura tipsiz erkekleriyle mesur valla bir tane yakisikli goremezsin:))))))))))
aklımdan geçiyodun kuzum
kalkanıda aldım
tırnak eti için olanıda nası kullanıcam onnarı
sen nası performans alıyon bana bi özel mesaj atar mısın
yorcam seni biraz emme ..
özellikle tırnak eti için olanı nası kullancam
şimdiden teşekkür sabınım Şeniz
canım buradan anlatim herkeşler faydalansın . . .
tırnak eti çıkarıcının içinden tahta bi çıbık çıkacak ucu tırnak etlerinin itilimine yönelik tıraşlanmış bir çıbık bu . . .
ürünü fırçası ile tırnak etlerine sürüp bi miktar bekliyorsun sonra bu çıbıkla geri itiyorsun tırnağının dibindeki deriyi yanlarındakileri ise kavalatıyorsun . . . şak kavlattığın kısımdan kurtuluyorsun . . . mucize gibin . . . kesme biçme yok . . . kopma yok . . .
kalkanıda bahsettiğim gibi ocenden önce sür . . .
sonra uzat kolunu seyret mavala manikürünü . :asigim:
tabi tırnak eti kavlatma ve itme işini pratik yaptıkça dahada iyi yapacaksın . . .
zamanla . . .
şöle yakışıklı bi ingiliz erkeğine hayır demem (sapıküyesimilesi)
hii caanım yemeği yakıyoduohaoldumsmile
ah nasıl telebesin burcum ya, bi tanrıçam kadar olamadın bak ta örnek al:mymeka:
bak tanrıçama hergün neler yapıyoanalar neler doğuruyo:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?