- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.061
burcum, gloslar daha dolgun gösterir her zaman için,yasak değil sana koyular:)))ama ince dudaklı yarimiz olduğundan mütevellit açık renkler sana daha uygun canım
muntazam bi şekilde kalem çeker,azcıkta glos sürer dudağına hafifçe glosu yayarsan neden olmasınbayanssulusmile
CADIARZUkendi şehrime değiilll :))))
kızlar ben kaçar yarın sınavım var akannehir
herkese hoş sohbetler opuyorumnanaktan
gacım seni rüyamda gördümohaoldumsmileözelden anlatam dur:))
bitanem şap sivilceye iyi gelir lekeyede..ayrıca cildi geriyo..anam kullanıyo..gerçi 35 yaşında kadın ihtiyacı yok ama-tatlicadiarzu-:))
sen daha almadınmıkaydirigubbakcemileçabıkk hediye almaya almıyanlarkaydirigubbakcemile(bana alıcak kişide dahilaklinialirimsmile)
ya millet kavga etmeye meraklı kanka,heleki öyle konularda-tatlicadiarzu-gerçek bile değildi konu bence
canlarim su yuzdeki tuylere bi care soylemediniz alamiyorum sicilce cikiyo yaaa ne yapicam bennnmafoldumben
kizlar bu arad bana ozelden bi arkadas mesaj atmis tanimiyorum hic merhabam bile yok msn istemis tuhafima gitti CADIARZUbenmi asiri supheciyim acaba canlar
kizlar bu arad bana ozelden bi arkadas mesaj atmis tanimiyorum hic merhabam bile yok msn istemis tuhafima gitti CADIARZUbenmi asiri supheciyim acaba canlar
yok burcucum eklemedim zaten kimmis neymis iyce arastirayim once
Anaamm, yemegi hatirlatin dediydim mafoldumben
gacım seni rüyamda gördümohaoldumsmileözelden anlatam dur:))bitanem şap sivilceye iyi gelir lekeyede..ayrıca cildi geriyo..anam kullanıyo..gerçi 35 yaşında kadın ihtiyacı yok ama-tatlicadiarzu-:))
sen daha almadınmıkaydirigubbakcemileçabıkk hediye almaya almıyanlarkaydirigubbakcemile(bana alıcak kişide dahilaklinialirimsmile)
kaydirigubbakcemile3 valla tospik ne kadar kalırsa o kadar iyi bebem..hatta içine zeytin yağıda dökyerimseniben
söylemesin çatlasın:lepi:
nerdesin cadıkaydirigubbakcemileözledik senide ama gelmiyosun:dilcikar:tamam kolay gelsin iklimim öpüyoruz kocamanından
ya millet kavga etmeye meraklı kanka,heleki öyle konularda-tatlicadiarzu-gerçek bile değildi konu bence
sor neden msn istiyor..tabiki şüphe edeceksin..CADIARZUyok burcucum eklemedim zaten kimmis neymis iyce arastirayim once
eyvahedigeldismile
yandı mı
taştı mı
noldu burcum? :sinifsinif:
Anaamm, yemegi hatirlatin dediydim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?