Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tanricam ya su 1 milyonculardan makkaj malzemesi almaktan korkuyorum ben eyvahedigeldismile hani son kullanma tarihleri yazmiyor ya uzerinde, sadece su kadar surede tuketin yaziyor. nasil anlarim ben uzun suredir o rafta beklemedigini. yani bozuk olup olmadigini? bilmiyorumkismile

tamam ortmenim :1hug:

kendi şehrime değiilll :))))
CADIARZU

kızlar ben kaçar yarın sınavım var akannehir
herkese hoş sohbetler opuyorumnanaktan

basarilar akitram, cicegim :1hug:

canim buraya yazsan su tarifide bizde sebeplensek? sırnaşık şey sırnaşık şey yuzum mimik kirisigi dolu senağlama oglana sebeklik yapacam diye laelaelaelaelae sempatiksalakcinni

canlarim su yuzdeki tuylere bi care soylemediniz alamiyorum sicilce cikiyo yaaa ne yapicam bennnmafoldumben

canlarim su yuzdeki tuylere bi care soylemediniz alamiyorum sicilce cikiyo yaaa ne yapicam bennnmafoldumben

Yavru kuşum, Tanrıçam, çözümün ağda değil, sarartıcı kullanmak olduğunu söylemişti.:lepi:
Ama hangi marka kullanıyor bilmiyorum ben de suderim
CADIARZU

canim sarartmada uzatiyo valla artik ele gelecek neyse uzatip oreriz yanlardan artik:roflol::roflol::roflol:

kizlar bu arad bana ozelden bi arkadas mesaj atmis tanimiyorum hic merhabam bile yok msn istemis tuhafima gitti CADIARZUbenmi asiri supheciyim acaba canlar

yok aprilim eklemedim yaaa alisveris yapmam lazim eriniyorumki cikayim baskalarina hediye almak ne zorsize bisey sorcam cok oldum ama:)))))))))))))))))) bitaneleri ben sivilcelerden kurtulmak isterken yanak bolgemi asiri kuruttum oyleki pul pul oldu artik krem felan aldim ama basetmiyo fondoten surdugumde felan pul pul igrenc gorunuyo yanaklarim zeytinyagi sizce iyi gelirmi kizlar

Son düzenleme:

Aaaa nasıl gördün merak ettim.:1ninca:.Toton açıkta kalmış olmasııınnn.delikafadulden.hayırlara yoralım hayır olsun o zaman..buyrunnnnnnnnn
yok burcucum eklemedim zaten kimmis neymis iyce arastirayim once
sor neden msn istiyor..tabiki şüphe edeceksin..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…