Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Fıstıklar ben geldim ama çok duramıycam inşallah yarın akşam erkenden gelip uzun uzun burda olcam bu arada sizi inanılmaz özledim gerçi sizin aklınıza geldim mi bilmiyorum ama :sm_confused:
Birkaç gündür evde değilim başka bir yerdeyim ve maalesef olduğum yerde net yok ama sürekli aklım sizdeydi yerimseniben
Hediye gönderiminde de sanırım geç kaldım ama yarın postaneden yolluycam ne olur kusura bakmayın buara aksilikler o kadar üst üste geldi ki yoksa pazartesi gönderecektim :çok üzgünüm:

aaaa valla guzel oldu bak malatya topiginde bulusma ayarliyoruz senide bilgilendirelim sende gelirsin

canim merak ettik etmez miyiz :1hug:

naniknanikne yemek olduğunu söylemedin .. yansın diye hatırlatmadım..:dilcikar::dilcikar:yaşasın kötülük....:dance::dance::sm_cool::sm_cool:

:dilcikar: ayiptir sülemesi, biftek yapiyordum, salcali, az yagli, cokacimcoook oldu mu gacum simdi, caniniz ceker diye demediydim anacim :teselli:

Tatlım yüze direkt yağ sürülmesini ben şahsen doğru bulmuyorum, gene sivilce olur yoksa.akannehir
Bence Bepanthen krem sür tatlım.
opuyorumnanaktan

yok dibi tutmak uzereymis, baska tencereye aktardim, su ekledim hemen a.s ucundan kurtarmisim yani :dance:

ohh kurtardın canım :lepi:

kuzum seni merak ettik biz de, iyi olmana sevindim kuzum, inşallah sorunları da bir bir halledersin kuzum opuyorumnanaktan

sagol canim benim surerim haklisin zorla kurtulduk direk yag surup mahvetmeyelim.burcucumafiyetler olsun canim

aman Allahım kili unutuyodumohaoldumsmile bu liste uzar gider

ula ne şanslı gacısın ya yarebbim şu hedayelerin güzelliğine bak, hiç de bilenem kıskanmadım :dilcikar:
gerçekten çok beğendim güle güle kullan aprilimbayanssulusmile ben de seni çok seviyorum kankamopuyorumnanaktanŞeniz

tanricam canim sorma ruyamda habire ucagi kaciriyom bileti bulamiyom gec kaliyom :)))))))))))))
ah canım aynı ben gibisin. ben de üramda eyelener sürmeye çalışıyom gart ilengamyoncuiremsu sorada zabahı zabah yapıyom mirmirmirmir

ya sen genellikle hedaye bekliyordun hayretfisfisfis
ne sürpriz yapıcan gı, imzalı makkaş videolarının cdlerini mi göndericen:asigim:

işte bu ince düşüncelerin hastasıyım:asigim: şahanesin kraliçem opuyorumnanaktan
şu kırılan hediyeyi de yine manyak bekliyorumzemuszemus

ayip olmasin sonra :kedi: soliyim mi? :kedi:
söle kız çok sıkıntı çekiyorum napcam diye:asigim:
ama bugün niyeti bozdum kısır yapıcim beneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…