- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.081
yandı gülüm keten helvaaaa..:jeyyar:
acil çıkmam lazım öpüyorum canlarım..gacı mesajı gelince yazarım gülom
yanmadi kii, yanmadı kiii :sm_cool: insan bir moral virir canin sagolsun dir :mymeka:
yok hayatim ben askerde gibiyim:)))))) 4 gun sonra memleketime geliyorum yurtdisindayim gurbet cilesi simdilik bitiyor yani:teytey::teytey:
Canım malatyaya mı geliyosun yoksa?
evet canim 9 gunluk istanbul tatilinden sonra insallah 3 ay malatyamdayim sendemi malatyadasin:teytey:
aaaa valla guzel oldu bak malatya topiginde bulusma ayarliyoruz senide bilgilendirelim sende gelirsin
Fıstıklar ben geldim ama çok duramıycam inşallah yarın akşam erkenden gelip uzun uzun burda olcam bu arada sizi inanılmaz özledim gerçi sizin aklınıza geldim mi bilmiyorum ama :sm_confused:
Birkaç gündür evde değilim başka bir yerdeyim ve maalesef olduğum yerde net yok ama sürekli aklım sizdeydi yerimseniben
Hediye gönderiminde de sanırım geç kaldım ama yarın postaneden yolluycam ne olur kusura bakmayın buara aksilikler o kadar üst üste geldi ki yoksa pazartesi gönderecektim :çok üzgünüm:
naniknanikne yemek olduğunu söylemedin .. yansın diye hatırlatmadım..:dilcikar::dilcikar:yaşasın kötülük....:dance::dance::sm_cool::sm_cool:
yok aprilim eklemedim yaaa alisveris yapmam lazim eriniyorumki cikayim baskalarina hediye almak ne zorsize bisey sorcam cok oldum ama:)))))))))))))))))) bitaneleri ben sivilcelerden kurtulmak isterken yanak bolgemi asiri kuruttum oyleki pul pul oldu artik krem felan aldim ama basetmiyo fondoten surdugumde felan pul pul igrenc gorunuyo yanaklarim zeytinyagi sizce iyi gelirmi kizlar
yok dibi tutmak uzereymis, baska tencereye aktardim, su ekledim hemen a.s ucundan kurtarmisim yani :dance:
Fıstıklar ben geldim ama çok duramıycam inşallah yarın akşam erkenden gelip uzun uzun burda olcam bu arada sizi inanılmaz özledim gerçi sizin aklınıza geldim mi bilmiyorum ama :sm_confused:
Birkaç gündür evde değilim başka bir yerdeyim ve maalesef olduğum yerde net yok ama sürekli aklım sizdeydi yerimseniben
Hediye gönderiminde de sanırım geç kaldım ama yarın postaneden yolluycam ne olur kusura bakmayın buara aksilikler o kadar üst üste geldi ki yoksa pazartesi gönderecektim :çok üzgünüm:
ohh kurtardın canım :lepi:
.burcucumafiyetler olsun canim
:dilcikar: ayiptir sülemesi, biftek yapiyordum, salcali, az yagli, cokacimcoook oldu mu gacum simdi, caniniz ceker diye demediydim anacim :teselli:
aman Allahım kili unutuyodumohaoldumsmile bu liste uzar gidertriplere bak yaa yerim senin tripini :roflol: Şeniz dün bnm basım agrıyordu cıkıverdim bilmiyorumkismile
Günaydın Canlarrrrrrrrrr :teytey:
tanrıca bebeko ysun tozunun kıvamı nası olmus öyle kasıklayasım geldi hakkat kaymak kıvamı fisfisfis
aktardan alacagım cok sey var yaaa yosun tozuyla kilide ekledim
nikoncano gibi bi liste yapsam herkes korkar sanırsam boshayallersmile
ula ne şanslı gacısın ya
Bluze bayıldım öldüm yani, tam sevdiğim gibi kanka ne cadısın sennn! olumunekankayizsmile aklinialirimsmile
Omzundaki metal detaya ve Flormar far ile uyumuna dikkat çekiyorum boshayallersmile :asigim:
Aşkom çok teşekkür ederim hepsini çok ama çokkk beğendimmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
ah canım aynı ben gibisin. ben de üramda eyelener sürmeye çalışıyom gart ilengamyoncuiremsutanricam canim sorma ruyamda habire ucagi kaciriyom bileti bulamiyom gec kaliyom :)))))))))))))
ya sen genellikle hedaye bekliyordun hayretcanolar hedayelerimi aldım bögün verecem kargoya
dün akşam 4 ten 8 e kadar uğraştım ayaklarıma kara sular indi
hedaye alması ne kadar zor bişey benim için bilemezsiniz çok kasılıyorum çünkü yaa
hedaye sahıbına özel bi süprizim de var:)) kendisini çok çok öpüyorum
sormayın kime gönderdiğimi kesinlikle sölemicem:)))
işte bu ince düşüncelerin hastasıyım:asigim: şahanesin kraliçem opuyorumnanaktandelikafaduldenapriillim gelmiş hediyeneyvahedigeldismile
kanka beğendinmi cidden yaeyvahedigeldismile
çay ağaçlı ürünleri ve doğal sabunları seviyosun die yeşilçaylı sabun aldım,kendini tanıtırken gri rengi sevdiğini belirtmişsin die gri farla bluz aldımeyvahedigeldismile
minik cüzdanımsı şey ve at nalı bileklik bendede varhihoyyytsanada aldım:kedi: ama sana beyaz rengini aldım..sen sade seviyosun die..sana şans getirsin nazardan korusun dedim:Saruboceq:
diğer boncuklu bileklik tanrıça 2010 savarowski serisi-tatlicadiarzu-:roflol: oda sana uğur getirsin die
şey bide kayısılı minik krem aldım kayısı seviyosun dieeyvahedigeldismile
kırılan hediyemide çekip koyucam bakıyım üzüldüğüm kadar varmı diemafoldumben
söle kız çok sıkıntı çekiyorum napcam diye:asigim:ayip olmasin sonra :kedi: soliyim mi? :kedi:
heee tamaaam..afiyet olsun canım..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?