Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben bi nescafe alim gacım uykum acılsın gözler devriliyor mirmirmirmir
Çay olsun uğraştırma beni hazırda vardı..
ben bi frophiccino alayım bebeim karamelli olsun pleaseee =)))

kız valla fırapaçino diye bişey gerçek, var mı?laelaelaelaelaesibel canın saç renginin adı değilmiydi o, bi zamanlar kızılkene..
çay var annem fırapaçino taze bitti.al sana çayyy..

:içelim:

zengin cocuuuu bi baska işte bizde nescafeye talip mirmirmirmir

:roflol: ne sandın günde 3 pardak fropiçino içeriz biz ailecek sempatiksalakcinni
tatlıgacı en iyisi bana bi turkish kayfe çek :asigim: bayılırımmm
tanrıçada sever sempatiksalakcinni gamyoncuiremsu

:roflol: ne sandın günde 3 pardak fropiçino içeriz biz ailecek sempatiksalakcinni
tatlıgacı en iyisi bana bi turkish kayfe çek :asigim: bayılırımmm
tanrıçada sever sempatiksalakcinni gamyoncuiremsu

sıtarbaks cocuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
ders basıma vurdu tanrıcam oku oku bitiremedi gel bebem ben sana özet geciyim mirmirmirmir

:roflol: :roflol: ayy iyiki girmişim öldürdün beni tatlıgacımmmmmm Şeniz olumunekankayizsmile
sibel canın saç rengi kaydirigubbakcemile3
ayy ne bilim canım çekti kayfe ve türevlerine bayılırım çünkü...
hee buarada sen maem çay verecen ne diye isteklerimizi soruyon bakem :mymeka:

tanrıca düştü yakalayın galiba yine elektrikler gitti
ben kaçar derse devam ayh :sinifsinif:

tanricam ya su 1 milyonculardan makkaj malzemesi almaktan korkuyorum benhani son kullanma tarihleri yazmiyor ya uzerinde, sadece su kadar surede tuketin yaziyor. nasil anlarim ben uzun suredir o rafta beklemedigini. yani bozuk olup olmadigini?
burcum far ruj kalem gibi ürünlerde sorun olucağını sanmıyorum..zaten tipine bakınca anlıyosun:))cilt ürünü için bişey diyemem ama..bazıları eşşek derili..mesela benim bi tanıdık vardı,dandik ürünleri kullanırdı cildine,üstelik makyajla falan yatardı,bebek gibi cildi vardı zillinin..ama ben cilt için tavsiye etmem..
canim buraya yazsan su tarifide bizde sebeplensek? sırnaşık şey sırnaşık şey yuzum mimik kirisigi dolu senağlama oglana sebeklik yapacam diye
hacı yazdım ben şap tarifini...
ya sorma kankam haribiden öyle mıllet iki laf sokayım kavga edeyim stres atayım derdinde
genelde hep beni buluyo bu tip olaylar livommillet bi açığımı arıyo,alıntılıyımda sataşıyım diesempatiksalakcinni
canlarim su yuzdeki tuylere bi care soylemediniz alamiyorum sicilce cikiyo yaaa ne yapicam
gurbet güzelim sarartmaktan başka çaren yok..ayrıca uzattığını kim söyledi ya..olurmu öyle saçma şey..şahsen bende öyle bi etki yapmadı:)usturaya vurmadım henüzsempatiksalakcinni
bitaneleri ben sivilcelerden kurtulmak isterken yanak bolgemi asiri kuruttum oyleki pul pul oldu artik krem felan aldim ama basetmiyo fondoten surdugumde felan pul pul igrenc gorunuyo yanaklarim zeytinyagi sizce iyi gelirmi kizlar[/B]
canım elma suyu iyi gelir..elmanın suyunu sür..birde kaymak+bal maskesi öneririm kurban
hediyenin...falan filansengözlerimebaksanabsana bişey olmasın:1hug:bizde seni özledik vede merak ettik tabiki..devamsızlığını işliyorum haberin olsunarkadaşlarından al ödevlerini,eksiklerini tamamla...
ayiptir sülemesi, biftek yapiyordum, salcali, az yagli, oldu mu gacum simdi, caniniz ceker diye demediydim anacim
bizde soğan ekmeğe talim edelimboshayallersmile
nikom saol canoŞenizvalla aprilim adına sevindim beğenmenize..siz beğendiyseniz oda beğenmiştir:roflol:zaten beğendi saolsun canım arkadaşımolumunekankayizsmile
niko sembolik bişeydi ama çok istedim vermeyi..espirisi vardı onun..ekliycem canım..pahalı ve çok değerli bişey değil ama espirisi güzeldi yani..

hık demiş şeyimden düşmüşfisfisfisburnumdan:lepi:delikafadulden
:roflol: bayılıcam gülmekten ya..fazla smil yapamıyorum mesajı ekliyemem sonra:)))...nikooo basın danışmanım olsana cano:))

Tanrıçam çok teşekkür ederim bbekim çok düşüncelisin ve harika bir renk elde etmişsin bunu deniciim
Afroditim bu şapı hemen denemek istiyorum belkim gözeneklerde de etkili olur ne dersin balım?

boncuğum ne demek rica ederim
işallah memnun kalırsın canım..tuz neticede.şu an yüzümde var hatta:)).

kızlar edaya msj attım haftaya yollayacagım dedi
eda hediyeni yolla hasta etme adamıkaydirigubbakcemile
tanricam gibim olsam, herhalde 5*4 luk ancak olmus olurum onun eline su dokemem bennn
olum okuyanda beni bi poh sanıcaksempatiksalakcinniabartmayın yahu:kedi:ben olsam olsam 9.8 lik olurum:dance:sempatiksalakcinni
kızlar göğsümde bi kitle var ve ağrıyo çok korkoyorum
geçmiş olsun ceylom..korkma annem bişey olmaz allahın izni ile..doktora git nolur nolmaz...
kızlar merhaba öğle arası kendime bir küpecik aldım
heryeri taş siyah yerleri bile..
resimde belli olmasada sevdim bunnarıı
valla gayet belli barbiş..ben bayıldım..güle güle tak güzelim..bende kalpli bi küpe alıcaktım kalbimiz birmiş,zira bir olsa kaç yazar beni alakadar eden bi konu yok ama:smiley-coolaylaşıyım dedim.paylaşım için teşekkrler tanrıça-tatlicadiarzu-
marka soriciiim, max factor mu? loreal mi? body shop mu? mineral pudra alacagim da yoksa fondoten mi alsam?
sivilce sorunun yok fondoten al canım..fondo alıcaksan max faktör al bence..badinin fondolarını başarılı bulmuyorum..
ketrini bilmezmiyim kuzen:))biz 4 tl ye bu farı aldıysak ketrini hayli hayli alırsın bence:)

pastel eyeliner kaçaydı unuttum yaa 9 filndı sanırsam..tanrıça bunu görnce şok oldu kazıklandı tabi minik eyeliner alnca

buda renkli apliktrlerim
aa canım ne güzelmiş güle güle kullan-tatlicadiarzu-yeni görmüş gib yaptım kankeaklinialirimsmilelan ben aldım el kadarını 8 tl,sen hayvan kadar şeye verdin o parayı..ben gaz vermesem almıcaktın amaaklinialirimsmilekanka bende gece mavisinde kaldım heboshayallersmilene güzeldi rengi...

canikom bu judiden bendede vardı sanırımda attım bunu nıye aldıysam deyip
gule gule kullan cicim

judi atılırmı nazo:mymeka:baş tacı edilir,el bebek yapılır:asigim:sevgi gösterilir..tamam abarttım:smiley-cool:saol bebem
Sevgi pıtırcıklarım,
Ben son yazdığım konu yüzünden uzaklaştırılabilirim..
Napim kendimi tutamadım.
Beni göremesseniz nerde olduğumu anlayın diye şimdiden haber vereyim dedim.

sen peterle kutu kutu pense oynarkene millet topiklerde hararetli bi şeklide tartışıyorr
puhhahahahha manyahh:))))
kızlar far bazı almak istiyorum sephora ve art deco varmış en bilinen sizlerin tavsiyesi neler kullananlar varmı göz altı kapatıcısı varken far bazı kullanmak gereklimi ikisi bir arada nasıl kullanılıyor
bende sephora marka far bazı var..gayet memnunum tavsiye ederim..kapatıcı göz altı ürünü..baz göz altı için uygun değil...

hemen ruuuyanı annatsan ya..üfff..
rüyanız hayrolsunnn090008999-tatlicadiarzu-geliyorumaklinialirimsmile
ben geldimmmmmm =))))
hhooooouuuşş geldin seehevgilimmm:smiley-cool:
selamlar bizden canım:)
canlar bende geldim ama kaçıcagım keyifim hiç yok

patimin ilarzuya aldıgı hediyeleri görmek isterdim yrna ilarzum gelince ekler inş
ben gördümaklinialirimsmilekeyfinin nie olmadığını anladım livombilmiyorumkismiledüzelir işallah her ne ise sorun..
hoşgeldiniz.opuyorumnanaktan.tanrıça meşgul.:hulya:.topik ahalisini karşılamak bana kaldı.
ortaya karışık at işte..pati doğuştan aç olduğu için her türlü yercokacimcoook
nikine hasta olduğum sanada selamaklinialirimsmile
ben bi frophiccino alayım bebeim karamelli olsun pleaseee =)))
haayyy şeyimin kenarıı..çıçımınn
fırapanlıktan geliyo kanımca..kokoş fırapan..fırapaçino havalı...fisfisfisımmm böyle bişey sanırımfisfisfisçözdüm çözdüm..fırapaçinonun şifresini çözdümhihoyyytda vinci çözmüş gibi sevindim ahaa:sm_cool::dance::tomato:
tatlıgacı en iyisi bana bi turkish kayfe çek bayılırımmm
tanrıçada sever
biz kuyu suyunu kaynatıp öyle içiyoruz anam
sıtarbaks cocuuuuuuu
ders basıma vurdu tanrıcam oku oku bitiremedi gel bebem ben sana özet geciyim
o...ooo..... evet starbaks çocuu:smiley-cool:
yarın toplanırız akitramm olumunekankayizsmile
iyi geceler ozman herkese...

hemende iyi geceler herkezezemuszemus:mymeka:az bekle..geberme emialsanaalsanasmile

hımm herkeşler uğramış, ortalık sakin, uyarı almışlar ama olsun, olur o kadar.
karabiberto 2 gündür yok tanrıçama bildiriyorum

April bluzu giyip foto koymamış:umursamaz:

Son düzenleme:

yeminle şu simili görünce kahkaha atıyorum ya..sanki seni görüyomuş gibi oluyorum:roflol:bence kk ya bu simil eklensin,adıda niko olsun:lepi:

biber kafa gelmiyo evetalıcam aklınısengözlerimebaksanabniko benim yerime 2 ver bibere
ayrıca pati bu ara sık uğrayama başladı,onada bi zahmet 5 yazarmısın sevgili basın danışmanımsempatiksalakcinni

şimdi notlarını aldım tanrıçam

sen tatlı tatlı uyu şimdi ben buralara göz kulak olurum

şimdi notlarını aldım tanrıçam

sen tatlı tatlı uyu şimdi ben buralara göz kulak olurum
gözlüğüne emi niko:roflol:
aprile aldığım ama kırılan hediyeyi ekliyim dur..espirisini anlatıyım,niye üzüldüğümüyerimseniben

ben geld,mmmmafoldumben

delikafadulden çikiletalı kekim nie ağlıyomuşbilmiyorumkismilehoşgelmiş sefa gelmiş:1hug:e derdi neymişbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…