- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.281
ben bi frophiccino alayım bebeim karamelli olsun pleaseee =)))
Çay olsun uğraştırma beni hazırda vardı..ben bi nescafe alim gacım uykum acılsın gözler devriliyor mirmirmirmir
ben bi frophiccino alayım bebeim karamelli olsun pleaseee =)))
slm kızlarrrr
zengin cocuuuu bi baska işte bizde nescafeye talip mirmirmirmir
:roflol: ne sandın günde 3 pardak fropiçino içeriz biz ailecek sempatiksalakcinni
tatlıgacı en iyisi bana bi turkish kayfe çek:asigim: bayılırımmm
tanrıçada sever sempatiksalakcinni gamyoncuiremsu
Çay olsun uğraştırma beni hazırda vardı..
kız valla fırapaçino diye bişey gerçek, var mı?laelaelaelaelaesibel canın saç renginin adı değilmiydi o, bi zamanlar kızılkene..
çay var annem fırapaçino taze bitti.al sana çayyy..
:içelim:
burcum far ruj kalem gibi ürünlerde sorun olucağını sanmıyorum..zaten tipine bakınca anlıyosun:))cilt ürünü için bişey diyemem ama..bazıları eşşek derili..mesela benim bi tanıdık vardı,dandik ürünleri kullanırdı cildine,üstelik makyajla falan yatardı,bebek gibi cildi vardı zillinin..ama ben cilt için tavsiye etmem..tanricam ya su 1 milyonculardan makkaj malzemesi almaktan korkuyorum benhani son kullanma tarihleri yazmiyor ya uzerinde, sadece su kadar surede tuketin yaziyor. nasil anlarim ben uzun suredir o rafta beklemedigini. yani bozuk olup olmadigini?
hacı yazdım ben şap tarifini...canim buraya yazsan su tarifide bizde sebeplensek? sırnaşık şey sırnaşık şey yuzum mimik kirisigi dolu senağlama oglana sebeklik yapacam diye
genelde hep beni buluyo bu tip olaylar livomya sorma kankam haribiden öyle mıllet iki laf sokayım kavga edeyim stres atayım derdinde
gurbet güzelim sarartmaktan başka çaren yok..ayrıca uzattığını kim söyledi ya..olurmu öyle saçma şey..şahsen bende öyle bi etki yapmadı:)usturaya vurmadım henüzsempatiksalakcinnicanlarim su yuzdeki tuylere bi care soylemediniz alamiyorum sicilce cikiyo yaaa ne yapicam
canım elma suyu iyi gelir..elmanın suyunu sür..birde kaymak+bal maskesi öneririm kurbanbitaneleri ben sivilcelerden kurtulmak isterken yanak bolgemi asiri kuruttum oyleki pul pul oldu artik krem felan aldim ama basetmiyo fondoten surdugumde felan pul pul igrenc gorunuyo yanaklarim zeytinyagi sizce iyi gelirmi kizlar[/B]
hediyenin...falan filansengözlerimebaksanabsana bişey olmasın:1hug:bizde seni özledik vede merak ettik tabiki..devamsızlığını işliyorum haberin olsunFıstıklar ben geldim ama çok duramıycam inşallah yarın akşam erkenden gelip uzun uzun burda olcam bu arada sizi inanılmaz özledim gerçi sizin aklınıza geldim mi bilmiyorum ama
Birkaç gündür evde değilim başka bir yerdeyim ve maalesef olduğum yerde net yok ama sürekli aklım sizdeydi
Hediye gönderiminde de sanırım geç kaldım ama yarın postaneden yolluycam ne olur kusura bakmayın buara aksilikler o kadar üst üste geldi ki yoksa pazartesi gönderecektim
bizde soğan ekmeğe talim edelimboshayallersmileayiptir sülemesi, biftek yapiyordum, salcali, az yagli, oldu mu gacum simdi, caniniz ceker diye demediydim anacim
nikom saol canoŞenizvalla aprilim adına sevindim beğenmenize..siz beğendiyseniz oda beğenmiştir:roflol:zaten beğendi saolsun canım arkadaşımolumunekankayizsmileaman Allahım kili unutuyodumohaoldumsmile bu liste uzar gider
ula ne şanslı gacısın yayarebbim şu hedayelerin güzelliğine bak, hiç de bilenem kıskanmadım
gerçekten çok beğendim güle güle kullan aprilim ben de seni çok seviyorum
işte bu ince düşüncelerin hastasıyım:asigım şahanesin kraliçem
şu kırılan hediyeyi de yine manyak
hık demiş şeyimden düşmüşfisfisfisburnumdan:lepi:delikafaduldenah nasıl telebesin burcum ya, bi tanrıçam kadar olamadın bak ta örnek al:mymeka:
bak tanrıçama hergün neler yapıyoanalar neler doğuruyo
tabi ki aklımıza geldinklava: notunu kırdı tanrıçam haberin olsun:mymeka:
bundan sonra bi daha olmasın (tanrıçanın stajyeri niko:)
Tanrıçam çok teşekkür ederim bbekim çok düşüncelisin ve harika bir renk elde etmişsin bunu deniciim
Afroditim bu şapı hemen denemek istiyorum belkim gözeneklerde de etkili olur ne dersin balım?
eda hediyeni yolla hasta etme adamıkaydirigubbakcemilekızlar edaya msj attım haftaya yollayacagım dedi
olum okuyanda beni bi poh sanıcaksempatiksalakcinniabartmayın yahu:kedi:ben olsam olsam 9.8 lik olurum:dance:sempatiksalakcinnitanricam gibim olsam, herhalde 5*4 luk ancak olmus olurum onun eline su dokemem bennn
geçmiş olsun ceylom..korkma annem bişey olmaz allahın izni ile..doktora git nolur nolmaz...kızlar göğsümde bi kitle var ve ağrıyo çok korkoyorum
valla gayet belli barbiş..ben bayıldım..güle güle tak güzelim..bende kalpli bi küpe alıcaktım kalbimiz birmiş,zira bir olsa kaç yazar beni alakadar eden bi konu yok ama:smiley-coolkızlar merhaba öğle arası kendime bir küpecik aldım
heryeri taş siyah yerleri bile..
resimde belli olmasada sevdim bunnarıı
sivilce sorunun yok fondoten al canım..fondo alıcaksan max faktör al bence..badinin fondolarını başarılı bulmuyorum..marka soriciiim, max factor mu? loreal mi? body shop mu? mineral pudra alacagim da yoksa fondoten mi alsam?
ketrini bilmezmiyim kuzen:))biz 4 tl ye bu farı aldıysak ketrini hayli hayli alırsın bence:)güle güle kullanın pati tanrıça
ya bu arada dün oraya buraya bakarkene ben catrine arley markası vardı hatırlarsanız çok eski
taaaa anamın döneminden ya
o bi far çıkarmış geçen bi baktım rosensenin farlarını beğenmiştim ya çok onun kadar var ama sadece 1 üründe bahsetiğim yanyana kare halinde dörtlüsü varbir de daire şeklinde onu bölmüş küçük küçük
her ikisi de çok hoşuma gitti de cesaret edemedim yaw
aa canım ne güzelmiş güle güle kullan-tatlicadiarzu-yeni görmüş gib yaptım kankeaklinialirimsmilelan ben aldım el kadarını 8 tl,sen hayvan kadar şeye verdin o parayı..ben gaz vermesem almıcaktın amaaklinialirimsmilekanka bende gece mavisinde kaldım heboshayallersmilene güzeldi rengi...
pastel eyeliner kaçaydı unuttum yaa 9 filndı sanırsam..tanrıça bunu görnce şok oldu kazıklandı tabi minik eyeliner alnca
buda renkli apliktrlerim
canikom bu judiden bendede vardı sanırımda attım bunu nıye aldıysam deyip
gule gule kullan cicim
Sevgi pıtırcıklarım,
Ben son yazdığım konu yüzünden uzaklaştırılabilirim..
Napim kendimi tutamadım.
Beni göremesseniz nerde olduğumu anlayın diye şimdiden haber vereyim dedim.
puhhahahahha manyahh:))))
sen peterle kutu kutu pense oynarkene millet topiklerde hararetli bi şeklide tartışıyorr
bende sephora marka far bazı var..gayet memnunum tavsiye ederim..kapatıcı göz altı ürünü..baz göz altı için uygun değil...kızlar far bazı almak istiyorum sephora ve art deco varmış en bilinen sizlerin tavsiyesi neler kullananlar varmı göz altı kapatıcısı varken far bazı kullanmak gereklimi ikisi bir arada nasıl kullanılıyor
rüyanız hayrolsunnnhemen ruuuyanı annatsan ya..üfff..
hhooooouuuşş geldin seehevgilimmm:smiley-cool:ben geldimmmmmm =))))
selamlar bizden canım:)selam:)
ben gördümaklinialirimsmilekeyfinin nie olmadığını anladım livombilmiyorumkismiledüzelir işallah her ne ise sorun..canlar bende geldim ama kaçıcagım keyifim hiç yok
patimin ilarzuya aldıgı hediyeleri görmek isterdim yrna ilarzum gelince ekler inş
ortaya karışık at işte..pati doğuştan aç olduğu için her türlü yercokacimcoookhoşgeldiniz.opuyorumnanaktan.tanrıça meşgul.:hulya:.topik ahalisini karşılamak bana kaldı.
nikine hasta olduğum sanada selamaklinialirimsmileslm kızlarrrr
haayyy şeyimin kenarıı..çıçımınnben bi frophiccino alayım bebeim karamelli olsun pleaseee =)))
fırapanlıktan geliyo kanımca..kokoş fırapan..fırapaçino havalı...fisfisfisımmm böyle bişey sanırımfisfisfisçözdüm çözdüm..fırapaçinonun şifresini çözdümhihoyyytda vinci çözmüş gibi sevindim ahaa:sm_cool::dance::tomato:Çay olsun uğraştırma beni hazırda vardı..
ver suyu gitsin:dilcikar:anasından firapiçino içerken çıktı:CüvCüv::ecrin_bebek:
kız valla fırapaçino diye bişey gerçek, var mı?sibel canın saç renginin adı değilmiydi o, bi zamanlar kızılkene..
çay var annem fırapaçino taze bitti.al sana çayyy..
biz kuyu suyunu kaynatıp öyle içiyoruz anam:roflol: ne sandın günde 3 pardak fropiçino içeriz biz ailecek sempatiksalakcinni
tatlıgacı en iyisi bana bi turkish kayfe çek bayılırımmm
tanrıçada sever
o...ooo..... evet starbaks çocuu:smiley-cool:sıtarbaks cocuuuuuuu
ders basıma vurdu tanrıcam oku oku bitiremedi gel bebem ben sana özet geciyim
yarın toplanırız akitramm olumunekankayizsmile
iyi geceler ozman herkese...
şimdi notlarını aldım tanrıçamyeminle şu simili görünce kahkaha atıyorum ya..sanki seni görüyomuş gibi oluyorum:roflol:bence kk ya bu simil eklensin,adıda niko olsun:lepi:
biber kafa gelmiyo evetalıcam aklınısengözlerimebaksanabniko benim yerime 2 ver bibere
ayrıca pati bu ara sık uğrayama başladı,onada bi zahmet 5 yazarmısın sevgili basın danışmanımsempatiksalakcinni
gözlüğüne emi niko:roflol:şimdi notlarını aldım tanrıçam
sen tatlı tatlı uyu şimdi ben buralara göz kulak olurum
ben geld,mmmmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?