- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.301
bekliyom kralıçam:asigim:gözlüğüne emi niko:roflol:
aprile aldığım ama kırılan hediyeyi ekliyim dur..espirisini anlatıyım,niye üzüldüğümüyerimseniben
delikafadulden çikiletalı kekim nie ağlıyomuşbilmiyorumkismilehoşgelmiş sefa gelmiş:1hug:e derdi neymişbilmiyorumkismile
gözlüğüne emi niko:roflol:
aprile aldığım ama kırılan hediyeyi ekliyim dur..espirisini anlatıyım,niye üzüldüğümüyerimseniben
delikafadulden çikiletalı kekim nie ağlıyomuşbilmiyorumkismilehoşgelmiş sefa gelmiş:1hug:e derdi neymişbilmiyorumkismile
bekliyom kralıçam:asigim:
minik işine de bakim mi patron
ilgilenen yerlerin çok düşünceli de o yüzden patronsempatiksalakcinni:roflol:
hı hıııa.s ilgilen canım bi zahmetbenim ilgilenen yerlerim ağrıyodamirmirmirmirbayanssulusmile :ecrin_bebek:
ayakta durduğuna bakmayın..kafası güzel gibi ayakta zor duruyo..kolu kanadı bacağı kırılmış fakuranın:gitme:
işin espirisini açıklıyorum,bu kutunun içindeydi..hoş bi kutu ve kutunun üzerinde APRİL yazıyodu..
her aya bi melek yapmışlar..ingilazca yazı ile yazmışlar kutu üzerinede..yazıyı gördüm vuruldum:1shok:APRİL:asigim:
yani o yüzden veremedim die içim cız etti işte tüm mesele bu...:hulya:
:roflol:
hı hıııa.s ilgilen canım bi zahmetbenim ilgilenen yerlerim ağrıyodamirmirmirmirbayanssulusmile :ecrin_bebek:
ayakta durduğuna bakmayın..kafası güzel gibi ayakta zor duruyo..kolu kanadı bacağı kırılmış fakuranın:gitme:
işin espirisini açıklıyorum,bu kutunun içindeydi..hoş bi kutu ve kutunun üzerinde APRİL yazıyodu..
her aya bi melek yapmışlar..ingilazca yazı ile yazmışlar kutu üzerinede..yazıyı gördüm vuruldum:1shok:APRİL:asigim:
yani o yüzden veremedim die içim cız etti işte tüm mesele bu...:hulya:
ödev bıktırdıı yaaaa:gitme: çok sıkıldımmm:1ninca:-tatlicadiarzu-çikolatalı pastamm:gitme:
annaşıldı bu gece riyamda dumanlı, sade makyaş, makyaşın hakkını veren hatun vs.görücemsempatiksalakcinnikurabiyem sen o ballı canını hiç sıkma..sana 2 makyaj resmi ekliyimde gözün göynün açılsınzemuszemus
:roflol:düşündüm:kedi:ama dedim sen bu kadar adi şerepsiz olamazsın tanrıçakırılan camda bir hayır ar derler ama bilmiyorum:umursamaz:
kanka sen bunu gene de koysaydın kargocular kırdı diye üstlerine atsaydınsempatiksalakcinni kırık mırık hatıra en azından
rengi de ne güzelmiş hakkaten:asigim:
April adına çok üzüldüm çoksempatiksalakcinni:1rolleyes:
oğa baharsan topiği toptan kitlemeleri lazımaklinialirimsmilebu arada ingilazca yazmışsın patron
ingilizlerden biri çıkıp da bizip dilimizi bozuyorlar demesinlersempatiksalakcinni
yazıyı çekmeyi unutmuşum amaalsanaalsanasmileapril yazsını:asigim:ayy ne güzelmiş yaaaohaoldumsmilegamyoncuiremsu
kuzum capon yokmuydu capon kutunun içine ataydın bi tane
eprıl onu yapıstırırdı sempatiksalakcinni
cok tatlımıs yaaa varya küçük bişyse bundan iyi kolye ucu olur
şöyle uzun kolyeler varya ondan sempatiksalakcinni
ben yattım kuzular iyi geceler öpüyorum sizi cokkk
o dumanlı makkaçç çok cüsell tanrıçam yaa ama bende hiç yetenek yokk far sürme özürlüyüm benn:sinifsinif:mafoldumben
resmi hayvansı eklemişim kusura bakmayın ahalieyvahedigeldismile
bu resimleri örnek için koydum..değişik değişik bakın die..ama içlerinden en beğendiğin hangisi dersen ilk sıradaki derim:lepi:
valla uykum var ama deli gibi burdayım yatıp zıbarmıyorum:mymeka:uykum olmadığı bi ara en beğendiğim makyajları eklerim minikomŞeniz
ya bitanem çok kolay aslında..far süremiyosan siyah kalemi sür gelişigüzel,sonra dağıt onu kulak temizleyicisi ile..bolca rimel,hafifte far,aslında o kadar basitki..denesenkaydirigubbakcemile5
annaşıldı bu gece riyamda dumanlı, sade makyaş, makyaşın hakkını veren hatun vs.görücemsempatiksalakcinni
gözümün üstüne kalem çekiyorum bi de rimel kullanıyorum cnm far sürünce sanki dayak yemişim gibi oluyo biri yumruk atmış gibi sankikaydirigubbakcemile3:roflol:
bebem tamam işteşakkıdı
altınada üstünede öylesine sür..sonra pamuk çubukla dağıt..far sürmesende olur napıyım artık:)bolca rimel..al sana dumanlı dumanlı oy bizim gözleerr:teytey:
valla yolcudur abbas bağlasan durmaz benide minik yani bilmiyorum:hulya:
benide al arkana,süpürgede yer varmınikoyuda alalım..nikoo gel sıkış arkamaolumunekankayizsmile
hadi öptüm sizi..bu arada nöbet saatlerimiz değişti,gündüz girmem haberiniz olsun..eski tarife,yani gece tarifesine dönüş yaptım bilginizesengözlerimebaksanab
anahtarı ilarzunun topiğine bırakıyorum ordan alın zebah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?