Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bekliyom kralıçam:asigim:

minik işine de bakim mi patron

ödev bıktırdıı yaaaa:gitme: çok sıkıldımmm:1ninca:-tatlicadiarzu-çikolatalı pastamm:gitme:

bekliyom kralıçam:asigim:

minik işine de bakim mi patron

:roflol:
hı hıııa.s ilgilen canım bi zahmetbenim ilgilenen yerlerim ağrıyodamirmirmirmirbayanssulusmile :ecrin_bebek:

ayakta durduğuna bakmayın..kafası güzel gibi ayakta zor duruyo..kolu kanadı bacağı kırılmış fakuranın:gitme:
işin espirisini açıklıyorum,bu kutunun içindeydi..hoş bi kutu ve kutunun üzerinde APRİL yazıyodu..
her aya bi melek yapmışlar..ingilazca yazı ile yazmışlar kutu üzerinede..yazıyı gördüm vuruldum:1shok:APRİL:asigim:
yani o yüzden veremedim die içim cız etti işte tüm mesele bu...:hulya:

ilgilenen yerlerin çok düşünceli de o yüzden patronsempatiksalakcinni
çok hoş bir ambians olacakmış vallaboshayallersmile
kırılan camda bir hayır ar derler ama bilmiyorum:umursamaz:
kanka sen bunu gene de koysaydın kargocular kırdı diye üstlerine atsaydınsempatiksalakcinni kırık mırık hatıra en azından
rengi de ne güzelmiş hakkaten:asigim:
April adına çok üzüldüm çoksempatiksalakcinni:1rolleyes:

bu arada ingilazca yazmışsın patron

ingilizlerden biri çıkıp da bizip dilimizi bozuyorlar demesinlersempatiksalakcinni

ayy ne güzelmiş yaaaohaoldumsmilegamyoncuiremsu

kuzum capon yokmuydu capon kutunun içine ataydın bi tane
eprıl onu yapıstırırdı sempatiksalakcinni
cok tatlımıs yaaa varya küçük bişyse bundan iyi kolye ucu olur
şöyle uzun kolyeler varya ondan sempatiksalakcinni
ben yattım kuzular iyi geceler öpüyorum sizi cokkk

ödev bıktırdıı yaaaa:gitme: çok sıkıldımmm:1ninca:-tatlicadiarzu-çikolatalı pastamm:gitme:

kurabiyem sen o ballı canını hiç sıkma..sana 2 makyaj resmi ekliyimde gözün göynün açılsınzemuszemus
dumanlı göz makyajı...

nude bir makyaj...
sade tonlarda bir makyaj...

makyajla değil 360, 980 derece değişen bir yüz

makyajın hakkını veriyo kadın

:roflol:düşündüm:kedi:ama dedim sen bu kadar adi şerepsiz olamazsın tanrıçalmaz:kötükedihüso
tabi içimden anlık geçen bişeydi,öyle bişey yaparmıyım:kediaslında yapmaya meraklı olan ama sizlerden utanıpta bunu söylemeye dili varmayan tanrıça smil:)şakkıdı

bu arada ingilazca yazmışsın patron

ingilizlerden biri çıkıp da bizip dilimizi bozuyorlar demesinlersempatiksalakcinni
oğa baharsan topiği toptan kitlemeleri lazımaklinialirimsmile
ayy ne güzelmiş yaaaohaoldumsmilegamyoncuiremsu
yazıyı çekmeyi unutmuşum amaalsanaalsanasmileapril yazsını:asigim:

çüş artıkkaydirigubbakcemile3atmıyoruz değerlendiriyoruz olayını abartmıyalım akştoşumkaydirigubbakcemile3kolye olurmu kız ohihoyyytgerçi geçen eklediğin takılardan sonra etrafımdaki objeleri takı olarak hayal etmeye başladım..:1ninca:bu takı olsa nası olur die:1ninca:misal çaydanlık:1ninca:
kırılan şeyi asla yapıştırmam..enerjisi kötü..sizde yapmayın iyi değildir...ben direk atarım kırılan şeyleri akitomyerimseniben
iyi geceler bademimŞeniz

Son düzenleme:
o dumanlı makkaçç çok cüsell tanrıçam yaa ama bende hiç yetenek yokk far sürme özürlüyüm benn:sinifsinif:mafoldumben

resmi hayvansı eklemişim kusura bakmayın ahalieyvahedigeldismile
bu resimleri örnek için koydum..değişik değişik bakın die..ama içlerinden en beğendiğin hangisi dersen ilk sıradaki derim:lepi:
valla uykum var ama deli gibi burdayım yatıp zıbarmıyorum:mymeka:uykum olmadığı bi ara en beğendiğim makyajları eklerim minikomŞeniz

ya bitanem çok kolay aslında..far süremiyosan siyah kalemi sür gelişigüzel,sonra dağıt onu kulak temizleyicisi ile..bolca rimel,hafifte far,aslında o kadar basitki..denesenkaydirigubbakcemile5

gözümün üstüne kalem çekiyorum bi de rimel kullanıyorum cnm far sürünce sanki dayak yemişim gibi oluyo biri yumruk atmış gibi sankikaydirigubbakcemile3:roflol:

annaşıldı bu gece riyamda dumanlı, sade makyaş, makyaşın hakkını veren hatun vs.görücemsempatiksalakcinni

sen rüyanda görüyosun,ben kk da uzun süre kalınca nereye baksam pembe kk sayfası görüyorumohaoldumsmile
ay aslında misafirde yok,resim ekliyesim geldi ama silersem arzu aha böyle asılır saçıma mapusa gönderir benikaydirigubbakcemile

gözümün üstüne kalem çekiyorum bi de rimel kullanıyorum cnm far sürünce sanki dayak yemişim gibi oluyo biri yumruk atmış gibi sankikaydirigubbakcemile3:roflol:

bebem tamam işteşakkıdı
altınada üstünede öylesine sür..sonra pamuk çubukla dağıt..far sürmesende olur napıyım artık:)bolca rimel..al sana dumanlı dumanlı oy bizim gözleerr:teytey:

bebem tamam işteşakkıdı
altınada üstünede öylesine sür..sonra pamuk çubukla dağıt..far sürmesende olur napıyım artık:)bolca rimel..al sana dumanlı dumanlı oy bizim gözleerr:teytey:

deli yaaakaydirigubbakcemile3 haydi fıstıklarımm behlül kaçarrraklinialirimsmile öpüyorum hepinizi ii gecelerrrŞenizolumunekankayizsmile

valla yolcudur abbas bağlasan durmaz benide minik yani bilmiyorum:hulya:
benide al arkana,süpürgede yer varmınikoyuda alalım..nikoo gel sıkış arkamaolumunekankayizsmile
hadi öptüm sizi..bu arada nöbet saatlerimiz değişti,gündüz girmem haberiniz olsun..eski tarife,yani gece tarifesine dönüş yaptım bilginizesengözlerimebaksanab
anahtarı ilarzunun topiğine bırakıyorum ordan alın zebah

Delü kız..laelaelaelaelae beni içerde unuttun, tam giderken girdim bende.mafoldumben..
çıkarın beni burdan.mafoldumben.anneeee anneeeee..:sinifsinif:kapıyı üstüme kitledi :sinifsinif:bu tanrıça deyyüsü..alsanaalsanasmile

Bende caduyum ne de olsadelikafadulden havalandırma mavalandırma sıvışırım..sempatiksalakcinni..atlıyım elentürünklü süpürgeme..elentürünk bağlattırdım da kocişe..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…