- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.321
vaaay akşam da bi başka güzel oluyormuş hatunlar kendimi gece dışarı çıkmış gibi hissettim bi an cısstaak cısstaak üzerimizde miniler açık hava alttan cılaabır müzik deniz karşıda abooooo:)
canolar neden bu saatte geldiğimi açıklayayım hemen aslında şu an sipor salonunda olmam gerekirdi onun için acilen kaçıcam gelme sebebimi belirtip:))) hala sadede gelemedim ya ona yanıyorum acelem olunca zaten hep böle olur olmadık cümleler kurar lafı uzatırım lastik gibi ayyy yeter konu giir
paticiğimin hedayesini aldım kız eve geldim oturdum sipor eşorfmanlarımı gidim anam sordum kargo var mı yok dedi. aaa ben evde değildim dedi sonra....
neyse dedim gelir herlade
kpıdan çıkıyorum karşı komşii açtı yurtiçi kargo virdi anaaa şaşırdım hemen olduğu gibi içeri girdim tekrar.
anam o ne kutu o ne özenmiş de bezenmiş de kutuları yapmış banaaaa hemen açmadan kutunun fotosdunu çektimö bayılırım çünkü kutulara:)))
bi baktım pati : arzucum umarım hediyeni bğenirsin
yazmış.
kız ben seni yerim etlerini ısıra ısıra kopartırım. ne zahmet ettn kutuyu yollasan yeterdi kız sadece bitanesi. bayıldımmmm açmaya kıyamadım.
sonra kıydım açtım :) amanın bizimkisi piyasayı süpürmüş ya ojeler kremler farlar bileklikler meyveli sabunlar çilekli çilekli
hele o krem nasıl kokuyor öylee bayıldımm derken bi paket daha ay bi de gitmiş bana bluz almış yaa gülom benimm
kız senin beni düşünüp harcadığın paralar kat kat geri gelsin emi canısım
çok harcamışsındır gülüm ne gerek vardı sade kutu yeterdi bitanesi yaaa
çook çook teşekkür ederim hayatısı sana fotolarını bu akşam çekeceğim tek tek yarın yükleyeceğim çok teşekkürler canısım beyaz ve kıormızı oje alacaktım gerek kalmadı :) sayende
ayy inşallahh benim hediye aldığım arkdaşım da benim gibi beğenir hediyelerini :))))
şimdi çıkmam lazım kızlar sipora yetişecem gözleriniziden öpüyorum şekerler
canim gule gule kullan cicileriniiii zemuszemus Şeniz
ben geldim delikafadulden
sokakta bi tane kedicik buldum yeni doğmuş annesi ölmüş onu eve getirdim ona bakıorm çok tatlı
adı nil
oooyyy, kıyamam ben o pisiyeee :teselli:
beni niye hediyem gelmedi
benimde gelmedi mafoldumben
hayrolsun
anamdan yadigar astigmatım varmış
ama çok az... sürekli pc basında oldugumdan rahatsız ediyomuş beni
normalde anlamazmısım bu kadarını
gözlüğümü aldım taktım gözüme çok garip hissediyorum
bugun rahattım gozlerim sulanmadı pc basında basımda agrımadı
canim gecmis olsun :teselli:
ben de ihtar aldım.
lisedeyken de ihtar alınca sevinirdim aklinialirimsmile
:anarşikapril: :roflol:
:roflol:
öğlen benimkisiyle ufak bir tartışmaya yaptık ondan canım sıkkın canlar
hepsinizi seviyorummmm meleklerim ben şimdi kaçayım şekerlerim muckkkkk
canim keyfin yerine gelmistir insallah bugun :1hug: Şeniz
hı hıııa.s ilgilen canım bi zahmetbenim ilgilenen yerlerim ağrıyodamirmirmirmirbayanssulusmile :ecrin_bebek:
ayakta durduğuna bakmayın..kafası güzel gibi ayakta zor duruyo..kolu kanadı bacağı kırılmış fakuranın:gitme:
işin espirisini açıklıyorum,bu kutunun içindeydi..hoş bi kutu ve kutunun üzerinde APRİL yazıyodu..
her aya bi melek yapmışlar..ingilazca yazı ile yazmışlar kutu üzerinede..yazıyı gördüm vuruldum:1shok:APRİL:asigim:
yani o yüzden veremedim die içim cız etti işte tüm mesele bu...:hulya:
ay cok sirin gorunuyormus, kiyamam, saglik olsun :teselli:
valla yolcudur abbas bağlasan durmaz benide minik yani bilmiyorum:hulya:
benide al arkana,süpürgede yer varmınikoyuda alalım..nikoo gel sıkış arkamaolumunekankayizsmile
hadi öptüm sizi..bu arada nöbet saatlerimiz değişti,gündüz girmem haberiniz olsun..eski tarife,yani gece tarifesine dönüş yaptım bilginizesengözlerimebaksanab
anahtarı ilarzunun topiğine bırakıyorum ordan alın zebah
ama ama ama senağlama senağlama ben sadece gunduzleri girebiliyorum senağlama ben ozlerim seni tanricam, kralicam, telefon etmedigi zamanalr sevdicegin, giriversen azcuk, olmam mi? :sm_confused: luuutfeeeeeennn :Saruboceq: