Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canim gule gule kullan cicileriniiii zemuszemus Şeniz

ben geldim delikafadulden
sokakta bi tane kedicik buldum yeni doğmuş annesi ölmüş onu eve getirdim ona bakıorm çok tatlı
adı nil

oooyyy, kıyamam ben o pisiyeee :teselli:

beni niye hediyem gelmedi

benimde gelmedi mafoldumben

canim gecmis olsun :teselli:

ben de ihtar aldım.
lisedeyken de ihtar alınca sevinirdim aklinialirimsmile

:anarşikapril:
:roflol:

:roflol:

öğlen benimkisiyle ufak bir tartışmaya yaptık ondan canım sıkkın canlar

hepsinizi seviyorummmm meleklerim ben şimdi kaçayım şekerlerim muckkkkk

canim keyfin yerine gelmistir insallah bugun :1hug: Şeniz

ay cok sirin gorunuyormus, kiyamam, saglik olsun :teselli:

ama ama ama senağlama senağlama ben sadece gunduzleri girebiliyorum senağlama ben ozlerim seni tanricam, kralicam, telefon etmedigi zamanalr sevdicegin, giriversen azcuk, olmam mi? :sm_confused: luuutfeeeeeennn :Saruboceq:

dun ne dusunerek ciktim evden neler aldim geldim anlatayim eyvahedigeldismile tanricam dun senin mesajini okuyamadan cikmis bulundum :sinifsinif: cogunluga uyarak body shop dan mineralli pudra alacaktim, gittim, megersem pudralar bronzlastirici pudralarmis, sadece fondoten varmis mineralli. bende elim bos ciktim oradan. boynere girdim. tam lorealin mineralli pudrasina bakiyordum ki, kadinin biri beni bourjois daha uygun isterseniz onun minerallisinden verelim dedi. bakayim dedim yuzume uyguladi, yine bourjois in pembis pembis alliklarindan da birini surdu uzerine, kadife gibi oldu, bayildim. borjouis in mineralli pudrasini aldim (bu arada bourjois lancaster, cacharel gibi markalarin yan urunuymus olumunekankayizsmile) sonra kadin makyajı yaparken bana, sizin cildiniz cok nemsiz kalmis didi, size nem maskesi vereyim didi, haftada 2 gun kullan didi, 4 hafta sonra kaymak gibin olacan didi boshayallersmile uzun dusunmelerimden sonra vir didim, seytana uydum kötükedihüso 75 TL de ona bayildim akannehir koca cok kizmasa bari :mymeka: zaten artikin yeter almiyorum bir sey ben :1rolleyes: ve iste resimler

çeker koyarım kuzum
bizim eşeklerden biri kaynar su attı üstüme kolluna geldi
acıyo
ay ben burdakileri bogucam

ay dur tam gormemisim yaziyordum neden yaniyor kolun diye :teselli: cok gecmis olsun canimin ici :teselli:hemen soguk suya tut, bephantene varsa sur hemen iyi geliyor o. oy kiyamam :teselli: ay ne bicim saka bu ya alsanaalsanasmile klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…