- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.521
kızlarrr merhaba nasılsınız bakalım
gözünün yağında yumurta kırdıklarım ben geldimŞeniz
ama gidicem..madem gidiceksin nie geldin die sorarlar adama:mymeka:
bende anlatıyım hemen:dance:
hediyem gelmiş:sm_cool: :dance: hihoyyyt
bizimkiler aradı,dışardaydım ben,alışveriş ediyodum,dedilerki sakaryadan kargo geldi sana:sm_confused:
dedim benim hediyem o anadelikafadulden:dance:
sakarya denilince direk aklımaPANTERİMgeldi:asigim:
hemen bastım geldim evepaketimi açtım heycanla:teytey: baktım içindeki nota...evet evett...doğru tahmin etmiştim..hediyempanter
den gelmişti...
burdan canım panterime çok ama çok teşekkür ederim..kesesine bereket:Saruboceq:allah razı olsun beni düşünüp neler almış,zahmetler vermiş...
çok saol bitanemŞenizhediye verenlerin çok olsun:smiley-cool:
canlar alışverişim yarım kaldı,markete gidip kalan alışverişimi tamamlıyım:roflol:hediyeleri tabikide paylaşıcamaklinialirimsmileama akşamı bekleyinaklinialirimsmile
hediye olayında yayında ve yapımda emeği geçen herkeze teşekkür ederimvereliniortak
a.s.
Eprılımm çok üzüldüm yaw
ama çok şanslısın şu hayatta en çok istediğim şeylerden bir tanesi sevdiceğimin ya edirnede yada bursada askerlik yapmasıı
bursa idoyla 75 dk, edirne otobüsle 1,5 saat
edirneye çok gittim okul için, çok severim nede olsa trakyamın nadide bir şehrisi zemuszemus
Olsun sen de KK da takıl..napalım,sevdiceğiniz yerini tutamayız amaaa..:teselli:
ben çıkim erkenden
1 saat tempolu yürüyüş öldürdü beni
kahvemi içip duşa giricem
sonra tırnak bakımı yüz bakımı derken uyku saati gelir geçer bilee
ölüldünüzzzzzzzzzzzz
aşkı memnudan ilk defa böylesine keyif alarak izliyorum..soluksuz izledim resmeneyvahedigeldismile
canlar,önce hediyelerimi ekliyim,sonra geçmişi okuyım,odamı dekore ediyorum,onunla meşkul olucam,erken çıkıcam o yüzdenŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?