- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.481
oyyyyyyy tatlım çok sağol söylemen yeter ...dedigin gibi sosyete pazarlarına bakayım
haklısın bitanem testerina bakayım
cnm benimmmm ya çok üzüldüm neden öyle oldu ?
tatlım flormarın super mat serisi muhteşem yalnız renk skalası geniş degil
noldu ki cnm ?
tanrıçammmmmm panterim neler almış çatlayacagım akşama fot bekliyoruz
bende merkezde okudum kuzumedirnenin neresinde kuzum
ben orda okudumda
uzunköprüde yerimseniben
oyy kıyamam sana benn:1hug:uzunköprüyü severim tospik kaydirigubbakcemile5
merkezde kuzum...kaydirigubbakcemile2
sanırım gidemicem...kesin gibi. akannehir
hedayen ayırlı uurlu ossun profiterolümŞenizgözünün yağında yumurta kırdıklarım ben geldimŞeniz
ama gidicem..madem gidiceksin nie geldin die sorarlar adama:mymeka:
bende anlatıyım hemen:dance:
hediyem gelmiş:sm_cool: :dance: hihoyyyt
bizimkiler aradı,dışardaydım ben,alışveriş ediyodum,dedilerki sakaryadan kargo geldi sana:sm_confused:
dedim benim hediyem o anadelikafadulden:dance:
sakarya denilince direk aklımaPANTERİMgeldi:asigim:
hemen bastım geldim evepaketimi açtım heycanla:teytey: baktım içindeki nota...evet evett...doğru tahmin etmiştim..hediyempanter
den gelmişti...
burdan canım panterime çok ama çok teşekkür ederim..kesesine bereket:Saruboceq:allah razı olsun beni düşünüp neler almış,zahmetler vermiş...
çok saol bitanemŞenizhediye verenlerin çok olsun:smiley-cool:
canlar alışverişim yarım kaldı,markete gidip kalan alışverişimi tamamlıyım:roflol:hediyeleri tabikide paylaşıcamaklinialirimsmileama akşamı bekleyinaklinialirimsmile
hediye olayında yayında ve yapımda emeği geçen herkeze teşekkür ederimvereliniortak
a.s.
arzuşla konuştum şimdi
doom gününü kutladım
ilçeye gittiği içün girememiş nete ..
artık yarın giricek
hb cnmm geçmiş olsun nolduubilmiyorumkismile
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12698924#post12698924
Bakın hatunlar.. hedayemi ekledim..yorulmayın diye ayaaanıza kadar getirdim..aklinialirimsmile
Ne biliim canım yaaa.:sinifsinif:.bi defa gittim tıklım tıklım..merdivenlerde bile inmek için yoğun kuyruk vardı..ne mağaza var yok bakamadım.ohaoldumsmile.bekarken olsaydı altını üstüne getirir,ayağı yanık it gibi dolanırdım.sempatiksalakcinni.günaydın şekerim ..
ben 2 kere alışveriş bilem yaptım ordan bayanssulusmile
Şeniztatlıgacim sağol olumunekankayizsmile
ya siz ne kada bakımlısınızzz ya
ben heçbişey yapmıom genelde haftaiçi
akşamları makkajımı temizleyip yüzümü nemlendirmek dışında
kırış kırıl buruş buruş oliciim bu gidişle birkaç sene sonra eyvahedigeldismile senağlama
kolay gelsin cnmmcokacimcoookolumunekankayizsmile
Çok şıkmış canım iyi günlerde kullan.opuyorumnanaktan
noldu ki cnm ?
Regl sancısı canlarım ya :gitme:
Her ay aynı terane:1ninca:
livim hg dinn
Olsun sen de KK da takıl..napalım,sevdiceğiniz yerini tutamayız amaaa..:teselli:Nişanlım asker ya yavrucuklarım:gitme:
yarın çarşısı vardı, gidecektim ben de ama iptal olacak sanırım, yastayım...mafoldumben
gözün aydın..Selam güzeller...
Vizeler bitti yuppiii...........delikafaduldenhihoyyyt
Sağolun fıstıklarım
Bitsin gitsin artık yaw mezuniyet için kıyafet saç modeli falan ayarlamam lazım. Geçenlerde eklediğiniz abiye fotolarını kaydediverdim hemen kenara süpersiniz yawhihoyyyt
gacum gule gule kullan canim zemuszemus
Sağol bitanem valla nedir bu çektiğimiz neyse şükür yine halimize.:sinifsinif:oyy kıyamam:1hug: yat dinlen cnm bol bol bilrim o ağrıyı:sinifsinif:
Ayy çok tatlısın nette hep aynı tarz şeyler ya ben açık bir model düşünüyorum.Olsun sen de KK da takıl..napalım,sevdiceğiniz yerini tutamayız amaaa..:teselli:
gözün aydın..
Sağol canımopuyorumnanaktan
bi saç modeli vardı-tatlicadiarzu- ,kendime saklamıştım bakiiim bii.sengözlerimebaksanab.
odamda bi kaç dekor değişikliği yapıyorum..kendimi yeni dekorda nası hissedicem die geldim ama sevmedimeyvahedigeldismile
tekrar değiştirmem lazımguclubacismilekaçtım benmucuklar herkezeopuyorumnanaktan
odamda bi kaç dekor değişikliği yapıyorum..kendimi yeni dekorda nası hissedicem die geldim ama sevmedimeyvahedigeldismile
tekrar değiştirmem lazımguclubacismilekaçtım benmucuklar herkezeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?