Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

teşekkürler bitanem

edirnenin neresinde kuzum
ben orda okudumda
uzunköprüde yerimseniben
bende merkezde okudum kuzum
uzunköprüyüde pek bi severim
babam gençkene top oynamış ordaa
kaydirigubbakcemile3
uzunköprüyü severim tospik kaydirigubbakcemile5
merkezde kuzum...kaydirigubbakcemile2
sanırım gidemicem...kesin gibi.
akannehir
oyy kıyamam sana benn:1hug:
hedayen ayırlı uurlu ossun profiterolümŞeniz
arzuşla konuştum şimdi
doom gününü kutladım
ilçeye gittiği içün girememiş nete ..
artık yarın giricek

doğum gunusumuymuş arzunun
kutlu olsun canooommmm
alkisalkisalkis

günaydın şekerim ..
ben 2 kere alışveriş bilem yaptım ordan bayanssulusmile
Ne biliim canım yaaa.:sinifsinif:.bi defa gittim tıklım tıklım..merdivenlerde bile inmek için yoğun kuyruk vardı..ne mağaza var yok bakamadım.ohaoldumsmile.bekarken olsaydı altını üstüne getirir,ayağı yanık it gibi dolanırdım.sempatiksalakcinni.
tatlıgacim sağol olumunekankayizsmile
Şeniz

Canım bu bakımları yapan hatunlar, şu anda halihazırda çalışmayan hatunlarız..e vakit bol..ne yapsak kendimize baksak modundayız..çalışırken pek vakit ayırılmıyor..yıkama celini bile kullanmaya vaktim yoktu..

Nişanlım asker ya yavrucuklarım:gitme:
yarın çarşısı vardı, gidecektim ben de ama iptal olacak sanırım, yastayım...
mafoldumben
Olsun sen de KK da takıl..napalım,sevdiceğiniz yerini tutamayız amaaa..:teselli:
Selam güzeller...
Vizeler bitti yuppiii...........delikafaduldenhihoyyyt
gözün aydın..
Sağolun fıstıklarım
Bitsin gitsin artık yaw mezuniyet için kıyafet saç modeli falan ayarlamam lazım. Geçenlerde eklediğiniz abiye fotolarını kaydediverdim hemen kenara süpersiniz yawhihoyyyt

bi saç modeli vardı-tatlicadiarzu- ,kendime saklamıştım bakiiim bii.sengözlerimebaksanab.

odamda bi kaç dekor değişikliği yapıyorum..kendimi yeni dekorda nası hissedicem die geldim ama sevmedimeyvahedigeldismile
tekrar değiştirmem lazımguclubacismilekaçtım benmucuklar herkezeopuyorumnanaktan

oyy kıyamam:1hug: yat dinlen cnm bol bol bilrim o ağrıyı:sinifsinif:
Sağol bitanem valla nedir bu çektiğimiz neyse şükür yine halimize.:sinifsinif:
Ayy çok tatlısın nette hep aynı tarz şeyler ya ben açık bir model düşünüyorum.

odamda bi kaç dekor değişikliği yapıyorum..kendimi yeni dekorda nası hissedicem die geldim ama sevmedimeyvahedigeldismile
tekrar değiştirmem lazımguclubacismilekaçtım benmucuklar herkezeopuyorumnanaktan

Kolay gelsin kuşum çok yormak kendini.opuyorumnanaktan

naaaptın kız odana, ne dekoru:hulya:..bundan mı koydun yoksam..

bi cöö diip gidiyo hatunda yaa
möblelerden ne istiyon beya
aylakk bakkall....
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…