- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.561
güle güle kullan tatlım bileklik harikaymış helede el emekleri çok anlamlıolumunekankayizsmile
panterim kendi yapmış bunları..opuyorumnanaktanellerine sağlık canım
bunlarda takılarımhihoyyyttabularımı panterle yıkmış oldum:lepi:
tarzım dışında değişiklik yapmış olucam arkadaşım sayesinde.notunda nişanlısın die çeyizine koyarsın demişin,panterim inan benim tek bi dantelim bile yokkaydirigubbakcemile3sayende olmuş olduŞenizemek vermişin elceğizlerinle yapmışsın olumunekankayizsmile
takılarımda çok hoşlar..değişik bi tarz benim için..boshayallersmile
tekrar teşekkür ediyorum bitanemŞenizbirbirimize böyle anılar bırakmak ne hoş dimiboshayallersmile
hadiiiiii bekliyoruz cnmolumunekankayizsmileherkescikelr gitmiş bende resim eklicektimm:sm_confused:
Canlar ben geldim off oku oku bitmediakannehir iki gün önce geldim aslında okuyodum sayfaları kanka sana söylemiştim hatta bi anda elektirkler gitti uykum vardı elektriklerin gelmesini bekleyemeden uyudum. Dün de sabah işim vardı akşamda misafir vardıeyvahedigeldismile Bağa iki verdirdin kankaaa:dilcikar: mazeretim var asabiyim benkötükedihüso
işte buuuuuuuu freedom :dance:Selam güzeller...
Vizeler bitti yuppiii...........delikafaduldenhihoyyyt
inslhh finallerde öyle olur kuzum ŞenizAkitimmmm geçmiş olsun yavrummm, finallerin daha da süper geçsin işalla, eferim kuzuma olumunekankayizsmile
güle güle kullan bitanem, eklersin hemen sorun düzelince di mi kuşum, meraktan ölerim yoksa hihoyyyt
Akitramm balımmmm hoşgeldinnnn... Ekle ama ya ben yokkken foto eklemişiniz zatenn:sinifsinif:
hosbuldukm minişim gönlekini gördüm cok yakısmıs
gögüslerde o biçim yihuuuuuuuu aklinialirimsmile
dipnot: buarada bugün ilarzu sekerinin dogum günüsümüş msj attım cok sevindi
bu kız msjda da böyle msjın heryeri ballı güllü dallı cok seker yav bu kız yemelik cokacimcoook
dipdipnot: tanrıcam beebeeeem bugün aktardan lavanta hatmi çiçee yosun tozu (yemilyeşil snnki daha acık görünüyordu eyvahedigeldismile) dogacı kayısı kremi aldım
soru 1) lavantayı demliyormuyum kaynatıyormuyum
soru 2)demleyip/kaynattıktan sonra bi sisenin içine koysam
buz dolabında saklasam kaç gün gider tonik niyetine kuzu aslında sırf ondan aldım
valla gecmişi gıgıldan aradım bulamadım ondan tekrar soruyorum sorry eyvahedigeldismile
panterim şaşırttı beni, çok duygulandım gerçekten ne kadar marifetliymiş bizim panteropuyorumnanaktan
panterim kendi yapmış bunları..opuyorumnanaktanellerine sağlık canım
bunlarda takılarımhihoyyyttabularımı panterle yıkmış oldum:lepi:
tarzım dışında değişiklik yapmış olucam arkadaşım sayesinde.notunda nişanlısın die çeyizine koyarsın demişin,panterim inan benim tek bi dantelim bile yokkaydirigubbakcemile3sayende olmuş olduŞenizemek vermişin elceğizlerinle yapmışsın olumunekankayizsmile
takılarımda çok hoşlar..değişik bi tarz benim için..boshayallersmile
tekrar teşekkür ediyorum bitanemŞenizbirbirimize böyle anılar bırakmak ne hoş dimiboshayallersmile
ya sen ne tatlı çıtıpıtısın maşallah, seni pamuklara sararımopuyorumnanaktan
he volla ben de dimek istedim sağolasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinniminikom gömlek ve çanta süper! boshayallersmile
ayrıca senin memiklerin de maşallası var sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
tebrik ederim canım. aferin benim çalışkan kuzumaopuyorumnanaktanben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teytey:
vizeler bitti ohhh beeee bugünki sınavımda süperdi süprizzzzz
[/B][/B]
hakkaten yaolumunekankayizsmileLa tanrıçaaa ne biçim hatunsun kızım ya bi geldin topik canlandı senin enerjine kurban olayım bennnnolumunekankayizsmile
hoşgeldin tatlım özledik seni yaopuyorumnanaktan
hoşbulduk bibertanem yine eklerim kuzum senimi kırıcam
bugün fotomu eklesek kıslar hım ? hihoyyyt
panterim şaşırttı beni, çok duygulandım gerçekten ne kadar marifetliymiş bizim panteropuyorumnanaktan
hediyelerini güle güle kullan bitanem, takılar da çok güzel benim olsa ben de takarıdımopuyorumnanaktan
ya sen ne tatlı çıtıpıtısın maşallah, seni pamuklara sararımopuyorumnanaktan
he volla ben de dimek istedim sağolasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
tebrik ederim canım. aferin benim çalışkan kuzumaopuyorumnanaktan
hakkaten yaolumunekankayizsmile
hosbulduk canım opuyorumnanaktanakitra hoşgeldin opuyorumnanaktan
tanrıçam selam kuzum.ay çok moralmanım bozukkkk,komşumla kavga ettim.balkon yıkadım die üstüme yürüdü
Abowww bugün foto mu ekliyozzzaklinialirimsmile
tanrıçam selam kuzum.ay çok moralmanım bozukkkk,komşumla kavga ettim.balkon yıkadım die üstüme yürüdü
geçmişi okuyup gelem =))
tanrıça karısı msj hafızan dolu burdan yazıyorum
yarın epilasyona gitcem taklım(aşkı memnu izleyen pati sempatiksalakcinni)
daktıra gitcem sölemştim ya delü gamyoncuiremsu
babamla bankaya gtcem bide..yani gelemem sana anacım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?