Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
saca bak yaa bosa demedim sacını görelimde acılalım diye
bayılıyorum üfff süper boshayallersmile
tatlım albüme ekleyecektik orda arkadasların hariç kimse göremiyor ya ondan demiştim boshayallersmile

evet kuzum yaa albüme ekle gül yüzünüde görelim boshayallersmile
kuzu saclarının dogal rengimi 1. resimde bayagı acık bebek sacı gibi üfffboshayallersmile

saca bak yaa bosa demedim sacını görelimde acılalım diye
bayılıyorum üfff süper boshayallersmile
tatlım albüme ekleyecektik orda arkadasların hariç kimse göremiyor ya ondan demiştim boshayallersmile

ra ra akitraaaa sempatiksalakcinni boşa sevmiyorum sizi şu laflara bak yaa gel bi öpem seni de Şeniz
akitra senide görcem küserim bak hee
Şeniz opuyorumnanaktan tekrar teşekkr edermm bebeimm :kedi:

akannehir akannehir akannehir
Leeeeyyyyyynnnn sempatiksalakcinni
Patiii, bundan gayrı seni de haremime ekledim la aklinialirimsmile
o nası bi güzellik ana fış aney :jeyyar:
gülşen bubikoğlu saçlım benim maşşşşalllah olumunekankayizsmile
yüzünün de ne güzel olduğu kalbime doğdu bebeğim
:asigim:

evet kuzum yaa albüme ekle gül yüzünüde görelim boshayallersmile
kuzu saclarının dogal rengimi 1. resimde bayagı acık bebek sacı gibi üfffboshayallersmile

bebeim ben saçıma şuana kadar sadece gölge yaptrdm ama yaptrmaz olaydım :1ninca: begenmedm laelaelaelaelae
düz olanında gölgeli aslnda ama güneş yansımasndan belli olmamş..ilk resim kendi saım bebeim olumunekankayizsmile

aprılıııııııııııım nerdesin o eklesin ben ondan sonra ekliyim
o cadıyı cok merak ediyorum bennn boshayallersmile

ama ama ama senağlama senağlama ben sadece gunduzleri girebiliyorum senağlama ben ozlerim seni tanricam, kralicam, telefon etmedigi zamanalr sevdicegin, giriversen azcuk, olmam mi?luuutfeeeeeennn
gelirim burnunu ısırdığım..geç kalkıyorum zaten,anca kendime göre yapıcaklaım falan oluyo,zaten akşam oluyo:))ama gelmeye çalışırım bitanem söz...
burcum aldığın markalar kaliteli ve isim yapmış markalar..ama lancester marka nem maskesine verdiğin paraya acıdım doğrusu..ben çok yedim o kazıkları sevilde..sevile girince batmış ve herşeyini yitirmiş olarak çıkıyodummafoldumbenama papaz artık o pilavı yemiyokötükedihüsopapaz ben oluyorumfisfisfis-tatlicadiarzu-
ama işallah memnun kalıcaksın inanıyorum..bütün ürünlerini güle güle iyi günlerde kullan bitanem
ve bu da pudranin acık hali
çok beğendim hayatım iyi günlerde sür sürüştürbayanssulusmile
kızlar yakın zamanda far bazı alan varsa bilgi verebilirmi lütfen
size bunun cevabını dün vermiştim zaten

Hiç mi girmicen gündüz aşkom?

uyumadığım ve işim olmadığı takdirde girmezmiyim aprilimŞeniz
tanrıçam sana fotomu yollasam beni baştan yaratsan
yolla çabık:sm_cool:
ya siyah noktalari cikaracak bir urun onersenize bana guzellerim ama cildim karma ama yagliy adnuk ve cok nemsiz kaldigi icin kuru, ayrica hassas ve alerjik. hani ona gore bir urun olursa sevinirim..
hı hıı vara.s75 tl lancester marka pilink al iyi gelir-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
bitanem bende netrojenin pilinki var,gayet güzel bitanem 16 tl civarı..daha önce resmini eklemiştim şahsiyetin
siyah noktalara tanrıça bişey dediydi emme unuttum ben..
gacım burun ve çene bölgesine(noktaların yoğunlukta olduğu yerlere)kil maskesi önermiştim..ayrıca doğal pilink tarifi eklemişim ince bulgur limon kabuğu ve nane karışımı olan..ayrıca salatalık suyuda çok iyi gelir..buz kalıbı olarak yapılırsa güzel sonuç alınır
ben bişey anlamadımmafoldumbencahil tanrıça smili:
kanadı benim salaklığımdan kırıldı kankaalsanaalsanasmileçantamın içine gelişi güzel koymuşum,kaldıramadı hassas meleğim:gitme:
her ayın rengi farklı zate livom..aldım ama veremedimki cano
e kızlar bugun bim e giden ciciler alan yok mu ?
iyi hatırlattın yarin bim günü:lepi:
kızlar bu buz kalıpları işe yarıyormu sahi
ne farkı oluyorki normal gül suyu sürmekle gül sulu buz kalıbını kullanmanın
sür diyosak sür barbi:mymeka:
zaten 3 hatunun(tanrıça,april,arzu)nişanlısı asker,bazıları ev hanımı,kzılar öğrenci,çalışanımızda var,yani her meslekten insan var burda:smiley-cool:ama vakit ayırıyoruz işte kendimizehihoyyyt
Üff kızlar çok içim sıkılıyor..
Sanırım yarınki çarşımız iptal olacak...
yapma ya!!çok üzüldüm kankabilmiyorumkismile
Selam güzeller...
Vizeler bitti yuppiii........
ne kadar coşma smili varsa onu yaptığımı hayal et..yapamıyorum çünkü garif sayımı aştım:))mesajı ekliyemem..gözün aydın islandım kendi vizem bitmiş gibi sevindim:)
liv soruyorruuumm
gelmeni bekleyemedimde:)
sanırım sende mat ruj kullanyosun
önerebilceğin marka var mı
ceylo,livim kalem sürüyo bide dudağına..bu arada pastelinde mat rujları var..bende 2 tane var aklında olsun

Tanrıçam hoşgelmişin alışveriş çılgını afroditim.
Hedayelerini güle güle kullan bebekim fotolarını bekliyoruz.
bebem sen nie yoksun çekiliştefisfisfis
hoşbulduk gülüm sende hoşgelmişin..bu gün market alışverişine bi kaç bişey sıkıştırdım kendim için:))onlarıda yarın eklerim..
tanrıça kız geldi mi hedayeennn
meraklardayım ekle çabık akşam
güle güle kullan şimdiden
ben bekliyorum eda kesin bana alcak desenize
[/QUOTE]
geldi kanka..saolsun panterimin hediyesini aldım..eda meşhur oldu allama he:))))
naaaptın kız odana, ne dekoru:.bundan mı koydun yoksam..
valla bi ara çok takmıştım disko toplarına,ama almadım gacım..patide var ama biliyomusunhihoyyyt

bi cöö diip gidiyo hatunda yaa
möblelerden ne istiyon beya
aylakk bakkall....
davşanını tartardelikafadulden:roflol:
hay allam nerdende geliyo aklına bilmiyomkı
alttan altada nuri alço müziği geliyo kulagımaa
dın dırınınn nınımm dırrınn dırınnnnnnaklinialirimsmile:içelim: :CüvCüv: şutarafagitti delikafadulden
gazozlar bendenn
buda pez..k..başı hemen açtı gazozları:roflol:
anlatımına kurban olam:)))nikom renkli nemlendirici al..dior yada cilinik marka tavsiye ederim..ben cilinik kullandım çok memnun kaldım..60 tl civarı..istediğin olayı bunla yakalarsın bebeğim
kanka şu an senin durumun aynısını yaşıyorumkafamçokkarıştıgözlerim aynen böyle..bide çoklu alıntu yapmak çok zor..smiller 50 yi geçince msj yazamıyosun,hayda onları kontrol et,sil baştan yaz falan offfakannehirdersi geriden takip etmek çok zormuş..sizi daha iyi anlıyorum kzılar 2 gündür:))o yüzden az geyik çok iş:içelim:
Akitra benim de vizeler bitti yaşasın özgürlük...
ohh seninde gözün aydın tatlım

ben bişiler kaçırdım sanırım :sinifsinif:
direk buraya dalış yaptım girer girmez ama yetişemedim ..

Tanrıçam sağol gülyüzlüm rahatladım valla:ecrin_bebek:
Çekilişten önce pek fazla giremiyordum katılamadım o yüzden bebekim.
Bugün ne fotoları eklicen bakalımolumunekankayizsmile
Ayy saçlarını görmüştüm kısa uzun her model bu kadar mı yakışır
Uzattın mı tekrar tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…