- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.601
Ayy nisanım sen de ekleyecek misin ben görmedim seniiboshayallersmile
Patiiii saçlar harika kıızmmm :asigim:
patimmm saçına kurbannn o nasıl güzel saç öyleee
Patimmm ne dicemm ya albüm yap sayfana oraya ekle misafir göremez:jeyyar:
ne güzel canlı dolgun saçların var pati:asigim:
sen daha harikasın delü :kedi: olumunekankayizsmile Şeniz
totomu kaşıdım sempatiksalakcinni
minikim canım benim seviyorum seni opuyorumnanaktan
saca bak yaa bosa demedim sacını görelimde acılalım diye
bayılıyorum üfff süper boshayallersmile
tatlım albüme ekleyecektik orda arkadasların hariç kimse göremiyor ya ondan demiştim boshayallersmile
maşallah patim sana, çok uzamış saçların boshayallersmileopuyorumnanaktanALINTI YAPMAYIN KIZLARRRR SİLCEMMM
haydi bismillah atraksiyon size alın :jeyyar:
evet kuzum yaa albüme ekle gül yüzünüde görelim boshayallersmile
kuzu saclarının dogal rengimi 1. resimde bayagı acık bebek sacı gibi üfffboshayallersmile
gelirim burnunu ısırdığım..geç kalkıyorum zaten,anca kendime göre yapıcaklaım falan oluyo,zaten akşam oluyo:))ama gelmeye çalışırım bitanem söz...ama ama ama senağlama senağlama ben sadece gunduzleri girebiliyorum senağlama ben ozlerim seni tanricam, kralicam, telefon etmedigi zamanalr sevdicegin, giriversen azcuk, olmam mi?luuutfeeeeeennn
burcum aldığın markalar kaliteli ve isim yapmış markalar..ama lancester marka nem maskesine verdiğin paraya acıdım doğrusu..ben çok yedim o kazıkları sevilde..sevile girince batmış ve herşeyini yitirmiş olarak çıkıyodummafoldumbenama papaz artık o pilavı yemiyokötükedihüsopapaz ben oluyorumfisfisfis-tatlicadiarzu-dun ne dusunerek ciktim evden neler aldim geldim anlatayim tanricam dun senin mesajini okuyamadan cikmis bulundum cogunluga uyarak body shop dan mineralli pudra alacaktim, gittim, megersem pudralar bronzlastirici pudralarmis, sadece fondoten varmis mineralli. bende elim bos ciktim oradan. boynere girdim. tam lorealin mineralli pudrasina bakiyordum ki, kadinin biri beni bourjois daha uygun isterseniz onun minerallisinden verelim dedi. bakayim dedim yuzume uyguladi, yine bourjois in pembis pembis alliklarindan da birini surdu uzerine, kadife gibi oldu, bayildim. borjouis in mineralli pudrasini aldim (bu arada bourjois lancaster, cacharel gibi markalarin yan urunuymus) sonra kadin makyajı yaparken bana, sizin cildiniz cok nemsiz kalmis didi, size nem maskesi vereyim didi, haftada 2 gun kullan didi, 4 hafta sonra kaymak gibin olacan didi uzun dusunmelerimden sonra vir didim, seytana uydum 75 TL de ona bayildim koca cok kizmasa bari zaten artikin yeter almiyorum bir sey ben ve iste resimler
çok beğendim hayatım iyi günlerde sür sürüştürbayanssulusmile
size bunun cevabını dün vermiştim zatenkızlar yakın zamanda far bazı alan varsa bilgi verebilirmi lütfen
Hiç mi girmicen gündüz aşkom?
yolla çabık:sm_cool:tanrıçam sana fotomu yollasam beni baştan yaratsan
hı hıı vara.s75 tl lancester marka pilink al iyi gelir-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3ya siyah noktalari cikaracak bir urun onersenize bana guzellerim ama cildim karma ama yagliy adnuk ve cok nemsiz kaldigi icin kuru, ayrica hassas ve alerjik. hani ona gore bir urun olursa sevinirim..
gacım burun ve çene bölgesine(noktaların yoğunlukta olduğu yerlere)kil maskesi önermiştim..ayrıca doğal pilink tarifi eklemişim ince bulgur limon kabuğu ve nane karışımı olan..ayrıca salatalık suyuda çok iyi gelir..buz kalıbı olarak yapılırsa güzel sonuç alınırsiyah noktalara tanrıça bişey dediydi emme unuttum ben..
ben bişey anlamadımmafoldumbencahil tanrıça smili:Ayyy bişey öğrendim akşam..forum İstanbulda da bady shop varmış sözde..yeni öğrendim..iyi oldu..forumun sitesine göz atarken,rastladım kroki mroki gösteriyordu tesadüf etti..
Aprılım,tospiğim sana bana yakın bu bady şop..
kanadı benim salaklığımdan kırıldı kankaalsanaalsanasmileçantamın içine gelişi güzel koymuşum,kaldıramadı hassas meleğim:gitme:kankalarınnnnn gülü canımmmmmmm ne kadar özene benzene almışsın çok incesin
ne dicem kankam o melekten annemde bana 2 tane almıştı ama benimkisi pembeli degil ..bizimkisininde bir tanesi kırıldı =( japonla yapıştırmayı denedik olmadı ...nisana aldıgı gibi tamda kanadından kırılmıştı
iyi hatırlattın yarin bim günü:lepi:e kızlar bugun bim e giden ciciler alan yok mu ?
sür diyosak sür barbi:mymeka:kızlar bu buz kalıpları işe yarıyormu sahi
ne farkı oluyorki normal gül suyu sürmekle gül sulu buz kalıbını kullanmanın
zaten 3 hatunun(tanrıça,april,arzu)nişanlısı asker,bazıları ev hanımı,kzılar öğrenci,çalışanımızda var,yani her meslekten insan var burda:smiley-cool:ama vakit ayırıyoruz işte kendimizehihoyyytya siz ne kada bakımlısınızzz ya
ben heçbişey yapmıom genelde haftaiçi
akşamları makkajımı temizleyip yüzümü nemlendirmek dışında
kırış kırıl buruş buruş oliciim bu gidişle birkaç sene sonra
yapma ya!!çok üzüldüm kankabilmiyorumkismileÜff kızlar çok içim sıkılıyor..
Sanırım yarınki çarşımız iptal olacak...
ne kadar coşma smili varsa onu yaptığımı hayal et..yapamıyorum çünkü garif sayımı aştım:))mesajı ekliyemem..gözün aydın islandım kendi vizem bitmiş gibi sevindim:)Selam güzeller...
Vizeler bitti yuppiii........
ceylo,livim kalem sürüyo bide dudağına..bu arada pastelinde mat rujları var..bende 2 tane var aklında olsunliv soruyorruuumm
gelmeni bekleyemedimde:)
sanırım sende mat ruj kullanyosun
önerebilceğin marka var mı
bebem sen nie yoksun çekiliştefisfisfisTanrıçam hoşgelmişin alışveriş çılgını afroditim.
Hedayelerini güle güle kullan bebekim fotolarını bekliyoruz.
valla bi ara çok takmıştım disko toplarına,ama almadım gacım..patide var ama biliyomusunhihoyyytnaaaptın kız odana, ne dekoru:.bundan mı koydun yoksam..
davşanını tartardelikafadulden:roflol:
bi cöö diip gidiyo hatunda yaa
möblelerden ne istiyon beya
aylakk bakkall....
dın dırınınn nınımm dırrınn dırınnnnnnaklinialirimsmile:içelim: :CüvCüv: şutarafagitti delikafaduldenhay allam nerdende geliyo aklına bilmiyomkı
alttan altada nuri alço müziği geliyo kulagımaa
buda pez..k..başı hemen açtı gazozları:roflol:gazozlar bendenn
anlatımına kurban olam:)))nikom renkli nemlendirici al..dior yada cilinik marka tavsiye ederim..ben cilinik kullandım çok memnun kaldım..60 tl civarı..istediğin olayı bunla yakalarsın bebeğim
afroditim bihterin şu resmini görünce kendimi görmüş gibi oldum
odandan önce bana bi el atsan
abartılı fazla makyaj yapamam
rimel kullanıyorum
gözlatımda kirpiklerimin altına kalem çekip buğulu yapıyom
allık kullanmaya başlıcam
bir sır istiyorum yüzümü ölü gibi değil canlı göstersin ama makyaj yapöış gibi olmayayım
anlatabildim mi bitanem
yoksa boşverim gitsin benden bi halt olmaz mı diyim
kanka şu an senin durumun aynısını yaşıyorumkafamçokkarıştıgözlerim aynen böyle..bide çoklu alıntu yapmak çok zor..smiller 50 yi geçince msj yazamıyosun,hayda onları kontrol et,sil baştan yaz falan offfakannehirdersi geriden takip etmek çok zormuş..sizi daha iyi anlıyorum kzılar 2 gündür:))o yüzden az geyik çok iş:içelim:Canlar ben geldim off oku oku bitmedii gün önce geldim aslında okuyodum sayfaları kanka sana söylemiştim hatta bi anda elektirkler gitti uykum vardı elektriklerin gelmesini bekleyemeden uyudum. Dün de sabah işim vardı akşamda misafir vardı Bağa iki verdirdin kankaaa:mazeretim var asabiyim ben
ohh seninde gözün aydın tatlımAkitra benim de vizeler bitti yaşasın özgürlük...
aprılıııııııııııım nerdesin o eklesin ben ondan sonra ekliyim
o cadıyı cok merak ediyorum bennn boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?