Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sağolun ballarım kaymaklarım opuyorumnanaktan
Saçlarım komşu köylü kezban gibidir accık. Tülü tülü hep kabarık...sempatiksalakcinni

boyum da pek uzun değil yau, sanatsal bir mekan sanatsal bir çalışma. -tatlicadiarzu-
Nikonom Beyoğlu çarşısı zaar
kaydirigubbakcemile2

tanrıçam bebem alıntılarla boguşmaya gittin biliyom..özel msjn doluydu burdan yazdım karambole gelmesin önemlii!!!!

eprılımın yüzünü görelimde bende eklicim
gözlükleri takın eprılım ekliyiiiiiii
sanki 3d seyrediyoz :smiley-cool: alkisalkisalkis

La tanrıçaaa ne biçim hatunsun kızım ya bi geldin topik canlandı senin enerjine kurban olayım bennnnolumunekankayizsmile
:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
güle güle kullan tatlım bileklik harikaymış helede el emekleri çok anlamlıolumunekankayizsmile
bide not yazmış bitanem:asigim:nası duygulandım anlatamam..insanın sanalda öyle böyle dostluklar kurabilmesi çok güzel..ve panterim çekilişten hemen sonra yapmış dantelleri düşünün..kısacık bir vakitte beni düşünerek yapmış canım benim.emeğine sağlık cidden
valla miniğin kıvrımlar o biçimaklinialirimsmileacayip sexi..göğüsler bel fizik off anam offfboshayallersmile
allah nazardan korusun valla..akitom lavantayı demle,bir taşım kaynasın,yani sıcak suyu üzerine dök ve cezveyi bir kere fokurdat ateşte yeter..soğuyunca buz kalıbına dök..aldıklarını güle güle kullan kaymaklı lokumum

Tanrıçam hedayelerin çok hoş çok manidar el emeği var bir kere iyi günlerde kullan.
Panterin de ellerine sağlık.
teşekkür ederim evet panterimin emeklerine sağlıkolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

seeen yanmda paçoz kalıyon de get la :mymeka:
sen halka mal olmuş birisin :smiley-cool: ünlü sayılırsın la topüğün var benim o bilem yok bühüüü :gitme:

hele bi yappppppppp delikafadulden
kötü içerkmişşş
hemen askeriyeyle baglantıya geçerim yaparım bilirsin :1ninca: ( çok yaparım yaa vurur beni eniştee :tomato: )

tanrıcam kuzum tonik seklinde kullanmıyım mı lavantayı
karaciger için 15günde bir mi içiyorduk bunu
en calıskan ögrencin bnm her yaptıgını bende deniyorum bak :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…