- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.641
şeytan aldı götürdü
aha şakkıdı
:1closedeyes:La tanrıçaaa ne biçim hatunsun kızım ya bi geldin topik canlandı senin enerjine kurban olayım bennnnolumunekankayizsmile
bide not yazmış bitanem:asigim:nası duygulandım anlatamam..insanın sanalda öyle böyle dostluklar kurabilmesi çok güzel..ve panterim çekilişten hemen sonra yapmış dantelleri düşünün..kısacık bir vakitte beni düşünerek yapmış canım benim.emeğine sağlık ciddengüle güle kullan tatlım bileklik harikaymış helede el emekleri çok anlamlıolumunekankayizsmile
valla miniğin kıvrımlar o biçimaklinialirimsmileacayip sexi..göğüsler bel fizik off anam offfboshayallersmilehosbuldukm minişim gönlekini gördüm cok yakısmıs
gögüslerde o biçim yihuuuuuuuu aklinialirimsmile
dipdipnot: tanrıcam beebeeeem bugün aktardan lavanta hatmi çiçee yosun tozu (yemilyeşil snnki daha acık görünüyordu eyvahedigeldismile) dogacı kayısı kremi aldım
soru 1) lavantayı demliyormuyum kaynatıyormuyum
soru 2)demleyip/kaynattıktan sonra bi sisenin içine koysam
buz dolabında saklasam kaç gün gider tonik niyetine kuzu aslında sırf ondan aldım
valla gecmişi gıgıldan aradım bulamadım ondan tekrar soruyorum sorry eyvahedigeldismile
[/B]
teşekkür ederim evet panterimin emeklerine sağlıkolumunekankayizsmileTanrıçam hedayelerin çok hoş çok manidar el emeği var bir kere iyi günlerde kullan.
Panterin de ellerine sağlık.
panterim şaşırttı beni, çok duygulandım gerçekten ne kadar marifetliymiş bizim panteropuyorumnanaktan
hediyelerini güle güle kullan bitanem, takılar da çok güzel/QUOTE]
nikom çok saol zeytin dalım
delikafadulden yırtsaydın ağzını mademguclubacismiletanrıçam selam kuzum.ay çok moralmanım bozukkkk,komşumla kavga ettim.balkon yıkadım die üstüme yürüdüklava:balkonu nası yıkadın kadını delirttin sende kimbilir:mymeka:
kanka aradığında meşkuldu malum:))buraya yazmış deli:))tanrıça karısı msj hafızan dolu burdan yazıyorum
yarın epilasyona gitcem taklım(aşkı memnu izleyen pati sempatiksalakcinni)
daktıra gitcem sölemştim ya delü gamyoncuiremsu
babamla bankaya gtcem bide..yani gelemem sana anacım :S[/B]
saol gacım..sende güle güle kullan..şalın çok zarif..nazom sende az değilsinaklinialirimsmilenası zevkine göre almışın gacınınkaydirigubbakcemile5ayyy çok yoruldum kızlakoştur koşturaşkı memnu topiciine yazdım, döndüm burayı okudum..
amannnnn..
Tanrıçam hediyelerini güle güle kullan..Şeniz.opuyorumnanaktan
bihter ziyagil diyorum ona benaklinialirimsmileama benzerlik için değil,hava bakımından:dilcikar:ben paçoz kalıyom yanında:a015:
Patiii, bundan gayrı seni de haremime ekledim la aklinialirimsmile
o nası bi güzellik ana fış aney :jeyyar:
gülşen bubikoğlu saçlım benim maşşşşalllah olumunekankayizsmile
yüzünün de ne güzel olduğu kalbime doğdu bebeğim :asigim:
:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool:kimse bi yere kıpramazsa eklerim sempatiksalakcinni
güneş gözlüklerinizi takın anacım aklinialirimsmile
ben ekledim anam
2 gün sonra yakından görürsün deyi kaldırdım hemencik aklinialirimsmile :1rolleyes:
bağaneeekötü içerik yapıcam 'pardon resim ekleyip silmek yasak değilmi?pati adlı üye resim eklemiş silmiş..bilginize imza ceyar kılıklı tanrıçakötükedihüso
:
bihter ziyagil diyorum ona benaklinialirimsmileama benzerlik için değil,hava bakımından:dilcikar:ben paçoz kalıyom yanında:a015:
:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool:
bağaneeekötü içerik yapıcam 'pardon resim ekleyip silmek yasak değilmi?pati adlı üye resim eklemiş silmiş..bilginize imza ceyar kılıklı tanrıçakötükedihüso
Birer birer deşifre oluyonuz heeaklinialirimsmileaklinialirimsmile
sende oldun ama aklinialirimsmile sırayla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?