Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hosgeldin tatlım
366-368 numaralı sayfalara bakmanı oneririm tanrıcamın eklediklerinin cogu orada mevcut eger istedigini orada bulamazsan tanrıcam online oldugunda cvp verir sana kaydirigubbakcemile5

canım baktım ama bulamadım çok etkili birşey istiyorum artık şu göz altı morluklarımdan kurulmak istyorum=((((

üfffffffff beeeee ıslık ıslık ıslık :sm_cool:
2 dk durun transa gectim eprılım kızım daha önce niye göstermedin kendini
üfff zaten böyle bişeyle karsılasacagım bildiğimden gözlükleri takmıstım :smiley-cool:
değiştire değiştire 2 resmi bakmaya bitiremedim sırnaşık şey

nisanım var ya yanaklarını sıkasım geldi çok doğal bir güzelligin var canım benimmmmmmm öncede görmüstüm zaten düşüncelerimi biliyorsun :asigim:

aprilim seni seviyorum canım kardeşim, minikim benimŞeniz Şeniz
hakkaten için gibi sen de çok güzelsin opuyorumnanaktan

Birtanelerim nurtanelerim canımsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Çook çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için asıl siz güzelsiniz hemi de dönya güceli Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bakmayan kalmadıysa siliyorum bebeklerim
eyvahedigeldismile

Livimmm hadi lütfen bugün sen de yüklee kırma bizi bırakktın gittin bizi gönlümüzü ancak böyle alabilirsinnn eklmezsen küserizzz:umursamaz:

kızlar bu güzel sohbetinizin arasına giricem ama=))bir sorum olucak tanrıça özellikle sana canım yaa benim göz altı morluklarım çok fazla ne önerirsin maske yağ vb..

seeen yanmda paçoz kalıyon de get la :mymeka:
sen halka mal olmuş birisin :smiley-cool: ünlü sayılırsın la topüğün var benim o bilem yok bühüüü :gitme:
ama aglarım orji:a015uhahaha manyak..neyse özel espirilerimizi deşifre etmiyim:1ninca::roflol:
ekledim bacılar
ikinci resimde en sağdaki bnm karıştırmayın da
:roflol:
:asigim:zaten görmüştüm..hihoyyytaşığım sana biliyon dimi
tanrıcam kuzum tonik seklinde kullanmıyım mı lavantayı
karaciger için 15günde bir mi içiyorduk bunu
en calıskan ögrencin bnm her yaptıgını bende deniyorum bak :smiley-cool:

:hooray:yaldızlı beş çakıyım sana:lepi:ama ben lavanta küründen memnun kalmamıştım akitom..devedikeni tohumu iyi geldi banayerimseniben
canım o dürümden çekti kanka mafoldumben çok fena hemde
ben sana vericem dürüm gelaklinialirimsmile:hulya:
canım baktım ama bulamadım çok etkili birşey istiyorum artık şu göz altı morluklarımdan kurulmak istyorum=((((
canım cevap yazmıştım sana..pamuğu süte batır gözlerine koy tatlım 5 dakika kalsın.limonda sıkabilirsin süte..c vitamini iyi gelir..salatalık dilimleride koyabilirsin ayrıca..

canım görmemişim ya kusura bakma teşekkürler sütlü olanı hemen deniyorum umarım işe yarar=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…