- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.681
önce sen eklesene yaaaa merak ediyorum cnm arkdşm ben seni :kedi:
ama aglarım orji:a015uhahaha manyak..neyse özel espirilerimizi deşifre etmiyim:1ninca::roflol:
ben sana vericem dürüm gelaklinialirimsmile:hulya:
hemen unut hemen :dilcikar:
daha önce gördün ya kuzum
aksiyon yapmıstık bi gece
tamam bi resim bulayım ekliyorum
livitoooooo benden sonra sıra sana kayıyor sanki :jeyyar:
ne kusuru tatlım aşkolsun..umarım canım..canım görmemişim ya kusura bakma teşekkürler sütlü olanı hemen deniyorum umarım işe yarar=((
livom ben portakal yada limon sürüyorum bebem..kanka c vitamin olayını anlamadım kapsul halinde mı alıp sürelim diyorsun ?
ulan akitra:asigim:valla ne diceğimi bilemiyorum..biriniz çikin olun be:dilcikar::asigim:allah nazardan korusun bebeğimibide ben seni patiye benzettim azcık:smiley-cool ati ne diyon kanka:ecrin_bebek:
Akitrammm lokumum kızımmm hastayım sana havann yeterrr:asigim:
Akitttttttttt akannehir akannehir akannehir
seni de hareme aldım kanka, amanın bana bişey oli. aklinialirimsmile aklinialirimsmile :asigim:
hobaaaa akannehir akannehir akannehir
bu ne güzellik yarebbim yaaa
bebek gibisin yeminle akitram bayıldımm güzelliğe bakın yaa bak bak doyamazsnn :asigim:
akitra; çok farklı ve duru bir güzellik...
çok güzelsin ....
anam birinizde çikin olun behhhhklava:
arzu kızımızında doğum günü kutlu olsun ,nice mutlu senelere...
ulan akitra:asigim:valla ne diceğimi bilemiyorum..biriniz çikin olun be:dilcikar::asigim:allah nazardan korusun bebeğimibide ben seni patiye benzettim azcık:smiley-cool ati ne diyon kanka:ecrin_bebek:
akitim sanada bayıldım ya hepiniz birbirinizden güzelsinizzzz:asigim: lens mi onlar cnm öleyse acayip doğall
akitra; çok farklı ve duru bir güzellik...
çok güzelsin ....
anam birinizde çikin olun behhhhklava:
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?