Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mor olan tabiki livo:asigim:

olumunekankayizsmile kankam dalin setinide parlatıcı törpüyüde begendim body shoptan aldıgımda 5 katını vermiştim eger yrna bulabilirsem alayım

ne dicem kankamm katalogtaki bronzlaştırıcı vucut losyonu nasıl ki belki bilirsin ?

Son düzenleme:
Livom bence orta boy olandan mor, büyük olandan açı krenkli olan aşkom kaydirigubbakcemile5

ben, 7 taraflı törpü, ayak parlatıcısı, eğer beğenirsem allık veta roll on gloss, Dove yoğun bakım kremi alabilerem...ohaoldumsmile
ayak rendesi diyo lan koptum :roflol:. ayağın numarasını küçültüyo herhalkaydirigubbakcemile3...ben azcık yanlardan aldırayım ayaamın.
sempatiksalakcinni

Akitim oyy gel kıvrıl kalüfer peteğnin yanına kuzumm...:1hug:

nikono eklemiyon mu gı? CADIARZU

Livim ?
yerimseniben

uyy islandım kaçırmışım demek yaa
cok tatlısın saclar sahane Allah nazarlardan saklasın kuşum opuyorumnanaktan

O senin şahaneliğin be canım.opuyorumnanaktan
Bu arada yüzü mozaik olan benim tanıdınız dimisempatiksalakcinni

bende şakk diye ekledim valla kankam

biri resm eklesn bakalm dediler..ben eklerm dye atladım aklinialirimsmile eyi ettim mi
alkisalkisalkis alkisalkisalkis -tatlicadiarzu- etmezmisin sevgilim benimaklinialirimsmile
eyeliner konusunda fena kazık kazklandn be kankam sempatiksalakcinni
yarın neydecez özelden yaz :1ninca:
sanırım 2.5 tl eyelinerdelikafaduldenben 12 tl yemi ne almıştımmafoldumbenbi yerimde sivri bişey hissediyorum:smiley-cool:
=)))bencede ben yinede şansımı deniyim saatimi kuruyorum umarım uyanırım=))))
valla hekaydirigubbakcemile3bendemi kursam acep:1ninca:
kız ben ekledigimi bile unutmuştum nerden gördünüzz :1ninca: =))

sen unutabilirsinlmaz:ama kk kızları hiç bişeyi unutmazboshayallersmile

hade ordan islandım ben seni gözünden tanırımmm boshayallersmile
lacivert gözlü baska iç bi insanda olamyan göz :jeyyar:

koptummm allah seni napmasn emi yaaa :roflol: :roflol:

ne delüsün eprılım yaaayerimseniben...kız o kaffanın içinde iki dene mi beyin var..nerden çıkarıp buluyon bunnarııı..seviyom kıs seniii..olumunekankayizsmile

islandım ben daha öncede yüzünün yarısını görmüştümm havamıda atiimm maşallah cnm benm ya burdaki herkes niye gözel yaa:enbuyukkk::asigim:

kanka allıklar eski serinin mi yoksa üretim tarihi geçmiş ürünler mi emin olamadım sitesinde bu ürünler var mı baktın mı sen ?

:roflol:ana dikkat etmemiştim yuhhhh ayak rendesi diye mi yazmışlar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…