- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.741
Nikonnnumm buyrunuzzz sıra siz desengözlerimebaksanab
kızlar pei şu axe erkek parfümünün kokusunu bilen varmı?
mor olan tabiki livo:asigim:
Akitram sen beni nası görmedin yaww dur albüme ekledim canım senin için
duvarrr..:1ninca:.hatun tınmıyo bilene..guclubacismile
uyy islandım kaçırmışım demek yaa
cok tatlısın saclar sahane Allah nazarlardan saklasın kuşumopuyorumnanaktan
bir de hemserim olcan arkadaşım degil misin tuhhhh albume giremıyoruz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis -tatlicadiarzu- etmezmisin sevgilim benimaklinialirimsmilebende şakk diye ekledim valla kankam
biri resm eklesn bakalm dediler..ben eklerm dye atladım aklinialirimsmile eyi ettim mi
sanırım 2.5 tl eyelinerdelikafaduldenben 12 tl yemi ne almıştımmafoldumbenbi yerimde sivri bişey hissediyorum:smiley-cool:eyeliner konusunda fena kazık kazklandn be kankam sempatiksalakcinni
yarın neydecez özelden yaz :1ninca:
valla hekaydirigubbakcemile3bendemi kursam acep:1ninca:=)))bencede ben yinede şansımı deniyim saatimi kuruyorum umarım uyanırım=))))
kız ben ekledigimi bile unutmuştum nerden gördünüzz :1ninca: =))
islandddd.lmaz:.ben göremiyommmmmm..:umursamaz:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis -tatlicadiarzu- etmezmisin sevgilim benimaklinialirimsmile
sanırım 2.5 tl eyelinerdelikafaduldenben 12 tl yemi ne almıştımmafoldumbenbi yerimde sivri bişey hissediyorum:smiley-cool:
sen unutabilirsinlmaz:ama kk kızları hiç bişeyi unutmazboshayallersmile
süperrrr kahve rengi olan cnm aklinialirimsmile
Livom bence orta boy olandan mor, büyük olandan açı krenkli olan aşkom kaydirigubbakcemile5
ben, 7 taraflı törpü, ayak parlatıcısı, eğer beğenirsem allık veta roll on gloss, Dove yoğun bakım kremi alabilerem...ohaoldumsmile
ayak rendesi diyo lan koptum :roflol:. ayağın numarasını küçültüyo herhalkaydirigubbakcemile3...ben azcık yanlardan aldırayım ayaamın. sempatiksalakcinni
Akitim oyy gel kıvrıl kalüfer peteğnin yanına kuzumm...:1hug:
nikono eklemiyon mu gı? CADIARZU
Livim ? yerimseniben
Livom bence orta boy olandan mor, büyük olandan açı krenkli olan aşkom kaydirigubbakcemile5
ben, 7 taraflı törpü, ayak parlatıcısı, eğer beğenirsem allık veta roll on gloss, Dove yoğun bakım kremi alabilerem...ohaoldumsmile
ayak rendesi diyo lan koptum :roflol:. ayağın numarasını küçültüyo herhalkaydirigubbakcemile3...ben azcık yanlardan aldırayım ayaamın. sempatiksalakcinni
Akitim oyy gel kıvrıl kalüfer peteğnin yanına kuzumm...:1hug:
nikono eklemiyon mu gı? CADIARZU
Livim ? yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?