- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.781
he valla kasımpaşa modunda
nerden biliyonaklinialirimsmilenişanlınmı kullanıyo
ben kullanmıştım kanka,içinde bronz simler var,bronzlaştırmıyo bebeğim..bende dalin seti beğendim:asigim:hastayım dalin kokusuna..mutlaka ıslan mendili çantamdadır mis gibiopuyorumnanaktanbende alıcam törpüden ksımetse:1ninca:ay yarın masraf edicez:bbo:aaa aklıma bişey geldi..kızlar para biriktirelimmi ne dersinizsüprizzzzzhergün atabildiğimiz kadar para atalım,ay sonunda biriktirğimiz paralarla ciciler alalım resmini çekelimbayanssulusmile
şirret cadı ya:roflol:
valla kanka hekaydirigubbakcemile3salataya koyucaz sankizemuszemustv de vardı ya bi ara ayak rendesi reklamı:smiley-coolnlardandır kanımca
dimi...cidden çok değişik bi mavi..maşalah tütütütbu arada islandım baktım resmine...izmirli yarim ya:1rolleyes:çok tatlısın bebeğim..akitra sana diyorum island sen işit oldu:))
kanka aslında yeni aldığın elbiseyi giysende üzerinde görsekboshayallersmile
ohanzi:1shok:7 miakannehirsaati kurun la 6 ya:lepi:
sende fizikte rakipsizsin haniaklinialirimsmileyüzünü göremedik amaboshayallersmile
benim bi fikrim vaaarrdelikafaduldentamam tanrıça sakin ol:mymeka:
bu gün hiç uyumayalım,hava aydınlanınca bime gidelim:lepi:
Ayy ben de koptum yaa
He bu arada bu saçlarda tanrıçamın kırkkilidinin payı yadsınamazboshayallersmile
Teşekkür ederim Patim afroditimin dediğine göre senin de afeti devranlık bir durumun varaklinialirimsmile
ben kullanmıştım kanka,içinde bronz simler var,bronzlaştırmıyo bebeğim..bende dalin seti beğendim:asigim:hastayım dalin kokusuna..mutlaka ıslan mendili çantamdadır mis gibiopuyorumnanaktanbende alıcam törpüden ksımetse:1ninca:ay yarın masraf edicez:bbo:aaa aklıma bişey geldi..kızlar para biriktirelimmi ne dersinizsüprizzzzzhergün atabildiğimiz kadar para atalım,ay sonunda biriktirğimiz paralarla ciciler alalım resmini çekelimbayanssulusmile
:roflol: :roflol:dimi...cidden çok değişik bi mavi..maşalah tütütütbu arada islandım baktım resmine...izmirli yarim ya:1rolleyes:çok tatlısın bebeğim..akitra sana diyorum island sen işit oldu:))
Oyy teşekkür ederim Livim:kedi:
Buca'dayım tatlım sen?
Oyy teşekkür ederim Livim:kedi:
Buca'dayım tatlım sen?
benim bi fikrim vaaarrdelikafaduldentamam tanrıça sakin ol:mymeka:
bu gün hiç uyumayalım,hava aydınlanınca bime gidelim:lepi:
:kedi: tanrıça ne diyosa dogrudur islandımm aklinialirimsmile
saçlarıma hiç bakım yapmıorum ama ben yaa bilmiyorumkismile başlamam gerek haftada bir filan
Karşıyakalım tatlım
aa nekadar izmirli var=)))bende bucadayım=)
Aynen öyle valla tatlım ben de çok üşeniyorum öle yağla balla uğraşmaya
Otları demleyip banyo sonrası saçıma döküyorum bitti gitti al sana bakımzemuszemus
yüzünü görmedik ki nikon..yıldız parlıyııııııı
bi tek fistanını gördük..sositososito
he eyleyim yüzüm beyazlıktan parım parım parliyisempatiksalakcinniyüzünü görmedik ki nikon..yıldız parlıyııııııı
bi tek fistanını gördük..sositososito
:kedi: sağol canım benim, güzel gören gözlerine teşekkür ederima.s.nikoncannnn sonunda canımmmmm:lepi:
giyim tarzın çok hoş canımm benimm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?