Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilll :roflol:
bi rapunzel vakası daha yazmış :roflol:yerim seniiii

islandım maşşallah valla yok ara tara çikin kız yok burda zemuszemus

eprılımmm Şeniz
bende o eyelinerdan almayı düşünüyorum belki o parlatıcıdanda alırım
bi gidelimde begendiğimizi toplarızz o yüz peeling fırcasıda aklımda sanki bayanssulusmile

kız pembe dolapta yüzüm yoktu ficut vardı sadece sempatiksalakcinni
ben yüzünü de gördüm diye hatırlıyomfisfisfis
demiştim ne gözel kızdelikafadulden

mor olan tabiki livo:asigim:
ben de yakalrsam o rengi alıcam kanka:lepi:

:tomato::tomato:
kızlar benim pcde hiç resmim yok gerçekten:gitme:
ayarlayıp söz burdan da olsa eklicem:lepi:
ama dediğim gibi bihterin kürtaj olup eve geldiği hali gibiyimsempatiksalakcinni

ne delüsün eprılım yaaayerimseniben...kız o kaffanın içinde iki dene mi beyin var..nerden çıkarıp buluyon bunnarııı..seviyom kıs seniii..olumunekankayizsmile

niahahha sen de gayet öylesin yavrum, ben de seviyorum senikaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni

kuzuşum o allık golden rose dükkanında da vardı
mat serisi sanırım arkadasa almıstık gercek fiyatıda cok pahalı bişey değildi
ama seftali rengi bulursam ben kapmayı düşünüyorum suan aklıma getirdin bak bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

kanka allıklar eski serinin mi yoksa üretim tarihi geçmiş ürünler mi emin olamadım sitesinde bu ürünler var mı baktın mı sen ?

:roflol:ana dikkat etmemiştim yuhhhh ayak rendesi diye mi yazmışlar :roflol:

bebeğim hep olan serisi diyim. yıllardır çıkarıyor. kaydirigubbakcemile2
hala satışta var, geçen kuzenime aldık. güzeldi yani...:sm_confused:
mat gibi daha çok, yımışak yapılı allık. beğendiğim renk olursa alcam ben :lepi:
ayak rendesi alcam. ayaamı rendeleyip yüzüme maske yapçam akşamına...
laelaelaelaelae sempatiksalakcinni

ben seni yiyim :jeyyar:

eprılımmm Şeniz
bi gidelimde begendiğimizi toplarızz o yüz peeling fırcasıda aklımda sanki bayanssulusmile

ayy ben de onu da alcam, totoma masaj yaparım duşta. (selülit içün) olumunekankayizsmile

:tomato::tomato:
kızlar benim pcde hiç resmim yok gerçekten:gitme:
ayarlayıp söz burdan da olsa eklicem:lepi:
ama dediğim gibi bihterin kürtaj olup eve geldiği hali gibiyimsempatiksalakcinni

Eiyi bakalım nikono...eyle olsun yerimseniben sengözlerimebaksanab

islandım ben daha öncede yüzünün yarısını görmüştümm havamıda atiimm maşallah cnm benm ya burdaki herkes niye gözel yaa:enbuyukkk::asigim:

Hee gaza gelip eklemiştim gecen makkaj göstertcem dieeyvahedigeldismile albüme şeetmek aklıma gelmedi hiç.
O snin güzelliğin minikimopuyorumnanaktan

ayy ben de onu da alcam, totoma masaj yaparım duşta. (selülit içün) olumunekankayizsmile

aa bak bu aklıma gelmemişti zehir gibi kafa var bu kızda :asigim:
evt evt alalım dusta masaj yaparuk hihoyyyt

tanrıcamm hakkaten nerdesin yaaa
belkide resim seciyordur yüzünü paintte o ilginc minik böcüklerini çizerek
kamufile ediyordur hadi hadi hadi hadi hadi
kaydirigubbakcemile2

duvarrr..:1ninca:.hatun tınmıyo bilene..guclubacismile
he valla kasımpaşa modunda
süperrrr kahve rengi olan cnm aklinialirimsmile
nerden biliyonaklinialirimsmilenişanlınmı kullanıyo
ben kullanmıştım kanka,içinde bronz simler var,bronzlaştırmıyo bebeğim..bende dalin seti beğendim:asigim:hastayım dalin kokusuna..mutlaka ıslan mendili çantamdadır mis gibiopuyorumnanaktanbende alıcam törpüden ksımetse:1ninca:ay yarın masraf edicez:bbo:aaa aklıma bişey geldi..kızlar para biriktirelimmi ne dersinizsüprizzzzzhergün atabildiğimiz kadar para atalım,ay sonunda biriktirğimiz paralarla ciciler alalım resmini çekelimbayanssulusmile
Nikkonumm delirtme benii tutturmayın şirretliğimiiiklava:
şirret cadı ya:roflol:
valla kanka hekaydirigubbakcemile3salataya koyucaz sankizemuszemustv de vardı ya bi ara ayak rendesi reklamı:smiley-coolnlardandır kanımca
hade ordan islandım ben seni gözünden tanırımmm boshayallersmile
lacivert gözlü baska iç bi insanda olamyan göz :jeyyar:
dimi...cidden çok değişik bi mavi..maşalah tütütütbu arada islandım baktım resmine...izmirli yarim ya:1rolleyes:çok tatlısın bebeğim..akitra sana diyorum island sen işit oldu:))
koptummm allah seni napmasn emi yaaa :roflol: :roflol:[/B]
kanka aslında yeni aldığın elbiseyi giysende üzerinde görsekboshayallersmile
hadiyaa hemen yarın bakmalıyım umarım kalır yaa duyduğuma göre saat 7 de başlıyomuş bim kalabalığa:S
ohanzi:1shok:7 miakannehirsaati kurun la 6 ya:lepi:
islandım ben daha öncede yüzünün yarısını görmüştümm havamıda atiimm maşallah cnm benm ya burdaki herkes niye gözel yaa:enbuyukkk::asigim:
sende fizikte rakipsizsin haniaklinialirimsmileyüzünü göremedik amaboshayallersmile
eprılımmm Şeniz

benim bi fikrim vaaarrdelikafaduldentamam tanrıça sakin ol:mymeka:
bu gün hiç uyumayalım,hava aydınlanınca bime gidelim:lepi:

Ayy ben de koptum yaa
He bu arada bu saçlarda tanrıçamın kırkkilidinin payı yadsınamazboshayallersmile
Teşekkür ederim Patim afroditimin dediğine göre senin de afeti devranlık bir durumun varaklinialirimsmile

Ben de önce eyeliner alcam..tanrıçam senin o kendinde sivrilik hisettiğin eyeliner bu di mi 2,5 talelik..?sooona da ayna,topuk irendesi,mmm bakarım bişeyler..kirpik kıvıtıcıda varmış..isteyen yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…