- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.761
ben yüzünü de gördüm diye hatırlıyomfisfisfiskız pembe dolapta yüzüm yoktu ficut vardı sadece sempatiksalakcinni
ben de yakalrsam o rengi alıcam kanka:lepi:mor olan tabiki livo:asigim:
ne delüsün eprılım yaaayerimseniben...kız o kaffanın içinde iki dene mi beyin var..nerden çıkarıp buluyon bunnarııı..seviyom kıs seniii..olumunekankayizsmile
hadiyaa hemen yarın bakmalıyım umarım kalır yaa duyduğuma göre saat 7 de başlıyomuş bim kalabalığa:S
Hemen ekledim tatlımkaydirigubbakcemile2islandddd.lmaz:.ben göremiyommmmmm..:umursamaz:
hade ordan islandım ben seni gözünden tanırımmm boshayallersmile
lacivert gözlü baska iç bi insanda olamyan göz :jeyyar:
karabibertom çok yakışıklıymışsınsempatiksalakcinniNikonnnumm buyrunuzzz sıra siz desengözlerimebaksanab
kanka allıklar eski serinin mi yoksa üretim tarihi geçmiş ürünler mi emin olamadım sitesinde bu ürünler var mı baktın mı sen ?
:roflol:ana dikkat etmemiştim yuhhhh ayak rendesi diye mi yazmışlar :roflol:
akannehirakannehirakannehirhadicanımmm..birazdan yoladüşüpkuyruğa girem..
kanka allıklar eski serinin mi yoksa üretim tarihi geçmiş ürünler mi emin olamadım sitesinde bu ürünler var mı baktın mı sen ?
:roflol:ana dikkat etmemiştim yuhhhh ayak rendesi diye mi yazmışlar :roflol:
aprilll :roflol:
bi rapunzel vakası daha yazmış :roflol:yerim seniiii
islandım maşşallahvalla yok ara tara çikin kız yok burda zemuszemus
eprılımmm Şeniz
bende o eyelinerdan almayı düşünüyorum belki o parlatıcıdanda alırım
bi gidelimde begendiğimizi toplarızz o yüz peeling fırcasıda aklımda sanki bayanssulusmile
:tomato::tomato:
kızlar benim pcde hiç resmim yok gerçekten:gitme:
ayarlayıp söz burdan da olsa eklicem:lepi:
ama dediğim gibi bihterin kürtaj olup eve geldiği hali gibiyimsempatiksalakcinni
islandım ben daha öncede yüzünün yarısını görmüştümm havamıda atiimmmaşallah cnm benm ya burdaki herkes niye gözel yaa :enbuyukkk::asigim:
ayy ben de onu da alcam, totoma masaj yaparım duşta. (selülit içün) olumunekankayizsmile
kızlar benim pcde hiç resmim yok gerçekten:gitme:
ayarlayıp söz burdan da olsa eklicem:lepi:
ama dediğim gibi bihterin kürtaj olup eve geldiği hali gibiyimsempatiksalakcinni
he valla kasımpaşa modundaduvarrr..:1ninca:.hatun tınmıyo bilene..guclubacismile
nerden biliyonaklinialirimsmilenişanlınmı kullanıyosüperrrr kahve rengi olan cnm aklinialirimsmile
ben kullanmıştım kanka,içinde bronz simler var,bronzlaştırmıyo bebeğim..bende dalin seti beğendim:asigim:hastayım dalin kokusuna..mutlaka ıslan mendili çantamdadır mis gibiopuyorumnanaktanbende alıcam törpüden ksımetse:1ninca:ay yarın masraf edicez:bbo:aaa aklıma bişey geldi..kızlar para biriktirelimmi ne dersinizsüprizzzzzhergün atabildiğimiz kadar para atalım,ay sonunda biriktirğimiz paralarla ciciler alalım resmini çekelimbayanssulusmileolumunekankayizsmile kankam dalin setinide parlatıcı törpüyüde begendim body shoptan aldıgımda 5 katını vermiştim eger yrna bulabilirsem alayım
ne dicem kankamm katalogtaki bronzlaştırıcı vucut losyonu nasıl ki belki bilirsin ?
şirret cadı ya:roflol:Nikkonumm delirtme benii tutturmayın şirretliğimiiiklava:
valla kanka hekaydirigubbakcemile3salataya koyucaz sankizemuszemustv de vardı ya bi ara ayak rendesi reklamı:smiley-coolLivom bence orta boy olandan mor, büyük olandan açı krenkli olan aşkom kaydirigubbakcemile5
ben, 7 taraflı törpü, ayak parlatıcısı, eğer beğenirsem allık veta roll on gloss, Dove yoğun bakım kremi alabilerem...ohaoldumsmile
ayak rendesi diyo lan koptum :roflol:. ayağın numarasını küçültüyo herhalkaydirigubbakcemile3...ben azcık yanlardan aldırayım ayaamın. sempatiksalakcinni
dimi...cidden çok değişik bi mavi..maşalah tütütüthade ordan islandım ben seni gözünden tanırımmm boshayallersmile
lacivert gözlü baska iç bi insanda olamyan göz :jeyyar:
kanka aslında yeni aldığın elbiseyi giysende üzerinde görsekboshayallersmilekoptummm allah seni napmasn emi yaaa :roflol: :roflol:[/B]
ohanzi:1shok:7 miakannehirsaati kurun la 6 ya:lepi:hadiyaa hemen yarın bakmalıyım umarım kalır yaa duyduğuma göre saat 7 de başlıyomuş bim kalabalığa:S
sende fizikte rakipsizsin haniaklinialirimsmileyüzünü göremedik amaboshayallersmileislandım ben daha öncede yüzünün yarısını görmüştümm havamıda atiimmmaşallah cnm benm ya burdaki herkes niye gözel yaa :enbuyukkk::asigim:
eprılımmm Şeniz
bende o eyelinerdan almayı düşünüyorum belki o parlatıcıdanda alırım
bi gidelimde begendiğimizi toplarızz o yüz peeling fırcasıda aklımda sanki bayanssulusmile
aprilll :roflol:
bi rapunzel vakası daha yazmış :roflol:yerim seniiii
islandım maşşallahvalla yok ara tara çikin kız yok burda zemuszemus
island mallaşah sana tatlım çok kibarsınne dicem izmirin neresindensin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?