Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arzuuu süperlerzemuszemus
bimden gelyorum bi mok kalmamış:umursamaz:

Arzumm süperler ya güle güle sürüştür, kullan.boshayallersmile
Pati pek bi zevkliymişsin kızzemuszemus

Son düzenleme:
arzucum gule glule kullan balim hepsi birbirinden guzel bende yikama jelim bitmisti degisik biseyler deneyeyim dedim clean clear deep action refreshing gel aldim yeni biseymis bide clean clearin 4 saatlik sicilce kremini kullanan arkadaslar bende 1 yildir var bu krem sivilce tam cikarken daha sisken kullanin cikinca pek bi ise yaramadi bende

arzuuuu iyyyrenç yazımı da mı ekledin delikafadulden
millet kötü içerik yapar yazımı görünce :roflol:
canım benimm bedenini yazmamıştın bende bidaha seni sorularla boguşturmuyim diyerekten kendim alam dedim kaydirigubbakcemile2 aynısından bende alcaktım pembiş ama kalmamştı :gitme: ama siyahını aldım sempatiksalakcinni
güle güle giyin canım benim tekrardan dogum günün kutlu olsunnn :asigim: Şeniz

benim hedayemde geldi ekliycemmmm delikafadulden

oohhh miiss balım güle güle kullan sen de şekerparem çok teşekkür ederim hepimiz sevdiklerimizle yaşlanırız inşallah gülüm

tembel tosbam sen de güle güle kullan hayatısı

bitanesi o memişlere ne yapılır hiç bilmiyorum çünkü küçüklükle deel büyüklükle sorunum oluyor elbiselerde akannehir

benimkilere bişi yapmıcam kuzuş ..
parlak göstercek ışıl ışıl yapcak bi krem istiyom ben ..
benimkiler zate ihtişamlı :kedi:

gece muabbet güzeldi tabee 3de yattık.bende vurdum kafayı yattım..
buarada bime gitcem diye dalga geçen tanrıça karısı taam gitmem bee dedim ama kendisi gitmiş alçak hainnnn :umursamaz: mafoldumben
hee nerde kalmıştım işte geç yattım yaa uyudum 12 ye kadar sempatiksalakcinni
evde kimsecikler yoktu kapıyı açtım kii postaaaa :asigim:
tatlıgacımmmmm kız hiçde çaktırmadın heee :1rolleyes:
canım benim hediyelerine bayıldımmmmmmmmm süper hepicigide
eklemek için direk kk ya girdim çıkmam lazm aslnda =))
geliyoo resimler hihoyyyt

vardiyeli çalışıyoruz valla,gündüzcü tayfa burda:)))

gündüzcüler biziz . . . =)

kuzum
metabolizmayı hızlandırmak için yapıyom bunu ben ..
3 gün sadece

tospikim ben menünü heç beyenmedim . . . kaloriden oldukça eksik :1ninca: evet bu bünyeni şaşırtman için metabolizmanı hızlandırman için düşünülmüş olabilir lakin kalorisi düşük dietlerde kaybettiğin kiloyu geri alman kaçınılmaz daha fazlasını alman ise olasıdır . . .

sabah kahvaltın ile öğle yemeğin arasında bi fark yok . . . lmaz:

kaybettiğinde yağ değil dietinde protein eksiğin olduğu için kas kütlesi olacaktır . . .

bünye böle şaşırtılmaz tospikim . . .

tospiğim ah biliyorum o kremi ben böle bronz yanar döner bi kristalize simli oluşumdu değil mi ?

bende bayadır rastlamadım bu ürüne fakat sanırım Avonda bu hizmeti veren bi ürün vardı . . .

:asigim:

evet sabınım o üründü bende bulamıyom
avon kullanmayı tercih etmiyom özellikle tenime değen ürünlerde..

o diyeti ben rejim yaptığım dönemde kullandım ve 17 kg'mın sonunda sadece %1 kastan gitmişti ..
benim bünyeme uygun canım ..
değerlerime göre hazırlanmış ..
ama tekrar etme lüksüm yok .. ancak 1 ay sonra edebilirim .. tamamen metabolizmayı şaşırtmak amaçlı ..
ha akşam yemeğinde tavık var aslında ama ben çorbaya çevirdim aklinialirimsmile

Bim ganimetlerim bu kadarcık:gitme: Gittiğimde mekan talan edilmiş kasiyerler kendilerini toplamaya çalışıyorlardıkaydirigubbakcemile3 Kalanlar bi bunlardı bir de OK :)))) Diğerini alamıcağıma göre bunları kaptımaklinialirimsmile

arzuuu süperlerzemuszemus
bimden gelyorum bi mok kalmamış:umursamaz:

Arzumm süperler ya güle güle sürüştür, kullan.boshayallersmile
Pati pek bi zevkliymişsin kızzemuszemus

arzu İyİkİ doĞdun bebeĞİm

ilarzu nice sağlıklı mutlu senelere canım ..
iyiki doğdun ,hediyelerinde çok şirin :1hug:

çiçekler çok teşekkür ederim sizlerinde ömür boyu sevdikleriniz yanında olsun şekertorbaları

pati la ne var ne güzel yazın ben çok biğendim minik kuşum çok teşekkürler takrar

rengin tatlılığına da bakınnnn :asigim: :sm_cool: canım arkadaşım yeşili seviyorum diye hep yeşil almışş :1rolleyes: Şeniz birazdan bu ruju sürüp çıkcam :jeyyar:

düşünüp yazı da yazmış tatlım benimmm :asigim: okurken çook mutlu oldum inanki...ben çok duygusalımdır gözlerim doldu inanki :asigim:
topiğin kaçak kızı yazmş bana :icecream:

ba yıl dımmmmm renklere öldüm bittim tatlıgacımm.beni düşünüp o kadar gezip neler almışsın inan acayip begendim mutlu oldum hihoyyyt
her biri ayrı güzel..saçlaım uzun diye tokada almışın gözmden kaçmadı sempatiksalakcinni
anca öle tokalar tutyo bu saçı zate kaydirigubbakcemile2
tekrar teşekkr ederim canımm olumunekankayizsmile

:kedi: Şeniz canm benmmm :asigim:
ısland sen yine iyi almışlsın ben o saatte mışıl mışıl uyudm bişe alamadım:gitme:

En çok allıklar için gittim ama kalmamış tabe:gitme:
Çalışanlara geyik muhabbeti çıkmış valla sabah bi görsen millet kuyruk yapmış kapıyı açınca çılgın gibi saldırdılar diye anlatıyorlardı banakaydirigubbakcemile3

ilk defa acıdım bihtereeeeesempatiksalakcinni
güle güle kullan cicoşumm
panteriminde ellerine sağlıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…