- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.901
panterim kendi yapmış bunları..opuyorumnanaktanellerine sağlık canım
bunlarda takılarımhihoyyyttabularımı panterle yıkmış oldum:lepi:
tarzım dışında değişiklik yapmış olucam arkadaşım sayesinde.notunda nişanlısın die çeyizine koyarsın demişin,panterim inan benim tek bi dantelim bile yokkaydirigubbakcemile3sayende olmuş olduŞenizemek vermişin elceğizlerinle yapmışsın olumunekankayizsmile
takılarımda çok hoşlar..değişik bi tarz benim için..boshayallersmile
tekrar teşekkür ediyorum bitanemŞenizbirbirimize böyle anılar bırakmak ne hoş dimiboshayallersmile
yaaa inanamiyorum 1900 yildir uyuyan yanardag bile patladi burda tum ucuslar iptal 2 gundur nasil bir sans bu mafoldumben benimde ucusum iptal olabilir
bim ganimetlerim
mavala tırnak ürünlerim ve goldenrose dipliner
arzuşumun gönderdikleri
canım benim tekrar teşekkür ederim hepiciği çok güzel
hele o kitapçık çok işime yarıcak
o aparatı kullanabiliyom artık ..
istenmeyen tüyler korksun benden
vidio işe yaradı zemuszemus
arzu kızımızında doğum günü kutlu olsun ,nice mutlu senelere...
arzumun dogum günü müüüü :asigim:
bilsem dogum günü hediyesi de sıkıştırıverirdim kutuya :1hug:
nice senelere canımmmm dogum günün kutlu olsunnnn :asigim:
İlarzummm doğum günün kutlu olsun fıstık ezmem. Sevdiceğinle uzuuunn sağlıklı yaşlar dilerim...:1hug:
Arzummm çilekk reçeliimmmm doğum günün kutlu olsunn nice mutlu yıllaraŞeniz
Senin için paraya kıydım didemi çıkarttım sahneye (bu sefer dansöz tuttu geçenki başka bişeye benziyodu:roflol:)
CADIARZU şimdiii
ilarzumu
pandoramı
tembel tospamı
tatlıgacımı
islandı
aprilimi
akitramı
karabibertomun kaşını
patimin saçını
minikimin yapbozunu
gördüm
tanrıçamı da görürsem kesin anam beni kadir gecesinde doğurdudelikafadulden:lepi:
ilarzum dogum günün kutlu olsunnnnnn
ARZUMMMMM Doğum günün kutlu olsunn bitanemmm işte buda hedayemm:lepi:
kızlar gözüm acıyoğ :gitme:
bi de uykum geldi mirmirmirmir
yarın annem eve bütün akrabaları çağırdı :1no2:
bana koşturmak düşer: hemen bir kuple şarkı: sositososito
yine bana çaylaaarr, yine bana servis vaar, yine bana sabah kek yapmak düştüüü eyvaah
mafoldumben
Ba ba ba..para biriktirelim diyenlere bak..
Hepppppsi bekar..sengözlerimebaksanab
alantirink su .d.gaz,tilifon ve diğer bilimum faturaları babaları ödeyenler bunnar.CADIARZU.
hahahahah..:umursamaz:
kanka varya ilarzu ve burcu şoka giricek sabah:1shok:kaydirigubbakcemile3
Hadi git bakalım sırtı çizik çizik dekolte elbiseni de giy sunum mu şeetceksiniz napcaksanız işte sempatiksalakcinni kolay gelsin...
iyi geceler canlarııım
tarıcam bende sizi özlicem bebetom
yarın bimden sonra gelin buraya tabi tek parca halinde aklinialirimsmile
yarim askerden gelsin bende ders çalışıcamaklinialirimsmilehadi öptük yaladık yuttuk suratınıŞenizhayırlı işler islandımkaydirigubbakcemile3koptum sana ya deli:)))
Arzuşşşş..cicilerini güle güle kullan..resimlerini çabucak koyasın zabattan..
Çok güldürdün kısss.:roflol:fibrokistini Aline elletmiyon demmeeeekkkkk..:roflol::roflol:alem kızsın yaaaa..Şeniz
:roflol: :roflol: koptum bunaa
Ayy erzu tam bir denyolinda olduğuna şu yazıdan sonra kesin karar verdim yavrum sempatiksalakcinni
seviyom la seni düdük makarnası Şeniz olumunekankayizsmile
foto bekliyozzzzzzzzz hihoyyyt
Patim ellerine sağlık kız, tavladın arzuyu valla kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
:
kopulmıycak gibi değilkaydirigubbakcemile5..bizim topik zilloşlardan oluşmakta.laelaelaelaelae.bi tane bile zilloş olmayan yok..sempatiksalakcinni
:enbuyukkk:a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:
beni niye hediyem gelmedi
kim göndercek onu sölin bari
ilarzum sende güle güle kullan sekertom resimleri bekliyoruz :dance:
lisede disiplinden çıkmadığım için ..
heç sevinemezdim zira anamgiller okula gidip gelmekten yorulmuştu delikafadulden
:
canlar bende geldim ama kaçıcagım keyifim hiç yok
patimin ilarzuya aldıgı hediyeleri görmek isterdim yrna ilarzum gelince ekler inş
valla yolcudur abbas bağlasan durmaz benide minik yani bilmiyorum:hulya:
benide al arkana,süpürgede yer varmınikoyuda alalım..nikoo gel sıkış arkamaolumunekankayizsmile
hadi öptüm sizi..bu arada nöbet saatlerimiz değişti,gündüz girmem haberiniz olsun..eski tarife,yani gece tarifesine dönüş yaptım bilginizesengözlerimebaksanab
anahtarı ilarzunun topiğine bırakıyorum ordan alın zebah
Delü kız..laelaelaelaelae beni içerde unuttun, tam giderken girdim bende.mafoldumben..
çıkarın beni burdan.mafoldumben.anneeee anneeeee..:sinifsinif:kapıyı üstüme kitledi :sinifsinif:bu tanrıça deyyüsü..alsanaalsanasmile
Bende caduyum ne de olsadelikafadulden havalandırma mavalandırma sıvışırım..sempatiksalakcinni..atlıyım elentürünklü süpürgeme..elentürünk bağlattırdım da kocişe..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canim gule gule kullan cicileriniiii zemuszemus Şeniz
:
aman dur deme oyle eyvahedigeldismile ilarzum gelirse sorariz a.s
gözünün yağında yumurta kırdıklarım ben geldimŞeniz
ama gidicem..madem gidiceksin nie geldin die sorarlar adama:mymeka:
bende anlatıyım hemen:dance:
hediyem gelmiş:sm_cool: :dance: hihoyyyt
bizimkiler aradı,dışardaydım ben,alışveriş ediyodum,dedilerki sakaryadan kargo geldi sana:sm_confused:
dedim benim hediyem o anadelikafadulden:dance:
sakarya denilince direk aklımaPANTERıMgeldi:asigim:
hemen bastım geldim evepaketimi açtım heycanla:teytey: baktım içindeki nota...evet evett...doğru tahmin etmiştim..hediyempanter
den gelmişti...
burdan canım panterime çok ama çok teşekkür ederim..kesesine bereket:Saruboceq:allah razı olsun beni düşünüp neler almış,zahmetler vermiş...
çok saol bitanemŞenizhediye verenlerin çok olsun:smiley-cool:
canlar alışverişim yarım kaldı,markete gidip kalan alışverişimi tamamlıyım:roflol:hediyeleri tabikide paylaşıcamaklinialirimsmileama akşamı bekleyinaklinialirimsmile
hediye olayında yayında ve yapımda emeği geçen herkeze teşekkür ederimvereliniortak
a.s.
arzucum dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle daha nice uzun yillar diliyorum opuyorumnanaktan
yalnız gerçekten şok oldum herkes deşifre etmiş kendini
bugün bana o dün konulan fotolar yollanmaz isee kilitleyecem konuyu konu monu kalmayacak ortada şakkıdı
kapıda beklersiniz bim e geç kalmış kadınlar gibi taam mııııısengözlerimebaksanab
heryeri alıntılarımla boğdum kusura bakmayın kızlar :)))
çok teşekkür ederim suderciğimm çok incesin herkes ömür boyu sevdiklerinle olsun inşallahhhŞeniz
burcucum cok sagol valla inanamiyorum gulesemmi aglasammimafoldumben sok olmus durumdayim yani yagmur firtina kar sis felan anlarimda yaaaaa yanardag patladiiii akannehirakannehirakannehir
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 katiliyorum, kesinlikle yardimci olurum kötükedihüso herkes bugun tekrar koysun bence albumune kaydirigubbakcemile5
bitanesi biğendiğine çok sefindim şekerparesmmm
videoda bed görüntümden kusuruma bakma uykusuzluktan gözümün dingili kaymış:)))
n-burcum çok teşekkürler
ben de ekleyeceğim az sonra hediye fotolarımı
oyle canim hayirlisi olsun ama cok komik degilmi "anne gelemiyorum yanardag patladi" sempatiksalakcinni
bunu da yanlışlıkla başka konuya yazmışım aceleden :)) buraya kopyalayam dedim
tembeltosbam videoyu winap da açınca farkındaysan ses önden görüntü arkdan gidiyor
diğer programlarda açınca normal seyrinde gidiyor
sende de böyle bi sorun oldu mu yanaklarını ısırdığım
doğum günü kızı burda:sm_cool:arzumŞenizanan iyki doğurmuş senin gibi bi insanıhihoyyytanneni öpüyorum:jeyyar:
burda kalıp pati yapmak isterdimmafoldumbenama çıkıcam hemen,çünkü işim varmafoldumben
kuzen bim manyakları olarak-tatlicadiarzu-dün geceki muhabbetimizi biliyosundur:kedi:bime gittim az önce..bi mok kalmamışohaoldumsmilebende kalanları aldım..onları ekliyim dedim..
bu arada burcu,suder sizleride öpüyorum canlarımŞeniz
yakından renkleri
baz olmadan duruşları..
para biriktiricez ya artık,o yüzden bilgide veriyorum,20. 35 tuttu aldıklarım,21 tl verdim,kalan 65 kuruşu(650 binlira eski para ile)kumbirikime attım:dance:kumbara siftahımı yaptım kızlarhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?