Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

gule gule kullan tanricam :1hug:

yaaa inanamiyorum 1900 yildir uyuyan yanardag bile patladi burda tum ucuslar iptal 2 gundur nasil bir sans bu mafoldumben benimde ucusum iptal olabilir

oyyy, kiyamam, canim benim vardir bunda da bir hayir :teselli: insallah iptal olmaz ama olursa da cok uzulme, bir kac gun gec gidersin :teselli:

bim ganimetlerim

mavala tırnak ürünlerim ve goldenrose dipliner

canim gule gule kullan cicilerini tospikim :1hug:

ahh, arzum, zevkli hatunum, gule gule kullan bunlarida tospikcim Şeniz yalnizo kitabin yazarini ve yayınevini istiyorum hihoyyyt canim yazabilir misin?

arzu kızımızında doğum günü kutlu olsun ,nice mutlu senelere...

çok teşekkürler çıtır anamm Şeniz

arzumun dogum günü müüüü :asigim:
bilsem dogum günü hediyesi de sıkıştırıverirdim kutuya :1hug:
nice senelere canımmmm dogum günün kutlu olsunnnn :asigim:

kız onu ben sana diyecektim 1 gün önce geldi ya tam doğum günü hediyesi olmuş oldu gül yüzüne gurban olduğumŞeniz

kutusu yeterdi opuyorumnanaktan(hala sölüyom:))))))):roflol:

İlarzummm doğum günün kutlu olsun fıstık ezmem. Sevdiceğinle uzuuunn sağlıklı yaşlar dilerim...:1hug:

canoooo amin balım herkes sevdiceğinle geçirsin kalan tüm ömrünü inşallahhh:Saruboceq:

Arzummm çilekk reçeliimmmm doğum günün kutlu olsunn nice mutlu yıllaraŞeniz
Senin için paraya kıydım didemi çıkarttım sahneye (bu sefer dansöz tuttu geçenki başka bişeye benziyodu:roflol:)

:1shok::1shok:delikafadulden

abooo :teytey::dance::sm_cool:

didem hanıma bakseennn kız çok teşekkür ederim hayatısı içkiler de benden:içelim:

ben de kadir gecesinde doğdum emme seni göremedim yüzünü yane

ilarzum dogum günün kutlu olsunnnnnn

pamuk tenlim çok teşekkür ederim hayatım

ARZUMMMMM Doğum günün kutlu olsunn bitanemmm işte buda hedayemm:lepi:

aay o balonlara bineydim alimlen

atlayaydım şöle

açaydım kollarımı

alimin üstüne düşeydim

çok teşekkür ederim minik kuşum

:roflol::roflol:

Ba ba ba..para biriktirelim diyenlere bak..
Hepppppsi bekar..sengözlerimebaksanab
alantirink su .d.gaz,tilifon ve diğer bilimum faturaları babaları ödeyenler bunnar.CADIARZU.
hahahahah..
:umursamaz:

yaa yaaa doğru doğruuu
ben de e geçindiriyom ssen bakma beni ayır bu tiki kızlardan anadolu çocuğuyum ben anam kardeşimi okutuyorum :umursamaz:

yapmıyoz birikim mirikim bizbayanssulusmilezemuszemus

kanka varya ilarzu ve burcu şoka giricek sabah:1shok:kaydirigubbakcemile3

yalnız gerçekten şok oldum herkes deşifre etmiş kendini

bugün bana o dün konulan fotolar yollanmaz isee kilitleyecem konuyu konu monu kalmayacak ortada şakkıdı

kapıda beklersiniz bim e geç kalmış kadınlar gibi taam mııııısengözlerimebaksanab

Hadi git bakalım sırtı çizik çizik dekolte elbiseni de giy sunum mu şeetceksiniz napcaksanız işte sempatiksalakcinni kolay gelsin...

yarim gelse de biz de ders çalışsak anlamadığım ve tekrarlanması gereken çok konu var da fizyolojiden aklinialirimsmile

aşkitomun pc sindeki cd göüne tanga soktum mesajı böyle veriyorum:)))

iyi geceler canlarııım
tarıcam bende sizi özlicem bebetom
yarın bimden sonra gelin buraya tabi tek parca halinde aklinialirimsmile

cano yaa ben de bu hafta buluşmayı kurguluyordum kafamda seninle akannehir

gelince bana haber ver ceylanımŞeniz

yarim askerden gelsin bende ders çalışıcamaklinialirimsmilehadi öptük yaladık yuttuk suratınıŞenizhayırlı işler islandımkaydirigubbakcemile3koptum sana ya deli:)))

:roflol::roflol:

uygulamalı ders dimi sositososito

Arzuşşşş..cicilerini güle güle kullan..resimlerini çabucak koyasın zabattan..

Çok güldürdün kısss.:roflol:fibrokistini Aline elletmiyon demmeeeekkkkk..:roflol::roflol:alem kızsın yaaaa..Şeniz

dün yohudum böğün ekleyeceğim çiçeğimm

yaa bizim de bu yüzden ders çalışmamız verimli olamıyor miniğim gibi :jeyyar:

:roflol: :roflol: koptum bunaa

sempatiksalakcinni

Şeniz danyolar gurban olsun sana melekem Şeniz

kopulmıycak gibi değilkaydirigubbakcemile5..bizim topik zilloşlardan oluşmakta.laelaelaelaelae.bi tane bile zilloş olmayan yok..sempatiksalakcinni

:enbuyukkk:a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:

süse püse bu kadar düşkün insanlardan ne beklersin ciğerim doğal olanı bu:))

beni niye hediyem gelmedi

kim göndercek onu sölin bari

bu gaddar sabırsız bir insan görmedim çiçeğim:))) söylememek için zor tuttum kendimi:))

ilarzum sende güle güle kullan sekertom resimleri bekliyoruz :dance:

çok teşekkürler sevgilimŞeniz

lisede disiplinden çıkmadığım için ..
heç sevinemezdim zira anamgiller okula gidip gelmekten yorulmuştu delikafadulden
:

heee neden birbirimizi çektiğimiz belli tosbam:))

gız benim de veli toplantılarına anam gelmezdi babam gelirdi anam utanırdı:)))

anam hep der:

erkek kardeşin için bir gün okula çağırmadılar

senin okulun toplantı odaları yer döşemelerini ezberledik :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senin yüzünden :roflol: ters doğurmuşum sizi teeersss

arzucum dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle daha nice uzun yillar diliyorum opuyorumnanaktan

canlar bende geldim ama kaçıcagım keyifim hiç yok
patimin ilarzuya aldıgı hediyeleri görmek isterdim yrna ilarzum gelince ekler inş

livieldim hayatım hoşgeldin ekleyeceğim melek suratlım
sen de sıkma canını bunlar tuzu biberi aşkitom:hulya:

sen nereye gidiyon yaaa öööff eski kötü alışkanlıklarına geri döndün kurtarmadım mı ben seni bu gece hayatından gülo yaaa

bu arada kardeşim net bağlatıyormuş eve ondan kalan vakitte uğrarım bundan sonra geceleri şekerparelerim delikafadulden

ölüyorum bu kıza yaaa

aynı yere taşınalım ya bi apartmana olumunekankayizsmile

canim gule gule kullan cicileriniiii zemuszemus Şeniz
:

çok teşekkürler minnoşum:lepi:

aman dur deme oyle eyvahedigeldismile ilarzum gelirse sorariz a.s

noldu anlatın tam anlamadı ben mirmirmirmir

aay aayy panterim mi aldı sana yaa

güle güle kullan bilekliğe bayıldım çok harikaa ellerine sağlık panterimmm tanrıçama pek yakışacaz güzele ne yakuşmaz gerçi de:))

arzucum dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle daha nice uzun yillar diliyorum opuyorumnanaktan

heryeri alıntılarımla boğdum kusura bakmayın kızlar :)))

çok teşekkür ederim suderciğimm çok incesin herkes ömür boyu sevdiklerinle olsun inşallahhhŞeniz

burcucum cok sagol valla inanamiyorum gulesemmi aglasammimafoldumben sok olmus durumdayim yani yagmur firtina kar sis felan anlarimda yaaaaa yanardag patladiiii akannehirakannehirakannehir

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 katiliyorum, kesinlikle yardimci olurum kötükedihüso herkes bugun tekrar koysun bence albumune kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
heryeri alıntılarımla boğdum kusura bakmayın kızlar :)))

çok teşekkür ederim suderciğimm çok incesin herkes ömür boyu sevdiklerinle olsun inşallahhhŞeniz

ask olsun hayatim ne demek o? Şeniz Şeniz

burcucum cok sagol valla inanamiyorum gulesemmi aglasammimafoldumben sok olmus durumdayim yani yagmur firtina kar sis felan anlarimda yaaaaa yanardag patladiiii akannehirakannehirakannehir

canim :teselli: vardir bir bildikleri a.s

oyle canim hayirlisi olsun ama cok komik degilmi "anne gelemiyorum yanardag patladi" sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 katiliyorum, kesinlikle yardimci olurum kötükedihüso herkes bugun tekrar koysun bence albumune kaydirigubbakcemile5

bunu da yanlışlıkla başka konuya yazmışım aceleden :)) buraya kopyalayam dedim

tembeltosbam videoyu winap da açınca farkındaysan ses önden görüntü arkdan gidiyor

diğer programlarda açınca normal seyrinde gidiyor

sende de böyle bi sorun oldu mu yanaklarını ısırdığım

tembeltosbam videoyu winap da açınca farkındaysan ses önden görüntü arkdan gidiyor

diğer programlarda açınca normal seyrinde gidiyor

sende de böyle bi sorun oldu mu yanaklarını ısırdığım

olmadı kuzum
media playerda açtım ben ..
ablamada izlettim
meşhur oldun bizim evde sempatiksalakcinni

arzuşum 3 günlük şok diyete girdim ..
açım ya açççççççççççç
ama p.tesi sabahı tartıda 63 görmek istiyom
geçen hafta 64,5'tum

doğum günü kızı burda:sm_cool:arzumŞenizanan iyki doğurmuş senin gibi bi insanıhihoyyytanneni öpüyorum:jeyyar:
burda kalıp pati yapmak isterdimmafoldumbenama çıkıcam hemen,çünkü işim varmafoldumben
kuzen bim manyakları olarak-tatlicadiarzu-dün geceki muhabbetimizi biliyosundur:kedi:bime gittim az önce..bi mok kalmamışohaoldumsmilebende kalanları aldım..onları ekliyim dedim..
bu arada burcu,suder sizleride öpüyorum canlarımŞeniz

yakından renkleri

baz olmadan duruşları..

para biriktiricez ya artık,o yüzden bilgide veriyorum,20. 35 tuttu aldıklarım,21 tl verdim,kalan 65 kuruşu(650 binlira eski para ile)kumbirikime attım:dance:kumbara siftahımı yaptım kızlarhihoyyyt

canım gule gule kullan Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…