- 16 Kasım 2009
- 1.070
- 136
- 123
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.921
benim şok diyetim 3 günlük ..
yiyom bişelerde azcıkın azcıkın
diyetisyeminim hazırladığı liste
zararlı deel kuşum
elmayı akşam üstü yicem
tospikim anlatsana ne yiyosun nasıl yiyosun bi de özel mesac atıcaktın bana . . .
vardiyeli çalışıyoruz valla,gündüzcü tayfa burda:)))
çıkarken unuttum aldıklarımı yazmayı..
boyalı saçlar için maske aldım,saçıma boya yapıcağım için onu aldım..bronzlaştırıcıyı dün gece livim sormuş,ama ben uyku sersemi ürüne bakmadan laf etmişimalsanaalsanasmilelivim dove bronzlaştırıyo ve ben öyle ürünleri sevmiyorum..o yüzden solaryuma giricem:)sanada tavsiye etmem..her yerin leke leke oluyo salak bişeyalsanaalsanasmileama bronzluk veriyo..ben dove değil nivea almıştım..
tırnak törpüsü,ayak törpüsü,altın sarısı renk verici bakım(elidor,öyleymiş bakalımlaelaelaelaelae)saçımı karamel yapıcağım için onu aldım..bide far aldım..pembe tonlarında yoktu,bide gri siyaha yakın renkte far..bide firenç ojesi aldımakannehiryorumlarımı deneyince yazıcam..hadi gittim bu sefer
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 katiliyorum, kesinlikle yardimci olurum kötükedihüso herkes bugun tekrar koysun bence albumune kaydirigubbakcemile5
olmadı kuzum
media playerda açtım ben ..
ablamada izlettim
meşhur oldun bizim evde sempatiksalakcinni
canim bekliyoruz fotolari Şeniz Şeniz
arzuşum 3 günlük şok diyete girdim ..
açım ya açççççççççççç
ama p.tesi sabahı tartıda 63 görmek istiyom
geçen hafta 64,5'tum
doğum günü kızı burda:sm_cool:arzumŞenizanan iyki doğurmuş senin gibi bi insanıhihoyyytanneni öpüyorum:jeyyar:
burda kalıp pati yapmak isterdimmafoldumbenama çıkıcam hemen,çünkü işim varmafoldumben
kuzen bim manyakları olarak-tatlicadiarzu-dün geceki muhabbetimizi biliyosundur:kedi:bime gittim az önce..bi mok kalmamışohaoldumsmilebende kalanları aldım..onları ekliyim dedim..
bu arada burcu,suder sizleride öpüyorum canlarımŞeniz
yakından renkleri
baz olmadan duruşları..
para biriktiricez ya artık,o yüzden bilgide veriyorum,20. 35 tuttu aldıklarım,21 tl verdim,kalan 65 kuruşu(650 binlira eski para ile)kumbirikime attım:dance:kumbara siftahımı yaptım kızlarhihoyyyt
bag
beni kaale almamış
heç bişi yazmamış bana
burcuyu suderi öpi
lmaz:
ekle kuzum ekle görek ohaoldumsmile
yüklüyorum pc ye ayarlama çekecem ekleyecem melekem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?