- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.081
ben kaçıyoreee
akşam bakırköye didiom ,kızlarlan buluşcam
aklımda leoparlı bi badi var dün gördüydüm belkim alırım üstümde hoş durursa
hadi paiii kızlarrr
ilarzum ben de bimden allık aldım bol bol taytay yapıcamgamyoncuiremsu
allık sürme videoların var mı
biri normal allık fırçalı
diğeri bu allık kutularından çıkan kıytırık fırçalı olsun :lepi:
ayyy damadımızın ormantikliğine bak yahuu
yuzsuz sensin iyi etmisim hanfendiye bak hele
zavalli kim belli kelimelerine yansimis zaten benden bu kadar yeter sana
nazo çok teşekkürler bitanesi ben yokken yayabildiğiniz kadar yayın anketi olar mu kuşum pazartesi görüşürük
güle güle kullan tatlımBim ganimetlerim bu kadarcık:gitme: Gittiğimde mekan talan edilmiş kasiyerler kendilerini toplamaya çalışıyorlardıkaydirigubbakcemile3 Kalanlar bi bunlardı bir de OK :)))) Diğerini alamıcağıma göre bunları kaptımaklinialirimsmile
ne kadar güzel tam senin istedigin renklerde almış iyi günlerde saglıkla kullan paticim
rengin tatlılığına da bakınnnn :asigim: :sm_cool: canım arkadaşım yeşili seviyorum diye hep yeşil almışş :1rolleyes: Şeniz birazdan bu ruju sürüp çıkcam :jeyyar:
düşünüp yazı da yazmış tatlım benimmm :asigim: okurken çook mutlu oldum inanki...ben çok duygusalımdır gözlerim doldu inanki :asigim:
topiğin kaçak kızı yazmş bana :icecream:
ba yıl dımmmmm renklere öldüm bittim tatlıgacımm.beni düşünüp o kadar gezip neler almışsın inan acayip begendim mutlu oldum hihoyyyt
her biri ayrı güzel..saçlaım uzun diye tokada almışın gözmden kaçmadı sempatiksalakcinni
anca öle tokalar tutyo bu saçı zate kaydirigubbakcemile2
tekrar teşekkr ederim canımm olumunekankayizsmile
balımmmmmmmmmm hediyelerin çok güzel t_shirt tam olmuş oyyy yerim seni
doğum günü kızı burda:sm_cool:arzumŞenizanan iyki doğurmuş senin gibi bi insanıhihoyyytanneni öpüyorum:jeyyar:
burda kalıp pati yapmak isterdimmafoldumbenama çıkıcam hemen,çünkü işim varmafoldumben
kuzen bim manyakları olarak-tatlicadiarzu-dün geceki muhabbetimizi biliyosundur:kedi:bime gittim az önce..bi mok kalmamışohaoldumsmilebende kalanları aldım..onları ekliyim dedim..
bu arada burcu,suder sizleride öpüyorum canlarımŞeniz
yakından renkleri
baz olmadan duruşları..
para biriktiricez ya artık,o yüzden bilgide veriyorum,20. 35 tuttu aldıklarım,21 tl verdim,kalan 65 kuruşu(650 binlira eski para ile)kumbirikime attım:dance:kumbara siftahımı yaptım kızlarhihoyyyt
Bende leopar bady istiyodum.alkisalkisalkis.alınca göster burda..:1rolleyes:ben kaçıyoreee
akşam bakırköye didiom ,kızlarlan buluşcam
aklımda leoparlı bi badi var dün gördüydüm belkim alırım üstümde hoş durursa
hadi paiii kızlarrr
anladımmmmm hemen anladım hemde...şifre çözülmüştür...buyrunnnnnnnnnTek susamıyorum değillllllllllllll
sustum var bide arzu
gacı paşayla en son diyaloğunuzu anlattımda arzuya oda koptu
ayyy damadımızın ormantikliğine bak yahuu
benim bir çiçeğim bile olmadı aplaasempatiksalakcinni
ay benimde evlilik yıldönümüm yaklasıyo şaka maka 1 sene olcek 2 ay soraaa
yaşlanmışım beyaa:bbo:
bu ne arıyo burda yaa
verdigi eksi repler yetmedi herhalde hıncını alamamışş hatunn
:dance:
arzum makkaş didi yarışma didi
aşkitom yaz geliyo gelin makkaşı mı olsun aceba millet dugununde yapsın veya fikir ossunn
güle güle kullan livim..ben de gidene kadar yağma bitmişti kalanlarla idare ettim..canolar bugun toplam 4 tane bim magazası gezdim hiçbirsey kalamamış =( alabildiklerim sadece bunlar
bunlarıda bimden aldım ayıcık çok şeker hemde 3.5 tl =)
canlar daha 2 yıkamada saçımın rengi açıldı ooooof napcam =( umarım dahada açılmaz =( ahanda rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?