Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tatlıgacım sagolasın ama benim hiç içime sinmedi sevmıyorum açık rengi biraz daha açılırsa siyah boya alıp boyuyacagım :gitme:

saçının süpürgesine kurban
biz o gunneri görebilecekmiyiz bakalım

canolar bugun toplam 4 tane bim magazası gezdim hiçbirsey kalamamış =( alabildiklerim sadece bunlar

bunlarıda bimden aldım ayıcık çok şeker hemde 3.5 tl =)

naparsın cano kalmıyo işte hatunlardan
genede ii kaurtarmışsın

canlar daha 2 yıkamada saçımın rengi açıldı ooooof napcam =( umarım dahada açılmaz =( ahanda rengi

açılmış rengi ama guzel boyleside canım

ne renk olmasını ıstıyordun kı? yada ne renkten aktı boyan yardımcı olabılırım belkısengözlerimebaksanab

aslında benim salaklıgımdan oldu saçlarım dogaldı 2 senedir hiç boya sürmuyordum dedim krepe balyaj attırayım peykerin saçından gittim onu yaptırdım birebir aynısı oldu ama gözüm alışmadıgı için begenmedim adama lutfen koyuttun dedim o da cila attı ve bu renk oldu ilk günü koyuydu ama açıldı 2. boyamada

tatlıgacım sagolasın ama benim hiç içime sinmedi sevmıyorum açık rengi biraz daha açılırsa siyah boya alıp boyuyacagım :gitme:

valla her ne renkıstıyorsun anlayamadım sorumu atladın herhalde ama sakın sıyaha boyama dönulmesı zor renktır..bıraz bılgı versende yardımcı olsam CADIARZU

lmaz:sakınnn siyah olmaz ,kumral tonları olur..
sen yine de boyattığın yere, cila için git canımm..

sen ne renk ıstedıgını bana soyle ona gore ben sana boya veya yontem onereyım..platıne yakın bır renk duruyor ayrıca hemen karar verme yarımton yada 1 ton koyulaştırmak ıstıyorsan bunu yapabılırız

sen ne renk ıstedıgını bana soyle ona gore ben sana boya veya yontem onereyım..platıne yakın bır renk duruyor ayrıca hemen karar verme yarımton yada 1 ton koyulaştırmak ıstıyorsan bunu yapabılırız

şu an kendi dogal saçıma dönmek istiyorum :gitme: orta küllü kumral

livim tırnak törpüsünü kullanmadım daha..öcelerim var tırnaaamda..
bi de bunun yumuşak tarafları, tırnak üstü parlatmak için di mi?

Ben de bunları bulabildim işte..sengözlerimebaksanab
ya şu farlardan bulamadım
yanı bulduramadım bugun izinliydim sabah sabahta kalkmadım tabıkı
kızlar sadece bir kalemtraş almışlar bana
:roflol:
yapma kuzuuuu

şu an kendi dogal saçıma dönmek istiyorum :gitme: orta küllü kumral

şuan doğal saçın ustune platın balyajlar attırdın anladıgım kadarı ıle ve eskı saçına donmek ıstıyorsun ..şimdı kullu bır renk uygularsan yeşillık olabılır ..lorealden başka hıcbır boya ıle boyamanı onermem..sıcak bır renkte ıstemedıgın için yansıması az olan bır renge boyaman en ıyısı ben sana loreal exelance serısının 6 numarasını onerıcem..
akma sorunu yaşıyorsan loreal nerdeyse hıc akmıyor..kumral tonunda guzel bır renk elde edersın o alışamadıgın sarılarında kapanır...

livim tırnak törpüsünü kullanmadım daha..öcelerim var tırnaaamda..
bi de bunun yumuşak tarafları, tırnak üstü parlatmak için di mi?
evet tatlım yumusak tarafları cila için ...
yumusak tarafı tırnagı o kadar güzel pürüzsüz yapıyor ki anlatamam ...kullandıgında görürsün zaten opuyorumnanaktanbayanssulusmile

lmaz:sakınnn siyah olmaz ,kumral tonları olur..
sen yine de boyattığın yere, cila için git canımm..
nedenkine =( siyah yakışmaz mı bana =(
ya şu farlardan bulamadım
yanı bulduramadım bugun izinliydim sabah sabahta kalkmadım tabıkı
kızlar sadece bir kalemtraş almışlar bana

hadi ya bizim buradaki hatunlarda farlara hiç dokunmamışlar her renginden vardı ama renklerini begenmedigim için almadım

süpersin tatlım vallaha çok yardımcı oldun bana muckkkkk kocamannnnn =)

dedigin gibi 7 belki kapatmaz ama 6 kapatabilir üstünden 1 -2 hafta kadar geçsin boyuyayım ...şimdi boyarsam cok yıpranır

evet canım sen zaten 6 ıle boyayınca 1 aya kadar ıstedıgın ton 7 numara gıbı olur eskı platınların aralarda dogal ışıltı gıbı olur dolayısıyla eskısındende hoş saçlara kavuşursun :kedi: bu arada saç rengın için lutfen elsevenın kırmızısını kullan..dogal rengı koruyor hemde yumuşacık yapıyor bencede saç pıgmentlerının boyayı alması ıcın bı 10 gun bekle..

kokoş anam hatunlar
boshayallersmile

ben geldimhihoyyyt
hepinizi özledim hihoyyyt
biraz moralim bozuktumafoldumbenalsanaalsanasmile
biraz geçmişi okuyum da geri kalmayayım hiç bişeden naparım sonra aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…