- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.101
canlar daha 2 yıkamada saçımın rengi açıldı ooooof napcam =( umarım dahada açılmaz =( ahanda rengi
saçının süpürgesine kurbanBende leopar bady istiyodum.alkisalkisalkis.alınca göster burda..:1rolleyes:
anladımmmmm hemen anladım hemde...şifre çözülmüştür...buyrunnnnnnnnn
kız bi sene olmuş, yaşlandım deyyon.akannehir.ben napiim 11,5 yıldır saçımı süpürge ettim..sempatiksalakcinni
bu akideş te ,yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabı..:1ninca:
fellik fellik gezip tosipişi arıyo..
naparsın cano kalmıyo işte hatunlardancanolar bugun toplam 4 tane bim magazası gezdim hiçbirsey kalamamış =( alabildiklerim sadece bunlar
bunlarıda bimden aldım ayıcık çok şeker hemde 3.5 tl =)
canlar daha 2 yıkamada saçımın rengi açıldı ooooof napcam =( umarım dahada açılmaz =( ahanda rengi
ne renk olmasını ıstıyordun kı? yada ne renkten aktı boyan yardımcı olabılırım belkısengözlerimebaksanab
tatlıgacım sagolasın ama benim hiç içime sinmedi sevmıyorum açık rengi biraz daha açılırsa siyah boya alıp boyuyacagım :gitme:
tatlıgacım sagolasın ama benim hiç içime sinmedi sevmıyorum açık rengi biraz daha açılırsa siyah boya alıp boyuyacagım :gitme:
aslında benim salaklıgımdan oldu saçlarım dogaldı 2 senedir hiç boya sürmuyordum dedim krepe balyaj attırayım peykerin saçından gittim onu yaptırdım birebir aynısı oldu ama gözüm alışmadıgı için begenmedim adama lutfen koyuttun dedim o da cila attı ve bu renk oldu ilk günü koyuydu ama açıldı 2. boyamada
Ben de bunları bulabildim işte..sengözlerimebaksanab
saçının süpürgesine kurban
biz o gunneri görebilecekmiyiz bakalım
inşallah görürsün canım..:Saruboceq:
10 ay olmuş, bi bakçan 10 sene..göz açıp kapayana geçiyor..
ömür dediğin su misali..akıp geçer..
pehhhh.. ne de tecrübeli konuşşştum beeehh..naniknanik
sen ne renk ıstedıgını bana soyle ona gore ben sana boya veya yontem onereyım..platıne yakın bır renk duruyor ayrıca hemen karar verme yarımton yada 1 ton koyulaştırmak ıstıyorsan bunu yapabılırız
ya şu farlardan bulamadım
Ben de bunları bulabildim işte..sengözlerimebaksanab
yapma kuzuuuutatlıgacım sagolasın ama benim hiç içime sinmedi sevmıyorum açık rengi biraz daha açılırsa siyah boya alıp boyuyacagım :gitme:
saçının süpürgesine kurban
biz o gunneri görebilecekmiyiz bakalım
inşallah görürsün canım..:Saruboceq:
10 ay olmuş, bi bakçan 10 sene..göz açıp kapayana geçiyor..
ömür dediğin su misali..akıp geçer..
pehhhh.. ne de tecrübeli konuşşştum beeehh..naniknanik
bayan tecrübeeolumunekankayizsmile
haklsın canım ya zaman cok cabuk geçiyor gercekten anlamıyor insan
aslında benım sorunum zamanın gecmesiyle degilde
bu yellozlukla koca beni tutar mıı
sabır taşıı:roflol:kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-şakkıdı
şu an kendi dogal saçıma dönmek istiyorum :gitme: orta küllü kumral
evet tatlım yumusak tarafları cila için ...livim tırnak törpüsünü kullanmadım daha..öcelerim var tırnaaamda..
bi de bunun yumuşak tarafları, tırnak üstü parlatmak için di mi?
nedenkine =( siyah yakışmaz mı bana =(lmaz:sakınnn siyah olmaz ,kumral tonları olur..
sen yine de boyattığın yere, cila için git canımm..
yanı bulduramadım bugun izinliydim sabah sabahta kalkmadım tabıkı
kızlar sadece bir kalemtraş almışlar bana
şuan doğal saçın ustune platın balyajlar attırdın anladıgım kadarı ıle ve eskı saçına donmek ıstıyorsun ..şimdı kullu bır renk uygularsan yeşillık olabılır ..lorealden başka hıcbır boya ıle boyamanı onermem..sıcak bır renkte ıstemedıgın için yansıması az olan bır renge boyaman en ıyısı ben sana loreal exelance serısının 6 numarasını onerıcem..
akma sorunu yaşıyorsan loreal nerdeyse hıc akmıyor..kumral tonunda guzel bır renk elde edersın o alışamadıgın sarılarında kapanır...
evet tatlım yumusak tarafları cila için ...
yumusak tarafı tırnagı o kadar güzel pürüzsüz yapıyor ki anlatamam ...kullandıgında görürsün zaten opuyorumnanaktanbayanssulusmile
nedenkine =( siyah yakışmaz mı bana =(
hadi ya bizim buradaki hatunlarda farlara hiç dokunmamışlar her renginden vardı ama renklerini begenmedigim için almadım
yanı bulduramadım bugun izinliydim sabah sabahta kalkmadım tabıkı
kızlar sadece bir kalemtraş almışlar bana:roflol:
yapma kuzuuuu
bayan tecrübeeolumunekankayizsmile
haklsın canım ya zaman cok cabuk geçiyor gercekten anlamıyor insan
aslında benım sorunum zamanın gecmesiyle degilde
bu yellozlukla koca beni tutar mıı
sabır taşıı:roflol:kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-şakkıdı
sadece kalemtraş mı kalmışşş.:1shok:..eh o da bişey..naniknanik
Amaannn boşver yelloz melloz idare ettir.guclubacismile.ayarı iyi ver.aklinialirimsmile.iki yellozluk bi munislik.:1rolleyes:.arada saf kızı oyna...a.skaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?