- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.121
ya şu farlardan bulamadım
yanı bulduramadım bugun izinliydim sabah sabahta kalkmadım tabıkı
kızlar sadece bir kalemtraş almışlar bana:roflol:
yapma kuzuuuu
sadece kalemtraş mı kalmışşş.:1shok:..eh o da bişey..naniknanik
Amaannn boşver yelloz melloz idare ettir.guclubacismile.ayarı iyi ver.aklinialirimsmile.iki yellozluk bi munislik.:1rolleyes:.arada saf kızı oyna...a.skaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben bilmem bey bilir tarzı..:roflol::roflol::roflol:
dur miriana sana bişay soriim burdaykene..
saçım 6 numara koyu kumral palette..7 istiyorum..daha 15-20 gün oldu boyayalı..
renk sklası yaşamamk için saçımda nasıl 7 numeroya gitmeliyim..
paletin 7 numarasınımı ıstıyorsun ben loreal uzmanıyım ama o nasıl bır renk bırde lorealden onersem olurmu ?
canım netten baktm ama palet 6 yazınca hep kızıl renkler cıktı sen şuankı saç rengın ve ıstedgn rengı lutfen bana resm olarak yukle buraya
şimdi ben 1 hafta önce saçımı kendim boyyum mal gibi gidip 60 tl bayılmayım kuaföre dedimsempatiksalakcinni
sonra 7.43 aldım kızıl kumral oluor,önceki rengi çok güzeldi bakır altta röflelerimle ışıltı gibi duruodualsanaalsanasmile
nese
boyadım saçlarımı da 2 ay boyamamıştım akan akmış,dipten saçlarım gelmiştiopuyorumnanaktan
sonra saf ve temiz kalpli genç kız saçlarına boyayı sürdü,başına geleceklerden habersiz genç kız saçlarını yıkadı o da neakannehir
saçları kııırmmıııızıııııııııı,
5 gün dışarı çıkmadı günde 3 kez saçlarını yıkadı yıkadı boyası biraz aksın die,aktı,o arada sinüzitsempatiksalakcinni
sonuç olarak ben bu saçı nasıl kapatırım ?
biraz bekleyip yce akıyıpmı boyayım?
ya da şimdi saçımı kapatabilecek bi boya varmıdır?
saçlarım 6.0 koyu kumral ' dıalsanaalsanasmile
geri buna boyasam kapatırmı?
napim akıl verin,beynim mikilidi düşünmekten alsanaalsanasmile
Bi havalandık geldik şekerimgüle güle island
iyi gezmelerr
Öyle valla bitanem beni sizden kıskanıyor burda kendimi kaybediyorum diyekaydirigubbakcemile3oyyy hedayesi de gelmedi senin eşin tembel çıktı leee
olsun assolistler en son çıkarmış sahneye balım bekledikçe heyecan artıyor
daa barışmadın mı kız gözü kaşı güzelim
git melekem analar evlenene kadar sultanımız kıralıçalarımız heç bişeyi eksik etmeyecez gönüllerini hoş tutacaz
evlenince eşlerimize sunumlar yapacazŞeniz
canolar bugun toplam 4 tane bim magazası gezdim hiçbirsey kalamamış =( alabildiklerim sadece bunlar
Güle güle kullan tatlım.kaydirigubbakcemile
bunlarıda bimden aldım ayıcık çok şeker hemde 3.5 tl =)
canlar daha 2 yıkamada saçımın rengi açıldı ooooof napcam =( umarım dahada açılmaz =( ahanda rengi
şimdı kendı saçın koyu kumraldı sen bakır rengını kırmızıya çevırdın şuan saçın net bır kırmızımı yoksa bakır kırmızımı ? nekadardır boyamıyorsun vede hangı boyayı kullanmıştın...koyu kumralmı ıstıyorsun?
minik kuzu hoşgldinben geldimhihoyyyt
hepinizi özledim hihoyyyt
biraz moralim bozuktumafoldumbenalsanaalsanasmile
biraz geçmişi okuyum da geri kalmayayım hiç bişeden naparım sonra aklinialirimsmile
ya şu farlardan bulamadım
yanı bulduramadım bugun izinliydim sabah sabahta kalkmadım tabıkı
kızlar sadece bir kalemtraş almışlar bana:roflol:
yapma kuzuuuu
sadece kalemtraş mı kalmışşş.:1shok:..eh o da bişey..naniknanik
Amaannn boşver yelloz melloz idare ettir.guclubacismile.ayarı iyi ver.aklinialirimsmile.iki yellozluk bi munislik.:1rolleyes:.arada saf kızı oyna...a.skaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben bilmem bey bilir tarzı..:roflol::roflol::roflol:
anam not ettim bunnarı
zati hep yellozluk olmazkı
arada kuzu olmaz lazım gelir dediğin gibi
tatlı gacıdan incilerrr
devamını bekliyom kızzz
şu anki saçım ikisinin karışımı gibi.. daha çok castingin renginde..
saçım bakır kırmızı uçlarım tam bakır ton farkı çok var,kumral istiorm geri kendi saçımı,işte 2 aydır boyamıodum geçen hafta boyadım,baya bi aktı,küllüler mi kapatırki?beklimmi biraz daha napim?yoksa siyah mı yapsam?öle de ölü gelin gibi alsanaalsanasmile
guzelım kumral ıstıyorsan uzun sure boyamayıp kuafore gıdecek ve silme işlemı yaptıracaksın başka turlu cok zor...eger kestane kullanabılırım dersen olur ...ama kestane sonucta kızıl zemını kapayacak ondanda kumrala geçmen 2 yılını alır..(saglıklı bır sekılde )
sıyah yapma aynı hatayı ben yaptım uzun sure toplayamadım saçımı...sıyahdan gerı dönüş kötu sen bence 1 ay boyama vede beyaz sabunla yıka ıyıce aksın..sonra kuafore gıt mademkı bakırda var silme işlemı yapsınlar sonra ustune kumral gecsınler derım
aslında saçlarımın boyası çabuk akıor sürekli duş vs..zaten bakır çok akıor biliosun,ben bekleyeyim mayısın sonunda okul kapanıor,tatilde de boyamam zaten,sürekli akıtıcı şeler yaparım baya bi akıtırım sonra o dediğin silmeyi yaptırırım ohaoldumsmile
aslında böle sarı tabanlı bi yumuşak kumral istiyorum alsanaalsanasmile ama nayynn olmayoralsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?