Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
saol aprilim,nazımopuyorumnanaktan
o renklilerin bi çoğunu daha açmadım bile alıorm sürerim die kalıor:hulya:

Anladım kuzum.opuyorumnanaktan..Rosense makyaj ürünleri güzel oluyor genelde de, ama rengi şanssızlık olmuş bitanem, gene de güle güle kullan bucum:1hug:

sagol cicegimm Şeniz

sagol canim senin kilerde enfes boshayallersmile ya rujlarda bastaki pembenin nuamrasi kac canim? flormarin hangi serisi? bilmiyorumkismile cildirdim yine :mymeka: bir de onu alayim söz bu sefer son! :tomato:

burcum baştaki goldenrose 104 , flormar supershine 523 ama rengi bi tuhaf çıkmış şeftali pembe arası bişe yanardönerli çok güzel boshayallersmile

merhabalarr..bugun cok sevdgm bı arkdsımın fanfınısı benı aradı ayrılceklermiş durum kurtarma operasyonuna katıldım duysa keser benı ama napım ayrılmalarını ıstemıyorum :sinifsinif: ayakkabılar ayagımı vurdu şuan yuruyemıyorum.bu antalyada topuklu gyınlenmıo be kardeşim :umursamaz:topallaya topallaya rezıl oldum neyse durakta ındım hemen bımın yanında evımızede yakın..ne goreyım kajallar duruooo:kedi: kumbara aldım..french setı far törpu aldım dove nun bronzlaştırıcısınıda almak uzereydımkı kendımı frenledım leke meke kalır uyuz olurum hem para az valla kredı kartına ıyı yuklendım ustelık aylardır çalışmıyorum eyvahedigeldismile neyse..kajalın uçuk pembe bı bı tonu var onla füme rengını aldım zaten extra bı renk daha vardı baska kalmamıştı oda bende olan bı renktı bronz..kumbaram sızınkıler gbı gusel deıl :umursamaz: kalplı ama olsun bozuk paralar boşa gtmez bolece ..

tesekur ederım sız olmasanız kaçırcakdım hepicinii mujuuuuuu alkisalkisalkis

gule gule kullan mirianacim opuyorumnanaktan

kokoş kankam benim tokalar o biçim bayıldım :asigim: tarzına hastayım mucko a.s.
Akıl küpüm benim ben de çıkarayım benimkini zor oluyo öbür türlüŞeniz
Tokalrın da pek şugar güle güle kullanbayanssulusmile
Bu da benim kumbaram
oyyyy yesinler kumbaranı esmer güzelim opuyorumnanaktan
bilmiyorumkismiledövme yaptırdın mı mutlaka fot istiyoruz :lepi:
Oyy kuzum kıyamam sana...:teselli:
Hayırlısıdır belki de tatlım ya...yerimseniben Şeniz

ben de pazartesi gidiyorum sevdalıma kızlarrr
olumunekankayizsmile
nisanım gülüm nasıl sevindim anlatamam sonunda sevdicegine kavuşuyorsun desene olumunekankayizsmile

wwwwwow mükemmel bir kombinnn gayet uyumlu bence zaten tarzın ortada cnm hihoyyyt

pembe siyah mor ve lacivert ojelerimmhihoyyyt
oyyyyyyy gule güle kullan minikom benimmmm
cnm güle güle kullan opuyorumnanaktantırnak güçlendirici kalsiyum jeli ilk defa duyuyorumdelikafadulden
oyyyyyyy güle güle kullan bugun kkdaki hatunlarım ne çok kozmetik almış oyle sositososito

minigim hepsi çok güzel ozellikle rujlara öldüm bittim ne kadara aldın tatlım zemuszemus
hadi ya tuh keşke bant fln koysaydın belki vurmazdı ...

bende hatunlara özendim bugun o kalajlardan aldım ama benim tırnagım kısacık ayıptır soylemesi uzun tırnagı pek sevmem bunu aldıgıma gore mecburen tırnakları uzatmam lazım ama french nasıl yapılır hiçbirseyler bilmıyorum canlar yardım edin livinize delikafadulden

wwwwwow mükemmel bir kombinnn gayet uyumlu bence zaten tarzın ortada cnm hihoyyyt
cnm güle güle kullan opuyorumnanaktantırnak güçlendirici kalsiyum jeli ilk defa duyuyorumdelikafadulden
teşekkür ederim livim beğenmene sevindim :1hug: çok iyi sertleştiriyor tırnağı tavsiye ederim yerimseniben

canım ya cok sevdıgım beyaz bı bappam var sındrella ayakkabısı gbı en rahat ayakkabımdı ama antalyada her kıştan yaza geçişte ayaklarım ılla bı gazı olur sonra duzelır ohaoldumsmile bant taktım lacıvert bappamı gydım ama nahlet olasıca bant düşüp duru lmaz: delı ettı benı onude açıktı bıde topukluylan okdr yurucemızı tahmın etmedım şuan varya azap ıcındeyım solemesı ayıp abdest alcam namaz ıcın suya nası degdırcem korku sardı eyvahedigeldismile frenche gelınce benım uzmanlık alanımdır..ben kısa trnak kullanamam en kısası bıle uzun sayılır kırılana kadar savaşırım boshayallersmile ama bıldıgım bişe varkı asıl french kısa trnaga yapılır..eger duzgun çekemıosan ucuna beyazı onların kağıtları var onlarla rahat yapabılırsınvereliniortak

teşekkür ederim livim beğenmene sevindim :1hug: çok iyi sertleştiriyor tırnağı tavsiye ederim yerimseniben

bendede golden rosenın hızlı kurutucusu var şeffaf RENK..ojenın ustune çalıon anında jet hızıyla kuruyor :jeyyar: kuaforum onların spreylerını sıkıodu oda kurutuodu ama bu super kırmızı ojelerde baya işe yaror.kalsıyum yok bende gece bakım yapam barı diş macununda bekletem oda ıyı gelıyor opuyorumnanaktan ama gecen ayagımdakı batıgı cıkaram dedım bırazı cıktı ama kasıgımda beze oluştu lenfler savaşa geçmiş öluodum valla doktor demese neden kaynaklandını bılmıjekdımm sempatiksalakcinni ben bı yukarıyla konuşup gelıom kıslarrr akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…