G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.421
Anladım kuzum.opuyorumnanaktan..Rosense makyaj ürünleri güzel oluyor genelde de, ama rengi şanssızlık olmuş bitanem, gene de güle güle kullan bucum:1hug:
te bunlar ojelerimguclubacismile
burcuuu çok güzel hepsi,güle güle kullan opuyorumnanaktan
bi çoğuda aynı tonlardasempatiksalakcinni
bunlarıda yeni aldım dudiş kalemleri güzelmişbayanssulusmile
burcum baştaki goldenrose 104 , flormar supershine 523 ama rengi bi tuhaf çıkmış şeftali pembe arası bişe yanardönerli çok güzel boshayallersmile
seni gidi gidiiiiii :smiley-cool:
merhabalarr..bugun cok sevdgm bı arkdsımın fanfınısı benı aradı ayrılceklermiş durum kurtarma operasyonuna katıldım duysa keser benı ama napım ayrılmalarını ıstemıyorum :sinifsinif: ayakkabılar ayagımı vurdu şuan yuruyemıyorum.bu antalyada topuklu gyınlenmıo be kardeşim :umursamaz:topallaya topallaya rezıl oldum neyse durakta ındım hemen bımın yanında evımızede yakın..ne goreyım kajallar duruooo:kedi: kumbara aldım..french setı far törpu aldım dove nun bronzlaştırıcısınıda almak uzereydımkı kendımı frenledım leke meke kalır uyuz olurum hem para az valla kredı kartına ıyı yuklendım ustelık aylardır çalışmıyorum eyvahedigeldismile neyse..kajalın uçuk pembe bı bı tonu var onla füme rengını aldım zaten extra bı renk daha vardı baska kalmamıştı oda bende olan bı renktı bronz..kumbaram sızınkıler gbı gusel deıl :umursamaz: kalplı ama olsun bozuk paralar boşa gtmez bolece ..
tesekur ederım sız olmasanız kaçırcakdım hepicinii mujuuuuuu alkisalkisalkis
kokoş kankam benim tokalar o biçim bayıldım :asigim: tarzına hastayım mucko a.s.
oyyyy yesinler kumbaranı esmer güzelim opuyorumnanaktanAkıl küpüm benim ben de çıkarayım benimkini zor oluyo öbür türlüŞeniz
Tokalrın da pek şugar güle güle kullanbayanssulusmile
Bu da benim kumbaram
bilmiyorumkismiledövme yaptırdın mı mutlaka fot istiyoruz :lepi:akşam 9 da uyudum sabak 9 da uyandım
12 saat fiyuuuuuuuuuuuuuuuuu
şimdide hazırlanıp kursa gidicem
ordan eski işyeri ordan dövmeci
sonrasında da halim kalırsa gezcem
öptümmmmmmmm
1 milyoncuya bende ugradım aldım bişeler bilmiyorumkismile
nisanım gülüm nasıl sevindim anlatamam sonunda sevdicegine kavuşuyorsun desene olumunekankayizsmileOyy kuzum kıyamam sana...:teselli:
Hayırlısıdır belki de tatlım ya...yerimseniben Şeniz
ben de pazartesi gidiyorum sevdalıma kızlarrr olumunekankayizsmile
wwwwwow mükemmel bir kombinnn gayet uyumlu bence zaten tarzın ortada cnm hihoyyytbi kombin benden buyrunnnnnnnnn
çok içime sinerek eklemiyorum ama alsanaalsanasmile
maksat renk olsun bayanssulusmile
kot yelek adil ışıktan yerimseniben
çantam el yapımı yerimseniben
lacivert ojemi çok seviyorum, kotla ve beyaz badiyle süper oluyor. flormar-099 :asigim:
uyumsuzluğumun kusuruna bakmayın, pek uyum aramam :icecream:
oyyyyyyy gule güle kullan minikom benimmmm
pembe siyah mor ve lacivert ojelerimmhihoyyyt
cnm güle güle kullan opuyorumnanaktantırnak güçlendirici kalsiyum jeli ilk defa duyuyorumdelikafadulden
verita siyah 30
flormar kopkoyu gece mavisi 398
flormar lacivert 099
flormar patlıcan moru 411
golden rose mor 54
la' berje diye hiç duymadığım bir marka, le cola hesabı kaydirigubbakcemile3 bordo 25
bu da golden lady mi ne pembe 342
flormar gri, lacivertten sonraki favorim, mükemmel mutlaka almalısınız 112
flormar krem rengi 372
iris diye bir şey bu da kemik rengi 136
flormar tırnak güçlendirici kalsiyum jel
flormar şeffaf oje
oyyyyyyy güle güle kullan bugun kkdaki hatunlarım ne çok kozmetik almış oyle sositosositosimdiii,
rujlar soldan saga,
flormar supershine 523, flormar supermatte 209,flormar true lipstick 4 numara
loreal mineral pudrasi C3 (bourjois i evde gun isiginda surunce boynumla renk farki cok belirgin oldugunu farkettim :sinifsinif: o yuzden o anneme gidiyor olumunekankayizsmile)
clean atriste goz ve dudak makyaji temizleyicisi, (pudranin hediyesi, benimde anneme hediyem kaydirigubbakcemile3 )
Alix avien gloss 720 (cok tatli bir pembe varla yok arasi)
She gloss J24 (seftali pembe yine varla yok arasi)
flormar waterproof dudak kalemleri yukaridan asagi, 229,226, 210 numaralar
rosense gloss 403 (kahve-pembe tonlari)
ve son olarak classics seffaf gloss, klasik rujlari islak gostermek icin aklinialirimsmile
evet, artik yeter diyorum, sanirim bu ay bir sey almam artik :mymeka:
minigim hepsi çok güzel ozellikle rujlara öldüm bittim ne kadara aldın tatlım zemuszemuste bunlar ojelerimguclubacismile
burcuuu çok güzel hepsi,güle güle kullan opuyorumnanaktan
bi çoğuda aynı tonlardasempatiksalakcinni
bunlarıda yeni aldım dudiş kalemleri güzelmişbayanssulusmile
merhabalarr..bugun cok sevdgm bı arkdsımın fanfınısı benı aradı ayrılceklermiş durum kurtarma operasyonuna katıldım duysa keser benı ama napım ayrılmalarını ıstemıyorum :sinifsinif: ayakkabılar ayagımı vurdu şuan yuruyemıyorum.bu antalyada topuklu gyınlenmıo be kardeşim :umursamaz:topallaya topallaya rezıl oldum neyse durakta ındım hemen bımın yanında evımızede yakın..ne goreyım kajallar duruooo:kedi: kumbara aldım..french setı far törpu aldım dove nun bronzlaştırıcısınıda almak uzereydımkı kendımı frenledım leke meke kalır uyuz olurum hem para az valla kredı kartına ıyı yuklendım ustelık aylardır çalışmıyorum eyvahedigeldismile neyse..kajalın uçuk pembe bı bı tonu var onla füme rengını aldım zaten extra bı renk daha vardı baska kalmamıştı oda bende olan bı renktı bronz..kumbaram sızınkıler gbı gusel deıl :umursamaz: kalplı ama olsun bozuk paralar boşa gtmez bolece ..
tesekur ederım sız olmasanız kaçırcakdım hepicinii mujuuuuuu alkisalkisalkis
teşekkür ederim livim beğenmene sevindim :1hug: çok iyi sertleştiriyor tırnağı tavsiye ederim yerimsenibenwwwwwow mükemmel bir kombinnn gayet uyumlu bence zaten tarzın ortada cnm hihoyyyt
cnm güle güle kullan opuyorumnanaktantırnak güçlendirici kalsiyum jeli ilk defa duyuyorumdelikafadulden
minigim hepsi çok güzel ozellikle rujlara öldüm bittim ne kadara aldın tatlım zemuszemus
hadi ya tuh keşke bant fln koysaydın belki vurmazdı ...
bende hatunlara özendim bugun o kalajlardan aldım ama benim tırnagım kısacık ayıptır soylemesi uzun tırnagı pek sevmem bunu aldıgıma gore mecburen tırnakları uzatmam lazım ama french nasıl yapılır hiçbirseyler bilmıyorum canlar yardım edin livinize delikafadulden
teşekkür ederim livim beğenmene sevindim :1hug: çok iyi sertleştiriyor tırnağı tavsiye ederim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?