- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.461
Yıkadım canlar...zemuszemus
Elma C vit. olduğu için hafiften kızardı cildim hafiften yandı ama güzel oldu tazelik oldu :lepi:
Neutrogena nemlendiricimi de sürcem şimdicikbayanssulusmile
bende bu hafta güneş kremi ve bronzer alıcam:hulya:tezat biraz ama kaydirigubbakcemile3
güneş kremini avene düşünüorm 40 faktör sanırım:hulya:
bronzere da elizabet arden düşünüorm :hulya:
iyi mi? bi öneriniz var mı?
bende bu hafta güneş kremi ve bronzer alıcam:hulya:tezat biraz ama kaydirigubbakcemile3
güneş kremini avene düşünüorm 40 faktör sanırım:hulya:
bronzere da elizabet arden düşünüorm :hulya:
iyi mi? bi öneriniz var mı?
Canım, Olay'in mandalina özlü ışıltı veren kremi bende de var, kışın onu baya kullandım, çok güzeldir, ablam da onu severek kullanıyor. Ama complete care losyonu ben beğenmemiştim...kaydirigubbakcemile5
Golden Rose dudak dolgunlaştırıcıyı Tanrıçam da severek kullanıyor, nemlendirici özelliğini beğeniyor. Ben de almayı düşünüyorum rastlarsam bir yerde...boshayallersmile
ben Neutrogena'nın yağsız nemlendiricisini kullanıyorum. parfümsüz aynı zamanda. çok hafif. memnunum ben.bayanssulusmile
Ahh Minim, Tanrıçam beğeniyorsa iyidir.olumunekankayizsmile Ben hiç kullanmadım Avene ürünü o yüzden...
Kuzum o Adana güneşini Ağustosta epey maruz kalacağım ben de akannehir
Miriana'cım yok aynen senin resmini eklediğin ürün bendeki. a.s
O zamanlar cildim yağlıydı, şimdi normal. belki yağlıyken memnun kalmadığımdan, şimdi kalabilirim bilemiyorum ama artık yine de cilt ürünlerinde mümkün olduğunca yağsız ürünler tercih ediyorum. :1rolleyes:
baya bi gözümü yordum bakarken ama gördüm sayılır ne de olsa delikafadulden sositosositoEvt nikonumm bendimdelikafadulden
ben ton balığını yoğurtlu mayonezli salatama katarak yiyorum hiç zehirleneceğimi düşünmedim bilmiyorumkismile bak hala burdayım :lepi:ya bu arada ton balıgı yedım 1 saat once ama nınem yogurtlu corba yapmıs sızce zehırlenırmıyım :gitme:
baya bi gözümü yordum bakarken ama gördüm sayılır ne de olsa delikafadulden sositososito
mandalina özlü krem napıyor bebekler?
la roshe de olabilir aprilim sverim onu da , kuruyum ben evet malesef ama düzeldi bayaopuyorumnanaktanavenenin göz kremi var ben de takım olsun die kaydirigubbakcemile3 avenenin bi ürünü var tanrıçamda eklemişti buraya 20 faktörlü nemlendiricili o da güzel ama faktörü az die düşünürm adana güneşini tahmin edebilirseniz sempatiksalakcinni
ortadaki goldenrose 109,sondaki flormar sunshine serisi 523 bu ruj ıslak gibi duruyor çok güzel bi rengi var sedefli pembemsi resimde çok koyu,bi tuhaf çıkmış :hulya:
canolar ben geldim noa ın kokusuna benzer bir parfüm arıyorum bebek gibi kokan hafif :ecrin_bebek: tavsiye edebileceginiz öyle bir parfüm var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?