Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende 2 gundur gecelerı sodaylan yıkıom bı guzel oldu bebeksı pempe ciltim opuyorumnanaktan kızlar olay in mandalına özlu kremını kullanıodum bıttı yıne olaydan aldım kremı harbı olay ya sempatiksalakcinni acayıp duru yapıo yuzu bayıldım kokusu dokusuna resmlerını yukleyem

bu bıtırdıgım krem

buda yenıolan en sevdııımmm adı olay uv korumalı gunluk losyon,yenı ambalajında kapagı açık renk ona gore ha yenı ambalaj bulamadım nette

ha bıde golden rosenın dudak dolgunlaştırıcıları var bıber gbı yakan tarçınlı onun silik bı rengı vardı bende şimdı açık kırmızısını aldım sımlı oyle guzelkı dıgerını duzenlı surmemiştım belkı bu dolgunlaştırır

Son düzenleme:
Yıkadım canlar...zemuszemus
Elma C vit. olduğu için hafiften kızardı cildim hafiften yandı ama güzel oldu tazelik oldu :lepi:

Neutrogena nemlendiricimi de sürcem şimdicik
bayanssulusmile

neut. un el ayak kremlerıne hastayım ama gunluk yuzum ıcın krem almıştım hıc memnun kalmadım babama verdım sempatiksalakcinni

bende bu hafta güneş kremi ve bronzer alıcam:hulya:tezat biraz ama kaydirigubbakcemile3
güneş kremini avene düşünüorm 40 faktör sanırım:hulya:
bronzere da elizabet arden düşünüorm :hulya:
iyi mi? bi öneriniz var mı?

Canım, Olay'in mandalina özlü ışıltı veren kremi bende de var, kışın onu baya kullandım, çok güzeldir, ablam da onu severek kullanıyor. Ama complete care losyonu ben beğenmemiştim...kaydirigubbakcemile5

Golden Rose dudak dolgunlaştırıcıyı Tanrıçam da severek kullanıyor, nemlendirici özelliğini beğeniyor. Ben de almayı düşünüyorum rastlarsam bir yerde...boshayallersmile

ben Neutrogena'nın yağsız nemlendiricisini kullanıyorum. parfümsüz aynı zamanda. çok hafif. memnunum ben.
bayanssulusmile

canım okadar para bayılmana gerek yok..lorealın 50 factorluk yuz ve dekolte ıcın koruması var vucut içinde var...bronzluk içinde duzenli havuç yağı kullanabılırsın..

Tatlım Minim, güneş koruyucuda La Roche Posay öneririm. kaydirigubbakcemile5
Avene hiç kullanmadım ama o da iyidir herhalde boshayallersmile
Ben LRP Anthelios 30 SPF kullanıyorum. su gibi kıvamı, yağsız gibi ama hatırladığım kadarıyla senin cildin kuruydu tatlım. nemlendirici içerenden alırsın sen minim. Şeniz
Bronzer hakkında ise hiç bir fikrim yok malesef kuzum...
fisfisfis

evet mandalınalısı cok guzel..bu losyonu ben gunluk aldım derın nemlendırıcı olarak düşünmedım adı ustunde losyon zaten..karma cıldım var ama kremsız yuzumu kuru hısederım hep..sımdılık ıyı gıbı ayrıca bu urun yenı dedı bana kız belkı o ılk serısınde bı problem vardı duzeltmişlerdır..bu gayetguzel..
dolgunlaştırıcı baya guzel ya ama hanı gozle gorulur bı dolgunluk saglamadı bana gunde mın.3 kere surun dıyor ..neut.nedense bana olmadı ya ..senın cıldın yaglı sanırım ondan yagsızı ıyı gelmiş olabıler...
bu arada ben bu urunlerı hep ındıırmden alıom ,ben asla ıhtıacım var dıye ole gdıp para bayılmam ındırıme grene kadar beklerım burda bı iş merkezınde 3 yer var tan ıtrıyat,cosmetıca ve sıla..genelde sıladan alırım ..

ya bu arada ton balıgı yedım 1 saat once ama nınem yogurtlu corba yapmıs sızce zehırlenırmıyım :gitme:

mandalina özlü krem napıyor bebekler?
la roshe de olabilir aprilim sverim onu da , kuruyum ben evet malesef ama düzeldi bayaopuyorumnanaktanavenenin göz kremi var ben de takım olsun die kaydirigubbakcemile3 avenenin bi ürünü var tanrıçamda eklemişti buraya 20 faktörlü nemlendiricili o da güzel ama faktörü az die düşünürm adana güneşini tahmin edebilirseniz sempatiksalakcinni

Ahh Minim, Tanrıçam beğeniyorsa iyidir.olumunekankayizsmile Ben hiç kullanmadım Avene ürünü o yüzden...
Kuzum o Adana güneşini Ağustosta epey maruz kalacağım ben de akannehir

Miriana'cım yok aynen senin resmini eklediğin ürün bendeki. a.s
O zamanlar cildim yağlıydı, şimdi normal. belki yağlıyken memnun kalmadığımdan, şimdi kalabilirim bilemiyorum ama artık yine de cilt ürünlerinde mümkün olduğunca yağsız ürünler tercih ediyorum.
:1rolleyes:

bayanlar aldıklarınızı güle güle kullanın...
mini,burcukutlu,miriana iyi günlerde kullanın...
minicim ojelerinin tonları harika bayıldım yaaaa...
birde rujlarını çok beğendim ortadaki ve sondaki rujun numarası ve markası nedir ???

canım o ekledıgım resımdekı deıl o eskı ambalajı dedımya sana bulamadım dıye..yenılemişler herhalde ..neyse evet bende yaglandırmadan su bazlı nemlendırıcılerı sevıyorum..ablamda la pıerrenın kremlerı var Allahımmmmm oyle guzellerkı..ben hostesken gttıgım yerlerden ona getırıordum sımdı o free shopta calısıyor bana vermıyor cımrı :umursamaz:

Evt nikonumm bendimdelikafadulden
baya bi gözümü yordum bakarken ama gördüm sayılır ne de olsa delikafadulden sositososito

ya bu arada ton balıgı yedım 1 saat once ama nınem yogurtlu corba yapmıs sızce zehırlenırmıyım :gitme:
ben ton balığını yoğurtlu mayonezli salatama katarak yiyorum hiç zehirleneceğimi düşünmedim bilmiyorumkismile bak hala burdayım :lepi:

ortadaki goldenrose 109,sondaki flormar sunshine serisi 523 bu ruj ıslak gibi duruyor çok güzel bi rengi var sedefli pembemsi resimde çok koyu,bi tuhaf çıkmış :hulya:

canolar ben geldim noa ın kokusuna benzer bir parfüm arıyorum bebek gibi kokan hafif :ecrin_bebek: tavsiye edebileceginiz öyle bir parfüm var mı ?

mandalına özlu krem c vıtamını yogun oldugu için ışıl ışıl yapıyor.bende olay sayesınde tanıstım..şimdı losyonunu kullanıyorum cok guzel oda..valla dedıgım gbı uv koruyucuda lorealden şaşmam..özellıkle yuz ıcın olanı cıltyaşlanmasını da önluyor bakım yapıyor..antalyada işe yarıyor..nefret ederım yuzumun kızarmasından ohaoldumsmile

ortadaki goldenrose 109,sondaki flormar sunshine serisi 523 bu ruj ıslak gibi duruyor çok güzel bi rengi var sedefli pembemsi resimde çok koyu,bi tuhaf çıkmış :hulya:

çok teşekkür ederim tatlım saolasın aldım notumu gidip hemen alıcam...çok beğendim renklerini renk konusunda oje ve rujda aynı zevke sahibiz...
çok mersi tekrardan cnm zahmet oldu ...
opuyorumnanaktan

canolar ben geldim noa ın kokusuna benzer bir parfüm arıyorum bebek gibi kokan hafif :ecrin_bebek: tavsiye edebileceginiz öyle bir parfüm var mı ?

Balım hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
Ahh Noa'yı çok kullanırdım bir zamanlar...bayanssulusmile
Ona benzer ne var bilmiyorum ama kankam...
:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…