- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.441
benım ayacıklarım yara içinde lenslerım gözumde kurudu üşengeçlık yapıom ya sen april kaydirigubbakcemile5
hihoyyytnisanım gülüm nasıl sevindim anlatamam sonunda sevdicegine kavuşuyorsun desene olumunekankayizsmile
canım geçmiş olsun üzüldüm yau...:gitme:
ben de aynı işte nolsun...
maske yapmak istiyorum ama ne yapsam ne yapsam...boshayallersmile
hihoyyyt
Evit aşkom, ben de çok mutluyum, biletimi aldım...alkisalkisalkis
oyy kankam benim özlüyorum sizi hadi nerdesiniz:gitme:
aşkı memnunun son bölümünü izliyorum netten...çok heycanlıymış beh aklinialirimsmile
slm cnm nasılsın minik:)
iyiyim cnm benm sennolumunekankayizsmile
ay o adam da nesii akannehir
yandaaannnnn
Gelmeye çalışacağım bitanem:Saruboceq:bak gelmezsen küserim
Olma mı varr evde ki bütün bozuk paraları attım içinehihoyyyt bugün de 2 ylt attımmkaydirigubbakcemile2 herkes biriktirsin ama para valla süper oldu bukumbaranı yesinleropuyorumnanaktaniçinde sipali varmı ondan aber versengözlerimebaksanabben kumbaraya kumbara demem içinde sipali olmadıkçasositososito
biberto sende aç farları kankakaydirigubbakcemile5uğraşma dökücem die
deli olmamirmirmirmir
Teşekkür ederimm livimmmŞenizoyyyy yesinler kumbaranı esmer güzelim opuyorumnanaktan
minigim hepsi çok güzel ozellikle rujlara öldüm bittim ne kadara aldın tatlım zemuszemus
minim ojelerin çok tatlı delikafaduldente bunlar ojelerimguclubacismile
burcuuu çok güzel hepsi,güle güle kullan opuyorumnanaktan
bi çoğuda aynı tonlardasempatiksalakcinni
bunlarıda yeni aldım dudiş kalemleri güzelmişbayanssulusmile
mirioş sen de gülü gülü kullan ganimetlerini delikafaduldenmerhabalarr..bugun cok sevdgm bı arkdsımın fanfınısı benı aradı ayrılceklermiş durum kurtarma operasyonuna katıldım duysa keser benı ama napım ayrılmalarını ıstemıyorum :sinifsinif: ayakkabılar ayagımı vurdu şuan yuruyemıyorum.bu antalyada topuklu gyınlenmıo be kardeşim :umursamaz:topallaya topallaya rezıl oldum neyse durakta ındım hemen bımın yanında evımızede yakın..ne goreyım kajallar duruooo:kedi: kumbara aldım..french setı far törpu aldım dove nun bronzlaştırıcısınıda almak uzereydımkı kendımı frenledım leke meke kalır uyuz olurum hem para az valla kredı kartına ıyı yuklendım ustelık aylardır çalışmıyorum eyvahedigeldismile neyse..kajalın uçuk pembe bı bı tonu var onla füme rengını aldım zaten extra bı renk daha vardı baska kalmamıştı oda bende olan bı renktı bronz..kumbaram sızınkıler gbı gusel deıl :umursamaz: kalplı ama olsun bozuk paralar boşa gtmez bolece ..
tesekur ederım sız olmasanız kaçırcakdım hepicinii mujuuuuuu alkisalkisalkis
canım geçmiş olsun üzüldüm yau...:gitme:
ben de aynı işte nolsun...
maske yapmak istiyorum ama ne yapsam ne yapsam...boshayallersmile
kız ne zaman değiştirdin avatarıAprilim tanrıçamın tariflerinden seç beğen yapbayanssulusmile
ay bu masle tarifini de ekliim listemekaydirigubbakcemile5Hihihi hihoyyyt
Elmayı rendeledim suyunu sıktım kaydirigubbakcemile5
Kille karıştırıp yüzüme boynuma sürdüm zemuszemus
şuanda mimiksiz duruyorum :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?