- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.861
Koydum canım
degajene gelim bibertomsempatiksalakcinni
Koleston kızıl serisinden boyuyordum cnm aşk alevi.Kendi saçın ne renk çok mu açık acaba ondan mı akıyor?
Not:Fotoğraf alıntı
:roflol: bişi gözükmüyodu yaa:kedi: bu kk ne degajeler gördü benim ki sayılmazkaydirigubbakcemile3
evet tatlım şimdi gördüm seninkisi aşk aleviymiş
çok parlak duruyor saçların masallah :asigim:
Miniğim yine mi görmedin:sinifsinif: Gacıya tkr koyarım o zaman görürsünaklinialirimsmile
evet canım o kalem denicemmmtospam tanrıçam aynen benimde hiç acımamıştı kız suratıma bakıp duruodu acaba sessiz sessiz ağlıomuyum die kaydirigubbakcemile3 bi de eşşek kadar döve kavisli mavisli kız buz kesmişti bi de zırnık kan akmadı :hulya: bi de ben 40 tl yaptırmıştım 20 bir 20 bir kanat kaydirigubbakcemile3
tospam o dediğin sesil kalemin kıçında aplikatör var dimi,o süper bi kalem,kendini sabitliyor hiç akmıorolumunekankayizsmile
dudak kalemleride dudişleri çok güzel gösteriyormuş bu aralar onlara sardım sempatiksalakcinni
dövmeci kız dedi öyleben sreç falan yapmam hiç..bi teramisin sürerim o kadar..rengide gayet güzelgamyoncuiremsu
tamam tospi bekliyoruz resimlerikaydirigubbakcemile5
evet bu ürün 169 tl bu ay sonuna kadar 129 tltospiş buydu di mi kııı leke açıcı..tekin acar da falan 100 küsür dü bunun fiyatı kaça aldın kine,,kız parça parça diyon..tek defada söylesenya..ödüllü bi ürünmüşş..
koycam kuzum salı günü dövmeleerimle birliktetospikim böle diosun diosun resim koymuosun merak ediorz :enbuyukkk:
Yakaladın demekkaklinialirimsmileaklinialirimsmile Sağol cnm benimŞeniz
Yok balım değil şu an siyah düşündüm aslında tkr dönmek ama yaşımı büyük gösteriyodu. Bi de aklımda bi renk var ona boyamak istiyomboshayallersmile
Oyy gitti mi saçlar foto isterizkaydirigubbakcemile2
Hmm röfle olduğundandır cnm uzun süre akmaya dvm eder o zaman seninboshayallersmile
Ama resim amaa tospiikk bayanssulusmile
Tımam kuzu sarmam benim opuyorumnanaktan
bekliyoruz Şeniz
teklif yolladım..listende değilim canım..Albüme koydum gacımm
m3 doluydu kendi kuyaförüme kestirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?