Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ben gibi insan içün 2 gün düzenli kullanmak bilem mucize laelaelaelaelae
dün hemen başladım bi hevesliyim ..
çantama koydum yarın işyerinde kullancam günde 2 kerem ..
çilimsi salaklar gitcek ümidi harika geliyo bana ..
6 haftada geçer sizinkiler didi hafif didi ciliniquede ki fenimen çocuk ..
2 günü gitti 5 hafta 5 gün kaldı kaydirigubbakcemile
hem elim sürçmüş ne bozuyon beni hevesle kullanıyomu abartmışım eccüg :sinifsinif::sinifsinif:

afedersüüün.olumunekankayizsmile.tamam bebik kullan da faydasını gör..bi dünya para.
.
kullanmazsan, bizim burda bi tanıdık var..ona da verebilirsin..boşa gitmesin baaabındaaklinialirimsmile
(bu bizim buradaki bi tanıdık, pek bi yüzsüzleşmeye başladı ya ,du bakalımmm..sempatiksalakcinni)

Ben bu kıza haziran gecesinden beri sinirim.alsanaalsanasmile.o yüzden tarafsız olamiiiciiimmmm..sempatiksalakcinni

canım cıldın hassassa onermem neden onereyım ben bolgesel kılosu ve selulıtı olanlara haftada 1 onerdım kızarana kadar derken zaten keseyı 3-4 kere aynı yere surdugunde hafıf kızarır..kese başka turlu zaten yapılmaz kaldıkı hamam kulturu turklere ozgudur..kılcal damar problemı olacak ınsanın her halukarda olur zaten ..bende hıc yok..herşeyı dozajında bırakır ve cılt yapımıza gore hareket edersek sorun kalmaz..

tabı sen şüphelıysen denemeyeceksındır..

Son düzenleme:

Hmm anladım bilmiyorum belki onlar aşırı derecede yaptılar veya hassastı ciltleri... Benim cildim çok hassas değil ama biraz gözüm korktu aşırıya kaçmadan yaparım artık. Teşekkürler..

Öyle mi dersin yaptırayım mı off çok seviyom bu rengi yaptırmazsam aklımda kalcak biliyom ama saçlarımın açılması lazım bu renge boyanması için:sinifsinif: Bence sana şimdiki halide yakışmıştır eminim cnm alışkın olmadığın için öyle geliyo senin ki ne dedi saçların hakkında?

esmer güzelim benimkisi begendi yani çevremdeki herkes liv güzel olmuş dedi ama onemli olan benim içime sinmedi bir bok yedim artık şaçlarım biraz toparlansın boyuyacagım

melegim senin saçların su an ne renk ?bu rengi yaptır melegim harika bir renk

tabı canım sen kendıne en uygun olanı bılırsın ama kese ve hamam külturu dunyaca unlu yıldızlar tarafındanda benımsendı artık bız unutmuşken..70 yasında nınem var bacaklarını tenını gormelısın..hep beyaz sabun ve kese ıle..tertemız :hulya: bu arada bu saç rengının yarım ton daha açıgı var bende ona bayılıyorumkaydirigubbakcemile3

esmer güzelim benimkisi begendi yani çevremdeki herkes liv güzel olmuş dedi ama onemli olan benim içime sinmedi bir bok yedim artık şaçlarım biraz toparlansın boyuyacagım

ne diyim sana bilmem
göster foto bakam diyom, halbuki benim fikrimi duymadın ondan içine sinmedi

Canım niye içine sinmiyo ya bak seninki beğenmiş ne güzel olumlu düşün senin ki her bişeyi beğenmiyo demek ki güzel olmuş gerçekten sen niye beğenmiyon ki:bbo:
Balım ya saçımda hala kızıllıklar var en son siyaha boyamıştım üstüne perma yaptırınca tabi renk açıldı alttaki kızıllıklar ortaya çıktı yine gün ışığında kızıllıklar var hafif dipler kendi rengim uçlarda siyah boya hala var o siyahları açmaları lazım:bbo: Kuaföre dedim saçın yanar dedi gerçi ona bu rengi demedim daha açık kumral dedim:1ninca:

Öyle tabi ama ben hamama gitmeyi çok sevmiyorum içim sıkılıyo o sıcaktan:bbo: Ninenin bacakları benden güzel desenekaydirigubbakcemile3 Renk güzel evtboshayallersmile

Öyle tabi ama ben hamama gitmeyi çok sevmiyorum içim sıkılıyo o sıcaktan:bbo: Ninenin bacakları benden güzel desenekaydirigubbakcemile3 Renk güzel evtboshayallersmile

bende cok sıcaga gelemem..burda lux oteller var ındırıme gırdıgınde yada toplu gıttıgımızde sıpa larından hamamından yararlanıyoruz oralar okdr sıcak olmuyor..bırkere saunaya gırdımde 3 dk kalamadım kafamçokkarıştı valla nınemın bacaklar kaymak gıbı benımkılerde kuru kepçik sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…