- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.821
minim evet yyyyyya kızıl çok çabuk akıyor bir de ben o zamanlar 15 gunde bir boyuyordum diplerden cıkınca feci duruyordu cünkübu renkte güzelmiş,şimdiki saçıma benzior ama çok akıor rengi ve çok dikkat çekior,nişanlım çok kızdıalsanaalsanasmileondan geri bakırlığı atık kumrala geri dönmek istiyırum.livim ben senin son saçını çok beğendim koyu yerlerin adı ney?
tatlıgacım cevremdekılerinde yorumlarıda çok olumlu asıl onemli olan benim içime sinmesi kuzumyok liv senin saçının rengi güzel..:smiley-cool:
güzel diyosam güzeldir ülayyynnn.delikafadulden.güzel işte itiraz yokkkkkkk..delikafadulden
liv cilalı saçın daha güzeldi ama eminim şimdiki de sana yakışıyordur
ya da dur karar veremedim sen bi foto gönder bakim yakışmış mı sempatiksalakcinni
fırçanın resmi nerde, geleceğin eda taşpınarı kaydirigubbakcemile3
bu renkte güzelmiş,şimdiki saçıma benzior ama çok akıor rengi ve çok dikkat çekior,nişanlım çok kızdıalsanaalsanasmileondan geri bakırlığı atık kumrala geri dönmek istiyırum.livim ben senin son saçını çok beğendim koyu yerlerin adı ney?
liv cilalı saçın daha güzeldi ama eminim şimdiki de sana yakışıyordur
ya da dur karar veremedim sen bi foto gönder bakim yakışmış mı sempatiksalakcinni
fırçanın resmi nerde, geleceğin eda taşpınarı kaydirigubbakcemile3
4-5 sene önce saçlarım bu renkti oooooof ne güzeldi
beni her gören gerçek kızıl sanıyordu ...ama şimdi casaret edemem
Off çok tatlı bi renkkbayanssulusmile Benim de iki sene önce kızıldı.. Ama bu gibi değil kırmızılık daha yoğundu. Bunda bakırlık daha yoğun gibi sanki.. Benim hiç akmazdı saçlarım ya akardı ama renkte hiç değişme olmazdı ben 1.5 ayda bir boyardımbayanssulusmile
hımmm hiç bir fikrim yok canım, niyekine delikafaduldenEda taşpınar diyince de aklıma kavrulmuş kadayıf geliyor..sengözlerimebaksanab niyeyseee...sempatiksalakcinni
yaaaa..akmazdı demek boya ..ne marka ne renkti numara olarak soruyorum..
Ben viyole rengi boyamıştım..1 ay olmadan renk değişti..
afiyet olsun gülüYidim geldimmm kaydirigubbakcemile5
saçıma maskeyi de süreyim... zemuszemus
afiyet olsun gülü
bugün nasılsın, kulağın iyileşti mi :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?