Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
liv cilalı saçın daha güzeldi ama eminim şimdiki de sana yakışıyordur
ya da dur karar veremedim sen bi foto gönder bakim yakışmış mı sempatiksalakcinni
fırçanın resmi nerde, geleceğin eda taşpınarı kaydirigubbakcemile3

minim evet yyyyyya kızıl çok çabuk akıyor bir de ben o zamanlar 15 gunde bir boyuyordum diplerden cıkınca feci duruyordu cünkü
koyu yerler kendi dogal şaçım cnm

yok liv senin saçının rengi güzel..:smiley-cool:
güzel diyosam güzeldir ülayyynnn.delikafadulden.güzel işte itiraz yokkkkkkk..
delikafadulden
tatlıgacım cevremdekılerinde yorumlarıda çok olumlu asıl onemli olan benim içime sinmesi kuzum

Eda taşpınar diyince de aklıma kavrulmuş kadayıf geliyor..sengözlerimebaksanab niyeyseee...sempatiksalakcinni

Aaaa sen de de nişanlına, ne kadar silik olmaya çalışsam da tikat çekiyom işşşşte..aklinialirimsmile

oldu cicim delikafadulden

haaaaa unuttum onu cekecektim dimi birazdan fot koyarım

4-5 sene önce saçlarım bu renkti oooooof ne güzeldi

beni her gören gerçek kızıl sanıyordu ...ama şimdi casaret edemem

Off çok tatlı bi renkkbayanssulusmile Benim de iki sene önce kızıldı.. Ama bu gibi değil kırmızılık daha yoğundu. Bunda bakırlık daha yoğun gibi sanki.. Benim hiç akmazdı saçlarım ya akardı ama renkte hiç değişme olmazdı ben 1.5 ayda bir boyardımbayanssulusmile

yaaaa..akmazdı demek boya ..ne marka ne renkti numara olarak soruyorum..
Ben viyole rengi boyamıştım..1 ay olmadan renk değişti..

Eda taşpınar diyince de aklıma kavrulmuş kadayıf geliyor..sengözlerimebaksanab niyeyseee...sempatiksalakcinni
hımmm hiç bir fikrim yok canım, niyekine delikafadulden

benim de bundan sonra eda taşpınar deyince aklıma ayakkabı fırçası ve bizim livin geliceği kesin zemuszemus

liv resim imzalı olsun litfen bayanssulusmile
ben zati seni görmüş gibi hissediyorum; sen liv taylor ve aslı tandoğan arası bişeysin
bildim di mi delikafadulden

Gacım bak bu bir buçuk aylık hatta iki bile olabilir diplerim baya çıkmış en çok akmış hali bu ki çok fazla bi değişim olmuyodu..
Gitmişsinn gacımmm gelince eklerim

Son düzenleme:
benim her yıkamada öle bir akıyorki anlatamam,1 2 hafta görüşmediğim birisi görüştüğümüzde yenimi boyattın die sorar,o derece değişioralsanaalsanasmile
gacım öle diorm daha çok sinirleiniordelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…