Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bugün yarın koyarım onuda ..
tabi asıl 2 hafta sonra felan belli olur ..
tenime bi otursun dövmem
teşekkürler pericim Şeniz

miri kıızz
sana bişi sorayım şimdi
bu max ın şeysi varya mineral fondosu sende gordum az once
ben onu sürüyom sürüyom ama kapatmıyo yav pudra gibin kalıyo yuzumde
birşeylede karıştırmıyom oylece sürüyom yannışmı yapıyom kıızz
kafamçokkarıştı

oooooy canlar oyle bir diyorsunuz ki sanki erkek arkadasım hiçbirseyi begenmıyor :/ bir tek koku duvarları var kendisinin o kadar

Kızlar arkadaşlık talebi yolladım göremeyenlere ondan göstermio heraldeeyvahedigeldismile

tosbacım prototez tırnak demişin ama o yarı protez yanı tırnagın yarısından yapıyorlar onu...ayrıca ben bı onda degılkı bırcok yerde gordum o rengı ama soramadım işte mafoldumben normal tırnaklardada gordum yanı neyse bıdakıne bakarım

selam kızlar
girmyeli topik iyi bir ilerlemişşşş
buraya leoparlı badimi koycaktım sözde ama bi hevesle denemeden aldığım badiden eve gidince nefret ettim
böğkk böğğk iğrençmişşşşş (((

sanırım grip oldum hapşurup duruyorumm, c vitamni olsun diye limon kestim limon yiyorumm

hee ayrıca evden aradılar kargom gelmişşşşş delikafadulden

canım ondan bendede var hain kız bana fondotene dönüşüuo dıe sattı ustelık tenımın 3 ton koyusu alırken körmuydum ki nefisfisfis ben onu pudra olarak bıle kullanamadım fondotenıme karıştırıyorum ole kullanıom dogru yapıosun

BEN ordakine özel konuştum ..
ordaki ojeyi alsanda sende farklı durur
protez tırnak kullandım ordan biliyorum :)

incelemez miyim cnm okudum tek tek ama senin ten rengin bile benim ten rengim bir degil o yuzden sordum

yaş 25 cildim beyaz pembe (açık tenliyim nicole kadar olasada liv gibi kristen dunst gibi )

oy kıyamam topraam hastacık mı olmuşş
geçmiş olsun bidenem
neden denemeden aldın kız badini

anladım canım sağol

island kessinlikleee koyu renk harika durduş sakın açtırmayı falan düşünüosan elleme kaydirigubbakcemile

incelemez miyim cnm okudum tek tek ama senin ten rengin bile benim ten rengim bir degil o yuzden sordum

yaş 25 cildim beyaz pembe (açık tenliyim nicole kadar olasada liv gibi kristen dunst gibi )

canım bakma sen ordakı son halıme bende pembe beyazım aynen kıdman kadar ruhbani deilimde beyazım işte fondoten bıle bulamıom rengıme gore ..sen max kullanmıodun ama...ben onu kullanıom bıkac marka eklıyımde sen bak

island kessinlikleee koyu renk harika durduş sakın açtırmayı falan düşünüosan elleme kaydirigubbakcemile

Ayy çok şükür sonunda göründü
Sarı yaptırmam canım hevesimi aldım artık ama karamel de gözüm varkaydirigubbakcemile

island ben yıne goremıyorum canım
sana arkadslık teklifi gondermiştim kabul ettinmi kuzummm

oyyyy sagol tatlım bunlar çok işime yaracaktır ...netten fiyatlarına bir bakayım kuzum

rıca ederım kuzum :kedi: ablam la pıerre ve dıor kullanıyor ondan bılıyorum bana koklatmıyor bıle :umursamaz: bıraz tuzludur fıyatı ama mademkı fondoten alcaksın uzun surede gıder ıyı marka olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…