- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.101
İnanamıyorum sonunda bitti resmen beynim döndü yine 2 gün giremedim geçmişi okuycam diye geberdim kafamçokkarıştı
Tembelim dövmen çok hoş görünüyor canım inşallah meleğide görürüz onu çok merak ediyorum :jeyyar:
Tatlıgacım gözler maşallah konuşuyor yerimseniben
İlarzum saçının kendi doğal rengine bayıldım balım hem çok sağlıklı görünüyor hemde parıl parıl parlıyor :asigim:
Nazaplim ev işleriyle uğraşıyon sanırım kolay gelsin çilek kokulum yardıma ihtiyacın varsa seslen ben geleyim hemde azcık konuşur senin başını ağrıtırım meleğim benim sengözlerimebaksanab
Burcum cidden kozmetik hastalık gibi birşey sanırım insanın aldıkça alası geliyor güzel günlerde sür sürüştür fıstıkım bayanssulusmile
Minim seninde ojelerin ve rujların pek dadlu görünüyor fıstıkım aklinialirimsmile
Livim çilek kokulum saçın senin içine sinmemiş belli ama etrafındaki herkes özellikle de erkek arkadaşın beğendiyse eminim Harika olmuştur meleğim sende çok sıkma canını biraz bu rengi kullan olmassa azcık daha sonra değiştirirsin :jeyyar:
miri kıızz
sana bişi sorayım şimdi
bu max ın şeysi varya mineral fondosu sende gordum az once
ben onu sürüyom sürüyom ama kapatmıyo yav pudra gibin kalıyo yuzumde
birşeylede karıştırmıyom oylece sürüyom yannışmı yapıyom kıızzkafamçokkarıştı
tosbacım prototez tırnak demişin ama o yarı protez yanı tırnagın yarısından yapıyorlar onu...ayrıca ben bı onda degılkı bırcok yerde gordum o rengı ama soramadım işte mafoldumben normal tırnaklardada gordum yanı neyse bıdakıne bakarım
hey gdıım guya ıncelemiş makyaj konumu bak orda yazdım ben bende cok beyaz tenlıyım ama şu ışıltılı bronz pudralardan alıyorum oyle kapkara olmuyor rengı orta bronzlukta..fondotenımı surdukten sonra yumusak bır fırçayla hafıf batırıp yuzume suruyorum gözaltım harıç heryere..yanı hafıf bır ışıltı oluyor burnumun ucuna bakır tonda bı farım vardı ondan surerdım ne guzel olurdu markası sılınmiş bulamadım aynısından..cılt yapın nasıl yaşın kaçona gore fondoten onerelım
selam kızlar
girmyeli topik iyi bir ilerlemişşşş
buraya leoparlı badimi koycaktım sözde ama bi hevesle denemeden aldığım badiden eve gidince nefret ettim
böğkk böğğk iğrençmişşşşş(((
sanırım grip oldum hapşurup duruyorumm, c vitamni olsun diye limon kestim limon yiyorumm
hee ayrıca evden aradılar kargom gelmişşşşş delikafadulden
canım ondan bendede var hain kız bana fondotene dönüşüuo dıe sattı ustelık tenımın 3 ton koyusu alırken körmuydum ki nefisfisfis ben onu pudra olarak bıle kullanamadım fondotenıme karıştırıyorum ole kullanıom dogru yapıosun
perim hoşgeldin opuyorumnanaktan
incelemez miyim cnm okudum tek tek ama senin ten rengin bile benim ten rengim bir degil o yuzden sordum
yaş 25 cildim beyaz pembe (açık tenliyim nicole kadar olasada liv gibi kristen dunst gibi )
island kessinlikleee koyu renk harika durduş sakın açtırmayı falan düşünüosan elleme kaydirigubbakcemile
island ben yıne goremıyorum canım
sana arkadslık teklifi gondermiştim kabul ettinmi kuzummm
oyyyy sagol tatlım bunlar çok işime yaracaktır ...netten fiyatlarına bir bakayım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?