- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.061
tatlıgacım papatya balyajınada bir bak
mirina topigini gordum cnm çok güzel makyaj yapıyorsun :asigim:
hay gebermeyesiz emilmaz: hain cadılar ınternetım gıttı o sırada sıyah noktalarımı sıkmaya daldım bıde baktım gelmiş sempatiksalakcinni hemende çalın ıftırayı alnıma yasakkelime tatlıgacım nerde senı arada kaynattım gı soru neyın sormamışın kı saçını komuşun anlamadım bı mok:1shok: ilarzumm saçın konusunda son merci sensın bence sevgulunu de dınleme valla oh ben ne rahatım..saçımı hep kumral tonunda tutuom bırsuru perugum var..oh mis takıom cıkıom boyaya gerenk yo k..canım rofle ıstedgınde boncuk kaynak taktırıom araya 50 tane platın bana yetıo herkes bayılıo guclubacismile o açıcıya gelınce hıc saç mahvetıgını duymadım o zaten doğal saçları açmak ıcın yuzde yuz yanı..boyalıysa saçınız işinız yaş bilmiyorumkismile ama bencede arzucum sen kendın kuafore yaptr..ama ıyı düşün sonucta dogal saçın bozmuş olacan ..valla geçenlerde bı bakım dedım 2 tel beyaz buldum saçımda daha 24 yasındayım :umursamaz: kendı saçımı goremeden beyazlamasın nolurrrrrrrrrrr mafoldumben bu arada nınem reçel için aldıgı çileklerden getırdı eşşek kadar buyrun yirmisiniz delikafadulden
Arzum kendi renginden daha çok yakışmaz bence düşündüğün renk, ama sen harika makyajlar yaptığın ve yüzün çok güzel olduğu için her rengi taşırsın.opuyorumnanaktan
Benim de şuan kendi saç rengim, ama bir 5 yıl kadar sarışındım hevesimi aldım şimdi hiç düşünmüyorum sarıya dönmeyi.
Du bi albüme koyayım hey görün hey gidi sarışın günlerim.
Ama iyiki de kendi rengime dönmüşüm diyorum.
tatlıgacım papatya balyajınada bir bak
mirina topigini gordum cnm çok güzel makyaj yapıyorsun :asigim:
evet ben şu boyama işini elimden geldiği kadar geciktireyim bari çiçekler
aa nerde kıs bakayım makyajları mı varmış görmedim hiiç
canım ben bunu kullanıyorumda bende bir işe yaramadıişte bu nedir ne işe yarar :kedi:
nazo gelin de burada ama sesi çıkmıyo.hatim etmekle meşgul ..:1rolleyes:
canım dedıgım gbı nınemın evındeyım burdakı kısıtlı malzemeyle ve ışıgın berbatlıgıyla yapmaya çalıştım belkı ılerıkı zamanlarda prof makyajlarımıda koyarım...sende cok guzel yapıyorsun gordum...
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...teknigim-hadi-kizlar-ogrenmeyen-kalmasin.html
[
mezuniyet sacına bayıldım aşkitommm
[/B]
arzuablam saçların harika
mezuniyetteki renk çok güzelmiş
hadiseninki de çok yakışır sana
zaten ikisi benzior birbirineohaoldumsmile
olsun bence çok başarılı canım yorum yaptım kendimce şekerparem
yaşım 24 dedin daha büyük gösteriyorsun lensten mi acaba yada yüz kemiklerinden olabilir
kadınsı bi yüzün var canısım
kuzucan hoşgeldin nerelerdeydin çiçeğim
çok teşekkürler ondan yapacam bi gün gülüm ben de çok seviyom sarıdan da çok seviyorum yaboshayallersmile
kuzucan hoşgeldin nerelerdeydin çiçeğim
çok teşekkürler ondan yapacam bi gün gülüm ben de çok seviyom sarıdan da çok seviyorum yaboshayallersmile
tospam dövme harika olmuş çok şirin duruor,ferhundeninkine benzettim zemuszemus
burdayım tatlışkom hoşbuldum
foto eklicem ama imageshack açılmıyo sen nerden yukluyon kuzu
hızlı resimde fotoyu yukluyom hata oluştı diyoo
bu arada kızlar french kissŞeniz pardon frenchsengözlerimebaksanab manikür nası yapılıyo
ben bimden kajalın setini aldım ama pembesi beyazını çok örtüyor yani çok pembe oldu
fotosunu yukleyem dedim ama becerttiremedimkafamçokkarıştı
kuzu albumunu goremiyom yaSizin için albüme resim koyduk burda bakan yok:dilcikar:
Benim de aklımda karamel var boyatmayı düşünürsem ilk onu yaptırcam gölge gibi.
Yakışır mı sizce?bilmiyorumkismile
canım o rengı bende gordum ama sordum kız bana alma cok kötu o dedı..bende açık tonunu aldım setin..o pembeyı sen devre dışı bırak....
bak french kagıtları var cok kolay oluyor bunlarla ıstersen
Sizin için albüme resim koyduk burda bakan yok:dilcikar:
Benim de aklımda karamel var boyatmayı düşünürsem ilk onu yaptırcam gölge gibi.
Yakışır mı sizce?bilmiyorumkismile
burdayım tatlışkom hoşbuldum
foto eklicem ama imageshack açılmıyo sen nerden yukluyon kuzu
hızlı resimde fotoyu yukluyom hata oluştı diyoo
bu arada kızlar french kissŞeniz pardon frenchsengözlerimebaksanab manikür nası yapılıyo
ben bimden kajalın setini aldım ama pembesi beyazını çok örtüyor yani çok pembe oldu
fotosunu yukleyem dedim ama becerttiremedimkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?