Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkdaşlar yarın veya öbür gün Ankaraya gitme durumum var toplantı için

gidersem perşembe döneceğim

perşembe burdayım cuma da tatil olduğundan pazartesiye kadar yokum dayımın 40 mevlüdü okunacak ıstanbula gidiyorum haberiniz olsun canlar

sağol minişimmmmmmmm
melekimide beğencek misiniz bakalım ..

o da eminim harika olmuştur canım
tabii oturdukça dövmen dahada harika görünücek
güzele ne yakışmaz opuyorumnanaktan

french 'i ben kireç rengi ojemin fırçasının kıllarının yarısını (belirtili isim tamaması) kesiyorum inceltiorm fırçayı öle sürüorm beyaz yerlere ama fırçaya alırken dikkatli alıorm birden akmasın die,kağıtla falan yapamıorm:hulya: sonra rakı beyazı sürüormbayanssulusmile

kızlar bu arada şu french demişken onun ustune açık pembe tonlarında parlak oje suruyorlarya hasta oluyorum bı bulamadım o renkten şuna benzıyordu ..hanı bole dogal duuryordu ..sankı tırnagın rengı gbı

ay o resım cıkmadı bende bunu bulabıldım

bu tona yakın bıldıgınız oje varmı ya? ben ole lancome ojeye okdr para veremem dogrusu..antalya gbı yerde hele 2 ayda bozuluo

Son düzenleme:
ayyy su gibi git su gibi gel arzuablam kazasız belasız:Saruboceq: memleketime :asigim:
biiiiiiiiir başkadır benim mmemmle ke tiiiiiiim lay lay lay layaaaaa:1ninca:

miriana alixavienin pembe ojeleri çok güzel ve çok fazla pembe tonları bulunuor :hulya:

anladım canım ben bikaç sefer yapıp sileyım bari
elim alışsın baska türlü olmayacak am çok hoş duruyor yavv

oyyy sensız kalacagız oylemı gerci kıslar gorecekler seni cumartesi gunu değilmi
çok kıskandım yavv

senınkıde değişikmiş minim bidenem
çok sürmeye gelmiyo zatiii

miriana alixavienin pembe ojeleri çok güzel ve çok fazla pembe tonları bulunuor :hulya:

cnm ben ojelerımı ya flormar ya alıx alırdım şimdı hep alıx alıom cunku pıyasa fıyatını ıyıce düşürdu eskıden 5-6 tlydı şimdi.1.90 falan bulunabılıo..ama nedense hiç ole dedıgm rengı goremedım ben şeffaf pembe dıom hanı parlatıcıya sankı katılmış gbı

bir tane fondetenim bile yok =(

pudra konusundan karar kıldım shiseido pureness alacagım fondeten ne alsam ki ...bir de şeyi sorcam canlar çok beyaz tenlilere bronz pudra olur mu ? bronz pudralar nasıl kullanılıyor (tüm yüze mi)

ınanamıyorum sonunda bitti resmen beynim döndü yine 2 gün giremedim geçmişi okuycam diye geberdim kafamçokkarıştı

Tembelim dövmen çok hoş görünüyor canım inşallah meleğide görürüz onu çok merak ediyorum :jeyyar:

Tatlıgacım gözler maşallah konuşuyor yerimseniben

ılarzum saçının kendi doğal rengine bayıldım balım hem çok sağlıklı görünüyor hemde parıl parıl parlıyor :asigim:

Nazaplim ev işleriyle uğraşıyon sanırım kolay gelsin çilek kokulum yardıma ihtiyacın varsa seslen ben geleyim hemde azcık konuşur senin başını ağrıtırım meleğim benim sengözlerimebaksanab

Burcum cidden kozmetik hastalık gibi birşey sanırım insanın aldıkça alası geliyor güzel günlerde sür sürüştür fıstıkım bayanssulusmile

Minim seninde ojelerin ve rujların pek dadlu görünüyor fıstıkım aklinialirimsmile

Livim çilek kokulum saçın senin içine sinmemiş belli ama etrafındaki herkes özellikle de erkek arkadaşın beğendiyse eminim Harika olmuştur meleğim sende çok sıkma canını biraz bu rengi kullan olmassa azcık daha sonra değiştirirsin :jeyyar:

canolar sanırım resmim yuklendi yamuk yumuk sürdügüme bakmayın malum el alışkanlığım yok
bu işte pembesi çok pembe oluyorr

BURDAKİ tırnaklar normal tırnak değil
protez tırnak o yüzden ojenin rengi farklıdır ..

livim ben de beyazım ben allık olarak kullanıorm yada kontürlemek için yüzü bazen lazım oluor , hiç tüm yüzüme uygulamadımbayanssulusmile
purness çok iyidir opuyorumnanaktan
fondötenim benim de yok ama alırsam estee ya da shiseido alırım yine çünkü çok iyi diorlar bayanssulusmile

miriana alixin french seti var ya hani,onun hem rakı beyazlısı hem de dediğin pembelisi var
bence sen direk french setlerine bak onlar tam dediğin gibi pembeli oluor
hatta bim de vardı bu hafta kajalın pembeli frenc seti

oyy oyy ben seni yiriimmm
beraber yaparık kııı sen gel hele soracıgıma mola veririk
bi türk gayfesi yanınada bi malbuş yakarıkk
olumunekankayizsmile

canikom bilmiyomkı neden olmadı
albumu yok diyo aradgınız kişininin
:hulya:

loreal ve max bunların yıllarca fondotenini kullandıktan sonra ki bunlarda iyidir ..
estee'yi kullanıyorum bir yıldır ..
ve sanırsam aşık oldum fondotenime ..
ikinci kutumu aldım yedekledim zemuszemus
çok bereketli bi ürün yalnız
max factorü 3 ayda bitirirdim 45 tele idi ..
bunun 73 teleye almıştım geçen yıl nisanda .. hala devam ediyorum kullanmaya :kedi:

hey gdıım guya ıncelemiş makyaj konumu bak orda yazdım ben bende cok beyaz tenlıyım ama şu ışıltılı bronz pudralardan alıyorum oyle kapkara olmuyor rengı orta bronzlukta..fondotenımı surdukten sonra yumusak bır fırçayla hafıf batırıp yuzume suruyorum gözaltım harıç heryere..yanı hafıf bır ışıltı oluyor burnumun ucuna bakır tonda bı farım vardı ondan surerdım ne guzel olurdu markası sılınmiş bulamadım aynısından..cılt yapın nasıl yaşın kaçona gore fondoten onerelım

Buarada Hediyemi bugün sabah gönderdim Fıstıklar inşallah yarın bana çıkan talihsiz arkadaşıma ulaşacak çok çok özür dilerim bu kadar gecikme olduğu için inanın geçen hafta bugün gönderecektim ama geçen hafta ne evde durabildim nede doğru düzgün ayağa kalkabildim yoksa kimseyi böyle mağdur durumda bırakmazdım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…