- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.081
sağol minişimmmmmmmm
melekimide beğencek misiniz bakalım ..
kızım baktım link verdiğinde albümde resim yok dedi kaç kere göremedim
bi daha bakem hele
nazo ben önce kireç rengini alırım tırnağımın beyaz yerlerine sürüp
ardından da şeffaf olanı sürüyorum direk kurumasını beklemeden elle yapıyorum yani
oyyy sensız kalacagız oylemı gerci kıslar gorecekler seni cumartesi gunu değilmiarkdaşlar yarın veya öbür gün Ankaraya gitme durumum var toplantı için
gidersem perşembe döneceğim
perşembe burdayım cuma da tatil olduğundan pazartesiye kadar yokum dayımın 40 mevlüdü okunacak İstanbula gidiyorum haberiniz olsun canlar
o da eminim harika olmuştur canım
tabii oturdukça dövmen dahada harika görünücek
güzele ne yakışmaz opuyorumnanaktan
french 'i ben kireç rengi ojemin fırçasının kıllarının yarısını (belirtili isim tamaması) kesiyorum inceltiorm fırçayı öle sürüorm beyaz yerlere ama fırçaya alırken dikkatli alıorm birden akmasın die,kağıtla falan yapamıorm:hulya: sonra rakı beyazı sürüormbayanssulusmile
miriana alixavienin pembe ojeleri çok güzel ve çok fazla pembe tonları bulunuor :hulya:
kızlar bu arada şu french demişken onun ustune açık pembe tonlarında parlak oje suruyorlarya hasta oluyorum bı bulamadım o renkten şuna benzıyordu ..hanı bole dogal duuryordu ..sankı tırnagın rengı gbı
ay o resım cıkmadı bende bunu bulabıldım
bu tona yakın bıldıgınız oje varmı ya? ben ole lancome ojeye okdr para veremem dogrusu..antalya gbı yerde hele 2 ayda bozuluo
oyy oyy ben seni yiriimmmİnanamıyorum sonunda bitti resmen beynim döndü yine 2 gün giremedim geçmişi okuycam diye geberdim kafamçokkarıştı
Tembelim dövmen çok hoş görünüyor canım inşallah meleğide görürüz onu çok merak ediyorum :jeyyar:
Tatlıgacım gözler maşallah konuşuyor yerimseniben
İlarzum saçının kendi doğal rengine bayıldım balım hem çok sağlıklı görünüyor hemde parıl parıl parlıyor :asigim:
Nazaplim ev işleriyle uğraşıyon sanırım kolay gelsin çilek kokulum yardıma ihtiyacın varsa seslen ben geleyim hemde azcık konuşur senin başını ağrıtırım meleğim benim sengözlerimebaksanab
Burcum cidden kozmetik hastalık gibi birşey sanırım insanın aldıkça alası geliyor güzel günlerde sür sürüştür fıstıkım bayanssulusmile
Minim seninde ojelerin ve rujların pek dadlu görünüyor fıstıkım aklinialirimsmile
Livim çilek kokulum saçın senin içine sinmemiş belli ama etrafındaki herkes özellikle de erkek arkadaşın beğendiyse eminim Harika olmuştur meleğim sende çok sıkma canını biraz bu rengi kullan olmassa azcık daha sonra değiştirirsin :jeyyar:
livim ben de beyazım ben allık olarak kullanıorm yada kontürlemek için yüzü bazen lazım oluor , hiç tüm yüzüme uygulamadımbayanssulusmile
purness çok iyidir opuyorumnanaktan
fondötenim benim de yok ama alırsam estee ya da shiseido alırım yine çünkü çok iyi diorlar bayanssulusmile
miriana alixin french seti var ya hani,onun hem rakı beyazlısı hem de dediğin pembelisi var
bence sen direk french setlerine bak onlar tam dediğin gibi pembeli oluor
hatta bim de vardı bu hafta kajalın pembeli frenc seti
bir tane fondetenim bile yok =(
pudra konusundan karar kıldım shiseido pureness alacagım fondeten ne alsam ki ...bir de şeyi sorcam canlar çok beyaz tenlilere bronz pudra olur mu ? bronz pudralar nasıl kullanılıyor (tüm yüze mi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?