Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

iyi peki naapalım:çok üzgünüm: madem koyu beğendiniz.:çok üzgünüm:.

bütün topiiğin kızları gelin alayımaklinialirimsmile..bi elimde kaave,bi elimde cüğaram..ohhh..zemuszemus

ben senin oğlunu damat alırsam daha mantıklı olucak kanımca:icecream: vereliniortak elleme diyorum saçlarını koyu güzel diyorum ama kime diyorumboshayallersmile
bütün topiiğin kızları gelin alayımaklinialirimsmile..bi elimde kaave,bi elimde cüğaram..ohhh..zemuszemus

hanımağa yaulan aslan burcu değilmisin,bayılıyosun hizmete
gacı istemezmisin gelinler etrafında deli divane olsunaklinialirimsmileaynı bu yazdıklarını yaşa kaynanagil olunca heaklinialirimsmile

Canlarım ben yatsam iyi olacak geçmişten az bir eksiğim kaldı onuda yarın okurum artıkım sabah erken kalkmam gerekli ondan azcuk daha geç yatarsam yarın yine ruh gibim olurum :bbo:
Buarada Tanrıçam ve Gacım burdayken hiç gidesim yok ama ohh Gacım kayfede yapmış şutarafagitti
Neyse ikinizide kocaman öpüyorum çilekli pudinglerim benim iyi geceler mi desem acep gerçi azcık sonra sabah olacak ama CADIARZU

ben de koyuyu yakıştırıyordum her daim:lepi: tospamla buluşmadaki saçın zaten, çok güzel ve bakımlısın maşallah:asigim:
anasına bak oğlunu alopuyorumnanaktan çok tatlı bi kuzu o bi gün sevmek istiyorum maşallah onagamyoncuiremsu

Buarada Gacım ben senin gelinin olabülürüm ufaklığı beklerim heç sıkıntı olmaz seve seve o yakışıklının büyümesini beklerim :jeyyar:

Anam Nikonumda burdamış fıstıkım ben seni göremeyince sana iyi geceler demediydim bilmiyorumkismile
Ama hemencik bunu telafi edersem ıyi geceler meleğim dadlu rüyalar

he valla istemem mi?kaydirigubbakcemile5
hayallerimde hep bi hanımağalık yatmıştır..hanımın çütlüünü neden seyrediyom..aklinialirimsmile

Anam Nikonumda burdamış fıstıkım ben seni göremeyince sana iyi geceler demediydim bilmiyorumkismile
Ama hemencik bunu telafi edersem İyi geceler meleğim dadlu rüyalar

canım yaa:asigim:
bu kızın içtenliğine, samimiyetine bayılıyorum
hep böyle kal canım
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

güzel ağzın bal yesin nikonum..inşallah görüşmek kısmet olursa seversin..
Buarada Gacım ben senin gelinin olabülürüm ufaklığı beklerim heç sıkıntı olmaz seve seve o yakışıklının büyümesini beklerim :jeyyar:

Şenizolumunekankayizsmile

İyi uykular canım sana..

bak tanrıçam şu saçın güzelliğine..geçen gün, burada kızlara da bi kaç fotosunu koymuştum..

:gitme:
iyi sabahlar desek daha yerinde olucak:lepi:arayı açma,öpüyoruz bitanem,nolur bir an önce neşeli bi peri olarak gel aramızakaydirigubbakcemile5
[/COLOR]

he valla istemem mi?kaydirigubbakcemile5
hayallerimde hep bi hanımağalık yatmıştır..hanımın çütlüünü neden seyrediyom..aklinialirimsmile
çütlüüüsempatiksalakcinni:)))) aslanlar bayılır konfora,rahatına düşkündür,tam hanımağa burcu,emir versin,etrafındakiler pır dönsün,yöneticilerin çoğu aslan burcuduraklinialirimsmile
tanrıçam :asigim:

aşkitom:asigim:söyle cierini yediğimŞeniz

bak tanrıçam şu saçın güzelliğine..geçen gün, burada kızlara da bi kaç fotosunu koymuştum..

bu kadına hasta değilim ama güzel kadın tabiki:smiley-cool: özellikle tenine ve saç rengine bayıldım:asigim:
gacım bak böyle olabilerzemuszemus
ben saçımı kuaföre gidip çok tatlı bi karamel yaptırıcam,kendimde yapabilirim,nasıl olsa elimdn geliyo,ama ruh halime göre iştegamyoncuiremsu

Bak şeker tanrıçam..işte bunları demek istiyorum..en son fotoda sol omuzunun üzerinde çok ince belli belirsiz tutamcıklar var..bu tarz işşştee..

bu gün bi tane açık parfüm aldım.2 saat kararsız kaldıktan sonra-tatlicadiarzu-kokusuna bayılıyorum şu an,umarım 2 gün sonra fikirlerim değişmez:smiley-cool:

Seylan, süsen, yaban sümbülü, bergamot, kakule, pembe biber, mandalina, hafif misk, vetiver ve sedir gelen çay notları ile bu parfüm zenginleştirilmistir
resim alıntıdır...

Bak şeker tanrıçam..işte bunları demek istiyorum..en son fotoda sol omuzunun üzerinde çok ince belli belirsiz tutamcıklar var..bu tarz işşştee..
tamam bonibonum o zaman süper olur kahve tadında:içelim:

anam börbi de böyle bişey varmıydı..vikent, klasik bişey daa vardı ..bu o şey mi acep?
çiçek ve baharat kokuları galiba..güle güle sürün.zemuszemus.askerin teskereyemi gelecek kıı..o zamana aldın demiii..sunum için sunum.aklinialirimsmile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…