- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.401
Gacım bencede koyu saç çok daha hoş duruyor tatlım yani gözünün ve yüzünün güzelliği daha bir ortaya çıkıyor :jeyyar:
Buarada 41 kere Maşşallah ufaklık ne kadar tatlı öyle oy keşkem burda olsada yesem onun yanaklarını masmavi boncuk gözlüm benim ya :asigim:
ben senin oğlunu damat alırsam daha mantıklı olucak kanımca:icecream: vereliniortak elleme diyorum saçlarını koyu güzel diyorum ama kime diyorumboshayallersmile:lepi:Şenizzemuszemus
canım açtırsam da öyle olmayacak.çok ince tutamlar.seyrek şekilde atılmış gibi..bi foto bulsam öyle gösteririm....hoş sadece ön fikir benimki yerleştirmedim kaffama..
Bırak askerini, bana gelin geleyvahedigeldismile..livi de alıyom..kuma olcaaanızzz..aklinialirimsmile
bütün topiiğin kızları gelin alayımaklinialirimsmile..bi elimdekaave,bi elimde cüğaram..ohhh..zemuszemus
ben senin oğlunu damat alırsam daha mantıklı olucak kanımca:icecream: vereliniortak elleme diyorum saçlarını koyu güzel diyorum ama kime diyorumboshayallersmile
[B]hanımağa yaulan aslan burcu değilmisin,bayılıyosun hizmete
gacı istemezmisin gelinler etrafında deli divane olsunaklinialirimsmileaynı bu yazdıklarını yaşa kaynanagil olunca heaklinialirimsmile[/B]
Anam Nikonumda burdamış fıstıkım ben seni göremeyince sana iyi geceler demediydim bilmiyorumkismile
Ama hemencik bunu telafi edersem İyi geceler meleğim dadlu rüyalar
güzel ağzın bal yesin nikonum..inşallah görüşmek kısmet olursaben de koyuyu yakıştırıyordum her daim:lepi: tospamla buluşmadaki saçın zaten, çok güzel ve bakımlısın maşallah:asigim:
anasına bak oğlunu alopuyorumnanaktan çok tatlı bi kuzu o bi gün sevmek istiyorum maşallah onagamyoncuiremsu
Buarada Gacım ben senin gelinin olabülürüm ufaklığı beklerim heç sıkıntı olmaz seve seve o yakışıklının büyümesini beklerim :jeyyar:
:gitme:Canlarım ben yatsam iyi olacak geçmişten az bir eksiğim kaldı onuda yarın okurum artıkım sabah erken kalkmam gerekli ondan azcuk daha geç yatarsam yarın yine ruh gibim olurum :bbo:
Buarada Tanrıçam ve Gacım burdayken hiç gidesim yok ama ohh Gacım kayfede yapmış şutarafagitti
Neyse ikinizide kocaman öpüyorum çilekli pudinglerim benim iyi geceler mi desem acep gerçi azcık sonra sabah olacak ama CADIARZU
çütlüüüsempatiksalakcinni:)))) aslanlar bayılır konfora,rahatına düşkündür,tam hanımağa burcu,emir versin,etrafındakiler pır dönsün,yöneticilerin çoğu aslan burcuduraklinialirimsmile[/COLOR]
he valla istemem mi?kaydirigubbakcemile5
hayallerimde hep bi hanımağalık yatmıştır..hanımın çütlüünü neden seyrediyom..aklinialirimsmile
tanrıçam :asigim:
bak tanrıçam şu saçın güzelliğine..geçen gün, burada kızlara da bi kaç fotosunu koymuştum..
:gitme:
iyi sabahlar desek daha yerinde olucak:lepi:arayı açma,öpüyoruz bitanem,nolur bir an önce neşeli bi peri olarak gel aramızakaydirigubbakcemile5
[B]çütlüüüsempatiksalakcinni:)))) aslanlar bayılır konfora,rahatına düşkündür,tam hanımağa burcu,emir versin,etrafındakiler pır dönsün,yöneticilerin çoğu aslan burcuduraklinialirimsmile[/B]
emir vermek değilde.. bildiğim doğruya..çoğunluğun doğrusuna kanalize etmek,tavsiyelerde bulunmak..:1rolleyes:
tamam bonibonum o zaman süper olur kahve tadında:içelim:Bak şeker tanrıçam..işte bunları demek istiyorum..en son fotoda sol omuzunun üzerinde çok ince belli belirsiz tutamcıklar var..bu tarz işşştee..
:gitme:
iyi sabahlar desek daha yerinde olucak:lepi:arayı açma,öpüyoruz bitanem,nolur bir an önce neşeli bi peri olarak gel aramızakaydirigubbakcemile5
[B]çütlüüüsempatiksalakcinni:)))) aslanlar bayılır konfora,rahatına düşkündür,tam hanımağa burcu,emir versin,etrafındakiler pır dönsün,yöneticilerin çoğu aslan burcuduraklinialirimsmile[/B]
emir vermek değilde.. bildiğim doğruya..çoğunluğun doğrusuna kanalize etmek,tavsiyelerde bulunmak..:1rolleyes:
çok zordur aslan,herkezi sevmez,en ufak bi alay sezsin delirir,samimi olmadığı insanların laubali tavırlarından hiç hoşlanmaz,ama zaman geçerde samimi olursa her türlü şakaya açıktır,neyse uzar burç muhabbeti:)ilgi alanım olduğu için:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?