Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ışte ben :)
aşık aşık aşık
Medeni Durumunuz
Bekar
Meslek
Yönetmen
Eğitim Durumunuz
Yüksek Lisans
Yaşadığınız Yer
Diğer

hepisini ezberledimzemuszemus

karabibiir çook şekeeerrrr..bi tanıdığıma benzettim 3.fotoda..
dişlerin çok düzgün görüküyo.. protezzz?

Tanrıçaya bugeceki performansından dolayı kraliçe seti hedaye ediyom..zemuszemus
Kızlar beğenirseniz size de sip.vereyim..
bayanssulusmile
hangi performansımaklinialirimsmile :1closedeyes: opuyorumnanaktan
bu yaşıma kadar hep seni beklemişim gülü
şimiye kadar nerlerdeydin :CüvCüv:
benimi nikoaklinialirimsmile
şırr tabi başka içerdekinin bağyan olduğu nasıl anlaşılır ki:umursamaz:
şaarrrrr desek daha doğru olur:)))
Albüme bakınneyvahedigeldismile
ulan sen ne şirinlik muskası bişeysin ya:1hug:hele dişlerine bayılıyorum..inci gibi mübarek,allah özenmişte yaratmış ağzını..o sıcacık gülüş insanın içini eritir be bonibon şekerim benimŞeniz
İşte ben :)
aşık aşık aşık
Medeni Durumunuz
Bekar
Meslek
Yönetmen
Eğitim Durumunuz
Yüksek Lisans
Yaşadığınız Yer
Diğer

hepisini ezberledimzemuszemus

dayı sen beni böyle güldürüyosun allahta seni güldürsünsırnaşık şey

:kedi::kedi: Dişlere ben de bayılıyom dr sağolsun güzel yaptıaklinialirimsmile yüzüm kızardıı:kedi:

karabibertom:asigim:
maşallah ne kadar güzelsin ve şirinsin:asigim:
ay ne yazsam olmıycak, Allah özenmiş de yaratmış opuyorumnanaktan

kızlar hepinizi Allah nazarlardan korusun, bahtlarınız güzel olsun, hayırlı insanlarla karşılaştırsın. çok mutluyum gerçekten:asigim:

Bebiğim benimkilerde protezzz..iki ön dişini biraz farklı,yani hafif büyük olsaydı....sezen aksu gibi değil..

Ya ama nayır nolamaz yine mi kaçırdım hemde accuk farkla :çok üzgünüm: Ben ne bahtsız bedeviyim :çok üzgünüm:

Yehooo foto geliyooo ben de koyarım o zaman hemen de gaza geliyomm:roflol: hoş tanrıçamı gördükten sonra kendimi koymak büyük riskohaoldumsmile
kendine bak:mymeka:hem eklemedimkilaelaelaelaelae
Sağol gacımm evt malesef ki protezboshayallersmile
söylemesen olmaz..doğrucular anasını şaapmışalsanaalsanasmile
bende röfleli zaçımı arıyom fotolarımda ama net görüken arıyommm..
bekliyoruz işimiz yokboshayallersmile
Ya ama nayır nolamaz yine mi kaçırdım hemde accuk farkla :çok üzgünüm: Ben ne bahtsız bedeviyim :çok üzgünüm:

ana perim:1hug:hoşgeldin bacım uykumu tutmadı:teselli:
bedevim benim valla öyle oldu galiba sanırsam:))ama gacı eklicek şimdi gitmeboshayallersmile

Tanrıçam sonunda seninle aynı anda burda olmayı başarabildim meleğim oy ben seni nekadan çok özlemişim fıstıkım :asigim:
Ama cidden azcuk daha erken niye gelmediysem kendime çok kızmaktayım şuan klava:

Tanrıçam sonunda seninle aynı anda burda olmayı başarabildim meleğim oy ben seni nekadan çok özlemişim fıstıkım :asigim:
Ama cidden azcuk daha erken niye gelmediysem kendime çok kızmaktayım şuan klava:

kızma kendine sev kendiniŞeniz
bende seni özledim ama hiç mesajda atmıyosunkendini çok saldın perim bilmem farkındamısınklava: bu kadar içine atma hasta olucaksın dedim,bak yataklara düştünmafoldumbenyapma gözünü seviyim gülüm ya:teselli:

umrunda mı yyaaaa biz ne diyoz o yarışma diyoo şimdiiii..

keşkülüm anca gördüm:kedi:
gacım ben sana koyu saçı daha çok yakıştırıyorum biliyosunŞenizbence açma saçını,ama sende benim kalın kaşlarımı sevmiyosun gerçi:)ayrıca kaşlarımı aldım incecik oldumafoldumbenaskerim gelene kadar uzaması lazımmafoldumben
ya oğlun çok tatlı be :asigim: yavrum ya melek gibi..allah nazardan korusun ikinizide
[/B]

Gacım bencede koyu saç çok daha hoş duruyor tatlım yani gözünün ve yüzünün güzelliği daha bir ortaya çıkıyor :jeyyar:
Buarada 41 kere Maşşallah ufaklık ne kadar tatlı öyle oy keşkem burda olsada yesem onun yanaklarını masmavi boncuk gözlüm benim ya :asigim:

:lepi:Şenizzemuszemus

canım açtırsam da öyle olmayacak.çok ince tutamlar.seyrek şekilde atılmış gibi..bi foto bulsam öyle gösteririm....hoş sadece ön fikir benimki yerleştirmedim kaffama..

Bırak askerini, bana gelin geleyvahedigeldismile..livi de alıyom..kuma olcaaanızzz..aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…