- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.381
hangi performansımaklinialirimsmile :1closedeyes:
Tanrıçaya bugeceki performansından dolayı kraliçe seti hedaye ediyom..zemuszemus
Kızlar beğenirseniz size de sip.vereyim..bayanssulusmile
benimi nikoaklinialirimsmilebu yaşıma kadar hep seni beklemişim gülü
şimiye kadar nerlerdeydin :CüvCüv:
şaarrrrr desek daha doğru olur:)))şırr tabi başka içerdekinin bağyan olduğu nasıl anlaşılır ki:umursamaz:
ulan sen ne şirinlik muskası bişeysin ya:1hug:hele dişlerine bayılıyorum..inci gibi mübarek,allah özenmişte yaratmış ağzını..o sıcacık gülüş insanın içini eritir be bonibon şekerim benimŞenizAlbüme bakınneyvahedigeldismile
İşte ben :)
aşık aşık aşık
Medeni Durumunuz
Bekar
Meslek
Yönetmen
Eğitim Durumunuz
Yüksek Lisans
Yaşadığınız Yer
Diğer
hepisini ezberledimzemuszemus
karabibiir çook şekeeerrrr..bi tanıdığıma benzettim 3.fotoda..
dişlerin çok düzgün görüküyo.. protezzz?
ulan sen ne şirinlik muskası bişeysin ya:1hug:hele dişlerine bayılıyorum..inci gibi mübarek,allah özenmişte yaratmış ağzını..o sıcacık gülüş insanın içini eritir be bonibon şekerim benimŞeniz
kendine bak:mymeka:hem eklemedimkilaelaelaelaelaeYehooo foto geliyooo ben de koyarım o zaman hemen de gaza geliyomm:roflol: hoş tanrıçamı gördükten sonra kendimi koymak büyük riskohaoldumsmile
söylemesen olmaz..doğrucular anasını şaapmışalsanaalsanasmileSağol gacımm evt malesef ki protezboshayallersmile
bekliyoruz işimiz yokboshayallersmilebende röfleli zaçımı arıyom fotolarımda ama net görüken arıyommm..
Ya ama nayır nolamaz yine mi kaçırdım hemde accuk farkla :çok üzgünüm: Ben ne bahtsız bedeviyim :çok üzgünüm:
Tanrıçam sonunda seninle aynı anda burda olmayı başarabildim meleğim oy ben seni nekadan çok özlemişim fıstıkım :asigim:
Ama cidden azcuk daha erken niye gelmediysem kendime çok kızmaktayım şuanklava:
umrunda mı yyaaaa biz ne diyoz o yarışma diyoo şimdiiii..
keşkülüm anca gördüm:kedi:
gacım ben sana koyu saçı daha çok yakıştırıyorum biliyosunŞenizbence açma saçını,ama sende benim kalın kaşlarımı sevmiyosun gerçi:)ayrıca kaşlarımı aldım incecik oldumafoldumbenaskerim gelene kadar uzaması lazımmafoldumben
ya oğlun çok tatlı be :asigim:yavrum ya melek gibi..allah nazardan korusun ikinizide [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?