- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #13.421
tamam bonibonum o zaman süper olur kahve tadında:içelim:
çok zordur aslan,herkezi sevmez,en ufak bi alay sezsin delirir,samimi olmadığı insanların laubali tavırlarından hiç hoşlanmaz,ama zaman geçerde samimi olursa her türlü şakaya açıktır,neyse uzar burç muhabbeti:)ilgi alanım olduğu için:1rolleyes:
100%:lepi:
annem ben kaçıyomm..ezan okuuyor..herbi yanım ayrı sancı yapıyo zatii..sandalye tepesindeyim..sana iyi sabahlar tanrıça bebeeeem:ecrin_bebek:
kapıyı 3 kere kitle..Şenizolumunekankayizsmile
anam börbi de böyle bişey varmıydı..vikent, klasik bişey daa vardı ..bu o şey mi acep?
çiçek ve baharat kokuları galiba..güle güle sürün.zemuszemus.askerin teskereyemi gelecek kıı..o zamana aldın demiii..sunum için sunum.aklinialirimsmile.
canolar günaydın geçmişi okuyoyoreee
tembelim yazmış foto mu silinmiş yine anlamadım bakacam bakalım daa sildilerse ban geliyoreeeee
bu arada bugün gitmedim yarın gidecem angaraya şekerparelerim emmebugün bi toplantı var saat 3 te ona gidecem daha da gelmem
fegat akşam girebilürüm net bağlanacak sanırsam bu gece
[B]burcum naber kızz
yav nolcek bu gunduz kuşlarının halii
tanrıçaaaa sana sesleniyorum duy sesimizi
bizde insanız bizde muhabbet etmek istiyoruz[/B]
hoşbulduk canımmm opuyorumnanaktan
ayy tam cevp yazıyodum pc nin şarjı bitti alsanaalsanasmile
yaz geliyo gerçi dogal yine yanarız aklinialirimsmile
geçen koydum ilk ve sondu burcumm eyvahedigeldismile
bu farların kalemlerin ve olduğu çiçekli çantammm
bu benim tarzımı birebir yansıtan prenses kol badimmm
bunnlar makkak malzemelerim
dudak kalemi mavi göz kalemii
sedefli krem oje
ve geçen gün tanrıçanın aldığı benimse sahip olamadığımm, hatta bunu tanrıçayada belirttiğim çok beğendiğim kajal french setiiiiii , kalbim temizmiş anacımmm kalbim :)))
ayrıca kesinlikle benim tarzım olan sedefli beyaz küpeciklerr
ve sonn olarakkkk kolyemmm
karabiber canım sanki beni tanıyormuşsunda o şekilde hediye almışsın gibi olmuş
hepsi tam zevkim tam tarzım yani
tekrardan çook teşekkür eder, afyona selammm ederimmmm
Bugün kaşla göz arasında aldığım 2 badiaklinialirimsmile
Evt kanka golden rose ohh be içim şimdi rahat etti:lepi:
Bu kzıın da kalçası çok güzelboshayallersmile Ne alaka demeyin ben de bilmiyom
Firdoşla ortak bi yönümüz varrrrr..
Kilomuz..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 kadın 56 kiloymuş..ee bende 55-56 yım..( 65 yaşında olmasına rağmen..)
Zaten hatun dediğin 55 kilonun üstünde olmalı..
biberim dünya güzeli şirinlik muskası çıtı pıtı tatlı cadının teki:1hug:
burcu çatlıycak sabahkaydirigubbakcemile3burcum senin içinde koyarım söz:1hug:niko hazırmısındelikafadulden
tamam bonibonum o zaman süper olur kahve tadında:içelim:
çok zordur aslan,herkezi sevmez,en ufak bi alay sezsin delirir,samimi olmadığı insanların laubali tavırlarından hiç hoşlanmaz,ama zaman geçerde samimi olursa her türlü şakaya açıktır,neyse uzar burç muhabbeti:)ilgi alanım olduğu için
e o zaman ben de akrebim balbocugum, beni de anlat bana nooolluuurrr :Saruboceq: sırnaşık şey
GÜNAYDIN
gündüzleri eklediğimiz fotoları bizde silek
akşamcılar göremesin
gıcık oldum alsanaalsanasmile
eveeeett, katiliyorummmmm kaydirigubbakcemile5
canolar günaydın geçmişi okuyoyoreee
tembelim yazmış foto mu silinmiş yine anlamadım bakacam bakalım daa sildilerse ban geliyoreeeee
bu arada bugün gitmedim yarın gidecem angaraya şekerparelerim emmebugün bi toplantı var saat 3 te ona gidecem daha da gelmem
fegat akşam girebilürüm net bağlanacak sanırsam bu gece
kötükedihüso
Burcucum güle güle kullan
evet çanta çok güzelmiş olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 yok kız sıkıldım yenilik istedim:kedi:zaten sunum yaparken parfüm sıkmamdersime kanalize olurum süs püs düşünmemsempatiksalakcinni
ulan minik yeni bi esin kaynağı getirdin bize..sunum:lepi:
saol bitanemŞenizvar anam var,daha bi sürü kokusu var değişik değişik..ayrıca şu an kılasiktende vikenttende nefret ediyorum:sinifsinif:geçen anneme söyledim oda komşuya verdi,bu huyum çok kötü,anında soğuyabiliyorum parfümden:umursamaz:
burciiiiiiiiiii sonunda kavuştun kız hedayelerine
kız ben de sanki biliyor gibi superisinin mesajını alınlamıştım bak hasta olanlar varmış falan diye :)))
denk gelmiş cidden :)))))))))
çiçeğim güle güle kullan çantaya ben de bittim hayatısı çok seiyorum böle kalıp gibi duran çantaları ben de istim ya alam bi tane öle çanta kendime
bi de beyaz yaz çantası harika seçimm
hala geçmişteyim merak etmeyin beni
ee hani çay neyim koymamışsınız ya bu sabah
çaysız kaldık cidden
-tatlicadiarzu-
virmem kimseye istemeyin boşuna ..
nedense bugünki ruh halim parçalı bulutlu :umursamaz:
ohanzi sayın seyirciler:1shok:barbi o bluz tam senin tarzın..anam biber neler almış öyle:asigim:
kanka allama zevkli karısın he bayıldımbarbim sanada çok yakışır güle güle giy sarışınımŞeniz
bana söyledi özelden..dediki barbi ne kadar temiz kalpli,onun istediği ojelerden aldım tesadüf die:))canım benim ya..ulan biberto attın havanı hadivalla cuk die oturdu sahibine hediyeler..alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 ama keni bulamadılülülülülülü
barbii benim şehmuzda çok düşüncelidir,ben asta olunca bana meyveler alırsempatiksalakcinni
senin ken bakıyo sana iyi iyi aklımız kalmıcak:lepi:
Hihihihihi sevindirikk oldum yineeehihoyyyt
Ühühüh hiç bi mok yok burda ne ken ne bi bady shop yok onun renkli nemlendiricisini alcaktım hayal oldu banaboshayallersmile başka memnun kaldığın var mı kankaaaa
barbitom güle güle kullan hediyelerine bayıldım zarışınım...opuyorumnanaktan
biberimin de göynüne sağlık valla helal olumunekankayizsmile
GÜNAYDIN
gündüzleri eklediğimiz fotoları bizde silek
akşamcılar göremesin
gıcık oldum alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?